• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaaldetectoren

Resultaten voor

Metaaldetectoren - Import export

 1. MESUTRONIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Innovatieve technologie, toonaangevende knowhow.MESUTRONIC Gerätebau GmbH produceert al meer dan 25 jaar innovatieve metaalzoektechniek voor industriële toepassingen. Vanaf het hoofdkantoor in Kirchberg im Wald leveren wij onze klanten wereldwijd geavanceerde metaaldetectoren, metaalscheiders en röntgeninspectiesystemen. . Onze innovatieve geest drijft ons steeds maar weer naar hoogwaardige prestaties, zodat we terecht behoren tot de technologisch leiders in metaalherkenning en herkenning van vreemde stoffen. In de segmenten food, farma, hygiëne, kunststof, textiel, hout en mijnbouw bieden wij een breed productaanbod waarmee u uw productiemachines en uiteindelijk ook uw klanten tegen ongewenste vreemde voorwerpen kunt beschermen.Als een door een eigenaar beheerd bedrijf vertrouwen we al tientallen jaren op de hoofdvestiging in Duitsland en zijn werknemers.Met hun energie en knowhow maken ze onze hoogwaardige systemen mogelijk.

 2. YAMATO SCALE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Yamato Scale is een gevestigde fabrikant van weegsystemen voor de food- en non-foodindustrie. Ons productassortiment omvat: Multihead wegers, Checkwegers, Volautomatische en Semi-automatische weegsystemen. Bij Yamato vindt u gegarandeerd een industriële weegschaal voor elk budget en toepassing. Onze weegschalen zijn geschikt voor het wegen, portioneren, tellen en mengen van diverse producten. Of het nu gaat om het wegen en verpakken van zoetwaren, snacks, bakkerijproducten, granen, noten, diepvriesproducten, verse producten, vleesproducten of non-food toepassingen zoals chemische of farmaceutische producten, wij ondersteunen u met innovatieve technologie om samen met u uw individuele verpakkingsoplossing te ontwikkelen. Producten: Multiheadweger, Multiheadweegschaal, Meerkopsweger, Multihead weger, Multihead weegschaal, Toevoerbenodigdheden, Industriële weger, Semi automatische weger, Controleweger, Checkweger, Systeem voor controlewegen, Complete verpakkingslijnoplossingen, Geïntegreerde verpakkingslijnen.

 3. BIZERBA SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al generaties lang is de naam Bizerba nauw verbonden met het onderwerp "gewicht". De hoogste kwaliteit, innovatieve oplossingen en een uitgebreid dienstenaanbod - dat is Bizerba. Bizerba biedt klanten uit de ambacht, de handel, de industrie en de logistiek een uniek wereldwijd oplossingenportfolio van hardware en software rond het "gewicht" van de centrale afmeting. Etiketten en verbruiksgoederen tot en met leasing completeren het scala aan oplossingen. Sinds 1866 heeft Bizerba de technologische ontwikkeling op het gebied van weegtechnologie doorslaggevend gestalte gegeven en is aanwezig in ongeveer 120 landen. Onze klantenkring reikt van wereldwijde handelsbedrijven en industriële bedrijven tot retailers en bakkers en slagers. De hoofdvestiging van de familiegroep, die al vijf generaties lang in familiehanden is met ongeveer 3.900 werknemers wereldwijd, is Balingen in Baden-Württemberg.

 4. MINEBEA INTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Minebea Intec is een toonaangevende fabrikant van industriële weeg- en inspectietechnologieën.Het bedrijf biedt producten en diensten die al ongeveer 150 jaar staan voor innovatie, prestaties en betrouwbaarheid.De productportfolio omvat onder meer platformweegschalen met hoge resolutie, weegcellen, bak- en siloschalen, controlewegers, metaaldetectoren, röntgeninspectiesystemen en software. Ongeveer 1.000 werknemers op 19 locaties over de hele wereld en een netwerk van meer dan 185 gecertificeerde distributiepartners maken van Minebea Intec een wereldspeler in zijn sector.Met meer dan 90.000 inspectiesystemen, 350.000 industriële weegschalen en indicatoren, ongeveer 1.000.000 industriële weegschalen en wereldwijde servicemogelijkheden, is het bedrijf een betrouwbare partner voor zowel klanten als partners. Minebea Intec maakt deel uit van de MinebeaMitsumi groep, een toonaangevende leverancier van uiterst precieze fabricagedelen en elektronische componenten met meer dan 78.000 werknemers wereldwijd.

 5. DIBAL SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIBAL SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weeg- en doseerapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren balansen, weegschalen, metaaldetectoren, industriële weegschalen, handmatig bediende etiketteerapparaten, automatische etiketteermachines, CHECKWEIGHER, CONTROLEWEGER, en automatische etiketteermachine. Het is gevestigd in Derio-Bizkaia, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEFSECUR CONSULTING

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEFSECUR CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaaldetectoren. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 2. HHL SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HHL SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaaldetectoren. Het is gevestigd in Biebergemünd, Duitsland.

 3. ERIEZ DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERIEZ DEUTSCHLAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaaldetectoren. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

 4. THW-SERVICE E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THW-SERVICE E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaaldetectoren. Het is gevestigd in Wentorf, Duitsland.

 5. MINEBEA INTEC BENELUX

  België

  Minebea Intec is een wereldleider in het ontwerpen en vervaardigen van hoge kwaliteit, robuuste meetcellen, laboratorium- en industriële weegschalen, weegbruggen en geavanceerde in-line inspectieapparatuur. Wij bieden een volledige service met inbegrip van wettelijke metrologie verificaties van weegschalen, industriële weegsystemen en weegbruggen. Onze uitgebreide reeks van metaaldetectors, controlewegers en röntgensystemen stellen ons in staat om de beste oplossingen voor alle (wettelijke) vereisten inzake voedselinspectie te bieden.

 1. PRESA

  België

  PRESA is een onderneming die trots is op meer dan 35 jaar ervaring in industriële verpakking, codering, etikettering en identificatie van producten. Ons PresaPack assortiment bestaat onder meer uit verticale en horizontale flowpack verpakkingsmachines, sealmachines, bundelverpakkers, krimpfolieverpakkingsmachines en palletwikkelaars. Ons PresaCode assortiment bestaat uit klein- en grootkarakter inkjetprinters, hoge resolutie inkjetprinters, laser markeersystemen en folieprinters. Ons PresaLabel assortiment omvat print & apply etiketteeroplossingen, weeg-prijs-etiketteersystemen, label applicators, desktop labelprinters, kleuren labelprinters enzovoorts. Ons PresaControl assortiment bevat weeg- en inspectiesysteme zoals controlewegers, metaaldetectoren en X-Ray inspectiesystemen. De missie van PRESA is het aanbieden van oplossingen die de productiviteit, het rendement en de betrouwbaarheid van de processen van de klanten te verbeteren. Wij zijn een ISO 9001: 2015 en VCA*-gecertificeerde onderneming.

 2. STL SYSTEMS AG

  Zwitserland

 1. JANSEN TECHNIEK PUTTEN

  Nederland

  Jansen Techniek is een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en bouwen van maatwerk oplossingen t.b.v. de industriële productielogistiek. Net als onze machines zijn wij voortdurend in beweging en ontwikkelen wij elke dag nieuwe oplossingen om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren. Of het gaat om een eenvoudige transportband of een ingewikkeld pick and place systeem, wij hebben de ervaring en vakmanschap in huis om de juiste oplossing voor u te realiseren. Ook voor het wegen of controleren van uw product kunt u bij ons terecht. Onder de naam Jansen Control Systems leveren wij hoogwaardige Fortress metaaldetectoren, checkwegers en andere end of line inspectie systemen.

 2. ROOSJEN

  België

  Roosjen NV is reeds sinds 1974 actief op de Belgische markt. Waar het ooit begonnen is met een klein koelkast magneetje, zijn we uitgegroeid tot een gezonde KMO die enerzijds magneetsystemen, metaaldetectoren, buiscomponenten en flexibele slangen levert voor de solids industrie, maar anderzijds ook volwaardige controle systemen levert voor de verpakte goederen, zoals checkwegers, metaaldetetectoren, X-ray systemen, Track & Trace systemen en ook hier magneetsystemen. Onze specialisten staan klaar voor U !

 3. WPL-INDUSTRIES

  Nederland

  Wpl-industries BV heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in software, weegapparatuur en etiketteren. Wij zijn ook trots op het feit dat wij niet alleen in Nederland maar ook buiten Europa bekend zijn en daar onze producten leveren. Kwaliteit en degelijkheid staan hoog in het vaandel. •Klantspecifieke oplossingen in machinebouw •Weeg-, prijs- en etiketteersystemen Metaaldetectoren •Specialistische toepassingen met bijzondere specialisatie in de vlees-, vis, agf, brood en zuivelbranche •E-merk registratie, traceability gegevens, handterminal applicaties voor logistieke processen •Revolutionair LCU (Line Control Unit) systeem voor optimale lijnaansturing •Vloerschalen, palletweegschalen, bankplateaus, railwegers en doseersystemen in zwaar uitgevoerd RVS •Voor extreme omstandigheden IP67 weegschalen en indicatoren (deze zijn waterdicht) •Checkwegers •Labelprinters automatisch / handmatig •Inline Units •Transport systemen •Metrologische keuringen

 4. DE MUNTZOEKER

  België

  Advisering in: metaaldetectie - metaaldetectie poorten voor oa. evenementen, ambassades, vliegvelden, gevangenissen, scholen etc - handmetaaldetectoren - grondmetaaldetectoren persoonsbeveiliging kleding schoeisel etc camera beveiliging Het opsporen van: verloren- en verstopte voorwerpen zoals bijvoorbeeld goud, sieraden, juwelen olietanks, rijplaten, putdeksels onderdelen van landbouwwerktuigen etc Lokaliseren van: prikkeldraad spijkers bomscherven in bomen Etc Metaalvrijmaken van: bouwterreinen sportvelden weiden etc

 5. TECHIK EUROPA GMBH

  Duitsland

  Techik is een wereldwijd leidende ontwikkelaar en fabrikant van metaalonderzoekingsystemen, röntgenscanners, controleweegschalen en openlijke veiligheidssystemen. Onze klanten komen uit de levensmiddelen-, de farmaceutische, de kunststof-, de verpakkings-, textielindustrie en de openbare sector, waar de hoogste vereisten met betrekking tot de productkwaliteit, de wetenschappelijkheid van de vervaardiging en de strengste veiligheid gewaarborgd wordt. Producten van Techik hebben goed gevoel voor productkwaliteit en betrouwbaarheid.

 6. TIMPACK

  België

  Flowpack Timpack nv biedt u een groot gamma van zowel horizontale als verticale flowpackers aan, maar ook een flowpacker die regelbaar is in hellingsgraad (Swing! ). Ook afvulsystemen behoren tot ons gamma. Horizontale flowpack, verticale flowpack, dogpack, afvul-machine, flowpackers, verpakkingsmachines X-ray inspectie De nieuwe norm voor de toekomst? Nauwkeuriger en veelzijdiger dan een metaaldetector! ! Duur? Minder dan voorheen dankzij de nieuwe technologie van de Finse fabrikant MEKITEC ! ! Checkwegers en uitwerpsystemen Timpack nv vertegenwoordigt voor de Belux markt de Italiaanse fabrikant PACKITAL. Checkwegers, controlewegers, uitwerpsystemen, metaaldetectoren, ... Ander verpakkings- en transportsystemen In samenwerking met onze partners, kan Timpack nv u ook krimpfolie verpakkingsmachines, palletwikkelaars, mailingmachines, bundelmachines, strappingmachines, etc aanbieden.

 7. VANHEMENS

  België

  Vanhemens is gespecialiseerd in de Verkoop en service van weeg- en verpakkingssystemenSterke merken, specifieke machines. Naast de voedingsverwerkende industrie worden onze weeg –enverpakkingsmachines ook toegepast voor het afwegen enverpakken van dierenvoeding, technische en farmaceutischeproducten. Het assortiment omvat: meerkopswegers, verticale enhorizontale v.v.s. machines, clipmachines, etiketteermachines, metaaldetectoren, checkwegers, optischesorteermachines voor aardappelen en aanverwante machines. Wij ondersteunen de klanten in het uitzoeken, integreren, in gebruik stellen en het onderhoud van de verpakkingslijn. De meeste verpakkingsbedrijven beschikken niet over detijd, noch het personeel of de mogelijkheid om zelf op zoekte gaan naar de verschillende machines en deze tot één lijnsamen te bouwen.

 8. ONIKS TECHNICS

  België

  Oniks technics is een team gespecialiseerd in process instrumentatie, industriële automatisering en industriële metaaldetectie. Wij verkopen meet- en detectie-instrumenten van de volgende merken: MEDETEC, Microsonic, Telco sensors, PR Electronics, UWT, Siemens Process instruments, VEGA instruments, Endress+Hauser en Krohne. Wij staan ten dienste van onze klanten, zijn reactief en altijd in de buurt. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

 1. OCS CHECKWEIGHERS

  Nederland

  OCS Checkweighers is een internationaal erkend producent van controlewegers, checkweighers, vang(catch)wegers en Xray(röntgen) inspectie; 100% in-line controle.

 2. ALREC-TEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALREC-TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwerking en recycling van afval, Afvalsortering - machines en materieel, sorteersystemen, metaaldetectoren, Verwerking en recycling van afval, en Afvalsortering - machines en materieel. Het is gevestigd in Mömbris, Duitsland.

 3. DENGE ELEKTRONIK LTD ,,

  Turkije

  Het bedrijf DENGE ELEKTRONIK LTD ,,, is een Groothandelaar, en actief in de sector Alarm - beveiligingsinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaaldetectoren, elektronische beveiligingsapparatuur en -systemen, rontgenstralendetectoren van defecten, en veiligheidsadvies en -diensten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. TODD RESEARCH LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TODD RESEARCH LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheid - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaaldetectoren. Het is gevestigd in Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

 5. ULTRAMATIC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ULTRAMATIC AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Metaaldetectoren. Het is gevestigd in Winterthur, Zwitserland.

 6. ABC DETECTOR

  Turkije

  Het bedrijf ABC DETECTOR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaaldetectoren, en Biljetdetectoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. LUX MAGNET

  Luxemburg

  Het bedrijf LUX MAGNET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaaldetectoren, magnetische afscheiders, magnetische hijstoestellen, en reparatie hijsinstallaties. Het is gevestigd in Foetz, Luxemburg.

 8. ELEKTRAL

  Turkije

  Het bedrijf ELEKTRAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaaldetectoren. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 9. COMETA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMETA FRANCE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Sloten, grendels en sleutels. Het is tevens aanwezig in de sectoren biometrische antidiefstalsystemen, en metaaldetectoren. Het is gevestigd in Tremblay En France, Frankrijk.

 10. DEDEKTÖR STORE

  Turkije

  Het bedrijf DEDEKTÖR STORE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Metaaldetectoren. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis