• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektrisch materiaal

Resultaten voor

Elektrisch materiaal - Import export

 1. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. GÜNTHER SPELSBERG GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Spelsberg is marktleider in de elektrotechnische industrie met jarenlange ervaring op het gebied van elektrische installatie en woningbouwtechnologie. Het hoge innovatieniveau van het familiebedrijf komt tot uiting in veel patenten en biedt oplossingen die snel en eenvoudig te installeren zijn en die indruk maken met hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het resultaat zijn producten en systemen die altijd state of the art zijn en overtuigen met slimme details en een eerlijke prijs. Het waren nieuwe producten, zoals de brandveilige WEK-aftakkasten met functionele integriteit, of de halogeenvrije verdeeldozen in de Rode serie (Roten Reihe) die Spelsberg gebruikte als motor van innovatie om nieuwe wegen te tonen en de installatietechnologie verder te ontwikkelen. Het assortiment van het traditionele Duitse bedrijf omvat momenteel meer dan 5.000 artikelen die landelijk beschikbaar zijn, waaronder kabeldozen, kleine distributeurs, klemmenblok, meter- en industriële behuizingen.

  Website Open In New icon
 3. FOCQUET

  België

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1892 biedt Focquet service in de breedste zin van het woord op het gebied van industriële elektrische motoren en transformatoren (verkoop, revisie, verhuur), van vermogenselektronica en industriële pompen (verkoop, service). Dankzij onze grote voorraad kunnen we snel beantwoorden aan elke vraag naar nieuw of gebruikt materiaal (2EC) en onze werkplaats kan de motoren gericht aanpassen aan de wensen van onze klanten. In 2005 is een speciale afdeling opgericht voor pompen en het repareren ervan en in maart 2011 heeft de afdeling "Vermogenselektronica" het licht gezien als antwoord op de groeiende vraag naar apparatuur met een variabele snelheid. Onze belangrijkste troeven: concurrerende prijzen – de kwaliteit van de producten – een voorraad van 20.000 kooimotoren IE2, IE3, IE4 – sleepringmotoren – midden- en laagspanning – gelijkstroom, transformatoren en reserveonderdelen voor pompen. Uw wens is onze uitdaging!

  Website Open In New icon
 4. PROFELEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ProfElec is de Europese marktleider in de verkoop van elektrische apparatuur voor vakmensen in de industriële en tertiaire sectoren. De laatste 15 jaren hebben wij succesvolle service verleend en wereldwijd geëxporteerd. Onze high-tech installaties in Frankrijk, Estland en Litouwen stellen ons in staat de beste elektrische schakelkasten, van laagspanning tot 6300A, te ontwerpen, te vervaardigen en te exporteren. Verder ontwikkelen wij verschillende soorten behuizingen om te voldoen aan de eisen van iedere klant: van kleine controlekasten tot automatiseringssystemen van meerdere tientallen meter lang. Wij werken hoofdzakelijk via export en uitsluitend met de voornaamste marktleiders in de vervaardiging van elektrische apparatuur, zoals Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Waarom kiezen voor ProfElec? levering binnen 48 uur - wij verzenden bestellingen vanuit ons magazijn in Frankrijk. Professionalisme - Al onze experts en technici beschikken over een brede internationale ervaring. Beste voorwaarden - wij kopen elektrische laagspanningsonderdelen direct van de fabrikanten en bieden deze aan onze klanten aan tegen de beste prijzen. Bekijk onze catalogus en neem contact op met onze experts!

  Website Open In New icon
 5. DIMEXCO GROUP

  België

  Verified by europages badge

  De firma DIMEXCO INTERNATIONAL SRL is groothandelaar in de export in rollagers, aandrijfriemen en gereedschappen van het merk SKF en wij kunnen u aantrekkelijke prijzen bieden. Wij zijn hoofdzakelijk leverancier van de merken: TOYOTA, AISIN, KAYABA, DONALDSON, ALFA LAVAL, ATLAS COPCO, CATERPILAR, KOMATSU, SIEMENS, elektromotoren WEG. Wij hebben toegang tot een zeer omvangrijke voorraad van SKF rollagers, dus wij kunnen u binnen de kortste termijnen leveren. Wij verkopen tevens voor de export originele reserveonderdelen van het merk TOYOTA tegen zeer competitieve prijzen. Wij zijn actief in Europa en op het Afrikaanse continent. DIMEXCO INTERNATIONAL is al meer dan 30 jaar actief in de sector van de verkoop van reserveonderdelen. U kunt onze website www.dimexco.be bezoeken om te zien welke andere merken wij verder verkopen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BEMIS INDUSTRIAL PLUGS AND SOCKETS

  Turkije

  Verified by europages badge

  BEMIS ELECTRIC, opgericht in 1994 in Bursa, is één van de belangrijkste industriële steden van Turkije. Bemis werd opgericht om industriële elektrische materialen te produceren; Het bedrijf begon zijn productie met de productie van 3 soorten platte driefasige contactdozen, 3 duizend soorten industriële elektrische materialen met 100% binnenlandse productie en werd in korte tijd de pionier van de sector. Met de kwaliteitscertificaten ISO 9001-2015 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM, CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO en TÜV, behoudt BEMIS zijn leiderschap in de industrie met zijn opgeleid en ervaren team. BEMIS gaat met seriële en solide stappen vooruit om een bekend merk te worden, niet alleen op de binnenlandse markt maar ook op de wereldmarkt met haar export. BEMIS is marktleider in Turkije op dit gebied; vervaardiging van plastic, metalen en rubberen contactdozen in verschillende standaarden, in overeenstemming met verschillende vermogenswaarden en de standaardvereisten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Nederland

  Verified by europages badge

  De firma Troyex Exproof Equipements, opgericht in 2017 in Balikesir, Turkije, is het eigendom van de firma ONEX Flameless Electrical Equipment. Onze fabriek bevindt zich dichtbij 1. OSB regio. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van volledig explosievrije apparatuur en materialen zoals: •Explosievrije lampen, •Explosievrije ventilatoren, •Explosievrije spots, •Explosievrije led schijnwerpers, •Explosievrije lineaire led verlichting (ververij type) •Explosievrije fluorescente verlichting en veel meer, zoals u zult kunnen zien op onze website! Samen met ons ervaren R&D en ontwerppersoneel ontwerpen wij producten gevraagd in de industrie en in de maritieme sector. Als concurrent op de markt voor producten geïmporteerd uit Turkije is het onze doelstelling om ons uit te breiden tot een hoog niveau om te voldoen aan de vraag en het gebruik in binnenlandse en overheidsprojecten en om te kunnen exporteren naar Europese landen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 3. SHANGHAI GAOHE IMP. & EXP. CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge
 4. LINGEMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. SAS SNIT

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. CARL METTLER

  Luxemburg

  Verified by europages badge
 3. G. TORTI

  Italië

  Verified by europages badge
 4. EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 5. A.L.MI.S.R.L

  Italië

  Verified by europages badge
 6. EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. JET PRESS

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. ELETTROFORNITURE S.N.C. DI PACE STEFANO & C.

  Italië

  Verified by europages badge
 9. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 10. EDS ELETTRONIC SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 1. MAK TRADE GROUP BELGRADE

  Servië

  MAK TRADE GROUP is een onderneming gespecialiseerd in de productie en distributie van elektrisch materiaal, elektrische isolatie en accessoires, verlichting en meer. In onze opslagruimte hebben wij een breed assortiment van producten, klaar voor levering. Wij vervaardigen dagelijks honderden producten met het MTG en MT label: stofzuigers, ventilatoren, verwarmingen, distributiepanelen, stroomonderbrekers, draagbare contactdozen, haspels, aansluitkabels, draagbare stekkerdozen, verwarmingen, distributiekast en DM schakelaars.

 2. PARUS ELECTRO

  Rusland

  Parus Electro is een ontwerper en fabrikant van noodvoedingen en uitrustingen, omvormers en overige elektrische apparatuur onder het merk Svyaz Engineering: AC en DC noodvoedingen (UPS), oplaadbare accu's, elektrische apparatuur voor UV-luchtzuivering, telecommunicatie hardware, schakelkastjes, enz. Svyaz Engineering UPS zijn gebaseerd op een dubbele omzetting technologie om hoogwaardige uitgangsspanning en bescherming tegen stroomstoringen te bieden. Het bedrijf heeft een uitgebreide ervaring in uitgebreide en complexe gebruiksklare oplossingen en biedt zijn partners en klanten krachtige AC noodvoedingen, energiebesparende LED inbouwspotjes, EV laadstations en talloze overige types elektrische apparatuur. Parus Electro voert tevens het ontwikkelen, vervaardigen, verzenden, inbedrijfstellen, opstarten en onderhoud uit van oplossingen voor stroomvoorzieningen voor infrastructuurvoorzieningen.

 3. SEAVI SLU

  Spanje

  Productie en distributie in binnen- en buitenland van allerlei soorten inbouwkasten en -kastjes, van elektriciteitsmateriaal, telecommunicatiemateriaal, schakelborden, schakelaars, stekkers, mechanismen, enz. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kasten voor elektrische en telecommunicatie installaties voor woningen, kasten voor integreerbare mechanismen, ICP en voedingsborden, te integreren kasten voor aansluitingen of aftakkingen, kasten voor holle wanden zoals gipsplaten, kasten voor voorinstallaties van airconditioning.

 4. ELECTRÓNICA PROBAS

  Spanje

  Accu's, oplaadbaar, aansluitingen, connectors, stroomleidingen, opladers, afstandsbesturing, accessoires, lasapparatuur, hulpmiddelen voor elektronica, elektronische modules, bewakingsinstallaties, terristrische antenne en satellieten, ontvangers, reserveonderdelen voor elektrische huishoudapparatuur, kleine huishoudelijke apparaten, personentransportbanden (Segway), enz. Onder onze merken vindt u: PROMAX, FLUKE, HAKKO, JBC, RALUX, FINDER, PHILIPS, FONESTAR, CEBEK, VELLEMAN, TELEVES, WINNER, TASOVISION, TECATEL, AVALVA, SEGWAY, FERSAY, JATA, WIKO.

 5. ELEKTRASTUNTER

  Nederland

  Bij Elektrastunter bieden wij handige elektronische producten aan tegen betaalbare prijzen.Wij hebben een ruime keuze uit intercomsystemen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding ! Zo hebben wij een nieuw type video intercom-systeem welke verbonden kan worden met uw smartphone of tablet en u daardoor altijd bereikbaar bent voor uw bezoekers ! Verder bieden wij ook elektrische steps aan met zadel waarvan er ook een model is die gewoon op de weg mag rijden zonder dat u een helm moet dragen.Deze elektrische steps kunnen gemakkelijk opgevouwen worden waardoor deze makkelijk in uw auto past ! Voor deze elektrische steps kunnen wij ook onderdelen leveren die aan slijtage onderhevig zijn zodat u jarenlang plezier van uw step kunt hebben ! Daarnaast hebben wij ook sterrenhemel verlichting voor bijvoorbeeld in uw plafond van uw slaapkamer, badkamer of bedrijfsruimte en nog meer.Bezoekt u onze webshop voor meer informatie.

 6. IMPULS (SYSTEMTECHNIK)

  Rusland

  Impuls is een ontwikkelaar en fabrikant van apparatuur en oplossingen voor energiezekerheid, stroomvoorziening en opwekkingseenheden voor ononderbroken stroomvoorzieningssystemen. Het bedrijf biedt uitgebreide oplossingen voor stroomvoorzieningsbeveiliging en bouwt systemen op basis van onafhankelijke bronnen, zoals batterijen, spanningsstabilisatoren en gelijkrichtersystemen. Het belangrijkste voordeel van de UPS van "Impuls" is een hoge betrouwbaarheid en een redelijke balans tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. UPS voor pc "Impuls" zijn betrouwbare producten voor kleine kantoren, UPS voor datacenters bieden bescherming van elektrische apparatuur tegen belasting in grote industriële installaties, datacenters. Het productportfolio van het bedrijf omvat UPS van 450 VA tot 1 MVA, inclusief oplossingen met een geavanceerde beschermingsgraad met stroomredundantie op meerdere niveaus om te voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. Alle "Impuls" back-up stroombronnen worden getest en ondersteund door kwaliteitscertificaten.

 7. BINAME

  België

  Bvba BINAME, dynamisch bedrijf gesticht in 1980 heeft zich bekend gemaakt door de originaliteit van haar diverse produkten, allen verbonden aan de technologische toppunten in het domein van H.S. en sterke spanning in de distributie van electrische energie. De vervaardiging of de distributie van specifieke gebreveteerde produkten hebben de bvba BINAME en zijn collaborateurs er toe geleid om op de voorgrond van de industriele scene te zijn. Aarzel niet ons uitgebreid gamma te raadplegen of om ons te ondervragen.

 8. ENS ELEKTRONETSHOP HANDEL U. VERTRIEBSSERVICE GMBH

  Duitsland

  ENS Elektronetshop is een online postorderbedrijf voor elektrische artikelen gespecialiseerd in elektrische artikelen op het gebied van installatie. ENS Elektronetshop (e-mailorderbedrijf) uw leverancier voor allerhande elektrische goederenIn onze online shop vind je het hele assortiment hoogwaardige elektrische artikelen en apparaten. Van complete accessoires tot de nieuwste, energiezuinige elektrische apparaten, bij ons vindt u alles uit één hand. We hebben ongeveer 550.000 elektrische artikelen in ons brede assortiment.De installatie van elektrische apparaten en systemen vraagt ​​om een ​​uitgebreid assortiment elektrische artikelen en elektrische apparaten, die wij u in alle bandbreedtes aanbieden. Wij voeren schakelaarprogramma's van Merten en Gira, evenals schakelaarprogramma's van Busch & Jäger en Siemens. Eberle-thermostaten kunnen eenvoudig in veel schakelaarprogramma's worden geïntegreerd.Passend bij de schakelaarprogramma's leveren wij ook Kaiser Kaiser-schakelkasten voor inbouwmontage.

 9. ITEC PRO

  Luxemburg

  ITEC PRO is gespecialiseerd in de verkoop van producten voor de bevoorrading van vakmensen (doe-het-zelf artikelen, verlichting, sanitair, PBM) tegen afgesproken prijzen zonder minimum hoeveelheid. Bestellen op ITEC PRO betekent profiteren van een brede keuze aan geteste en conform gecertificeerde producten, van leveringsvoorwaarden (express, drop shipping) en betalingstermijnen (60 dagen) die voldoen aan de eisen van de bedrijven. Ons multidisciplinair team staat tot uw beschikking om u diensten van kwaliteit te verlenen.

 10. ELTRA

  België

  Eltra is marktleider in elektrisch doe-het-zelfmateriaal. ELTRA heeft voor elke retailer de gepaste oplossing. De klant heeft keuze uit een breed assortiment aan A en B-merken, Profile en Prolight,  de huismerken van ELTRA, aangevuld met de private labels van onze klanten. Het volledige assortiment wordt onderworpen aan een strenge controle en voldoet aan de technische en wettelijke vereisten. Om die woorden wat kracht bij te zetten, biedt ELTRA twee jaar garantie op al haar producten : schakelmateriaal, kabelbanen, kabel per lopende meter, kabel voorverpakt, voorbebrade buis, verlengsnoeren, haspels, domino’s, energiemeters, halogeenlampen, led lampen, gloeilampen, decoratieve verlichting, functionele verlichting, bellen, videofonie, parlofonie, verwrmingen, ventilatie, airco, luchtzuiveraars, brandbeveiliging, alarmen, schakelklokken, thermostaten, alkaline batterijen, oplaadbare batterijen, laders, celbatterijen, blokbatterijen, batterijtester …

Filters

Resultaten voor

Elektrisch materiaal - Import export

Aantal resultaten

2.449 bedrijven