TORRO SP. Z O.O. - high quality services for the preparation of printing and binding work

Polen

Factory icon Fabrikant/ Producent

TORRO SP. Z O.O.
Web icon
13 Producten

Polen

Geverifieerd door europages

Het grootste deel van onze productie bestaat uit verpakkingen op kartonnen dozen gemetalliseerd met zilver-, goud- en regenboogfolie. Onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van het meest complexe en het meest verfijnde werk voor klanten uit Polen en het buitenland garandeert u perfect afgewerkte verpakkingen. Wij bedrukken VERPAKKINGEN met een brede waaier van veredelingen: hybride UV lakken, parelvernis, zware lak, lak met vijlsel zoals mica of ijzer, lak die een 3D-effect creëert (embosing) en convexe lak die ons de mogelijkheid biedt zintuiglijke verpakkingen te creëren.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Wij zijn een fabrikant van plastic verpakkingen van PET, PVC, PP type. Onze verpakkingen onderscheiden zich door de maximale transparantie van het materiaal, waardoor de klant het verpakte product nauwkeurig kan bekijken. De door ons gebruikte "zachte rillen", PUR-verlijming en automatische bodem zorgen voor een gemakkelijke en snelle voorbereiding van de verpakking voor het verpakken van een product.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Schrijf- en bureauonderleggers zijn meestal: transparant PVC 0,3 mm, bedrukt 4 + 0 en gelast met microrubber, maar het kan ook wit PVC zijn dat aan één zijde gemetalliseerd is met zilverfolie of 250g karton gemetalliseerd met zilverfolie. Het is mogelijk om een notitieboek in een blok op de rug te plakken of een onderlegger te bestellen met een PVC scharnierende klep waaronder zich planner-kaarten of kalenders van opeenvolgende maanden bevinden die offset worden gedrukt en op de onderlegger worden geplakt. VERBETERINGEN: Omslag - hybride lak, UV-lak, UV-selectieve lak, afgeronde hoeken.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Reclamebrochures zijn een onmisbare aanvulling van gevoerde reclamecampagnes, zij vergemakkelijken de presentatie van verkochte produkten. Folders die door ons bedrijf worden gedrukt zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Ze worden bovendien aangeboden met verschillende verrijkingen die rechtstreeks op de in-line drukmachine worden aangebracht, zoals - hybride lakken /drip-off/ - uv selectieve lakken - uv convexe lakken - drukken op karton gemetalliseerd met metaalfolies.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Kalenders zijn dankzij hun veelzijdigheid en bruikbaarheid perfect als product, reclamemedium. Het is een uitstekende showcase van het bedrijf. In ons aanbod vindt u: - driedelige kalenders - piramidekalenders - posterkalenders - planners - muismatkalenders - kalenders met een magneet.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Stickers voor buitengebruik, bedrukt met geschikte verf om snelle verkleuring bij blootstelling aan zonlicht te voorkomen. Stickers die opnieuw kunnen worden bevestigd en losgemaakt zonder verlies van afdrukkwaliteit of zelfklevende eigenschappen - F-stick type. Stickers met diverse kleefstoffen: - Duro (permanente kleefstof voor algemeen gebruik) - Non perm (licht klevend) - Extra duro (voor moeilijke ondergronden en ongunstige omstandigheden) - met kanaalkleefstoffen en lijmvrije materialen voor gladde glasoppervlakken.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Elektrostatisch - is een milieuvriendelijk materiaal /polypropyleenfolie - biologisch afbreekbaar/ gebruikt als reclamedrager binnen gebouwen. Het bijzondere kenmerk is het ontbreken van kleefstof, die is vervangen door elektrostatische ladingen, waardoor het automatisch wordt aangebracht op oppervlakken als glas, beton, hout, plexiglas, muren en metaal. Elektrostatische stickers zijn tegenwoordig een van de meest gebruikte materialen als reclamedrager. Tentoonstelling op metaal Tentoonstelling op hout Tentoonstelling op steen Tentoonstelling op muur Tentoonstelling op glas links leesbaar

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

WE MAKEN COSMETICA-, PRODUCT- EN PLASTICVERPAKKINGEN. Wij drukken in Uv en HuV offset technologie op 6-kleuren machines met twee vernis torens, dankzij welke wij producten van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. WATERLESS PRINTING, zoals de naam al zegt, dankzij de toepassing van een innoverende technologie zonder gebruik van bevochtigingsmiddelen zoals water en IPA (isopropylalcohol). "Onze witte kleur is altijd wit" - dit is vooral belangrijk bij het drukken op gemetalliseerd karton en transparante PET-kunststoffen. Wij decoreren de verpakkingen in één doorgang door de machine met hybride lak / drip-off / parellak en speciale effectlakken touch & feel. UW VERPAKKING ALTIJD FOUTLOOS. Onze drukmachines zijn uitgerust met controlesystemen die zorgen voor automatische kleur- en tekstcontrole / ook in talen zoals Cyrillisch of Arabisch/.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Het notitieblok is een basisuitrusting van de werkplek. Het is zeer praktisch voor het noteren van korte informatie. Vaak wordt een blad papier met informatie aan een klant gegeven - het onderlegger met individuele reclamedruk is een mooie gelegenheid om uw bedrijf te promoten. Grotere notitieblokken (A4-formaat) worden vaak gebruikt als conferentieblokken voor het noteren van grotere hoeveelheden informatie - gebruikt tijdens vergaderingen, opleidingen, conferenties enz. Diverse soorten papierblokken. Gelijmd in een blok. Kaarten in de doos. Gelijmd blok in de hoes geplakt. Gedraaid blok Schuin blok in een harde kaft. Notitieboekje met harde kaft. Geur blok. Post-it blok.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Ongewone aktetassen zullen zeker in het oog springen en het bedrijf geassocieerd maken met een interessante vorm van adverteren. Folders zijn perfect als gratis gadget op bedrijfsconferenties of beurzen. Effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Aanbieding aktetassen zijn een zeer effectief reclamemedium. Ze zijn perfect als vorm van bedrijfspromotie en evenementen zoals opleidingen of conferenties. Wij bieden drukwerk van aktetassen in twee soorten: met of zonder rug. Deze kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt: matte folie, glanzende folie, soft touch, antikras, UV-lak, hybride lak, enz. Er is ook een zakje voor documenten en een plaats voor een visitekaartje of een agenda. Wij produceren verschillende soorten aktetassen. Gemaakt van verschillende materialen zoals karton of PVC. Uitgerust met één of meer zakjes.

Een offerte aanvragen

Domain icon Fabrikant/ Producent

TORRO SP. Z O.O.

Sokołowska 24 A

05-090 Puchały K/janek - Polen

Contacteren