KINDLING PELLETS BELGIUM - Livraison de palettes de pellets de bois 100% résineux

België

Warehouse icon Distributeur

KINDLING PELLETS BELGIUM
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

Geverifieerd door europages

Ons merk Chase is geïnspireerd op het natuurreservaat Chase Woods, een beschermd gebied van 40 hectare op Mount Tzouhalem in Cowichan Valley, in de Canadese provincie British Columbia.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Gecertificeerde pellets : De MM Royal hout pellets gaan verder dan de standaard kwaliteitseisen van de hout pellet markt. De gehele productie is EN Plus A1 gecertificeerd, wat garant staat voor een zeer hoge kwaliteit. Uw pellet kachel bereikt de hoogste warmtewaarde en geeft de langste warmte af in uw huis. Wij adviseren u om alleen een gecertificeerde, premium kwaliteit hout pellet te gebruiken zodat u de maximale warmte uit uw pellet kachel haalt.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Stofvrije hout pellets : De hout pellets van Proxima Star worden in België verpakt. Tijdens deze conditionering worden de korrels gezeefd en gefilterd. Het resultaat: er zit geen stof in uw zakken met pellets. Vergeet niet dat u uw pellets per kilo koopt: pellets van hout zijn beter dan stof van hout, dat niet opwarmt en uw huis vervuild.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Pellets 100% naaldhout zeer helder: Ze zijn het resultaat van de recuperatie van houtresten die in onze zagerijen zijn gezaagd en worden zonder chemische toevoegingen geproduceerd op basis van een mengsel van 75% sparrenhout en 25% dennenhout, waardoor ze een zeer helder uitzicht hebben, wit-beige, vandaar hun naam “WHITEWOOD”. Hun weerstand tegen druk en dus tegen afbrokkelen doet zeer weinig stof opwaaien. De kwaliteit van de grondstof is de waarborg voor een efficiënt rendement van uw pelletkachel.

Een offerte aanvragen
Français Bekijk de 16 producten

Kindling pellets is een geëngageerde onderneming die ecologische brandstoffen levert tegen interessante prijzen. Onze missie bestaat erin, natuurlijke en schone producten te leveren van uitstekende kwaliteit om te voldoen aan de verwarmingsbehoeften van particulieren en bedrijven. Kindling pellets verkoopt pellets van naaldhout, een 100% natuurlijke brandstof zonder chemische additieven. In tegenstelling tot de vervuilende fossiele brandstoffen zijn houtkorrels van naaldhout CO2-neutraal en lokaal geproduceerd. Ze bieden dus een duurzaam en verantwoord alternatief voor fossiele energie en maken het tegelijk mogelijk om verwarmingskosten te beperken. De kwaliteit van het product van Kindling pellets is gegarandeerd door de ENplusA1 en DINplus certificeringen die bewijzen dat ze aan de meest veeleisende technische normen voldoen. De strenge selectie van de korrels is eveneens een garantie voor een efficiënte en schone verbranding, zonder as- of sintelresten. Bovendien biedt Kindling pellets een efficiënte en handige leveringsservice. Leveringen zijn gratis in heel België en het product wordt direct en binnen 48 bij de klant thuis geleverd. Door te kiezen voor Kindling pellets profiteren de klanten dus van een complete service en uitstekende kwaliteit om aan hun verwarmingsbehoeften te voldoen. Ook dragen ze bij aan de bescherming van het milieu door een ecologische en plaatselijke brandstof te gebruiken, en verlagen ze hun verwarmingskosten.

Documenten

Kindling Pellets FR

Domain icon Distributeur

KINDLING PELLETS BELGIUM

Avenue de Tervueren, 297

1150 Bruxelles - België

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2016
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Distributeur

Activiteiten van

 • Vaste brandstoffen
 • groupage
 • houtkorrels
 • Pellets
 • Pellets 100% naaldhout
 • Pellets 100% natuurlijk
 • Hout 100% naaldhout
 • Pellets op palletten
 • Levering van pellets op palletten
 • Stofvrij pellets