• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektrisch materiaal

Resultaten voor

Elektrisch materiaal - Import export

 1. TRANSOVAK ELK. CIH. SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Met meer dan 40 jaar marktleiderschap binnen de Turkse productiesector van elektrische apparatuur, is Transovak gespecialiseerd in een groot assortiment elektrische componenten van het vermaarde merk Sezgin. Wij zetten ons in voor innovatie en kwaliteit bij het produceren van laagspanningstransformatoren, shuntreactoren, harmonische filters, regeltransformatoren en isolerende transformatoren, ontworpen om uw elektrische systemen en compensatie-oplossingen naar een hoger plan te tillen. Ons assortiment omvat: •Stroomomzetters • Stroomomzetters van het type ringkern • Gewikkelde Ringkern transformatoren •Shuntreactoren •Harmonische filters •Isolerende en regeltransformatoren •aardlekrelais en ringkern omzetters. Ons streven naar uitmuntendheid vormt de spil van het merk Sezgin. Met een team van doorwinterde experts en een dynamische R&D afdeling, garanderen wij dat elk product niet alleen aan de hoogste kwaliteits- en innovatienormen voldoet maar deze tevens overschrijdt. Wij zijn de trotse bezitters van TSE, ISO 9001 en CE certificaties en zetten ons onvermoeibaar in voor kwaliteit. Transovak is uw ervaren en betrouwbare partner die aan al uw verwachtingen voldoet. Wij bieden aantrekkelijke prijzen en een uitgebreide reeks persoonlijk af te stemmen Sezgin producten, ontworpen om aan de specifieke eisen van uw compensatiesystemen te voldoen. Onze mogelijkheid om artikelen met specifieke afmetingen en oplossingen op maat te produceren, stelt ons in staat om op efficiënte wijze aan de unieke uitdagingen en vereisten van onze klanten te voldoen.

 2. FOCQUET

  België

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1892 biedt Focquet service in de breedste zin van het woord op het gebied van industriële elektrische motoren en transformatoren (verkoop, revisie, verhuur), van vermogenselektronica en industriële pompen (verkoop, service). Dankzij onze grote voorraad kunnen we snel beantwoorden aan elke vraag naar nieuw of gebruikt materiaal (2EC) en onze werkplaats kan de motoren gericht aanpassen aan de wensen van onze klanten. In 2005 is een speciale afdeling opgericht voor pompen en het repareren ervan en in maart 2011 heeft de afdeling "Vermogenselektronica" het licht gezien als antwoord op de groeiende vraag naar apparatuur met een variabele snelheid. Onze belangrijkste troeven: concurrerende prijzen – de kwaliteit van de producten – een voorraad van 20.000 kooimotoren IE2, IE3, IE4 – sleepringmotoren – midden- en laagspanning – gelijkstroom, transformatoren en reserveonderdelen voor pompen. Uw wens is onze uitdaging!

 3. GÜNTHER SPELSBERG GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Spelsberg is marktleider in de elektrotechnische industrie met jarenlange ervaring op het gebied van elektrische installatie en woningbouwtechnologie. Het hoge innovatieniveau van het familiebedrijf komt tot uiting in veel patenten en biedt oplossingen die snel en eenvoudig te installeren zijn en die indruk maken met hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het resultaat zijn producten en systemen die altijd state of the art zijn en overtuigen met slimme details en een eerlijke prijs. Het waren nieuwe producten, zoals de brandveilige WEK-aftakkasten met functionele integriteit, of de halogeenvrije verdeeldozen in de Rode serie (Roten Reihe) die Spelsberg gebruikte als motor van innovatie om nieuwe wegen te tonen en de installatietechnologie verder te ontwikkelen. Het assortiment van het traditionele Duitse bedrijf omvat momenteel meer dan 5.000 artikelen die landelijk beschikbaar zijn, waaronder kabeldozen, kleine distributeurs, klemmenblok, meter- en industriële behuizingen.

 4. PROFELEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ProfElec is de Europese marktleider in de verkoop van elektrische apparatuur voor vakmensen in de industriële en tertiaire sectoren. De laatste 15 jaren hebben wij succesvolle service verleend en wereldwijd geëxporteerd. Onze high-tech installaties in Frankrijk, Estland en Litouwen stellen ons in staat de beste elektrische schakelkasten, van laagspanning tot 6300A, te ontwerpen, te vervaardigen en te exporteren. Verder ontwikkelen wij verschillende soorten behuizingen om te voldoen aan de eisen van iedere klant: van kleine controlekasten tot automatiseringssystemen van meerdere tientallen meter lang. Wij werken hoofdzakelijk via export en uitsluitend met de voornaamste marktleiders in de vervaardiging van elektrische apparatuur, zoals Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Waarom kiezen voor ProfElec? levering binnen 48 uur - wij verzenden bestellingen vanuit ons magazijn in Frankrijk. Professionalisme - Al onze experts en technici beschikken over een brede internationale ervaring. Beste voorwaarden - wij kopen elektrische laagspanningsonderdelen direct van de fabrikanten en bieden deze aan onze klanten aan tegen de beste prijzen. Bekijk onze catalogus en neem contact op met onze experts!

 5. ELINNOV CONNECT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Elinnov Connect is een verdeler gespecialiseerd in de verkoop van elektrisch materiaal bestemd voor vakspecialisten binnen de woningbouw, industrie en de tertiaire sector. Wij leveren onze producten uitsluitend aan het buitenland en werken met erkende merken op de markt voor elektrische materiaal zoals Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin, Ekivalan. Deze oprichters en tevens vennoten hebben zowel bij erkende fabrikanten als in de wereld van internationale goederentransport gewerkt. Elinnov Connect verbindt zich ertoe krachtig en hoogwaardig materiaal te leveren dat voldoet aan alle normen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NECRON ENERGY ELECTRONIC SAN. TIC. A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Necron Electronic Software Engineering Inc. werd opgericht in 1989 en is er trots op de eerste Combi-UPS fabrikant van Turkije te zijn, gespecialiseerd in ononderbroken industriële voedingen. We staan bekend om onze visionaire innovatie en hebben belangrijke mijlpalen in de sector bereikt. We begonnen met een faciliteit van 4.500 m² in de Tuzla Organized Industrial Zone en zijn nu uitgegroeid tot een efficiënt kantoor van 800 m² in Ankara, waar we overheidsinstellingen nog beter ondersteunen. Onze uitgebreide productlijn bestaat uit: •Apparatuur voor elektrische voertuigen: Robuuste oplossingen voor het opladen van voertuigen. •UPS-systemen: Biedt een verscheidenheid aan online ononderbroken industriële voedingen, waaronder industriële en modulaire opties. •Oplossingen voor datacentra: Leveren van high-end datacentercomponenten en modulaire datacenters. •Batterijen •Batterijkasten •Omvormers •Gelijkrichters •Converters •Regulatoren Onze niet aflatende toewijding aan internationale kwaliteitsnormen blijkt uit onze naleving van ISO9001, ISO14001, ISO18001, ISO20001, ISO27001, TSE en CE normen, waardoor we oplossingen van topkwaliteit voor onze klanten kunnen garanderen. Onze primaire missie draait om het beveiligen van kritieke elektrische belastingen, waaronder computersystemen, medische apparatuur, communicatiesystemen, regel- en alarmsystemen, verlichtingssystemen, ziekenhuizen en datacenters. Deze essentiële toepassingen vereisen betrouwbare bescherming en back-upstroomoplossingen voor naadloze werking. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 2. EDIT ELEKTRONIK SIST SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Edit Electronic werd opgericht in 1995 om professionele oplossingen te ontwikkelen voor industriële en commerciële toepassingen en om regelapparatuur voor spanning en stroom te produceren. De productie die begon met spanningstabilisators en industriële acculaders, werd uitgebreid en ontwikkeld dankzij de innoverende visie van onze R&D ingenieurs en de inzet van ons dynamische productieteam. Wij vervaardigen automatische spanningsstabilisators, dynamische spanningsstabilisator, acculadors, netwerksimulators, aanpasbare spanningsbronnen en stroomtransformators in onze fabriek in Instanboel- Turkije. 2020, zijn we gestart om 80% van de onderdelen van de producten intern te produceren. Esthetiek en duurzame behuizingen, mogelijkheid tot klantspecifieke 3D-ontwerpen. Eenvoudig te monteren losstaande modulaire kasttechnologie. Met onze kennis en ervaring in het veld, ontwikkelen wij nieuwe producten en oplossingen voor alle benodigde behuizingen. Wij produceren vrijstaande modulaire kasten, wandgemonteerde verdeelkasten, rackkasten voor buiten, roestvrijstalen en aluminium kasten, monoblok apparatuurboxen en bedieningsconsoles voor machines… Wij leveren onze producten, die wij met gebruik van hoogwaardige technologie produceren, over de hele wereld. Onze R&D en productie-ingenieurs maken gebruik van de laatste technologieën om de productperfomance, de veiligheid op het werk en de energie-efficiëntie te verbeteren. Wij zetten ons in om de beste oplossingen te bieden gebaseerd op onze jarenlange ervaring en vakkennis.

 3. DIMEXCO GROUP

  België

  Verified by europages badge

  De firma DIMEXCO INTERNATIONAL SRL is groothandelaar in de export in rollagers, aandrijfriemen en gereedschappen van het merk SKF en wij kunnen u aantrekkelijke prijzen bieden. Wij zijn hoofdzakelijk leverancier van de merken: TOYOTA, AISIN, KAYABA, DONALDSON, ALFA LAVAL, ATLAS COPCO, CATERPILAR, KOMATSU, SIEMENS, elektromotoren WEG. Wij hebben toegang tot een zeer omvangrijke voorraad van SKF rollagers, dus wij kunnen u binnen de kortste termijnen leveren. Wij verkopen tevens voor de export originele reserveonderdelen van het merk TOYOTA tegen zeer competitieve prijzen. Wij zijn actief in Europa en op het Afrikaanse continent. DIMEXCO INTERNATIONAL is al meer dan 30 jaar actief in de sector van de verkoop van reserveonderdelen. U kunt onze website www.dimexco.be bezoeken om te zien welke andere merken wij verder verkopen.

 4. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Nederland

  Verified by europages badge

  De firma Troyex Exproof Equipements, opgericht in 2017 in Balikesir, Turkije, is het eigendom van de firma ONEX Flameless Electrical Equipment. Onze fabriek bevindt zich dichtbij 1. OSB regio. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van volledig explosievrije apparatuur en materialen zoals: •Explosievrije lampen, •Explosievrije ventilatoren, •Explosievrije spots, •Explosievrije led schijnwerpers, •Explosievrije lineaire led verlichting (ververij type) •Explosievrije fluorescente verlichting en veel meer, zoals u zult kunnen zien op onze website! Samen met ons ervaren R&D en ontwerppersoneel ontwerpen wij producten gevraagd in de industrie en in de maritieme sector. Als concurrent op de markt voor producten geïmporteerd uit Turkije is het onze doelstelling om ons uit te breiden tot een hoog niveau om te voldoen aan de vraag en het gebruik in binnenlandse en overheidsprojecten en om te kunnen exporteren naar Europese landen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 5. BEMIS INDUSTRIAL PLUGS AND SOCKETS

  Turkije

  Verified by europages badge

  BEMIS ELECTRIC, opgericht in 1994 in Bursa, is één van de belangrijkste industriële steden van Turkije. Bemis werd opgericht om industriële elektrische materialen te produceren; Het bedrijf begon zijn productie met de productie van 3 soorten platte driefasige contactdozen, 3 duizend soorten industriële elektrische materialen met 100% binnenlandse productie en werd in korte tijd de pionier van de sector. Met de kwaliteitscertificaten ISO 9001-2015 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM, CE, TSE, GOST-R, UKRSEPRO en TÜV, behoudt BEMIS zijn leiderschap in de industrie met zijn opgeleid en ervaren team. BEMIS gaat met seriële en solide stappen vooruit om een bekend merk te worden, niet alleen op de binnenlandse markt maar ook op de wereldmarkt met haar export. BEMIS is marktleider in Turkije op dit gebied; vervaardiging van plastic, metalen en rubberen contactdozen in verschillende standaarden, in overeenstemming met verschillende vermogenswaarden en de standaardvereisten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 1. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  ESS is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van elektrische installaties en oplossingen voor industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete elektrische diensten voor diverse sectoren, inclusief woningbouw, winkels, industriële installaties en onderhoud. Wij bieden een uitgebreide reeks elektrische diensten, zoals: -Ontwerp van schakelborden. -Inkoop van uitrustingen. -Montage van schakelborden en bedrading. -Ontwerp van elektrische schema's. -Software ontwikkeling (PLC, HMI). -Testen en inbedrijfstelling. -Machine installatie en bediening. Bij ESS zetten wij ons in om hoogwaardige diensten te bieden die altijd een stapje verder gaan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij sporen u aan uw ideeën te delen daar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van professionele oplossingen op maat.

 2. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERTOLETTI MECCANICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCH MATERIAAL, Frame en kozijnen, Landbouwmachines, veiligheidsslot voor metalen meubels, ELEKTRISCH MATERIAAL, Frame en kozijnen, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Ospitaletto, Italië.

 1. MK ELEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MK ELEC, is een Groothandelaar, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronische componenten, Loodgieterswerk - sanitair, Elektronische componenten, Loodgieterswerk - sanitair, en Kraanmonturen en accessoires. Het is gevestigd in Goussainville, Frankrijk.

 2. MINSAVIT

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MINSAVIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Reinigingsbedrijven, Verhuur - vrachtauto's, auto's en bussen, ELEKTRISCH MATERIAAL, Reiniging - services, speciale schroeven, Bouwbeslag, automatisch blokkerende schroeven en moeren, en Reinigingsbedrijven. Het is gevestigd in Besana In Brianza, Italië.

 3. NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NABTESCO PRECISION EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 4. CARL METTLER

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARL METTLER, is een Distributeur, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren KNX, Verlichting, Zonnepanelen, kabel, en computernetwerken. Het is gevestigd in Windhof, Luxemburg.

 5. G. TORTI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G. TORTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Elektrische automatisering, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, elektrisch, elektronisch en pneumatisch gestuurde processen, en installatie elektrisch systeem. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 6. EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EKV ELEKTRO-KOMPONENTEN-VERTRIEB GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is gevestigd in Bretzenheim, Duitsland.

 7. L.I.P.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L.I.P., is een Distributeur, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, ELEKTRISCH MATERIAAL, Landbouwmachines, epicyclische reductoren, tandheugels, Bouwbeslag, microtandwieldrijfwerk, ELEKTRISCH MATERIAAL, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 8. EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EL-NE ELEKTROTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is gevestigd in Hallein, Oostenrijk.

 1. EDS ELETTRONIC SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EDS ELETTRONIC SRL, is een Distributeur, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCHE INSTALLATIES, installatie elektrisch systeem, luchtregelaar, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, en fotovoltaïsche installaties. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. MAK TRADE GROUP BELGRADE

  Servië

  MAK TRADE GROUP is een onderneming gespecialiseerd in de productie en distributie van elektrisch materiaal, elektrische isolatie en accessoires, verlichting en meer. In onze opslagruimte hebben wij een breed assortiment van producten, klaar voor levering. Wij vervaardigen dagelijks honderden producten met het MTG en MT label: stofzuigers, ventilatoren, verwarmingen, distributiepanelen, stroomonderbrekers, draagbare contactdozen, haspels, aansluitkabels, draagbare stekkerdozen, verwarmingen, distributiekast en DM schakelaars.

 3. PARUS ELECTRO

  Rusland

  Parus Electro is een ontwerper en fabrikant van noodvoedingen en uitrustingen, omvormers en overige elektrische apparatuur onder het merk Svyaz Engineering: AC en DC noodvoedingen (UPS), oplaadbare accu's, elektrische apparatuur voor UV-luchtzuivering, telecommunicatie hardware, schakelkastjes, enz. Svyaz Engineering UPS zijn gebaseerd op een dubbele omzetting technologie om hoogwaardige uitgangsspanning en bescherming tegen stroomstoringen te bieden. Het bedrijf heeft een uitgebreide ervaring in uitgebreide en complexe gebruiksklare oplossingen en biedt zijn partners en klanten krachtige AC noodvoedingen, energiebesparende LED inbouwspotjes, EV laadstations en talloze overige types elektrische apparatuur. Parus Electro voert tevens het ontwikkelen, vervaardigen, verzenden, inbedrijfstellen, opstarten en onderhoud uit van oplossingen voor stroomvoorzieningen voor infrastructuurvoorzieningen.

 4. ELECTRÓNICA PROBAS

  Spanje

  Accu's, oplaadbaar, aansluitingen, connectors, stroomleidingen, opladers, afstandsbesturing, accessoires, lasapparatuur, hulpmiddelen voor elektronica, elektronische modules, bewakingsinstallaties, terristrische antenne en satellieten, ontvangers, reserveonderdelen voor elektrische huishoudapparatuur, kleine huishoudelijke apparaten, personentransportbanden (Segway), enz. Onder onze merken vindt u: PROMAX, FLUKE, HAKKO, JBC, RALUX, FINDER, PHILIPS, FONESTAR, CEBEK, VELLEMAN, TELEVES, WINNER, TASOVISION, TECATEL, AVALVA, SEGWAY, FERSAY, JATA, WIKO.

 5. SEAVI SLU

  Spanje

  Productie en distributie in binnen- en buitenland van allerlei soorten inbouwkasten en -kastjes, van elektriciteitsmateriaal, telecommunicatiemateriaal, schakelborden, schakelaars, stekkers, mechanismen, enz. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kasten voor elektrische en telecommunicatie installaties voor woningen, kasten voor integreerbare mechanismen, ICP en voedingsborden, te integreren kasten voor aansluitingen of aftakkingen, kasten voor holle wanden zoals gipsplaten, kasten voor voorinstallaties van airconditioning.

 6. IMPULS (SYSTEMTECHNIK)

  Rusland

  Impuls is een ontwikkelaar en fabrikant van apparatuur en oplossingen voor energiezekerheid, stroomvoorziening en opwekkingseenheden voor ononderbroken stroomvoorzieningssystemen. Het bedrijf biedt uitgebreide oplossingen voor stroomvoorzieningsbeveiliging en bouwt systemen op basis van onafhankelijke bronnen, zoals batterijen, spanningsstabilisatoren en gelijkrichtersystemen. Het belangrijkste voordeel van de UPS van "Impuls" is een hoge betrouwbaarheid en een redelijke balans tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. UPS voor pc "Impuls" zijn betrouwbare producten voor kleine kantoren, UPS voor datacenters bieden bescherming van elektrische apparatuur tegen belasting in grote industriële installaties, datacenters. Het productportfolio van het bedrijf omvat UPS van 450 VA tot 1 MVA, inclusief oplossingen met een geavanceerde beschermingsgraad met stroomredundantie op meerdere niveaus om te voldoen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. Alle "Impuls" back-up stroombronnen worden getest en ondersteund door kwaliteitscertificaten.

 7. ECLATS ANTIVOLS

  Frankrijk

  ECLATS ANTIVOLS is al meer dan 40 jaar de belangrijkste distributeur van elektronische apparatuur in Frankrijk. Het bedrijf gebruikt zijn knowhow om zijn klanten een onfeilbare veiligheid te garanderen. Alle aangeboden apparatuur wordt in Frankrijk en in Europa vervaardigd, volgens de normen voor betrouwbaarheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, auto- en motoraccessoires, huisalarmen, voedingen en opladers, automatische openers, kabels en stekkers, metaaldetectoren, verlichting, videobewaking, ontvangers voor afstandsbediening, gereedschap en accessoires, veiligheidskleding, enz. Wij bieden regelmatig (op verzoek) opruimingspartijen aan, ook voor arme landen. Wij leveren aan alle Europese landen en zelfs internationaal (onder voorwaarden). Wij staan tot uw beschikking van maandag tot vrijdag in onze winkel op 10 rue Gaston Evrard centre de gros, 31094 Toulouse Cedex. Wij nodigen u ook uit om onze handelssite over de pro account of ons team te raadplegen voor uw aankopen.

 8. ELEKTRASTUNTER

  Nederland

  Bij Elektrastunter bieden wij handige elektronische producten aan tegen betaalbare prijzen.Wij hebben een ruime keuze uit intercomsystemen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding ! Zo hebben wij een nieuw type video intercom-systeem welke verbonden kan worden met uw smartphone of tablet en u daardoor altijd bereikbaar bent voor uw bezoekers ! Verder bieden wij ook elektrische steps aan met zadel waarvan er ook een model is die gewoon op de weg mag rijden zonder dat u een helm moet dragen.Deze elektrische steps kunnen gemakkelijk opgevouwen worden waardoor deze makkelijk in uw auto past ! Voor deze elektrische steps kunnen wij ook onderdelen leveren die aan slijtage onderhevig zijn zodat u jarenlang plezier van uw step kunt hebben ! Daarnaast hebben wij ook sterrenhemel verlichting voor bijvoorbeeld in uw plafond van uw slaapkamer, badkamer of bedrijfsruimte en nog meer.Bezoekt u onze webshop voor meer informatie.

 9. CEBEO

  België

  Als distributeur van elektrotechnische producten, oplossingen en diensten streven we ernaar een 'zero risk' partner te zijn. Als distributeur is het onze basisopdracht om op de meest efficiënte manier producten te verdelen aan professionele klanten. Maar producten kaderen steeds in een oplossing. De sterkte van Cebeo is dat wij ook denken in oplossingen, die meer zijn dan de optelsom van de producten. Bij ons kan u terecht voor alles wat onder de noemer 'elektrische installatie' valt in industriële gebouwen. - Meer dan 500.000 referenties, waarvan 35.000 permanent op voorraad - Producten en oplossingen voor alle aspecten de elektrische installatie - Producten en oplossingen voor (industriële) automatisering. Als industrieel bedrijf heeft u zonder twijfels specifieke noden, sterk afhankelijk van uw activiteit. Dat beseffen we ook bij Cebeo en onze organisatie is hier ook op afgestemd. U mag dus vertrouwen hebben in de producten en oplossingen die wij u aanbieden.

 10. ENS ELEKTRONETSHOP HANDEL U. VERTRIEBSSERVICE GMBH

  Duitsland

  ENS Elektronetshop is een online postorderbedrijf voor elektrische artikelen gespecialiseerd in elektrische artikelen op het gebied van installatie. ENS Elektronetshop (e-mailorderbedrijf) uw leverancier voor allerhande elektrische goederenIn onze online shop vind je het hele assortiment hoogwaardige elektrische artikelen en apparaten. Van complete accessoires tot de nieuwste, energiezuinige elektrische apparaten, bij ons vindt u alles uit één hand. We hebben ongeveer 550.000 elektrische artikelen in ons brede assortiment.De installatie van elektrische apparaten en systemen vraagt ​​om een ​​uitgebreid assortiment elektrische artikelen en elektrische apparaten, die wij u in alle bandbreedtes aanbieden. Wij voeren schakelaarprogramma's van Merten en Gira, evenals schakelaarprogramma's van Busch & Jäger en Siemens. Eberle-thermostaten kunnen eenvoudig in veel schakelaarprogramma's worden geïntegreerd.Passend bij de schakelaarprogramma's leveren wij ook Kaiser Kaiser-schakelkasten voor inbouwmontage.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Elektrisch materiaal - Import export

Aantal resultaten

2.719 Bedrijven