• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afwatering - installaties en materialen

Resultaten voor

Afwatering - installaties en materialen - Import export

 1. INDUSTRIEMONTAGEN HOFMANN E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf IMH richt zich voornamelijk op de productie, levering en installatie van leidingen voor b.v.Biogasinstallaties, rioolwaterzuiveringsinstallaties, verfinstallaties, gas- en luchtleidingen, installaties voor de behandeling van verfslib, uitspoelingen voor de automobielindustrie en de algemene industrie. Bovendien worden systemen of hun componenten ook door ons in Burgtonna vervaardigd en ter plaatse geassembleerd! We hebben elke keer nieuwe taken en uitdagingen, die we ons thuis of in het buitenland moeten bewijzen! Het bedrijf IMH bestaat momenteel uit 16 monteurs, van wie sommigen wereldwijd werken, en een secretaresse in Burgtonna. Ons bedrijf bestaat uit gekwalificeerde pijplagen, TÜV-gecertificeerde TIG-lassers en assemblagemonteurs.Wij verwerken de volgende materialen in onze montagehallen en op bouwplaatsen: Roestvrij staal, normaal staal en gegalvaniseerd staal, kunststoffen zoals PVC, PP, PE-HD, PVDF, koper.

 2. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

 3. PWL GMBH & CO. ANLAGENTECHNIK KG

  Duitsland

  Milieutechnologie is een term die, nu meer dan ooit, verankerd is in het bewustzijn van de mensen.Er is vraag naar overkoepelende strategieën waarmee we snel en efficiënt in processen kunnen ingrijpen, die onherstelbare schade kunnen toebrengen aan onze natuur en de directe omgeving. Wanneer we over prestaties praten, betekent dit dat we ons voor 100% voor uw project inzetten.Geen enkel project, geen investering kan door middel van gestandaardiseerde procedures af worden gehandeld, maar vereist individuele acties en plannen.Met internationale knowhow en kennis van de regionale omstandigheden, zijn wij uw service provider op het gebied van hergebruik van water, de behandeling van water en behandeling van afvalwater.

 4. WAM GMBH

  Duitsland

 5. WAM HELVETIA GMBH

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. S1E LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 2. ENVICON GMBH

  Duitsland

 3. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Duitsland

 4. GLASFASER-PRODUKTE KRAMP & CO. KG

  Duitsland

 5. OPTIPLANTS GMBH

  Duitsland

 1. ENEOTECH UMWELT GMBH

  Duitsland

 2. LITHOBETON

  België

  Lithobeton is een stevig uitgegroeid familiaal bedrijf, gespecialiseerd in de aanmaak van allerhande producten voor wegeniswerken en nutsleidingen. De productie is gespreid over 2 vestigingen: Gistel (Snaaskerke) en Baudour. Dankzij haar jarenlange ervaring beschikt Lithobeton over een grondige kennis inzake de productie van elektriciteitspalen, gewapende en ongewapende betonbuizen, inspectie- en bufferputten, straatstenen, trottoirbanden, prefabgarages en prefab MS-cabines, veiligheidsstootbanden en diverse gewapende en ongewapende betonelementen. Lithobeton streeft er naar de standaardproducten te combineren met eigen ontworpen producten. Lithobeton voldoet aan de vigerende eisen van de CE-markering en BENOR-normen. De afdeling MS-cabines is bovendien houder van het ISO 9001: 2008 kwaliteitscertificaat.

 1. ACO PASSAVANT

  België

  ACO, specialist op het gebied van afwateringstechniek, waarschuwt iedereen die werkt met voedsel: afvoerputten en -goten worden verwaarloosd bij het schoonmaken. In het beste geval leidt dit tot hoge kosten voor reiniging en onderhoud en in het ergste geval kan het leiden tot besmettingen bij de productie van levensmiddelen, (tijdelijke) sluiting van productieafdelingen of zelfs sluiting van hele bedrijven. Bij ACO staan voedselveiligheid, kostenbeheersing en Health & Safety altijd voorop. Onze HygieneFirst filosofie vertegenwoordigt onze toewijding aan het leveren van producten die hierin ultieme prestaties bieden door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling.

 2. GVA GESELLSCHAFT FÜR VERFAHREN DER ABWASSERTECHNIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Welkom bij GVA Gesellschaft voor rioolwaterprocessen van Abwassertechnik GmbH & Co. KG! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Onze producten en diensten: Biologische afvalwaterzuivering RECYCLINGINSTALLATIES VAN AFVALWATER Waterzuiveringsventilatie Waterzuivering biologische waterzuiveringsinstallaties waterzuiveringstechniek; waterzuiveringsinstalalties; roerwerken voor waterzuivering; Dompelpomproerders onderhoud.

 3. CLARK-DRAIN LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  CLARK-DRAIN biedt een breed assortiment van lineaire afvoerbuizen, inspectie& afvoerdeksels, ondergrondse fittingen, resistente kamers, PPIC kamers, landbouw aftappen & maatoplossingen voor specifieke toepassingen & industriële behoeften. MANGAT DEKSELS, INSPECTIEDEKSELS, GREPPELROOSTERS & STRAATPOTTEN: de deksels en greppelroosters van nodulair ijzer voldoen aan de vereisten van BS EN 124 en beschikken over innovatieve eigenschappen voor duurzaamheid, veiligheid & eenvoudige installatie. Uiteenlopend laadvermogen, van een meelooptruck tot 90 ton. LINEAIRE AFVOER: inclusief thermoplast, polymeerbeton & polypropylene lineaire afvoersystemen geschikt voor alle gangbare toepassingen. Beschikbare roosteropties. Buisbreedte van 100 - 300mm. ONDERGRONDSE FITTINGEN: UPVC ondergrondse fittingen, PPIC, kamers & deksels. RESISTENTE KAMERS: Kamers & deksels voor oplossingen voor kabel/waterleiding deksels & netwerk beschermingen. De kamer wordt compleet geleverd, klaar om in de grond geplaatst te worden. Het kan eenvoudig geïnstalleerd worden. VEILIGHEID: Optimale toegangsbeveiliging voor kamers & veiligheidsdeksels.

 4. FISCHER MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Oostenrijk

  Fischer Machinen- und Apparatebau GmbH is een toekomstgericht, globaal engineering- en machinebouwbedrijf met een focus op klantspecifieke eisen in thermische procesinstallaties.Elke dag bieden we het hoofd aan de uitdagingen van onze klanten met een hoog gekwalificeerd team van technici en gemotiveerde medewerkers.Met de kennis van vele jaren van ervaring, gecombineerd met de vreugde van innovatie, slagen wij erin zeer betrouwbare machines in verschillende afmetingen en lange levensduur te garanderen.Een belangrijke factor daarvoor is de inhouse bouw, planning en productie, vaak gekoppeld aan speciaal gereedschapsbouw - die de basis vormt van de productie van besparende machines. Ook voor onze klanten uit de voedingsmiddelenindustrie, de chemie, de staal- en cellulose-industrie, alsook de verwarming- en zonne-energietechnologie bezitten we een breed scala aan producten.

 5. IGAS RESEARCH

  Duitsland

  Chemie – In ons chemische laboratorium bewerken wij met moderne analytische apparatuur (UV-spectroscopie, ICP-OES, ICP-MS, RFA, REM, REM-EDX) en volgens de klassieke natchemie.Afvalwater - Het reinigingsspectrum in de afvalwatersector reikt van chemisch-fysikallische producties via speciale geactiveerde vastbedbiologie tot plantklare installaties.Drinkwater - In onze drinkwateranalyselaboratorium bepalen voor u biologische parameters volgens EU-drinkwater. We adviseren u graag!

 6. LASSO TECHNIK AG

  Zwitserland

 7. FORBEST EUROPE GMBH

  Duitsland

 8. DRAIN REHAB SOLUTIONS

  Canada

 1. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 2. FUMOSO INDUSTRIAL S.A

  Spanje

 3. MANGROVE

  Duitsland

 4. NORDIC WATER GMBH

  Duitsland

 5. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Zwitserland

 6. DRAIN 247

  Verenigd Koninkrijk

 7. CONNECT DRAINAGE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. FERNCO

  Verenigd Koninkrijk

 9. DESATASCADORAS ELITE

  Spanje

 10. DRAINAGE CONSULTANTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

Filters

Resultaten voor

Afwatering - installaties en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.032 bedrijven