• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektrisch materiaal

Resultaten voor

Elektrisch materiaal - Import export

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrijk

  ECLATS ANTIVOLS is al meer dan 40 jaar de belangrijkste distributeur van elektronische apparatuur in Frankrijk. Het bedrijf gebruikt zijn knowhow om zijn klanten een onfeilbare veiligheid te garanderen. Alle aangeboden apparatuur wordt in Frankrijk en in Europa vervaardigd, volgens de normen voor betrouwbaarheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, auto- en motoraccessoires, huisalarmen, voedingen en opladers, automatische openers, kabels en stekkers, metaaldetectoren, verlichting, videobewaking, ontvangers voor afstandsbediening, gereedschap en accessoires, veiligheidskleding, enz. Wij bieden regelmatig (op verzoek) opruimingspartijen aan, ook voor arme landen. Wij leveren aan alle Europese landen en zelfs internationaal (onder voorwaarden). Wij staan tot uw beschikking van maandag tot vrijdag in onze winkel op 10 rue Gaston Evrard centre de gros, 31094 Toulouse Cedex. Wij nodigen u ook uit om onze handelssite over de pro account of ons team te raadplegen voor uw aankopen.

 2. FOCQUET

  België

  Sinds de oprichting in 1892 biedt Focquet service in de breedste zin van het woord op het gebied van industriële elektrische motoren en transformatoren (verkoop, revisie, verhuur), van vermogenselektronica en industriële pompen (verkoop, service). Dankzij onze grote voorraad kunnen we snel beantwoorden aan elke vraag naar nieuw of gebruikt materiaal (2EC) en onze werkplaats kan de motoren gericht aanpassen aan de wensen van onze klanten. In 2005 is een speciale afdeling opgericht voor pompen en het repareren ervan en in maart 2011 heeft de afdeling "Vermogenselektronica" het licht gezien als antwoord op de groeiende vraag naar apparatuur met een variabele snelheid. Onze belangrijkste troeven: concurrerende prijzen – de kwaliteit van de producten – een voorraad van 20.000 kooimotoren IE2, IE3, IE4 – sleepringmotoren – midden- en laagspanning – gelijkstroom, transformatoren en reserveonderdelen voor pompen. Uw wens is onze uitdaging!

 3. GÜNTHER SPELSBERG GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Spelsberg is marktleider in de elektrotechnische industrie met jarenlange ervaring op het gebied van elektrische installatie en woningbouwtechnologie. Het hoge innovatieniveau van het familiebedrijf komt tot uiting in veel patenten en biedt oplossingen die snel en eenvoudig te installeren zijn en die indruk maken met hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het resultaat zijn producten en systemen die altijd state of the art zijn en overtuigen met slimme details en een eerlijke prijs. Het waren nieuwe producten, zoals de brandveilige WEK-aftakkasten met functionele integriteit, of de halogeenvrije verdeeldozen in de Rode serie (Roten Reihe) die Spelsberg gebruikte als motor van innovatie om nieuwe wegen te tonen en de installatietechnologie verder te ontwikkelen. Het assortiment van het traditionele Duitse bedrijf omvat momenteel meer dan 5.000 artikelen die landelijk beschikbaar zijn, waaronder kabeldozen, kleine distributeurs, klemmenblok, meter- en industriële behuizingen.

 4. PROFELEC

  Frankrijk

  ProfElec is de Europese marktleider in de verkoop van elektrische apparatuur voor vakmensen in de industriële en tertiaire sectoren. De laatste 15 jaren hebben wij succesvolle service verleend en wereldwijd geëxporteerd. Onze high-tech installaties in Frankrijk, Estland en Litouwen stellen ons in staat de beste elektrische schakelkasten, van laagspanning tot 6300A, te ontwerpen, te vervaardigen en te exporteren. Verder ontwikkelen wij verschillende soorten behuizingen om te voldoen aan de eisen van iedere klant: van kleine controlekasten tot automatiseringssystemen van meerdere tientallen meter lang. Wij werken hoofdzakelijk via export en uitsluitend met de voornaamste marktleiders in de vervaardiging van elektrische apparatuur, zoals Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Waarom kiezen voor ProfElec? levering binnen 48 uur - wij verzenden bestellingen vanuit ons magazijn in Frankrijk. Professionalisme - Al onze experts en technici beschikken over een brede internationale ervaring. Beste voorwaarden - wij kopen elektrische laagspanningsonderdelen direct van de fabrikanten en bieden deze aan onze klanten aan tegen de beste prijzen. Bekijk onze catalogus en neem contact op met onze experts!

 5. ELINNOV CONNECT

  Frankrijk

  Elinnov Connect is een verdeler gespecialiseerd in de verkoop van elektrisch materiaal bestemd voor vakspecialisten binnen de woningbouw, industrie en de tertiaire sector. Wij leveren onze producten uitsluitend aan het buitenland en werken met erkende merken op de markt voor elektrische materiaal zoals Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin, Ekivalan. Deze oprichters en tevens vennoten hebben zowel bij erkende fabrikanten als in de wereld van internationale goederentransport gewerkt. Elinnov Connect verbindt zich ertoe krachtig en hoogwaardig materiaal te leveren dat voldoet aan alle normen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Nederland

  De firma Troyex Exproof Equipements, opgericht in 2017 in Balikesir, Turkije, is het eigendom van de firma ONEX Flameless Electrical Equipment. Onze fabriek bevindt zich dichtbij 1. OSB regio. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van volledig explosievrije apparatuur en materialen zoals: •Explosievrije lampen, •Explosievrije ventilatoren, •Explosievrije spots, •Explosievrije led schijnwerpers, •Explosievrije lineaire led verlichting (ververij type) •Explosievrije fluorescente verlichting en veel meer, zoals u zult kunnen zien op onze website! Samen met ons ervaren R&D en ontwerppersoneel ontwerpen wij producten gevraagd in de industrie en in de maritieme sector. Als concurrent op de markt voor producten geïmporteerd uit Turkije is het onze doelstelling om ons uit te breiden tot een hoog niveau om te voldoen aan de vraag en het gebruik in binnenlandse en overheidsprojecten en om te kunnen exporteren naar Europese landen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 2. BEMIS INDUSTRIAL PLUGS AND SOCKETS

  Turkije

  BEMIS ELECTRIC, opgericht in 1994 in Bursa, is één van de belangrijkste industriële steden van Turkije. Bemis werd opgericht om industriële elektrische materialen te produceren; Het bedrijf begon zijn productie met de productie van 3 soorten platte driefasige contactdozen, 3 duizend soorten industriële elektrische materialen met 100% binnenlandse productie en werd in korte tijd de pionier van de sector. Met de kwaliteitscertificaten ISO 9001-2015 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM, CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO en TÜV, behoudt BEMIS zijn leiderschap in de industrie met zijn opgeleid en ervaren team. BEMIS gaat met seriële en solide stappen vooruit om een bekend merk te worden, niet alleen op de binnenlandse markt maar ook op de wereldmarkt met haar export. BEMIS is marktleider in Turkije op dit gebied; vervaardiging van plastic, metalen en rubberen contactdozen in verschillende standaarden, in overeenstemming met verschillende vermogenswaarden en de standaardvereisten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 3. DIMEXCO GROUP

  België

  De firma DIMEXCO INTERNATIONAL SRL is groothandelaar in de export in rollagers, aandrijfriemen en gereedschappen van het merk SKF en wij kunnen u aantrekkelijke prijzen bieden. Wij zijn hoofdzakelijk leverancier van de merken: TOYOTA, AISIN, KAYABA, DONALDSON, ALFA LAVAL, ATLAS COPCO, CATERPILAR, KOMATSU, SIEMENS, elektromotoren WEG. Wij hebben toegang tot een zeer omvangrijke voorraad van SKF rollagers, dus wij kunnen u binnen de kortste termijnen leveren. Wij verkopen tevens voor de export originele reserveonderdelen van het merk TOYOTA tegen zeer competitieve prijzen. Wij zijn actief in Europa en op het Afrikaanse continent. DIMEXCO INTERNATIONAL is al meer dan 30 jaar actief in de sector van de verkoop van reserveonderdelen. U kunt onze website www.dimexco.be bezoeken om te zien welke andere merken wij verder verkopen.

 4. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Roemenië

  ESS is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van elektrische installaties en oplossingen voor industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete elektrische diensten voor diverse sectoren, inclusief woningbouw, winkels, industriële installaties en onderhoud. Wij bieden een uitgebreide reeks elektrische diensten, zoals: -Ontwerp van schakelborden. -Inkoop van uitrustingen. -Montage van schakelborden en bedrading. -Ontwerp van elektrische schema's. -Software ontwikkeling (PLC, HMI). -Testen en inbedrijfstelling. -Machine installatie en bediening. Bij ESS zetten wij ons in om hoogwaardige diensten te bieden die altijd een stapje verder gaan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij sporen u aan uw ideeën te delen daar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van professionele oplossingen op maat.

 5. SHANGHAI GAOHE IMP. & EXP. CO., LTD.

  China

  Het bedrijf SHANGHAI GAOHE IMP. & EXP. CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Badkameraccessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCH MATERIAAL, Handtassen, Tassen, chemicaliën, ELEKTRISCH MATERIAAL, Handtassen, Tassen, en Pompaccessoires. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 1. INTERCABLE GMBH

  Italië

  Het bedrijf INTERCABLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de elektronische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit - onderdelen en componenten, Handgereedschap - zonder motor, technische artikelen van kunststof, geïsoleerde elektriciteitskabels, Elektriciteit - onderdelen en componenten, speciaal gereedschap, Handgereedschap - zonder motor, elektrische hulpmiddelen en installaties, en elektrisch materiaal. Het is gevestigd in Brunico, Italië.

 2. MK ELEC

  Frankrijk

  Het bedrijf MK ELEC, is een Groothandelaar, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronische componenten, Loodgieterswerk - sanitair, Elektronische componenten, Loodgieterswerk - sanitair, en Kraanmonturen en accessoires. Het is gevestigd in Goussainville, Frankrijk.

 1. MINSAVIT

  Italië

  Het bedrijf MINSAVIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Reinigingsbedrijven, Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen, ELEKTRISCH MATERIAAL, Reiniging - services, speciale schroeven, Bouwbeslag, automatisch blokkerende schroeven en moeren, en Reinigingsbedrijven. Het is gevestigd in Besana In Brianza, Italië.

 2. NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. CARL METTLER

  Luxemburg

  Het bedrijf CARL METTLER, is een Distributeur, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren KNX, Verlichting, Zonnepanelen, kabel, en computernetwerken. Het is gevestigd in Windhof, Luxemburg.

 4. G. TORTI

  Italië

  Het bedrijf G. TORTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Elektrische automatisering, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, elektrisch, elektronisch en pneumatisch gestuurde processen, en installatie elektrisch systeem. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is gevestigd in Bretzenheim, Duitsland.

 6. SENZANI BREVETTI SPA

  Italië

  Het bedrijf SENZANI BREVETTI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie - verpakkingsmachines voor de. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Agrotoerisme, Frame en kozijnen, ELEKTRISCH MATERIAAL, industriële verpakkingsmaterialen, packaging voor levensmiddelen, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, uitgesneden dozen, en Agrotoerisme. Het is gevestigd in Faenza, Italië.

 7. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BERTOLETTI MECCANICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCH MATERIAAL, Frame en kozijnen, Landbouwmachines, veiligheidsslot voor metalen meubels, ELEKTRISCH MATERIAAL, Frame en kozijnen, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Ospitaletto, Italië.

 8. EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is gevestigd in Hallein, Oostenrijk.

 1. L.I.P.

  Italië

  Het bedrijf L.I.P., is een Distributeur, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, ELEKTRISCH MATERIAAL, Landbouwmachines, epicyclische reductoren, tandheugels, Bouwbeslag, microtandwieldrijfwerk, ELEKTRISCH MATERIAAL, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 2. JET PRESS

  Duitsland

  Het bedrijf JET PRESS, is een Groothandelaar, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 3. EDS ELETTRONIC SRL

  Italië

  Het bedrijf EDS ELETTRONIC SRL, is een Distributeur, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCHE INSTALLATIES, installatie elektrisch systeem, luchtregelaar, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, en fotovoltaïsche installaties. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 4. EMRE KARADEMIR INH. EKATEC ELECTRONICS

  Duitsland

  Het bedrijf EMRE KARADEMIR INH. EKATEC ELECTRONICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is gevestigd in Möglingen, Duitsland.

 5. MAK TRADE GROUP BELGRADE

  Servië

  MAK TRADE GROUP is een onderneming gespecialiseerd in de productie en distributie van elektrisch materiaal, elektrische isolatie en accessoires, verlichting en meer. In onze opslagruimte hebben wij een breed assortiment van producten, klaar voor levering. Wij vervaardigen dagelijks honderden producten met het MTG en MT label: stofzuigers, ventilatoren, verwarmingen, distributiepanelen, stroomonderbrekers, draagbare contactdozen, haspels, aansluitkabels, draagbare stekkerdozen, verwarmingen, distributiekast en DM schakelaars.

 6. PARUS ELECTRO

  Rusland

  Parus Electro is een ontwerper en fabrikant van noodvoedingen en uitrustingen, omvormers en overige elektrische apparatuur onder het merk Svyaz Engineering: AC en DC noodvoedingen (UPS), oplaadbare accu's, elektrische apparatuur voor UV-luchtzuivering, telecommunicatie hardware, schakelkastjes, enz. Svyaz Engineering UPS zijn gebaseerd op een dubbele omzetting technologie om hoogwaardige uitgangsspanning en bescherming tegen stroomstoringen te bieden. Het bedrijf heeft een uitgebreide ervaring in uitgebreide en complexe gebruiksklare oplossingen en biedt zijn partners en klanten krachtige AC noodvoedingen, energiebesparende LED inbouwspotjes, EV laadstations en talloze overige types elektrische apparatuur. Parus Electro voert tevens het ontwikkelen, vervaardigen, verzenden, inbedrijfstellen, opstarten en onderhoud uit van oplossingen voor stroomvoorzieningen voor infrastructuurvoorzieningen.

 7. SEAVI SLU

  Spanje

  Productie en distributie in binnen- en buitenland van allerlei soorten inbouwkasten en -kastjes, van elektriciteitsmateriaal, telecommunicatiemateriaal, schakelborden, schakelaars, stekkers, mechanismen, enz. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kasten voor elektrische en telecommunicatie installaties voor woningen, kasten voor integreerbare mechanismen, ICP en voedingsborden, te integreren kasten voor aansluitingen of aftakkingen, kasten voor holle wanden zoals gipsplaten, kasten voor voorinstallaties van airconditioning.

 8. ELECTRÓNICA PROBAS

  Spanje

  Accu's, oplaadbaar, aansluitingen, connectors, stroomleidingen, opladers, afstandsbesturing, accessoires, lasapparatuur, hulpmiddelen voor elektronica, elektronische modules, bewakingsinstallaties, terristrische antenne en satellieten, ontvangers, reserveonderdelen voor elektrische huishoudapparatuur, kleine huishoudelijke apparaten, personentransportbanden (Segway), enz. Onder onze merken vindt u: PROMAX, FLUKE, HAKKO, JBC, RALUX, FINDER, PHILIPS, FONESTAR, CEBEK, VELLEMAN, TELEVES, WINNER, TASOVISION, TECATEL, AVALVA, SEGWAY, FERSAY, JATA, WIKO.

 9. IMPULS (SYSTEMTECHNIK)

  Rusland

  Impuls is een ontwikkelaar en fabrikant van apparatuur en oplossingen voor energiezekerheid, stroomvoorziening en opwekkingseenheden voor ononderbroken stroomvoorzieningssystemen. Het bedrijf biedt uitgebreide oplossingen voor stroomvoorzieningsbeveiliging en bouwt systemen op basis van onafhankelijke bronnen, zoals batterijen, spanningsstabilisatoren en gelijkrichtersystemen. Het belangrijkste voordeel van de UPS van "Impuls" is een hoge betrouwbaarheid en een redelijke balans tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. UPS voor pc "Impuls" zijn betrouwbare producten voor kleine kantoren, UPS voor datacenters bieden bescherming van elektrische apparatuur tegen belasting in grote industriële installaties, datacenters. Het productportfolio van het bedrijf omvat UPS van 450 VA tot 1 MVA, inclusief oplossingen met een geavanceerde beschermingsgraad met stroomredundantie op meerdere niveaus om te voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. Alle "Impuls" back-up stroombronnen worden getest en ondersteund door kwaliteitscertificaten.

 10. ELEKTRASTUNTER

  Nederland

  Bij Elektrastunter bieden wij handige elektronische producten aan tegen betaalbare prijzen.Wij hebben een ruime keuze uit intercomsystemen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding ! Zo hebben wij een nieuw type video intercom-systeem welke verbonden kan worden met uw smartphone of tablet en u daardoor altijd bereikbaar bent voor uw bezoekers ! Verder bieden wij ook elektrische steps aan met zadel waarvan er ook een model is die gewoon op de weg mag rijden zonder dat u een helm moet dragen.Deze elektrische steps kunnen gemakkelijk opgevouwen worden waardoor deze makkelijk in uw auto past ! Voor deze elektrische steps kunnen wij ook onderdelen leveren die aan slijtage onderhevig zijn zodat u jarenlang plezier van uw step kunt hebben ! Daarnaast hebben wij ook sterrenhemel verlichting voor bijvoorbeeld in uw plafond van uw slaapkamer, badkamer of bedrijfsruimte en nog meer.Bezoekt u onze webshop voor meer informatie.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Elektrisch materiaal - Import export

Aantal resultaten

2.376 Bedrijven