• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koeltechniek - installaties voor handel en industrie

Resultaten voor

Koeltechniek - installaties voor handel en industrie - Import export

 1. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Peter Huber Kältemaschinenbau werd in 1968 opgericht door Peter Huber en is sindsdien een familiebedrijf. Op het hoofdkantoor in Offenburg, de Tango-fabriek, werken momenteel ongeveer 300 mensen. Daarnaast bieden wij een uitgebreide en betrouwbare service met internationale vestigingen en verkooppartners over de hele wereld, 20 jaar geleden zijn we begonnen met de systematische omschakeling naar milieuvriendelijke koelmiddelen. Vandaag bieden wij standaard grote delen van ons assortiment met natuurlijke koelmiddelen en zijn pioniers op het gebied van ecologische en duurzame verwarmingstechnologie. Ons bedrijf is een van de toonaangevende leveranciers van zeer nauwkeurige temperatuurregelingsoplossingen voor onderzoek en industrie. Onze producten bieden wereldwijd een nauwkeurige temperatuurregeling in proeffabrieken, laboratoria en productieprocessen van -125 tot +425 °C.

 2. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  50 jaar ervaring heeft van ZIEGRA een wereldleider gemaakt in exclusieve industriële ijsmachines en aanverwante technologie: van de kleinere laboratoriummachine, middelgrote formaten voor handel en verwerking tot grote, volledig automatische systemen voor de industrie. Meer dan 80 specialisten bij ZIEGRA richten zich op alles wat met ijs te maken heeft.Ervaring, onvoorwaardelijk kwaliteitsbewustzijn en continue ontwikkeling maken ZIEGRA tot de Europese referentie. Vandaag de dag worden Ziegra ijsmachines gebruikt in meer dan 160 landen op alle continenten.onze eigen nationale en internationale klantenservice, dochterondernemingen en vertegenwoordigingen bieden de nodige ondersteuning voor alle installaties.Voor het familiebedrijf in de tweede generatie blijft de productie "Made in Germany".

 3. AFINOX SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1980 is Afinox een Italiaanse en internationale specialist in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnologische apparatuur voor de cateringindustrie. In navolging van de marktontwikkelingen heeft de onderneming een steeds breder assortiment uitrustingen in haar aanbod opgenomen, waardoor zij in de loop der jaren het belangrijkste referentiepunt is geworden voor professionals en bedrijven in de sector. Koelkasten, blast chillers, cook and chill-systemen, toonbankvitrines, proefeilanden, gekoelde tafels en toonbanken voor pizzeria's: Afinox biedt haar klanten complete lijnen voor de bereiding en presentatie van etenswaren in verschillende toepassingsgebieden: restaurants, hotels, catering, banketbakkerijen, fastfoodketens, kantines. Technologische innovatie, onderzoek naar materialen en zorg tijdens de fabricage zijn de elementen waarop haar activiteit is gebaseerd.

 4. MARTIN CHRIST GEFRIERTROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Martin Christ Gefriertrocknungsanlagen GmbH is met meer dan 75 jaar ervaring een van 's werelds toonaangevende ondernemingen voor de ontwikkeling en productie van vriesdroogsystemen. Ons productspectrum reikt van laboratorium- tot proef- en productie-installaties en vacuümconcentratoren voor de meest uiteenlopende taken en procesvereisten. Ons productspectrum reikt van laboratorium- tot proef- en productie-installaties en vacuümconcentratoren voor de meest uiteenlopende taken en procesvereisten. Wij begeleiden onze klanten vanaf de eerste laboratoriumtests via geavanceerde procesontwikkeling tot de productie van hoogwaardige producten. Martin Christ staat voor de hoogste tevredenheid van onze klanten wereldwijd. Wij ontwikkelen en produceren onze producten volgens de hoogste kwaliteitseisen voor het beste voordeel voor de klant. Uw toepassingen staan centraal in onze bedrijfsoriëntatie. Wij zien onszelf als wereldleider in innovatie, en onze inzet voor onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke verplichting. Maar nog belangrijker - het is ook onze grootste passie. Wij consolideren voortdurend onze leidende internationale positie door technologische innovaties op het gebied van vriesdrogen en roterende vacuümconcentrators. Tientallen patenten van het bedrijf en onze medewerkers zijn hiervan het onmiskenbare bewijs. Vertrouw op onze ervaring.

 5. TEXA INDUSTRIES SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Texa industries biedt een compleet gamma met oplossingen aan voor industriële airconditioning of koeling. Ze is een unieke en volwaardige partner voor haar klanten, en dat voor alle eisen in temperatuurbeheer. Dit bedrijf produceert systemen voor klimaatregeling en warmte-uitwisseling, ventilatiesystemen en accessoires voor schakelkasten, koelsystemen en industriële temperatuurregeling, en dat allemaal 'Made in Italy'. Texa Industries is aanwezig op vijf continenten en 22 landen, dankzij zijn geavanceerde distributienetwerk en een internationaal netwerk van technici en ingenieurs die wereldwijd een continue dienstverlening garanderen. Het bedrijf heeft een zeer gestructureerde productcatalogus, maar biedt ook oplossingen en projecten 'op maat' aan indien de klant dat wenst.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De kwaliteitsdienstverlener. Uitgebreide en klantgerichte service. Kwaliteitsborging. Testen en meten. Uitlezen visueel of met technoscoop, endoscoop enzovoort. Foutcontrole. Documentatie. Testrapport. Entreposage. Orderpicken. Expeditie. 8000 m2 modern opslagoppervlak. 2500 m2 aangrenzend oppervlak. 3000 plaatsen hoge opslagruimte voor zware belasting. Opslagsoftware. Software voor materiaalbeheer. Verpakking van losse producten. Series. Bouwgroepen. Houten kratten. Speciale verpakking. Kunststof blister. Folie. Bewerking onderdeelproductie (draaien, frezen, enzovoort). Bouw van installaties. Voor-/eindmontage. Montage van bouwgroepen. Demontage. Nawerkzaamheden. Confectioneren. De competentie: eersteklas en bij de tijd. Hardware. Hightech testapparatuur. CNC-bewerkingsmachines. Meetmiddelen. Blister- en folieverpakkingsautomaten. Uitgebreide software. Moderne opslag- en montagehallen. Infrastructuur. Rechtstreekse BAB. Verbinding met A8 en A6. Centraal gevestigd in Europa. Gekwalificeerd vakpersoneel op alle gebieden. Continue bij- en nascholing.

 2. STEFANI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Geboren in Veneto, in het productieve hart van de koelindustrie, combineert Stefani typisch Italiaanse creativiteit met een sterke geest van innovatie, wat het bedrijf ertoe aanzet om steeds beter presterende luchtkoelers, snelkoelers, condensors en droge koelers aan te bieden. Het bedrijf biedt een complete ondersteuningsservice, van ontwerp tot levering, en streeft ernaar de beste maat voor de machines te vinden op basis van de behoeften van de klant.

 3. MACH SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Mach staat in voor het ontwerp, de productie en de verkoop van glazenwasmachines, vaatwasmachines, professionele wasinstallaties en uitrustingen voor collectiviteiten, hotels, cafés, restaurants, banketbakkerijen en ijsverkopers. Sinds 1988 is het ons doel, een belangrijke speler te zijn op deze bijzonder concurrerende markt en dankzij onze stalen wil haalden we de afgelopen jaren uitstekende resultaten die te zien zijn aan de tevredenheid van onze klanten in Italië, Europa, Amerika, Azië en Afrika.

 4. TECHNOTRANS SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het feit dat gwk Gesellschaft Wärme Kältetechnik mbH wereldwijd zo'n goede reputatie heeft weten op te bouwen als een competente en innovatieve specialist voor hoogwaardige temperatuur- en koeltechnologie, is gebaseerd op zijn schat aan ervaring van meer dan vijf decennia. Iedereen die vertrouwt op geavanceerde hightech producten, van het koelsysteem tot temperatuurregeling en waterbehandeling, vindt in gwk een systeemaanbieder die het hele thermische proces beheerst, individueel op maat gemaakte concepten ontwikkelt en ook de engineering en alle componenten levert. Gwk ondersteunt haar klanten ook intensief en individueel op het gebied van temperatuurbeheersing op caviteitsniveau van gereedschapsinzetstukken en gereedschapsreiniging. Tegenwoordig ontwikkelen de meer dan 400 medewerkers complete procesoplossingen voor klanten uit de kunststoffen-, metaal-, voedingsmiddelen- en chemische industrie op alle continenten.

 5. ICS COOL ENERGY

  Nederland

  Verified by europages badge

  ICS Cool Energy B.V. (2010) is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van temperatuurbeheersing en met name koudwatermachines (chillers), airconditioning en verwarmingsoplossingen. Wij maken deel uit van de internationale organisatie ICS Cool Energy, met de hoofdvestiging in Southampton (GB). Vanuit 12 vestigingen met zo'n 250 medewerkers bieden we in heel Europa een breed scala aan industriële koeltechniek. ICS Cool Energy is actief binnen een grote diversiteit van industrieën; productie, voeding, chemie en farmacie, energie, automotive, installateurs, IT-datacenters, kantoren, evenementen, ijsbanen, facilitymanagement en bouw. ICS Cool Energy heeft alles in huis om elke behoefte te vertalen naar een multifunctionele en bovenal energie-efficiënte oplossing in proceskoeling, procesverwarming of HVAC. Uit voorraad leverbaar of op maat gemaakt naar uw specifieke voorwaarden. Zowel verhuur als verkoop. Ook voor tijdelijke verwarmingsoplossingen zoals boilers of heaters bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden technische ondersteuning en met onze 24/7 storingsdienst profiteert onze klant van totale ontzorging. Daarnaast kan ICS Cool Energy het volledige onderhoud van al onze installaties verzorgen. Wat voor uitdaging op het gebied van temperatuurbeheersing dan ook, we make it work!

 1. DELTA-TEMP

  België

  Verified by europages badge

  Delta-Temp is de specialist in verhuur en verkoop van industriële koeling, airconditioning, ventilatie en verwarming. Zij bieden oplossingen voor zowel comfortkoeling als voor industriële proceskoeling. Door hun sterke groei de afgelopen jaren kunnen ze hun vloot voortdurend uitbreiden met moderne en energiezuinige toestellen. De verhuurvloot bestaat uit moderne chillers, mobiele split-airco’s, adiabatische koelers, low-temp units, rooftops en luchtbehandelingskasten. De koeltechnici van Delta-Temp hebben heel wat projecten verwezenlijkt in de meest uiteenlopende sectoren zoals de voedingsindustrie, pharma- en chemiesector, de maakindustrie, IT, enz… Gaat de vaste koelinstallatie in storing of is er een onderhoud gepland? Is er tijdens de warme zomer meer koelcapaciteit nodig? Wenst u een magazijn tijdelijk te koelen? Bent u opzoek naar een mobiele airco voor kantoor of winkelruimte? Uw atelier koelen met onze mobiele adiabatische koelers? Contacteer ons gerust. Onze product managers vinden vast en zeker een oplossing op maat.

 2. KELVION HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Kelvion. Waar Warmte-Uitwisseling onze zaak is. Kelvion is een wereldwijde fabrikant van industriële warmtewisselaars voor zeer diverse marktsegmenten. Sinds 1920 heeft het bedrijf zijn producten geproduceerd en verkocht op veel verschillende markten. Sinds november 2015 gebeurt dit onder het nieuwe Kelvion-merk. De gespecialiseerde professionele competentie, solide expertise, klantnabijheid en multidimensionale productportfolio maken Kelvion tot de beste partner op het gebied van warmtwisseling. Met plaatwarmtewisselaars, mantel- en buiswarmtewisselaars, warmtewisselaars met lamelvormige buizen, modulaire koeltorensystemen en warmtewisselaars voor koeling levert het bedrijf aan klanten in zeer diverse wereldwijde sectoren: energie, datacentra, chemische industrieën, olie en gas, maritieme toepassingen, HVAC en koeling, milieutoepassingen en voedingsmiddelen- en drankenindustrieën. Kelvion is specialist in het leveren van klantspecifieke producten en diensten en ondersteunt zijn klanten via een wereldwijd verkoop-, service- en productienetwerk. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

 1. RIGHTWAY ASIA

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIGHTWAY ASIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvitrines, en Koelvitrines. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 2. BEPA

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEPA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtdrogingsapparatuur, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Luchtdrogingsapparatuur, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, airconditioning, en industriële verwarmingsinstallaties. Het is gevestigd in Mornimont, België.

 3. THERMO KING OBERHAUSEN - BLUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THERMO KING OBERHAUSEN - BLUM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 4. AIRQUELL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIRQUELL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Höchstadt, Duitsland.

 5. CLIMAT ZEN SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIMAT ZEN SAS, is een Multi-Category, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelkamer, thermostaten, drukschakelaren, Koelkamer, en temperatuurregulators. Het is gevestigd in Bourg La Reine, Frankrijk.

 6. S.O.S RENTALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S.O.S RENTALS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 7. SUSTEK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SUSTEK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Murrhardt, Duitsland.

 8. L.P. COOLING

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L.P. COOLING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, koelcellen, koelinstallaties, industrieel diepvriezen, en installatie van koelapparaten. Het is gevestigd in Naninne, België.

 1. SAUBERLICHT - EINE MARKE DER VISIONTWO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAUBERLICHT - EINE MARKE DER VISIONTWO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Wolfenbüttel, Duitsland.

 2. LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Starzach, Duitsland.

 3. TOOL-TEMP DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOOL-TEMP DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Meinerzhagen, Duitsland.

 4. FRIGOFLUID S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIGOFLUID S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële koelkasten, koelinstallatie, industriële koelinstallaties, koelkasten, waterkoeler, industriële koelkasten, en industriële koeling. Het is gevestigd in Bedizzole, Italië.

 5. FRIGONORM AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIGONORM AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 6. REMIS GMBH

  Duitsland

  REMIS staat voor meer dan 40 jaar technische deskundigheid, innovatiekracht en creativiteit bij de ontwikkeling van intelligente oplossingen en de vertaling ervan in functionele producten. Innovaties zijn onze traditie, onze kernactiviteit, onze grootste passie. Richtsnoeren van ons bedrijf •Permanente en intensieve dialoog met klanten, meteen bij de ontwikkelingsfase en hoge mate van individualisering van producten •Flexibele en snelle praktische vertaling •Optimale combinatie van functionaliteit, design en kwalitatief hoogwaardige verwerking en materialen van producten •Groot gevoel van verantwoordelijkheid voor het milieu en natuurlijke bronnen •Persoonlijke verantwoordelijkheid ten opzichte van iedere medewerker omdat wij een familiebedrijf zijn waarvoor de eigenaar de dagelijkse leiding heeft Technische know-how van elk terrein waarop ons bedrijf actief is: voor koelsystemen, mobiele systemen en de automobielindustrie hebben wij eigen ontwikkelafdeling die met de modernste techniek zijn uitgerust ((3D-CAD-systemen, ruimtes voor voortdurende tests, klimaatkamers, rapid prototyping, enzovoort).

 7. SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA

  Turkije

  Met onze 15 jaar ervaring in de koelsector, hebben we de merken Salvo, Klimaitalia en Tosca gecreëerd. Onze reis, die begon met Salvo İç ve Dış Tic., wordt voortgezet met Klimaitalya. In onze fabriek te İzmir - Kemalpaşa, staan we tot uw dienst met diepvriezers met een uniek, uitzonderlijk, 100% Turks ontwerp. Onze productaanbod past zich aan uw vereisten aan en richt zich op brede markten. Onze producten worden vervaardigd met milieuvriendelijke materialen en kenmerken zich door energiebesparende eigenschappen.

 8. ELMEKO GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Ontwikkeling: Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige schakelkastcomponenten die voor een veilige en praktische werking van een besturing of schakelinstallatie nodig zijn. Dit houdt zowel apparatuur in voor de airconditioning zoals koelen, verwarmen, vochtonttrekking, ventileren alsook complete schakelkasten en wandbehuizingen en niet in de laatste plaats divers toebehoren zoals schematassen. Productie: De productie in Liebenscheid is kern van onze onderneming en garandeert een continu hoge kwaliteit. Dit bereiken wij met behulp van onze gekwalificeerde medewerkers en met gebruikmaking van hoogwaardige componenten van welbekende fabrikanten. Dit staat garant voor functionerende techniek en tevreden klanten. Door korte doorlooptijden en een zinvol magazijnbeheer zijn bovendien snelle en betrouwbare leveringen mogelijk. Onze diensten: Korte beslissingstrajecten zorgen voor snelheid en flexibiliteit. In nauw partnerschap zetten wij ons voor uw wensen in.

 9. TH. WITT KÄLTEMASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Als een door de eigenaar geleid familiebedrijf, TH. WITT biedt verfijnde en op maat gemaakte oplossingen voor de koelindustrie. Wij zijn niet zomaar een fabrikant van een productgroep, maar bieden praktische uitrustingsoplossingen specifiek voor uw behoeften. Ons huidige gamma bestaat uit componenten voor industriële compressiekoelsystemen, alsook uit het advies en de diensten die nodig zijn voor de selectie en de werking. De missie: onze belangrijke bijdrage aan uw succes - Profiteer van onze diepgaande kennis en holistisch inzicht in het koelproces: wij begrijpen uw eisen en bieden oplossingen op maat. - Laat ons u helpen aan uw eisen te voldoen: wij zien onszelf als uw partner en zijn er wanneer u ons nodig heeft. - Zekerheid van bevoorrading: onze zakenrelaties en producten zijn ontworpen voor de lange termijn. - Om u vooruit te helpen, blijven we ons ontwikkelen: door voortdurende verbetering en openheid voor nieuwe ideeën. - Concentreer u op uw kernactiviteiten: wij zorgen ervoor dat u zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk aan uw behoeften kunt voldoen. - Wees met ons op de toekomst voorbereid: wij zijn duurzaam georiënteerd, niet alleen in onze relatie met onze zakenpartners en medewerkers, maar ook met betrekking tot de kwaliteit en de functionaliteit van onze producten en met betrekking tot het behoud van natuurlijke hulpbronnen. gepassioneerd. competent. voor uw succes.

 10. CARLSEN BALTIC, UAB

  Litouwen

  Carlsen Baltic is een marktleidende fabrikant van foodtrucks, maar ook van lichtgewicht koelelementen voor trucks voor de levering van diepvries-, gekoelde en multitemperatuur voedingsmiddelen. Carlsen, gevestigd in Denemarken sinds 1885, heeft een jarenlange ervaring met momenteel meer dan 15.000 lichte handelsvoertuigen in gebruik. De firma helpt klanten om de hoogst mogelijke nuttige lading te bereiken en om het vervoer van hun goederen zo veel mogelijk kostenbesparend te maken, met de waarborg van een constante stabiele temperatuur.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Koeltechniek - installaties voor handel en industrie - Import export

Aantal resultaten

3.427 Bedrijven