SLT COSMÉTIQUES - Fabricant de produits cosmétiques 100% naturels

Frankrijk

Warehouse icon Groothandelaar

SLT COSMÉTIQUES

Overzicht van de productcatalogus

Frankrijk

100% natuurlijke scrub om dode huidcellen zachtjes te exfoliëren. Voor alle soorten huid. 250 g pot De textuur van deze scrub en zijn natuurlijke geur geven je een gevoel van lichtheid, comfort en welzijn. De huid is gladder en afgezwakt. Tamanu virgin plantaardige olie, een echte verfraaiing van je huid, wordt omschreven als een heilige olie. Karitéboter is rijk aan vitamines en voedt intens. Guérande-zout werkt als een natuurlijke exfoliant. Essentiële olie van atlasceder en etherische olie van citroengras zorgen voor een verkwikkende en stimulerende sensatie.

Een offerte aanvragen

Frankrijk

Virgin moringa-olie, sheaboter en Guérande-zout 250g pot De textuur van deze scrub en zijn natuurlijke geur zullen je betoveren en je een gevoel van comfort en welzijn geven. De voedende kracht van sheaboter in combinatie met virgin moringa-olie herstelt de soepelheid en elasticiteit van je huid. Guérande-zout werkt als een natuurlijke exfoliant. Je huid is zacht en zijdezacht.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 2 producten Deutsch Bekijk de 2 producten Español Bekijk de 2 producten Français Bekijk de 2 producten Italiano Bekijk de 2 producten

Fabrikant van 100% natuurlijke cosmetische producten op basis van ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw en Vegan ingrediënten. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige gezichts- en bodyscrubs met specifieke ingrediënten tegen aantrekkelijke prijzen. Onze producten zijn exclusief ontworpen en op milieuvriendelijke wijze geproduceerd in Frankrijk, te Grasse, met naleving van de Europese normen en geschikt voor alle huidtypes. Wij verhandelen onze producten in Frankrijk en heel Europa.

Documenten

Domain icon Groothandelaar

SLT COSMÉTIQUES

12 Rue de MalPertuis

21490 Norges-La-Ville - Frankrijk

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Activiteiten van

  • Cosmetica
  • Biologische cosmetica
  • natuurlijke cosmetica
  • Fabrikant van natuurlijke cosmetische producten
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis