MINEBEA INTEC BENELUX - The true measure

België

Store icon Meerdere categorieën

MINEBEA INTEC BENELUX
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

Krachtige software voor het bediening, supervisie en de controle van handmatige doseringen en weegprocessen. -Ontworpen ter ondersteuning van alle industriële en laboratorium weegschalen -Systeem voor enkele en meervoudige locaties -Transparante rapportage van het gehele recept proces -Aanraakscherm geoptimaliseerd voor productie omgeving interface -Geleverd met geïntegreerde functies voor productie, lot verbruik, weegrapporten en recept mengtoepassing -Volledig Microsoft Windows® 7-compatibel

Een offerte aanvragen

België

Met de Combics productlijn biedt Minebea-Intec een hoogwaardige serie weegschalen voor diverse toepassingen binnen de voedings- , farmaceutische-, chemische- , metaal- en andere industrieën. Combics is optimaal en eenvoudig aan te passen aan verschillende proces-eisen door hoge flexibiliteit qua configuratie- en aansluit opties. Combics complete weegschalen zijn vooraf samengestelde weegplateau’s en indicatoren die geconfigureerd en gebruiksklaar zijn. Met de uitgebreide combinatie mogelijkheden vindt u altijd een Combics naar uw wensen. Ze bieden hoge protectie klassen tot en met IP69K, ATEX-certificeringen alsook een uitgebreid accessoire pakket. Dit pakket omvat onder andere: printers, rollenbanen, tafels, oprij platen en frames voor integratie van plateaus in de vloer. Onze Combics Configurator helpt u bij uw keuze en bestellen.

Een offerte aanvragen

België

Het Dylight X-ray inspectiesysteem is een echte 'Plug and Play' oplossing, die alle functies combineert in één compacte oplossing. Deze is uitermate geschikt voor de inspectie van kleine producten, zoals snacks, energiebars en snoepjes. Daarenboven biedt de Dylight een breed scala aan standaard mogelijkheden om de productintegriteit en kwaliteit te waarborgen, inclusief het controleren van de volledigheid, het bepalen van de productmassa en het bepalen van de massa van het compartiment.

Een offerte aanvragen

België

De VISTUS Freefall metaaldetector zorgt voor een betrouwbare inspectie en verwijdering van ferro- en non-ferro contaminaties. Enkele opvallende specificaties: Minimale installatiehoogte voor eenvoudige integratie in elke applicatie Kosteneffectieve controle van maximaal vier spoelen, te bedienen via 1 terminal. Een effectieve ‘in-proces validatie’. Deze functionaliteit garandeert een correct installatie van de metaaldetector

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 10 producten Deutsch Bekijk de 10 producten Français Bekijk de 10 producten

Minebea Intec is een wereldleider in het ontwerpen en vervaardigen van hoge kwaliteit, robuuste meetcellen, laboratorium- en industriële weegschalen, weegbruggen en geavanceerde in-line inspectieapparatuur. Wij bieden een volledige service met inbegrip van wettelijke metrologie verificaties van weegschalen, industriële weegsystemen en weegbruggen. Onze uitgebreide reeks van metaaldetectors, controlewegers en röntgensystemen stellen ons in staat om de beste oplossingen voor alle (wettelijke) vereisten inzake voedselinspectie te bieden.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

70 jaar metaaldetectie in Aken

70 jaar metaaldetectie in Aken

Deelname aan een evenement ・ 8 nov 2018

Van pionier tot marktleider in technologie - 70 jaar metaaldetectie in Aken Als leider in technologie biedt Minebea Intec een volledig portfolio van metaaldetectoren aan om zowel de kwaliteit van het product als de bescherming van de consument en de productie-installaties te garanderen in een scala van industrieën. Dit jaar viert Minebea Intec een speciale verjaardag in zijn Aachen faciliteit, markering van 70 jaar metaaldetectie. In 1948 begon het bedrijf Dr. Hans Boekels GmbH & Co. met de ontwikkeling van civiele metaaldetectoren en legde daarmee de basis voor een succesverhaal dat kon bloeien. De eerste producten waren metaaldetectoren voor open mijnbouw. Het doel was om niet-ontplofte munitie en bommen, opgepikt door bruinkool graafmachines, op te sporen. In 1998 verwierf Sartorius AG het Boekels bedrijf. De naam werd veranderd in Minebea Intec na de bedrijfsovername door de MinebeaMitsumi Group in 2016.

Documenten

Domain icon Meerdere categorieën

MINEBEA INTEC BENELUX

Z.3 Doornveld 33

1731 Zellik - België

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2014
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Filiaal
 • Hoofdactiviteit
  Meerdere categorieën

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Betalingswijzen

 • SWIFT-overschrijving

Banken

 • Commerzbank Brussels

Afleverzones

Leveringsvoorwaarden (incoterms)

Verantwoordelijkheid
 • Koper
 • Gedeeld
 • Verkoper

Activiteiten van

 • Weeg- en doseerapparatuur
 • metaaldetectoren
 • weegsystemen
 • Weegsensor
 • brugbalansen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis