LOCKPLUS

Beveiliging en dringende interventies.Is er ingebroken? Slot kapot? Sleutel afgebroken ? Bel dan direct Ernst van lockplus.Hij doet uw deur vlot open en zonder schade.Voor Ernst van lockplus is veiligheid meer passie dan werken. Merk het zelf op.Is er ingebroken of een slot defect? lockplus komt uw problemen direct aanpakken.Handel preventief ! Inbraakbeveiliging op ramen en deuren.Veiligheidssloten, beslagen, raambeveiliging, deurbeveiliging, meerpuntsloten.Onthou het goed, dit alles houdt de dief buiten! Handel preventief en wees de dief voor.Doe uw huis of kantoor veilig op slot ! Uw ramen en deuren beveiligen tegen inbraak is een must . Ernst van lockplus vervangt uw bestaande sloten en cilinders en plaatst raambeveiliging waar nodig .Een gewoon slot vervangen door een meerpuntslot, uw ramen voorzien van raambeveiliging. De meeste mensen denken er aan als het te laat is .Wat heeft lockplus u te bieden? • VERVANGING VAN HANG EN SLUITWERK• BEVEILIGING VAN WONINGEN EN BEDRIJVEN• OMBOUWEN VAN ÉÉNPUNTSLOTEN NAAR MEERPUNTSLOTEN• ADVIES OP MAATCamerabewaking, elektrische sloten voor huis, kantoor, algemene toegang appartementen.Wij werken graag met moderne technologie. lockplus plaatst zelfvergrendelende sloten die bedienbaar zijn via een codeklavier of met de parlefoon . Dit is voor appartementen een must, inbrekers komen zonder moeite voorbij de algemene toegangsdeur en dan heeft hen vrij spel.Wij hebben voor elk type deur een passend slot in ons gamma.Ernst heeft Jaren ervaring.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Sloten, grendels en sleutels
 • slotenmaker
 • inbraakbeveiliging
 • openen deur buitengesloten
 • sloten herstellen

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
LOCKPLUS

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog LOCKPLUS,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK