• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aardoliewinning - installaties en materiaal

Resultaten voor

Aardoliewinning - installaties en materiaal - Import export

 1. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Nederland

  OPTIMAS Manufacturing Solutions is an US founded company existing of two business groups Optimas PowerSports and Optimas Energy Services. Optimas Power Sports is a manufacturer and global supplier of premium starter motors and gears systems for the Power Sports & Off-road industry. www.optimasmotors.com Optimas Energy Services is a global supplier of complex machined components and assemblies for Oil service companies that require specifically tailored solutions and products with exceptional quality, short lead times, competitive pricing and unparalleled service. www.optimasenergyservices.com We cover the world with Optimas headquarters in Houston and with our sales operation based in the Netherlands and manufacturing from raw materials through finished product from our western managed factory in China.

 2. MANGIAROTTI SPA

  Italië

  Mangiarotti, bedrijf van Sedegliano, produceert grote drukinstallaties die bestemd zijn voor de uitwisseling van energie zoals straalmotoren, distillatiekolommen en warmtewisselaars, die zich kenmerken door hoge druk, een grote dikte, grote afmetingen, bestemd voor de chemische, de petrochemische, de nucleaire, de farmaceutische industrie en voor apparatuur voor energieproductie.

 3. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Zweden

  Sunny Trade AB verbindt zich ertoe zijn klanten kwaliteitsproducten te leveren. Een greep uit ons aanbod: centrifugaalpomp, dubbelwerkende hogedrukpomp, boorgereedschap, gereedschap voor kernboringen, gereedschap voor het cementeren, hydraulische unit. Sunny Trade AB biedt zijn klanten specifieke oplossingen afgestemd op hun bijzondere eisen en wensen.

 4. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, machines voor chocolademelk, grondboringen, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. VIBTIS L.T.D

  Albanië

  Het bedrijf VIBTIS L.T.D, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veiligheidscontrole in de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardoliewinning - installaties en materiaal, Gestuurde processen en instrumentatie, bedrijfsverenigingen van de industrie van materialen voor de bouwindustrie, Aardoliewinning - installaties en materiaal, en hydraulische geautomatiseerde apparaten. Het is gevestigd in Tirana, Albanië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren gemalen koffie, en reservoirs vloeibare aardolieproducten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MCCLAIN OIL TOOLS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MCCLAIN OIL TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor aardolie-, steenkool- en aardgasindustrie, machines en apparatuur voor grondboring, en boorinstallaties en -uitrustingen voor winning van aardolie. Het is gevestigd in Longview, Verenigde Staten.

 3. XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Xi'an, China.

 4. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Oekraïne

  Het bedrijf FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliewinning, Olie reservoirs, en Oliewinning. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 5. BSG TRADING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf BSG TRADING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Beijing, China.

 1. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Roemenië

  Het bedrijf ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijnbouw - machines en materiaal, Aardoliewinning - installaties en materiaal, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, Mijnbouw - machines en materiaal, Aardoliewinning - installaties en materiaal, en Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 2. MATFOR

  Frankrijk

  Het bedrijf MATFOR, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, Buizen en pijpen - staal, Boren en proefboren - installaties, en Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in LONS, Frankrijk.

 1. YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 2. TOS

  Tunesië

  Het bedrijf TOS, is een Distributeur, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 3. BVI OMOXI GROUP LIMITED

  China

  Het bedrijf BVI OMOXI GROUP LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren regelafsluiter. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 4. TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD

  China

  Het bedrijf TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Tangshan, China.

 5. GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren boren van putten, en Weer dicht maken van oliebronnen. Het is gevestigd in Mudanjiang, China.

 6. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KURVERS PIPING ITALY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardoliewinning - installaties en materiaal, Vercooksing - installaties en machines, Aardoliewinning - installaties en materiaal, en Vercooksing - installaties en machines. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 7. FORSEV S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf FORSEV S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer, Aardoliewinning - installaties en materiaal, Smeedijzer, en Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Drobeta Turnu Severin, Roemenië.

 8. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  België

  Het bedrijf ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), is een Groothandelaar, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardoliewinning - installaties en materiaal, Aardoliewinning - installaties en materiaal, en farmaceutische verpakking. Het is gevestigd in Chaineux, België.

 1. ATEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ATEC S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardoliewinning - installaties en materiaal, Vercooksing - installaties en machines, Aardoliewinning - installaties en materiaal, en Vercooksing - installaties en machines. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. SER S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SER S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Aardoliewinning - installaties en materiaal, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Santena, Italië.

 3. DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

  China

  Het bedrijf DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Dongying, China.

 4. TECNOSID S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOSID S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardoliewinning - installaties en materiaal, Vercooksing - installaties en machines, Aardoliewinning - installaties en materiaal, en Vercooksing - installaties en machines. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 5. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEPA SYSTEMS S.R.L., en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardoliewinning - installaties en materiaal, Vercooksing - installaties en machines, Aardoliewinning - installaties en materiaal, en Vercooksing - installaties en machines. Het is gevestigd in Pessano Con Bornago, Italië.

 6. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italië

  Het bedrijf COMBER PROCESS TECHNOLOGY, is een Distributeur, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardoliewinning - installaties en materiaal, Vercooksing - installaties en machines, Aardoliewinning - installaties en materiaal, en Vercooksing - installaties en machines. Het is gevestigd in Carugate, Italië.

 7. SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Dongying, China.

 8. PNNPLUS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PNNPLUS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Klingenbach, Oostenrijk.

 9. SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD

  China

  Het bedrijf SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Donying, China.

 10. SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardoliewinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Jinzhou ,Shijiazhuang, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Aardoliewinning - installaties en materiaal - Import export

Aantal resultaten

436 Bedrijven