• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • additieven en hulpstoffen voor dranken

Resultaten voor

Additieven en hulpstoffen voor dranken - Import export

 1. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  uw competente partner in de levensmiddelenindustrie. De firma A. Schmidt & Co. GmbH ontwikkelt al meer dan 65 jaar speciale stabilisatiesystemen voor de levensmiddelen- en delicatessenindustrie. We richten ons op uw individuele eisen en ontwikkelen voor u hoogfunctionele stabilisatiesystemen. Dankzij onze flexibele productie garanderen we een gelijkblijvende en hoge kwaliteit. Ons portfolio omvat: conserveringsmiddelen voor vis (met of zonder kruiden en specerijen) voor bijvoorbeeld haring en zalm, visvulling, vissalade, visrondjes, visworst, patés, surimi, kuit- en garnalenbehandeling, mayonaises, saladecrèmes, dressings, koude en warme sausen (met of zonder eigeel/melkeiwit), sausen en crèmes voor volledige conserven, gebonden soepen, ketchup, marinades, ingrediënten voor paneermiddelen, zoete gerechten, levensmiddelenadditieven, loonwerk als serviceverlener

 2. PRINOVA EUROPE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRINOVA EUROPE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Additieven en hulpstoffen voor dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Proteïne - additieven voor voeding, Sportvoeding, aminozuren, Ascorbinezuur, plantaardige extracten, zoetstoffen, vitamines, vanilline, en Proteïne - additieven voor voeding. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrijk

  Algovital is gespecialiseerd in de vervaardiging van biologische verzorgingsproducten en cosmetica, zoals gel, zalf of olie. Wij kunnen bogen op onze 40-jarige ervaring en op het vertrouwen van de producenten van etherische oliën uit Frankrijk en uit de rest van de wereld en bieden een breed assortiment van 100% natuurlijke, zuivere en gecertificeerd biologische etherische oliën om te voldoen aan uw behoeftes. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen, o.a. cosmetica, voedingssupplementen, energiedranken, geneesmiddelen, parfums en aromatherapie. Onze oliën zijn verpakt in metalen vaten van 1 kg tot 1 ton. Als erkende leverancier zijn wij in staat u gedurende het volledige productieproces te begeleiden, van de eerste onderzoeken tot en met de strenge kwaliteitscontroles. ALGOVITAL biedt een volledige inzet van de grondstof tot het eindproduct. Ons R&D laboratorium stelt zijn vakbekwaamheid en creativiteit tot uw beschikking voor het formuleren van kwaliteitsproducten op maat.

 4. M.P.M. DE BLOCK

  België

  M.P.M. DE BLOCK C.V.B.A. verdeelt grondstoffen en hulpstoffen naar verschillende sectoren in de voedingsindustrie, meer specifiek naar de zoetwaren-, dranken-, farmaceutische en vleeswarensector. Tevens heeft M.P.M. DE BLOCK een sterke positie in de zuivelindustrie. Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen werken we samen met producenten zoals DSM, GALAM, BASF, SENSIENT, ANIOS en andere. Naast grondstoffen voor de voedingsindustrie hebben we ook een volledig gamma industriële reiniging- en desinfectiemiddelen waaronder Anios. Via onze leveranciers verzekeren we ons van kwaliteitsproducten, voor de goede service zorgen we zelf.

 5. NUTRI-AD INTERNATIONAL

  België

  additieven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARIBELL TM

  Oekraïne

  Het bedrijf MARIBELL TM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven en hulpstoffen voor dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren preparaten voor dranken, citroensiroop, geconcentreerde vruchtensiroop, en chocolade. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 2. BARUCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BARUCH GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Additieven en hulpstoffen voor dranken. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. POFF CONSULT AB

  Zweden

  Het bedrijf POFF CONSULT AB, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Additieven en hulpstoffen voor dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies boekhouding. Het is gevestigd in Gävle, Zweden.

 4. USER FOOD

  Turkije

  Het bedrijf USER FOOD, en actief in de sector Additieven en hulpstoffen voor dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren oplosdranken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. SEVAROME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 1. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dr. Paul Lohmann® is een middelgrote, door de eigenaar geleide fabrikant en ontwikkelaar van minerale zouten met hoofdzetel in Emmerthal. Het gamma omvat meer dan 400 verschillende zouten, van aluminium tot zink, in een totaal van meer dan 7.000 verschillende specificaties. Dr. Paul Lohmann® levert zijn speciale zouten wereldwijd aan klanten in de levensmiddelen-, voedingssupplementen-, farmaceutische en cosmeticasector en - onder het merk Lohtragon® - aan klanten in industriële toepassingen. De constant hoge kwaliteit van de minerale zouten, de voortdurende innovaties in de productieprocessen en de zorg voor de klant maken al meer dan 135 jaar deel uit van de traditie van de onderneming. De producten worden chemisch zuiver geproduceerd of volgens alle internationale farmacopees, internationale voedselvoorschriften en klantspecificaties. De onderneming is in staat een groot aantal fysische en chemische parameters van haar producten te variëren, ze om te zetten in industrieel bruikbare afmetingen en ze aan te passen aan de behoeften van de veranderende markten. Als wereldspeler wordt Dr. Paul Lohmann® wereldwijd vertegenwoordigd door verkoopkantoren in Singapore, New York, Eindhoven en Lieusaint, en een netwerk van meer dan 80 commerciële agentschappen..

 2. RHEIN-CHEMOTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RHEIN-CHEMOTECHNIK GMBH. Wij zijn specialisten in betonadditieven en oppervlaktebeschermingsproducten voor de betonverwerkende industrie. Ons productengamma omvat meer dan 200 producten uit de volgende gebieden: Betonadditieven, oppervlaktebeschermingsproducten, betonlosmiddelen, reinigings- en onderhoudsproducten, gritkorrels als kras- en laagbescherming, doseersystemen. Ervaren betoningenieurs (VDB) en adviseurs ondersteunen u bij de keuze van de juiste producten, bij het uitvoeren van geschiktheidsproeven in het laboratorium of in de fabriek, en bij het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke oplossingen. Alle producten en diensten worden gemeten en geëvalueerd volgens de specificaties van het DIN EN ISO 9001-gecertificeerde QM-systeem. Voorts voldoen alle betonhulpstoffen die worden gebruikt voor ongewapend, gewapend en voorgespannen beton, voor stort- en stortklaar beton en voor beton voor geprefabriceerde elementen aan de norm EN 934-2. De productiecontrole in de fabriek wordt gecertificeerd door een onafhankelijk controleorgaan (MPA NRW).

 1. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 30 jaar verkoopt ACT met succes een voortdurend groeiend aantal grondstoffen van de allerhoogste gecertificeerde kwaliteit. Opgericht in 1985 in Hamburg door dr. Ramin Ghaffari, is ACT vandaag de dag uitgegroeid tot een volwassen onderneming met internationaal meer dan 60 medewerkers. Onze vestigingen bevinden zich in de Hanzestad Hamburg en op 12 andere locaties wereldwijd. Successen worden altijd door teamwerk behaald, en ieder van onze medewerkers levert hieraan met zijn of haar competenties en initiatieven elke dag weer een bijdrage. Om wereldwijd te kunnen opereren beschikken we bovendien over een internationaal netwerk van agenten en over sterke logistieke partners. Met ACT kunt u vertrouwen op voordelige, flexibele en tijdige leveringen – overal ter wereld.

 2. WILLY BENECKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hartelijk welkom bij Willy Benecke. Het bedrijf werd in 1954 opgericht door Willy Benecke. Het gaat om natuurlijke rubber- en harssoorten voor de levensmiddelenindustrie en voor diverse andere sectoren. Het bedrijf ligt centraal in de Hanzestad Hamburg en beschikt over een internationaal logistiek netwerk en meer dan 20 vertegenwoordigers in het buitenland. 7.000 m2 magazijnoppervlak, een eigen laboratorium, evenals productie en veredeling garanderen continue de hoogste kwaliteit. Het bedrijf werd in 1982 overgenomen door Dietmar Hauser en wordt vandaag de dag geleid door de derde generatie, Thorsten en Soeren Hauser. Dankzij jarenlange ervaring en het gebruik van de modernste technologieën garandeert het kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Dit wordt nog eens onderstreept door de onafhankelijke certificering conform de internationaal erkende normen IFS en FSSC 22000.

 3. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als laboratorium en fabrikant, gespecialiseerd in extracten van verse biologische planten uit de Franse flora stelt Laboratoire Acanthis zijn knowhow ter beschikking van ondernemingen die een assortiment cosmeticaproducten, voedings- en dieetsupplementen of plantenextracten op maat willen ontwikkelen. Laboratoire Acanthis, een maakloonbedrijf in de plantenwereld, beheerst de hele ontwikkelingsketen van producten: vanaf de sourcing van grondstoffen van biologische of natuurlijke herkomst en indien mogelijk plaatselijk geproduceerd tot de fabricage en verpakking van het eindproduct tegen maakloon in onze werkplaatsen midden in de Hautes-Alpes. Ons R&D-team begeleidt u bij de samenstelling op maat van uw product, het opsporen van uw plantaardige actieve bestanddelen en geeft u advies rond de reglementaire en technische aspecten. Onze locatie is ISO 9001 v 2015 gecertificeerd en wij fabriceren volgens de HACCP-principes en de goede praktijken voor de fabricage (BPF) van cosmetica en farmaceutische producten.

 4. D - INGREDIENTS S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf D - INGREDIENTS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedseltoevoegingen, chemische zuurvormende stof voor de voedingsindustrie, natuurlijke verdikkingsmiddelen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, Voedseltoevoegingen, natuurlijke aromastoffen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, chemische additieven voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, chemische additieven voor de drankindustrie, toevoegingen, kleurmiddelen en pigmenten voor gebruik van voedingsmiddelen, en natuurlijke additieven voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie. Het is gevestigd in Bonate Sopra, Italië.

 5. GOX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GOX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Neu-Ulm, Duitsland.

 6. UPM HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf UPM HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. PROBIOGEN AG

  Duitsland

  Het bedrijf PROBIOGEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. PRO MEDICO HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PRO MEDICO HANDELS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 1. PIERIS AG

  Duitsland

  Het bedrijf PIERIS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Freising, Duitsland.

 2. BHARDWAJ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BHARDWAJ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. CHEMOPHARMA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf CHEMOPHARMA GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, grondstoffen voor de farmaceutische industrie, malen van actieve stoffen voor de farmaceutische industrie, geneeskundige plantenextracten, en Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is gevestigd in Vienna, Oostenrijk.

 4. GROWLAB NUTRITION

  Duitsland

  Het bedrijf GROWLAB NUTRITION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Parfums en schoonheidsproducten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Parfums en schoonheidsproducten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Albershausen, Duitsland.

 5. OTTO BRANDES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO BRANDES GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Grond- en hulpstoffen voor geneesmiddelen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. PROTEO BIOTECH AG

  Duitsland

  Het bedrijf PROTEO BIOTECH AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 7. 1000LITER.DE

  Duitsland

  Het bedrijf 1000LITER.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 8. L. BRÜGGEMANN BETEILIGUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf L. BRÜGGEMANN BETEILIGUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 9. ALBERTO LUISONI AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ALBERTO LUISONI AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Feldmeilen, Zwitserland.

 10. A. OFFERMANN-CHEMICALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf A. OFFERMANN-CHEMICALS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis