TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS - Explosion Proof Equipment and Materials Manufacturer

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

Web icon
3 Producten

Nederland

Geverifieerd door europages

Het test- en certificeringsproces van de geleide projector van de Pergamon-reeks werd voltooid in het eerste kwartaal van 2022. De producten worden vervaardigd in 4 types als 50W-100W-150W-200W. De behuizing is van gegoten aluminium, de schokbestendigheid is verhoogd met 4 mm polycarbonaatglas. Meanwell de bestuurder wordt gebruikt met geleide Samsung. Kaartje; II 2G Ex eb mb IIC T5 Gb II 2D Ex tb IIIC ( T90' ) Db IP66 document ; IEP 22 ATEX 1061 te koop; Het wordt aangeboden als 1 meter kabel, 1 messing-nikkel ex-koppeling, 1 messing-nikkel blindstop en aansluitapparatuur.

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

De PGR-serie werd in juni 2021 gelanceerd. Het product is ontworpen voor gebruik in Zone1-Zone21 gebieden tegen gassen en stof. Elektrische bronnen zijn ingekapseld in het ontwerp en er is geen open energiepunt. De afdichting wordt verzorgd door een plastic pakking op de overgang van het deksel en de behuizing. Ledstaven en driver zitten in een aluminium behuizing. Ticket; II 2G Ex eb mb IIC Gb II 2D Ex tb IIIC ( T90') Db IP66 te koop; Het wordt aangeboden met 1 meter kabel, 1 messing-nikkel ex-koppeling en verbindingsapparaat. Producttypes; Zij worden vervaardigd in 3 types als 10W - 20W -40W. Document; IEP 21 ATEX 0964

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

De certificeringsperiode van de Troya-serie armaturen werd in september 2020 afgerond en de warme verkoop aan de markt ging van start. Het product is ontworpen voor gebruik in zone2-22 gebieden tegen gassen en stof. Behuizing en deksel zijn van 100% polycarbonaat. De gebruikte materialen hebben vonkvrije eigenschappen. Bescherming wordt geboden door een pakking uit één stuk op de overgang van het deksel en de behuizing. De aansluitpunten van de lampen zijn gemaakt met pennen van eigen ontwerp en fabricage. De lampen daarentegen worden bevestigd met handvatten van eigen ontwerp en fabricage. Dankzij de handvatten kan de gewenste hoek aan de ledlampen worden gegeven. Het product biedt bescherming tussen -20 en +40 graden op IP65 niveau. Product types ; 1x18W 1x36W 2x18W 2x36W 2x58W Led TL armaturen met eenzijdig vermogen (met interne driver)

Een offerte aanvragen

Domain icon Fabrikant/ Producent

TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

Weena 690

3012 CN Rotterdam - Nederland

Contacteren