• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koeltechniek - installaties voor handel en industrie

Resultaten voor

Koeltechniek - installaties voor handel en industrie - Import export

 1. AFINOX SRL

  Italië

  Sinds 1980 is Afinox een Italiaanse en internationale specialist in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnologische apparatuur voor de cateringindustrie. In navolging van de marktontwikkelingen heeft de onderneming een steeds breder assortiment uitrustingen in haar aanbod opgenomen, waardoor zij in de loop der jaren het belangrijkste referentiepunt is geworden voor professionals en bedrijven in de sector. Koelkasten, blast chillers, cook and chill-systemen, toonbankvitrines, proefeilanden, gekoelde tafels en toonbanken voor pizzeria's: Afinox biedt haar klanten complete lijnen voor de bereiding en presentatie van etenswaren in verschillende toepassingsgebieden: restaurants, hotels, catering, banketbakkerijen, fastfoodketens, kantines. Technologische innovatie, onderzoek naar materialen en zorg tijdens de fabricage zijn de elementen waarop haar activiteit is gebaseerd.

 2. BASTIAN INDUSTRIAL HANDLING GMBH

  Duitsland

  De kwaliteitsdienstverlener. Uitgebreide en klantgerichte service. Kwaliteitsborging. Testen en meten. Uitlezen visueel of met technoscoop, endoscoop enzovoort. Foutcontrole. Documentatie. Testrapport. Entreposage. Orderpicken. Expeditie. 8000 m2 modern opslagoppervlak. 2500 m2 aangrenzend oppervlak. 3000 plaatsen hoge opslagruimte voor zware belasting. Opslagsoftware. Software voor materiaalbeheer. Verpakking van losse producten. Series. Bouwgroepen. Houten kratten. Speciale verpakking. Kunststof blister. Folie. Bewerking onderdeelproductie (draaien, frezen, enzovoort). Bouw van installaties. Voor-/eindmontage. Montage van bouwgroepen. Demontage. Nawerkzaamheden. Confectioneren. De competentie: eersteklas en bij de tijd. Hardware. Hightech testapparatuur. CNC-bewerkingsmachines. Meetmiddelen. Blister- en folieverpakkingsautomaten. Uitgebreide software. Moderne opslag- en montagehallen. Infrastructuur. Rechtstreekse BAB. Verbinding met A8 en A6. Centraal gevestigd in Europa. Gekwalificeerd vakpersoneel op alle gebieden. Continue bij- en nascholing.

 3. TEXA INDUSTRIES SRL

  Italië

  Texa industries biedt een compleet gamma met oplossingen aan voor industriële airconditioning of koeling. Ze is een unieke en volwaardige partner voor haar klanten, en dat voor alle eisen in temperatuurbeheer. Dit bedrijf produceert systemen voor klimaatregeling en warmte-uitwisseling, ventilatiesystemen en accessoires voor schakelkasten, koelsystemen en industriële temperatuurregeling, en dat allemaal 'Made in Italy'. Texa Industries is aanwezig op vijf continenten en 22 landen, dankzij zijn geavanceerde distributienetwerk en een internationaal netwerk van technici en ingenieurs die wereldwijd een continue dienstverlening garanderen. Het bedrijf heeft een zeer gestructureerde productcatalogus, maar biedt ook oplossingen en projecten 'op maat' aan indien de klant dat wenst.

 4. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  50 jaar ervaring heeft van ZIEGRA een wereldleider gemaakt in exclusieve industriële ijsmachines en aanverwante technologie: van de kleinere laboratoriummachine, middelgrote formaten voor handel en verwerking tot grote, volledig automatische systemen voor de industrie. Meer dan 80 specialisten bij ZIEGRA richten zich op alles wat met ijs te maken heeft.Ervaring, onvoorwaardelijk kwaliteitsbewustzijn en continue ontwikkeling maken ZIEGRA tot de Europese referentie. Vandaag de dag worden Ziegra ijsmachines gebruikt in meer dan 160 landen op alle continenten.onze eigen nationale en internationale klantenservice, dochterondernemingen en vertegenwoordigingen bieden de nodige ondersteuning voor alle installaties.Voor het familiebedrijf in de tweede generatie blijft de productie "Made in Germany".

 5. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU AG

  Duitsland

  Peter Huber Kältemaschinenbau werd in 1968 opgericht door Peter Huber en is sindsdien een familiebedrijf. Op het hoofdkantoor in Offenburg, de Tango-fabriek, werken momenteel ongeveer 300 mensen. Daarnaast bieden wij een uitgebreide en betrouwbare service met internationale vestigingen en verkooppartners over de hele wereld, 20 jaar geleden zijn we begonnen met de systematische omschakeling naar milieuvriendelijke koelmiddelen. Vandaag bieden wij standaard grote delen van ons assortiment met natuurlijke koelmiddelen en zijn pioniers op het gebied van ecologische en duurzame verwarmingstechnologie. Ons bedrijf is een van de toonaangevende leveranciers van zeer nauwkeurige temperatuurregelingsoplossingen voor onderzoek en industrie. Onze producten bieden wereldwijd een nauwkeurige temperatuurregeling in proeffabrieken, laboratoria en productieprocessen van -125 tot +425 °C.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARTIN CHRIST GEFRIERTROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Martin Christ Gefriertrocknungsanlagen GmbH is met meer dan 75 jaar ervaring een van 's werelds toonaangevende ondernemingen voor de ontwikkeling en productie van vriesdroogsystemen. Ons productspectrum reikt van laboratorium- tot proef- en productie-installaties en vacuümconcentratoren voor de meest uiteenlopende taken en procesvereisten. Ons productspectrum reikt van laboratorium- tot proef- en productie-installaties en vacuümconcentratoren voor de meest uiteenlopende taken en procesvereisten. Wij begeleiden onze klanten vanaf de eerste laboratoriumtests via geavanceerde procesontwikkeling tot de productie van hoogwaardige producten. Martin Christ staat voor de hoogste tevredenheid van onze klanten wereldwijd. Wij ontwikkelen en produceren onze producten volgens de hoogste kwaliteitseisen voor het beste voordeel voor de klant. Uw toepassingen staan centraal in onze bedrijfsoriëntatie. Wij zien onszelf als wereldleider in innovatie, en onze inzet voor onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke verplichting. Maar nog belangrijker - het is ook onze grootste passie. Wij consolideren voortdurend onze leidende internationale positie door technologische innovaties op het gebied van vriesdrogen en roterende vacuümconcentrators. Tientallen patenten van het bedrijf en onze medewerkers zijn hiervan het onmiskenbare bewijs. Vertrouw op onze ervaring.

 2. MACH SPA

  Italië

  Mach staat in voor het ontwerp, de productie en de verkoop van glazenwasmachines, vaatwasmachines, professionele wasinstallaties en uitrustingen voor collectiviteiten, hotels, cafés, restaurants, banketbakkerijen en ijsverkopers. Sinds 1988 is het ons doel, een belangrijke speler te zijn op deze bijzonder concurrerende markt en dankzij onze stalen wil haalden we de afgelopen jaren uitstekende resultaten die te zien zijn aan de tevredenheid van onze klanten in Italië, Europa, Amerika, Azië en Afrika.

 3. TECHNOTRANS SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het feit dat gwk Gesellschaft Wärme Kältetechnik mbH wereldwijd zo'n goede reputatie heeft weten op te bouwen als een competente en innovatieve specialist voor hoogwaardige temperatuur- en koeltechnologie, is gebaseerd op zijn schat aan ervaring van meer dan vijf decennia. Iedereen die vertrouwt op geavanceerde hightech producten, van het koelsysteem tot temperatuurregeling en waterbehandeling, vindt in gwk een systeemaanbieder die het hele thermische proces beheerst, individueel op maat gemaakte concepten ontwikkelt en ook de engineering en alle componenten levert. Gwk ondersteunt haar klanten ook intensief en individueel op het gebied van temperatuurbeheersing op caviteitsniveau van gereedschapsinzetstukken en gereedschapsreiniging. Tegenwoordig ontwikkelen de meer dan 400 medewerkers complete procesoplossingen voor klanten uit de kunststoffen-, metaal-, voedingsmiddelen- en chemische industrie op alle continenten.

 4. STEFANI SPA

  Italië

  Geboren in Veneto, in het productieve hart van de koelindustrie, combineert Stefani typisch Italiaanse creativiteit met een sterke geest van innovatie, wat het bedrijf ertoe aanzet om steeds beter presterende luchtkoelers, snelkoelers, condensors en droge koelers aan te bieden. Het bedrijf biedt een complete ondersteuningsservice, van ontwerp tot levering, en streeft ernaar de beste maat voor de machines te vinden op basis van de behoeften van de klant.

 5. ELMEKO GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Ontwikkeling: Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige schakelkastcomponenten die voor een veilige en praktische werking van een besturing of schakelinstallatie nodig zijn. Dit houdt zowel apparatuur in voor de airconditioning zoals koelen, verwarmen, vochtonttrekking, ventileren alsook complete schakelkasten en wandbehuizingen en niet in de laatste plaats divers toebehoren zoals schematassen. Productie: De productie in Liebenscheid is kern van onze onderneming en garandeert een continu hoge kwaliteit. Dit bereiken wij met behulp van onze gekwalificeerde medewerkers en met gebruikmaking van hoogwaardige componenten van welbekende fabrikanten. Dit staat garant voor functionerende techniek en tevreden klanten. Door korte doorlooptijden en een zinvol magazijnbeheer zijn bovendien snelle en betrouwbare leveringen mogelijk. Onze diensten: Korte beslissingstrajecten zorgen voor snelheid en flexibiliteit. In nauw partnerschap zetten wij ons voor uw wensen in.

 1. ICS COOL ENERGY

  Nederland

  ICS Cool Energy B.V. (2010) is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van temperatuurbeheersing en met name koudwatermachines (chillers), airconditioning en verwarmingsoplossingen. Wij maken deel uit van de internationale organisatie ICS Cool Energy, met de hoofdvestiging in Southampton (GB). Vanuit 12 vestigingen met zo'n 250 medewerkers bieden we in heel Europa een breed scala aan industriële koeltechniek. ICS Cool Energy is actief binnen een grote diversiteit van industrieën; productie, voeding, chemie en farmacie, energie, automotive, installateurs, IT-datacenters, kantoren, evenementen, ijsbanen, facilitymanagement en bouw. ICS Cool Energy heeft alles in huis om elke behoefte te vertalen naar een multifunctionele en bovenal energie-efficiënte oplossing in proceskoeling, procesverwarming of HVAC. Uit voorraad leverbaar of op maat gemaakt naar uw specifieke voorwaarden. Zowel verhuur als verkoop. Ook voor tijdelijke verwarmingsoplossingen zoals boilers of heaters bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden technische ondersteuning en met onze 24/7 storingsdienst profiteert onze klant van totale ontzorging. Daarnaast kan ICS Cool Energy het volledige onderhoud van al onze installaties verzorgen. Wat voor uitdaging op het gebied van temperatuurbeheersing dan ook, we make it work!

 2. DELTA-TEMP

  België

  Delta-Temp is de specialist in verhuur en verkoop van industriële koeling, airconditioning, ventilatie en verwarming. Zij bieden oplossingen voor zowel comfortkoeling als voor industriële proceskoeling. Door hun sterke groei de afgelopen jaren kunnen ze hun vloot voortdurend uitbreiden met moderne en energiezuinige toestellen. De verhuurvloot bestaat uit moderne chillers, mobiele split-airco’s, adiabatische koelers, low-temp units, rooftops en luchtbehandelingskasten. De koeltechnici van Delta-Temp hebben heel wat projecten verwezenlijkt in de meest uiteenlopende sectoren zoals de voedingsindustrie, pharma- en chemiesector, de maakindustrie, IT, enz… Gaat de vaste koelinstallatie in storing of is er een onderhoud gepland? Is er tijdens de warme zomer meer koelcapaciteit nodig? Wenst u een magazijn tijdelijk te koelen? Bent u opzoek naar een mobiele airco voor kantoor of winkelruimte? Uw atelier koelen met onze mobiele adiabatische koelers? Contacteer ons gerust. Onze product managers vinden vast en zeker een oplossing op maat.

 1. KELVION GERMANY GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Kelvion. Waar Warmte-Uitwisseling onze zaak is. Sinds de jaren 20 van de vorige eeuw zijn wij één van de wereldwijde leidende producenten van warmtewisselaars en bieden wij oplossingen voor bijna elke industriële toepassingen die u zich kunt voorstellen. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die geschikt zijn voor extreme omgevingsomstandigheden – vanaf 2015 onder de naam Kelvion. Met een van de meest uitgebreide portfolio van warmtewisselaars in de wereld zijn we een bekende partner in veel industrieën, inclusief transport, energie, olie en gas, chemie, marine evenals eten en drinken, datacenter en de HVAC en koeltechnologiesector. Onze producten omvatten compacte lamellenwarmtewisselaars platenwarmtewisselaars, warmtewisselaars met enkele buis, transformatorkoelsystemen, koeltorens en ‚shell and- tube‘-warmtewisselaars. Onze jarenlange ervaring en diepgaande vakkennis hebben ons tot specialisten op dit gebied gemaakt. Onze warmtewisselaars zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van het betreffende machine- of proces te voldoen en zorgen voor een uitstekende energie-efficiëntie en betrouwbaarheid in elk marktsegment. Dit geeft onze klanten een voorsprong op hun concurrenten en verlaagt tegelijkertijd de bedrijfskosten op de lange termijn.

  Alle producten voor "koeltechniek - installaties voor handel en industrie"

 2. ESAD PANEL INDUSTRIAL COOLING SYSTEMS

  Turkije

 3. RIGHTWAY ASIA

  China

 4. BEPA

  België

 5. AIRQUELL GMBH

  Duitsland

 6. THERMO KING OBERHAUSEN - BLUM GMBH

  Duitsland

 7. CLIMAT ZEN SAS

  Frankrijk

 8. LEDVANCE GMBH

  Oostenrijk

 1. KAHIWI UG

  Duitsland

 2. S.O.S RENTALS GMBH

  Duitsland

 3. RÉFRIGÉRATION LAMBERT

  België

 4. L.P. COOLING

  België

 5. MIA DONNER GMBH

  Duitsland

 6. SUSTEK GMBH

  Duitsland

 7. SAUBERLICHT - EINE MARKE DER VISIONTWO GMBH

  Duitsland

 8. TOOL-TEMP DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 9. LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH

  Duitsland

 10. FRIGONORM AG

  Zwitserland

Filters

Resultaten voor

Koeltechniek - installaties voor handel en industrie - Import export

Aantal resultaten

3.412 bedrijven