POMAGRO

Pomagro, gevestigd in Tienen op de as Brussel-Luik, heeft zich gespecialiseerd in de productie van minerale meststoffen in poedervorm, op basis van bijproducten uit de agroalimentaire industrie.

Pomagro richt zijn activiteiten vooral op de productie en het vermarkten van K-, PK-, NK-, NPK-kunstmestblends op basis van kaliumsulfaat, maar verruimt zijn assortiment door ook meststoffen op basis van kalk aan te bieden. Behalve over producten voor de akkerbouw, beschikt Pomagro met Boval ook over een bijzonder interessant product voor veehouders. Boval is een vloeibaar product voor de rundveevoeding dat zeer rijk is aan eiwitten.

De belangrijkste productie-unit van Pomagro staat in Tienen. In een tweede depot in Geldenaken worden vooral afgewerkte producten opgeslagen. FAV-POMAGRO tenslotte, ons Franse dochterbedrijf in Reims, biedt ons de kans commercieel actief te zijn in het Noorden van Frankrijk.

Onze technisch-commerciële vertegenwoordigers verzorgen het rechtstreekse contact tussen Pomagro en de landbouwers in België en Frankrijk. Om over een ruimer verkoopnetwerk te kunnen beschikken, verdelen we onze producten daarnaast ook via een groot aantal detailhandelaars, zowel in België als in Frankrijk.

Ons bedrijf wil in de eerste plaats formules op maat van de klant aanbieden, maar ook vooral kwalitatief hoogstaande producten, in combinatie met de beste service, zodat onze klanten er maximaal hun voordeel mee kunnen doen.

Website van het bedrijf

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Natuurlijke meststoffen
 • Meststoffen en grondverbeteringsproducten
 • kalkmeststoffen
 • veevoeder
 • Meststoffen, natuurlijke

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting
 • 5.000 K€ - 9.999 K€
  Omzet

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Multi-Category

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
103 v