• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afwatering - installaties en materialen

Resultaten voor

Afwatering - installaties en materialen - Import export

 1. INDUSTRIEMONTAGEN HOFMANN E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IMH richt zich voornamelijk op de productie, levering en installatie van leidingen voor b.v.Biogasinstallaties, rioolwaterzuiveringsinstallaties, verfinstallaties, gas- en luchtleidingen, installaties voor de behandeling van verfslib, uitspoelingen voor de automobielindustrie en de algemene industrie. Bovendien worden systemen of hun componenten ook door ons in Burgtonna vervaardigd en ter plaatse geassembleerd! We hebben elke keer nieuwe taken en uitdagingen, die we ons thuis of in het buitenland moeten bewijzen! Het bedrijf IMH bestaat momenteel uit 16 monteurs, van wie sommigen wereldwijd werken, en een secretaresse in Burgtonna. Ons bedrijf bestaat uit gekwalificeerde pijplagen, TÜV-gecertificeerde TIG-lassers en assemblagemonteurs.Wij verwerken de volgende materialen in onze montagehallen en op bouwplaatsen: Roestvrij staal, normaal staal en gegalvaniseerd staal, kunststoffen zoals PVC, PP, PE-HD, PVDF, koper.

 2. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

 3. PWL GMBH & CO. ANLAGENTECHNIK KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Milieutechnologie is een term die, nu meer dan ooit, verankerd is in het bewustzijn van de mensen.Er is vraag naar overkoepelende strategieën waarmee we snel en efficiënt in processen kunnen ingrijpen, die onherstelbare schade kunnen toebrengen aan onze natuur en de directe omgeving. Wanneer we over prestaties praten, betekent dit dat we ons voor 100% voor uw project inzetten.Geen enkel project, geen investering kan door middel van gestandaardiseerde procedures af worden gehandeld, maar vereist individuele acties en plannen.Met internationale knowhow en kennis van de regionale omstandigheden, zijn wij uw service provider op het gebied van hergebruik van water, de behandeling van water en behandeling van afvalwater.

 4. WAM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WAM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Altlußheim, Duitsland.

 5. WAM HELVETIA GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WAM HELVETIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Nebikon, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, is een Distributeur, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwatering - installaties en materialen, Chemische bindmiddelen, Afwatering - installaties en materialen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Thaining, Duitsland.

 2. GLASFASER-PRODUKTE KRAMP & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GLASFASER-PRODUKTE KRAMP & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Brüel, Duitsland.

 3. ENEOTECH UMWELT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENEOTECH UMWELT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Ludwigshafen Am Rhein, Duitsland.

 4. OPTIPLANTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OPTIPLANTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Würselen, Duitsland.

 5. GIJSBRECHTS

  België

  Houthandel en Doe-het-zelf Onze producten werden diverser, onze waarden bleven dezelfde. Zo staat Houthandel Gijsbrechts voor een marktgericht productengamma, een grote stock en een betrouwbare levering. In onze toonzaal en magazijn in Heist-op-den-Berg vind je alles voor je verbouwing, huis, tuin of werf. Je kan er terecht in onze houthandel en doe-het-zelf afdeling voor massief hout, timmerhout, steigerhout en deuren in hout. Of voor dakartikelen, laminaat, parket, bekleding, platen, MDF, tuinhout en terrasplanken. En omdat we mee zijn met onze tijd, is ons gamma ook te koop in de online shop. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel, waar je zelfs gereedschap en werkkledij vindt? Voeg daarbij ons professioneel machinepark om hout, platen en panelen op maat te zagen… en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur. Wij werken conform de certificering voor duurzame vervaardiging en handel van hout. Hout leveren of afhalen Onze stock hout en interieurmaterialen is uitgebreid, de vervoerskost laag. Leveren of afhalen, aan jou de keuze. Zowel voor kleine als grote hoeveelheden. We geven graag advies voor je plannen en verbouwingen met hout. Als professional ben je ook zeer welkom met je klanten.

 1. LITHOBETON

  België

  Lithobeton is een stevig uitgegroeid familiaal bedrijf, gespecialiseerd in de aanmaak van allerhande producten voor wegeniswerken en nutsleidingen. De productie is gespreid over 2 vestigingen: Gistel (Snaaskerke) en Baudour. Dankzij haar jarenlange ervaring beschikt Lithobeton over een grondige kennis inzake de productie van elektriciteitspalen, gewapende en ongewapende betonbuizen, inspectie- en bufferputten, straatstenen, trottoirbanden, prefabgarages en prefab MS-cabines, veiligheidsstootbanden en diverse gewapende en ongewapende betonelementen. Lithobeton streeft er naar de standaardproducten te combineren met eigen ontworpen producten. Lithobeton voldoet aan de vigerende eisen van de CE-markering en BENOR-normen. De afdeling MS-cabines is bovendien houder van het ISO 9001: 2008 kwaliteitscertificaat.

 2. IMCOMA

  België

  Producten Stora-Drain biedt een brede waaier aan producten aan diegene die zich bezig houdt met waterafvoer en waterafvoersystemen: Stora-Drain lineaire afvoergeulen in polyesterbeton deksels en roosters in gietijzer, aluminium en staal roestvrijstalen geulen en klokputten inspectieputten in MDPE, HDPE en PVC individuele zuiveringstoestellen Engineering Services Stora-Drain helpt U bij het optimaliseren en kiezen van de voor U meest geschikte afvoersysteem door: capaciteitsberekeningen voor lineaire afvoersystemen uit te voeren concepten uit te werken Productontwikkeling Onze polyesterbeton producten worden op een flexibele wijze vervaardigd. Stora-Drain heeft door de jaren heen ook zeer goede relaties uitgebouwd met diverse producenten van stalen en gietijzeren producten. We kunnen bestaande producten aanpassen of nieuwe producten ontwikkelen om u de meest economische en beste technische oplossing te geven voor uw behoeftes.

 1. ACO PASSAVANT

  België

  ACO, specialist op het gebied van afwateringstechniek, waarschuwt iedereen die werkt met voedsel: afvoerputten en -goten worden verwaarloosd bij het schoonmaken. In het beste geval leidt dit tot hoge kosten voor reiniging en onderhoud en in het ergste geval kan het leiden tot besmettingen bij de productie van levensmiddelen, (tijdelijke) sluiting van productieafdelingen of zelfs sluiting van hele bedrijven. Bij ACO staan voedselveiligheid, kostenbeheersing en Health & Safety altijd voorop. Onze HygieneFirst filosofie vertegenwoordigt onze toewijding aan het leveren van producten die hierin ultieme prestaties bieden door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling.

 2. CLARK-DRAIN LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  CLARK-DRAIN biedt een breed assortiment van lineaire afvoerbuizen, inspectie& afvoerdeksels, ondergrondse fittingen, resistente kamers, PPIC kamers, landbouw aftappen & maatoplossingen voor specifieke toepassingen & industriële behoeften. MANGAT DEKSELS, INSPECTIEDEKSELS, GREPPELROOSTERS & STRAATPOTTEN: de deksels en greppelroosters van nodulair ijzer voldoen aan de vereisten van BS EN 124 en beschikken over innovatieve eigenschappen voor duurzaamheid, veiligheid & eenvoudige installatie. Uiteenlopend laadvermogen, van een meelooptruck tot 90 ton. LINEAIRE AFVOER: inclusief thermoplast, polymeerbeton & polypropylene lineaire afvoersystemen geschikt voor alle gangbare toepassingen. Beschikbare roosteropties. Buisbreedte van 100 - 300mm. ONDERGRONDSE FITTINGEN: UPVC ondergrondse fittingen, PPIC, kamers & deksels. RESISTENTE KAMERS: Kamers & deksels voor oplossingen voor kabel/waterleiding deksels & netwerk beschermingen. De kamer wordt compleet geleverd, klaar om in de grond geplaatst te worden. Het kan eenvoudig geïnstalleerd worden. VEILIGHEID: Optimale toegangsbeveiliging voor kamers & veiligheidsdeksels.

 3. FISCHER MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Oostenrijk

  Fischer Machinen- und Apparatebau GmbH is een toekomstgericht, globaal engineering- en machinebouwbedrijf met een focus op klantspecifieke eisen in thermische procesinstallaties.Elke dag bieden we het hoofd aan de uitdagingen van onze klanten met een hoog gekwalificeerd team van technici en gemotiveerde medewerkers.Met de kennis van vele jaren van ervaring, gecombineerd met de vreugde van innovatie, slagen wij erin zeer betrouwbare machines in verschillende afmetingen en lange levensduur te garanderen.Een belangrijke factor daarvoor is de inhouse bouw, planning en productie, vaak gekoppeld aan speciaal gereedschapsbouw - die de basis vormt van de productie van besparende machines. Ook voor onze klanten uit de voedingsmiddelenindustrie, de chemie, de staal- en cellulose-industrie, alsook de verwarming- en zonne-energietechnologie bezitten we een breed scala aan producten.

 4. GVA GESELLSCHAFT FÜR VERFAHREN DER ABWASSERTECHNIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Welkom bij GVA Gesellschaft voor rioolwaterprocessen van Abwassertechnik GmbH & Co. KG! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Onze producten en diensten: Biologische afvalwaterzuivering RECYCLINGINSTALLATIES VAN AFVALWATER Waterzuiveringsventilatie Waterzuivering biologische waterzuiveringsinstallaties waterzuiveringstechniek; waterzuiveringsinstalalties; roerwerken voor waterzuivering; Dompelpomproerders onderhoud.

 5. IGAS RESEARCH

  Duitsland

  Chemie – In ons chemische laboratorium bewerken wij met moderne analytische apparatuur (UV-spectroscopie, ICP-OES, ICP-MS, RFA, REM, REM-EDX) en volgens de klassieke natchemie.Afvalwater - Het reinigingsspectrum in de afvalwatersector reikt van chemisch-fysikallische producties via speciale geactiveerde vastbedbiologie tot plantklare installaties.Drinkwater - In onze drinkwateranalyselaboratorium bepalen voor u biologische parameters volgens EU-drinkwater. We adviseren u graag!

 6. LASSO TECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf LASSO TECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, terugslagkleppen, en Kopkleppen. Het is gevestigd in Basel, Zwitserland.

 7. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Afwatering - installaties en materialen, Biogasinstallaties, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Afwatering - installaties en materialen, en Biogasinstallaties. Het is gevestigd in Wolfurt, Oostenrijk.

 8. FORBEST EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FORBEST EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren inspectiecamera's, Inspectiecamera voor riolering, visuele controles, en video-inspectie. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 1. FUMOSO INDUSTRIAL S.A

  Spanje

  Het bedrijf FUMOSO INDUSTRIAL S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drainagewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwatering - installaties en materialen, afvoerleidingen, en Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Parets Del Vallés (barcelona), Spanje.

 2. NORHAM SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf NORHAM SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in St Donat Sur L'herbasse, Frankrijk.

 3. S1E LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf S1E LIMITED, is een Distributeur, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inspectiecamera voor riolering. Het is gevestigd in Barnsley, Verenigd Koninkrijk.

 4. MANGROVE

  Duitsland

  Het bedrijf MANGROVE, is een Distributeur, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fytozuivering. Het is gevestigd in Mittelherwigsdorf, Duitsland.

 5. ENVICON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENVICON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, filtratie van rioolwater, Recycling van afvalwater, complete systemen voor waterzuivering, en werkzaamheden voor waterzuiveringsinstallaties. Het is gevestigd in Dinslaken, Duitsland.

 6. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf MAITRON (SCHWEIZ) GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Afwatering - installaties en materialen, installatie om van water drinkwater te maken, installaties voor drinkbaar maken van water, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Reinach Ag, Zwitserland.

 7. NORDIC WATER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORDIC WATER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 8. CONNECT DRAINAGE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CONNECT DRAINAGE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging riolering, ontstopping van rioleringen, en aftappen van leidingen. Het is gevestigd in Romford, Verenigd Koninkrijk.

 9. G.A.A. MBH

  Duitsland

  Het bedrijf G.A.A. MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zuiveringsinstallaties. Het is gevestigd in Mölln, Duitsland.

 10. FERNCO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FERNCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwatering - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalibreerapparaten. Het is gevestigd in Barnsley, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Afwatering - installaties en materialen - Import export

Aantal resultaten

12.129 Bedrijven