POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

Nederland

Store icon Meerdere categorieën

POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Synflex is een verzameling van thermoplastische slangen die sinds tientallen jaren worden ingezet als aanvulling of vervanging van conventionele rubber slangen. Synflex producten bestaan uit onder andere hydraulische en pneumatische slangen, luchtrem- en dieselslangen, voedsel- en drankprocesslangen, inclusief bijbehorende koppeling en connectoren. Daarnaast produceert het bedrijf al decennia een complete lijn van onderzeese hydraulische en blow out preventie (BOP) producten voor offshore olieboringen. Synflex slangen hebben een aantal voordelen; ze zijn zeer flexibel, koude- en UV-resistent en non conductive. Bovendien zijn ze licht in gewicht en verkrijgbaar in lange lengtes en voor druk tot 689 bar. Met TTC en z-serie fittingen zijn er meer dan 500 fittingen en set-ups mogelijk. Umbilicals Synflexumbilicals Al meer dan 40 jaar produceert Synflex innovatieve producten voor Subsea toepassingen, samen met u en de Ingenieurs van Synflex kunnen op basis van deze jarenlange ervaring en

Nederland

Hansen & Gromelle (inmiddels onderdeel van Eaton) maken al decennia lang snelkoppelingen. Van oudsher staan beide merken bekend om hun innovatie en vooruitstrevendheid. Door de twee bedrijven samen te voegen is er een productlijn ontstaan waarmee nagenoeg elke vraag en elk probleem op het gebied van snelkoppelingen voor gebruikers kunnen worden opgelost. Stuk voor stuk zijn het hoogwaardige producten met onder andere een unieke Dura-Kote™ Plating coating tegen roest, intern geharde onderdelen voor een langere levensduur, mogelijkheden om te ontkoppelen onder druk (tot 350 bar), snelkoppelingen tot 1100 bar en kleurcodering door een ring. Daarnaast zijn er veel specifieke koppelingen met name voor de voedingsindustrie, koelingsindustrie, maar ook datacenters, windmolens, off-shore en koppelingen voor extreem hoge druk. Daarbij hebben de H5000 en H5600 ‘ISO-A’ certificering, de HK serie is ‘ISO-B’ gecertificeerd en de HKFR serie heeft zijn ‘ISO Blow Out Preventer, ISO 7241-1 BOP’ label.

Nederland

Bespaar tijd met Flexmaster koppelingen Flexmaster koppelingen maken een eenvoudige verbinding tussen twee pijpen of buizen. De zichzelf vastgrijpende pakkingsring houdt de koppeling stevig op zijn plek en voorkomt het bewegen langs de pijp of buis. Flexmaster koppelingen zijn geschikt voor drukken tot 300 PSI, afhankelijk van toepassing en grootte. Het is bij de Flexmaster koppelingen niet nodig draad te snijden, flensen te monteren, te lassen, groeven te maken of andere bewerkingen uit te voeren. Nadat de Pijp of buis afgekort is kan de Flexmasterkoppeling eenvoudig gemonteerd worden. Trillingen en geluiden kunnen drastisch worden verminderd met de flexibele verbinding tussen beide pijpen of buizen. De dikke rubberen pakking absorbeert trillingen en lawaai. Het Flexmaster ontwerp elimineerd problemen zoals speling. De rubberen afdichting laat tot ± 4º speling toe op de uiteinden van de pijp of buis terwijl een lekvrije verbinding gehandhaafd blijft.

Nederland

De snijringkoppelingen, (pijpaansluiting) zijn beschikbaar voor de lichte en zware serie pijp. In de uitvoeringen recht, 45 °, 90°, T- en kruisstukken, stoppen, schotdoorvoer en verlopen naar Metrische (DIN 3852 / ISO 9974 en 6149, banjo, BSPT, BSPP, NPTF, UNF, las, manometeraansluiting, al of niet voorgemonteerd. Assortiment van afdichtingen en snijringen Ook de 37 graden, JIC, pijpverbindingen volgens ISO 8434-2 ontbreken niet en zijn leverbaar in de zelfde uitvoeringen zoals hierboven omschreven. Tevens wordt er een assortiment terugslagkleppen, kranen en voormontage machines behandeld. Productnamen: WALFORMplus WALRing WALPro Toepassing: Hydrauliek Pneumatiek Brandstof Chemie Reiniging

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1956
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Meerdere categorieën

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Koppelingen, hydraulisch
 • Aeroquip koppelingen en slangen
 • hydrauliekslangen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!