• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sloten- grendels en sleutels

Resultaten voor

Sloten- grendels en sleutels - Import export

 1. AGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Fabrikant van sloten. Wij bieden u zeer veilige sloten, handgrepen en scharniersluitingen. We verstevigen onze positie als marktleider binnen openings- en sluitsystemen. We bieden drie assortimenten systemen en oplossingen: Algemene industrie, bewakingsindustrie en energieomzetsector. AGA vertegenwoordigt de slotenindustrie op de Spaanse en internationale markt. Wij streven er sinds altijd naar maatschappelijk verantwoord te ondernemen door kansen te scheppen en te bieden in onze omgeving. We zijn veel verschuldigd aan de personen die bij of met AGA hebben gewerkt en de uitvoer van ons bedrijfsplan mogelijk hebben gemaakt. We hopen de door hen gewekte verwachtingen waar te maken en hun enthousiasme te behouden.

 2. KIPP ITALIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 3. B&B LOCKS 1

  België

  Verified by europages badge

  In de jaren '80 optimaliseerde ons bedrijf de technologie van het elektronisch slot voor veiligheidsdeuren. Wij hebben resoluut gekozen voor de nichemarkt van de elektronische veiligheidssloten en zijn actief onder de merknaam Technilock. Dankzij onze specialisatie ontwikkelden wij snel hoogwaardige vergrendelingsoplossingen. In 2000 werd de merknaam Technilock verkocht, en gingen we over op een nieuwe naam: B&B Locks. Dankzij onze ruime ervaring biedt B&B Locks u een grondige knowhow op het gebied van moderne kwaliteits veiligheidssloten.

 4. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, Sloten, en grendels. Het is gevestigd in Chailloué, Frankrijk.

 5. DR.MIELKE.SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DR.MIELKE.SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Meubilair en inrichting voor plezierboten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmaterialen, Spansloten, Kettingen - ijzer en staal, Scharnieren, Sloten, grendels en sleutels, kabels van RVS-draad, moeren van RVS, schroeven van RVS, en accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. SERRURIER VACHETTE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SERRURIER VACHETTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Sloten, grendels en sleutels, hang- en sluitwerk, reparatie sloten, en opening geblindeerde deur. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. VITTIDESIGN MARKETING UND VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VITTIDESIGN MARKETING UND VERTRIEBS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Jockgrim, Duitsland.

 4. L.F. S.N.C. DI LAVAZZA PAOLO E FRIZZI MARIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L.F. S.N.C. DI LAVAZZA PAOLO E FRIZZI MARIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerwaren, smid, sleutels namaken, en geblindeerde deur. Het is gevestigd in Uboldo, Italië.

 5. SOS SERRURIER DEPANNAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOS SERRURIER DEPANNAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gordijnen - metaal, opening van deur, rolluiken, Gordijnen - metaal, en opening geblindeerde deur. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Polen

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 25.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is daarmee een betrouwbare partner voor de industrie, installatie- en machinebouw. KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds en is sinds 1950 gespecialiseerd in intern ontwikkeld spangereedschap zoals de klassieke KIPP spanhendel. Het bedrijf telt meer dan 350 medewerkers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

 2. BELGIUM SECURITY GROUP

  België

  In een wereld die constant in beweging is en waar de beheersing van de nieuwe technologieën een waarborg is van vakmanschap en waar goed uitgevoerd werk een absolute waarde blijft, stelt onze firma, BELGIUM SECURITY GROUP, haar multidisciplinair team tot uw beschikking voor de volgende diensten: - Dienstverlening 7dagen/week 24uur/dag - Hang- en sluitwerk & smeedwerk - Toegangscontrole met of zonder sleutels, badge, enz. - Reparatie van ramen en deuren na inbraak - Installatie van gepantserde deuren, RF 30, interieur, frame en alle soorten vensterglas (enkel, dubbel, driedubbel). - Installatie & onderhoud verwarmingsketels, verwarming, leidinginstallaties - Onderhoud van locaties met contract - Beheer binnendringingsrisico's - Adviezen en uitvoering - En meer... Onze firma kan bogen op een jarenlange ervaring en een grondige vakkennis. Onze medewerkers zullen u bijstaan in de situaties waar onze tussenkomst wordt gevergd, maar ook voor deskundige adviezen, om ongewenste bezoeken te voorkomen.

 1. ARTGUARD SECURITY

  Nederland

  ArtGuard is een flexibele onderneming die gespecialiseerd is in het adviseren, monteren en onderhouden van biometrische toegangssystemen en vingerafdruk sloten voor bedrijven en particulieren. Ons doel is bedrijven te ondersteunen bij het verlagen van kosten, verhogen van gebruiksgemak en comfort, het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, en het beveiligen van het bedrijf en/of woonomgeving. Wij ontwikkelen nieuwe toepassingen, moderne ontwerpen van hoge kwaliteit, alsmede software-integraties. ArtGuard Security heeft het toegangssysteem BioACS "iPASS" ontworpen gebaseerd op “fingerprint technology” in combinatie met PIN, RF Afstandsbediening, MIfare (smart) kaart; (4-IN-1 systeem) een noviteit in de Europese markt van biometrische toepassingen. Bel of mail voor meer informatie.

 2. CRAWFORD BELUX

  België

  ASSA ABLOY Entrance Systems - Eén ingang voor al uw wensen Soepel werkende ingangen zijn een vereiste voor ieder succesvol bedrijf. En soepele relaties ook. De gecombineerde producten, oplossingen en kennis van ASSA ABLOY Entrance Systems bieden een sterke partner voor alle aspecten van ingangsautomatisering. ASSA ABLOY Entrance Systems is 's werelds meest complete leverancier van ingangsautomatiseringsoplossingen. Met een holistische aanpak voor de doorstroom van mensen, goederen en voertuigen creëren we oplossingen die kosten, kwaliteit en levenslange prestaties in evenwicht brengen.

 3. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Duitsland

  Ons bedrijf levert gedraaide, gefreesde en gestanste onderdelen, spuitgietproducten en bouw- en meubelbeslag in alle welke vorm dan ook. Wij zijn gespecialiseerd in kleine, middelgrote en grote series. Onze kernactiviteit is het bewerken van edelstaal maar wij leveren natuurlijk ook producten van andere metalen. Wij draaien, frezen en laseren voor de meubelindustrie, bouw van winkelinterieurs, projectbouw, hotelinrichting, standbouw en de glas- en sanitairindustrie. Op deze pagina vindt u alles over onze producten en stellen wij ons aan u voor als deskundig partner. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kabeltrekkers, bowdenkabels en bedieningskabels. Wij maken en repareren alle soorten trek- en drukkabels, bedieningskabels, gaskabels, koppelingskabels, remkabels, schakelkabels en bowdenkabels. Model of tekening in afzonderlijke of serieproductie.

 4. PEEVER INTERNATIONAL

  België

  Peever International NV is een Belgische onderneming gespecialiseerd in de fabricatie en veredeling van verzegelingen. Ons bedrijf is gelegen in Lier, een centrale ligging ten opzichte van de Antwerpse haven en de luchthaven van Brussel. Sinds de oprichting in 1933 te Mortsel, is Peever International NV een familiale maar internationaal georiënteerde onderneming. Tot op heden zijn alle afdelingen van Peever International NV ondergebracht op 1 locatie: R&D, design, productie, logistiek en verkoop BENELUX. Het behalen van het ISO 9001 certificaat in 2005 was een logische stap naar ons continu streven naar verbetering, zowel op het vlak van producten, kwaliteit als op het gebied van service. Desondanks de productie in het begin vooral gefocust was op stalen en aluminium verzegelingen, is Peever International pionier geworden op het vlak van kunststof verzegelingen door één van de eerste fixed length kunststof seals op de europese markt , nl de "SYDEX". Vandaag kunnen wij u een compleet gamma van verzegelingen aanbieden, geschikt voor elke toepassing: veiligheidsetiketten, tapes, indicatieve verzegelingen in kunststof of metaal tot high security bolt en cable seals. allemaal personaliseerdbaar in onze vestiging in Lier. Het is de missie van Peever International NV om kwaliteitsproducten binnen de kortst mogelijke termijn te leveren voor een eerlijke prijs.

 5. METALCO WEST

  België

  Slotenmakerij Metalco West b.v.b.a. is reeds sedert 1983 gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van sloten en allerhande beveiligingsartikelen. Automatische sloten, zelf vergrendelende sloten, codesloten, gepantserde deuren, sloten en cilinders, sleutels, beveiliging voor ramen en deuren, deurpompen, kluizen, sleutelkasten, brievenbussen, parkeerbeugels graveerwerk, enz. Mocht u toch nog naar iets anders op zoek zijn, laat het ons gerust weten en wij zoeken samen met u naar een oplossing. Wij bedienen Nieuwpoort, De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Veurne, Diksmuide, Middelkerke en omstreken.

 6. ALUZON

  België

  Aluzon nv is het productiecentrum voor aluminium schrijnwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij onze verdelers graag met raad en daad bij. We blijven steeds innoveren en gebruiken de nieuwste technieken en producten. Met een maximale automatisatie van de productie, streven we ernaar de beste producten af te leveren en onze verdelers technisch te ondersteunen. Door gebruik te maken van online toepassingen, kunnen onze verdelers hun schrijnwerk online calculeren en bestellen. Aluzon draagt ook het milieu hoog in het vaandel, de volledige energiebehoefte van ons bedrijf wordt gedragen door een duizendtal zonnepanelen.

 7. LOCKPLUS

  België

  Beveiliging en dringende interventies.Is er ingebroken? Slot kapot? Sleutel afgebroken ? Bel dan direct Ernst van lockplus.Hij doet uw deur vlot open en zonder schade.Voor Ernst van lockplus is veiligheid meer passie dan werken. Merk het zelf op.Is er ingebroken of een slot defect? lockplus komt uw problemen direct aanpakken.Handel preventief ! Inbraakbeveiliging op ramen en deuren.Veiligheidssloten, beslagen, raambeveiliging, deurbeveiliging, meerpuntsloten.Onthou het goed, dit alles houdt de dief buiten! Handel preventief en wees de dief voor.Doe uw huis of kantoor veilig op slot ! Uw ramen en deuren beveiligen tegen inbraak is een must . Ernst van lockplus vervangt uw bestaande sloten en cilinders en plaatst raambeveiliging waar nodig .Een gewoon slot vervangen door een meerpuntslot, uw ramen voorzien van raambeveiliging. De meeste mensen denken er aan als het te laat is .Wat heeft lockplus u te bieden? • VERVANGING VAN HANG EN SLUITWERK• BEVEILIGING VAN WONINGEN EN BEDRIJVEN• OMBOUWEN VAN ÉÉNPUNTSLOTEN NAAR MEERPUNTSLOTEN• ADVIES OP MAATCamerabewaking, elektrische sloten voor huis, kantoor, algemene toegang appartementen.Wij werken graag met moderne technologie. lockplus plaatst zelfvergrendelende sloten die bedienbaar zijn via een codeklavier of met de parlefoon . Dit is voor appartementen een must, inbrekers komen zonder moeite voorbij de algemene toegangsdeur en dan heeft hen vrij spel.Wij hebben voor elk type deur een passend slot in ons gamma.Ernst heeft Jaren ervaring.

 8. SLOTENEXPERT MG

  België

  Slotenexpert zorgt op tijd voor slotenmakers waar ook in België. Of het nu overdag is, ‘s nachts of tijdens het weekend, onze technieker(s) zijn bereikbaar en snel inzetbaar. Is uw slot kapot, bent u de sleutel kwijt, hebt u zichzelf buitengesloten, is er ingebroken of wilt u inbraak voorkomen? Huizen beveiligen, sloten vervangen, electrische, automatiseerde sloten plaatsen. Dat doet SlotenExpert MG Mensen wie zich buitengesloten binnen laten - Snel dienst. Producten: Alle veiligheidssloten, met SKG certificaat. Insteeksloten, Meerpunt sloten, Bijzet sloten en Opbouw sloten Deuren en Ramen extra beveiligen, met gebruik van moderne beveiligings producten. Ons hoogwaardige materiaal voldoet aan al de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de verzekeringen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen met ons contact opnemen. Voor uw bedrijf hebben we bijvoorbeeld sluitsystemen ter beschikking die voor een grondige toegangscontrole zorgen. Bij Slotenexpert zijn we immers meer dan alleen slotenmakers. Leverancier van: Cisa, Iseo, Dyla, Dieckmann, Abus..

 1. SDE

  België

  Als gespecialiseerd bedrijf in inbraakbeveiliging staat SDE u met raad en daad bij voor het ontwikkelen van een optimaal veiligheidsconcept voor uw woning of gebouw.Naast een directe winkelverkoop van sleutels en allerhande mechanisch en elektronisch sluitwerk, beschikken wij over een buitendienst die ter plaatse komt voor de installatie of herstelling ervan, en dit zowel bij bedrijven als bij particulieren. SDE is verdeler van o.a. de volgende merken: Abus, Amf, Ami, Argenta, Artitec, Assa Abloy, BKS, Buga, Burgwächter, Came, D-Tec, DOM, Dorma, Dyla, E-Key, Eff Eff, Entrya, ERA, Faac, Fapim, Fermax, Finterio, Format, Fuhr, G-U, Gunnebo, HDD, Hoppe, Iseo, Junie, KESO, Knobloch, Lips, Litto, Mauer, Mecop, Mefa, Melchert, Nemef, Quincalux, Renz, Safepost, Sobinco, Tütemann, Wilka, Winkhaus, Yale, Z-Ikon, etc. Binnen deze merken verdelen wij cilinders, sleutels, sloten, meerpuntsloten, hangsloten, fietssloten, meubelsloten, antipanieksloten, codesloten, deuropeners en -sluiters, ...

 2. MISTER MINIT BENELUX

  België

  Multi diensten keten, kwaliteit en service op toplocaties! Donald Hillsdon Ryan, een Amerikaan, wandelde met zijn echtenote in 1957 over de Brusselse Grote Markt waar ze haar naaldhak brak op de kasseien. Hij broedde een plan om winkels te openen waar onmiddellijk schoenherstellingen konden uitgevoerd worden voor een gehaast cliënteel. Het concept van de minuut-service was geboren. In dat zelfde jaar opende hij de eerste Talon Minute shop in de grote Brusselse supermarkt "au Bon Marché". De MINIT groep breidde het dienstenaanbod vlug uit : sleutelduplicatie, gravure, stempels, horloge- en smartphoneherstellingen… Vandaag is de groep uitgegroeid tot een Europese speler die met meer dan 1.200 winkels actief is in Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Portugal, Scandinavië en Oost-Europa. In Benelux telt MINIT circa 100 winkels en exploiteert 2 gespecialiseerde winkelketens : Mister MINIT en MONTRE Service (uurwerkherstelling).

 3. SLOTENFABRIEK DYLA

  België

  Bij Dyla ontwerpen en vervaardigen onze technici zelf de onderdelen die bestemd zijn voor de aanmaak van de productiematrijzen. Het volledige productieproces wordt half automatisch begeleid. Samen met de keuze van uitstekende basismaterialen, zorgt dit voor een zeer hoge kwaliteitsnorm. Ook de verscheidenheid en de aanpasbaarheid van ons gamma zijn wij een graag geziene leverancier van de verschillende doelgroepen in onze sector. Sinds begin jaren 90' is ons gamma aangepast volgens standaardisatienormen, wat het makkelijk maak om dezelfde onderdelen in verschillende soorten van sloten in to bouwen. Daarnaast is Dyla nog bekend om zijn kleine en grote maten in bepaalde modellen, en de herstelling, renovatie en transformatie van oude sloten. Reeds meer dan 70 jaar lang is Dyla nv gekend om zijn goede prijs/kwaliteiten en een gezonde verstandhouding tegenover zijn cliënteel.

 4. SECUTOR CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  SECUTOR CORPORATION is sinds 1993 werkzaam in de productie van veiligheidsproducten en is gespecialiseerd in insteeksloten voor deuren, slotcilinders, hangsloten, deursluiters en panieksluitingen. We exporteren onze producten naar markten in het buitenland zoals Europa, V.S. Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, het Midden-Oosten en met een goede reputatie. We ontvangen vaak herhalingsorders van trouwe klanten. We verzekeren u kwaliteitsproducten, scherpe prijzen en tijdige levering en voor lange tijd.

 5. EZCURRA ESKO SA

  Spanje

  Fabrikanten van hoogbeveiligingssloten. Onze producten: veiligheidssloten, veiligheidssloten en grendels, speciale sloten voor gepantserde deuren, veiligheidssloten met goot, veiligheidssleutels met cilinders, anti-breekijzer veiligheidssloten.

 6. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Italië

  Fabriek die gespecialiseerd is in universele sloten, van het type Amerikaans, met schakelaar aan/uit op laagspanning, handgrepen en knoppen met ingebouwde sleutel voor metaalconstructies, schakelkasten, loketten, meubels en distributie-automaten. Grendelsloten, schuifsloten, met 3 punten en slagwerk. Wij zijn gespecialiseerd in Amerikaanse sloten, sleutelhandgrepen, sleutelknoppen, grendelsloten; insteeksloten.

 7. MORCHIO FRATELLI SNC

  Italië

  De onderneming Ferramenta Fratelli Morchio biedt een veeleisende klantenkring, bestaande uit bedrijven en particulieren, een rijke keuze aan ijzerwaren, Engelse sleutels, kniptangen, elektrische gereedschappen, schroefmachines, kettingzagen, bosmaaiers, lijm, oplosmiddelen, lak en verf, tuinartikelen en huishoudelijke artikelen, sloten, grendels, kluizen met combinatieslot of sleutel, handgrepen, metalen roosters, fittings, kranen en stellingen van de beste merken.

 8. LOCKPICKS

  Nederland

  WIj zijn een internationale weblog en leveren artikelen over lockpicking tools voor consumenten en ondernemers. U kunt bij ons terecht voor alle lockpick gereedschappen info om een slot snel te kunnen openen zonder een dure slotenmaker. Neem eens een kijkje op onze website.

 9. 123SLOTENSERVICE

  Nederland

  Bent u op zoek naar inbraakbeveiliging, cilindersloten, sleutels bij maken, naamborden en graveerwerk of heeft u een slotenmaker nodig om een probleem op te lossen b.v.b. inbraakschade, kapot slot, afgebroken sleutel of heeft u zich zelf buitengesloten. Bij ons bent u aan het juiste adres.U bent van harte welkom in onze winkel/showroom en wij informeren u graag over onze producten en diensten. 24/7 bereikbaar. 123Slotenservice is officieel dealer van VEILIG.

 10. ALU-LERMYTTE

  België

  We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het vervaardigen van ramen en deuren in PVC en ALU. Elke veranda/uitbouw wordt van begin tot eind intern geproduceerd in alu-profielen van hoogstaande kwaliteit. We houden rekening met de bestaande woning of ruimte en integreren de veranda in het geheel. Ook onze unieke dakconstructies gecombineerd met glazen lichtstraat bieden tal van nieuwe mogelijkheden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Sloten- grendels en sleutels - Import export

Aantal resultaten

6.007 Bedrijven