• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • alcoholvrije aperitieven

Resultaten voor

Alcoholvrije aperitieven - Import export

 1. ARUFEL S.R.O.

  Slowakije

  Verified by europages badge

  Arufel s.r.o., ontstaan uit een bescheiden cafetaria in 2014, belichaamt de fusie van innovatie en betrokkenheid binnen de wereldwijde FMCG-sector. De oprichters, Michal en Martin, halen herinneringen op aan het bescheiden begin, nu een hoeksteen van internationale handelskwaliteiten. Door een mix van innovatief denken, hard werken en wereldwijde exploratie heeft Arufel s.r.o. het import-exportlandschap opnieuw gedefinieerd en zich ontwikkeld van een klein eethuisje tot een leidende kracht in de FMCG-industrie, met het hoofdkantoor in Presov, Slowakije. Vandaag de dag is Arufel een baken op het gebied van FMCG import-export en distributie, met een uitgebreid productassortiment in meer dan 40 landen wereldwijd, waardoor het bedrijf zijn status als betrouwbare wereldwijde partner heeft verstevigd. Het portfolio omvat gerenommeerde merken zoals Monster Energy, Red Bull, Coca-Cola en Nescafé, wat benadrukt dat het bedrijf wil voldoen aan de uiteenlopende behoeften van zijn partners. De operationele ruggengraat van het bedrijf is het geavanceerde magazijn in Slowakije, met 12 laadperrons, een capaciteit voor 3500 pallets en een geavanceerd Warehouse Management System (WMS). Deze faciliteit, uitgerust met moderne etiketteer- en ompaklijnen, garandeert een optimale productverwerking. Het succes van Arufel wordt gedreven door een toegewijd team van professionals, wiens expertise en passie voor uitmuntende service ongeëvenaard zijn. Dit streven naar uitmuntendheid wordt verder weerspiegeld in het "ALL IN"-servicepakket, dat uitgebreide oplossingen biedt van productsourcing tot wereldwijde levering, inclusief kwaliteitscontroles en bestickering,

 2. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van premium dranken op maat van de specifieke identiteit van merken. Toegewijd aan het creëren van unieke frisdranken die de essentie van elk merk belichamen, blinken we uit in het maken van dranken op maat die de consument aanspreken. Onze uitgebreide services omvatten het hele productieproces, van conceptontwikkeling en productontwikkeling tot verpakking en distributie. Door onze samenwerking met toonaangevende producenten in heel Europa bieden we gepersonaliseerde smaken, verpakkingsontwerpen en marketingstrategieën, zodat elke drank een blijvende indruk achterlaat. We ontwikkelen verschillende producten voor HORECA &FMCG zoals pasta, rijst, eieren, enz.Gedreven door ons streven naar kwaliteit en innovatie, doordrenken we elk aspect van ons werk met passie en creativiteit. Ons doel is niet alleen om verfrissend lekkere drankjes te leveren, maar ook om verhalen te weven die sterke banden smeden tussen consumenten en merken. Met Brandsparkle wordt elke slok een kans om een gedenkwaardige ervaring te creëren voor de klanten van onze klanten.

 3. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Skander Group is een conglomeraat van onafhankelijk werkende bedrijven: Skander Group Sp z.o.o., SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O en AIS Hurt Detail Sp.Z.o.o. Onze focus ligt voornamelijk op de import en export van alcoholvrije dranken, energiedranken en snoepgoed. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van een origineel aanbod van wereldwijd bekende merken zoals Coca-Cola, Pepsico, Redbull, Ferrero, Craft, Unilever en overige. Wij bieden onze internationale klanten labels op maat in de voorkeurstaal van de ontvanger; Frans, Italiaans of elke overige specifieke taal. Sinds onze oprichting in mei 2013, hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar de transportsector. Onze inzet draait om maatoplossingen om aan de unieke benodigdheden van elke klant te kunnen voldoen en om scherpe prijzen voor onze goederen en diensten te bieden. Wij leveren zowel de binnenlandse als buitenlandse markt en verhandelen uitsluitend authentieke producten van welbekende merken van onder andere de The Coca-Cola Company, Peps

 4. UNIVERS DRINK

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNIVERS DRINK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cocktails, alcoholvrije aperitieven, dranken zonder alcohol, Cocktails, alcoholhoudende wijnen, Merlot, Chardonnay, dranken met prik, en niet-alcoholische dranken. Het is gevestigd in Liège, België.

 5. DJIN SPIRITS

  Frankrijk

  Het bedrijf DJIN SPIRITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Saint-Brice, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OSCO

  Frankrijk

  Het bedrijf OSCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Fresnes, Frankrijk.

 2. BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH

  Duitsland

  Het bedrijf BIOWEINREICH - ÖKOLOGISCHER WEINHANDEL THOMAS REICH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, alcoholhoudende wijnen, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Seligenstadt, Duitsland.

 3. MAUTONE & CIE

  België

  Het bedrijf MAUTONE & CIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, Alcoholvrije aperitieven, en dranken zonder alcohol. Het is gevestigd in Tamines, België.

 4. ENBIO OHG

  Duitsland

  Het bedrijf ENBIO OHG, is een Distributeur, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 5. PATATAS FRITAS GUAYS S.L

  Spanje

  Het bedrijf PATATAS FRITAS GUAYS S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren patat. Het is gevestigd in Xinzo De Limia, Spanje.

 1. ARKAY DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf ARKAY DISTRIBUTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Mougins, Frankrijk.

 2. KA-3 D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf KA-3 D.O.O., en actief in de sector Sodawater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - koolzuurhoudend, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Frisdrank - koolzuurhoudend, Alcoholvrije aperitieven, Dranken - koolzuurhoudend, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Frisdrank - koolzuurhoudend, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Karlovac, Kroatië.

 1. CODIRECT LLP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CODIRECT LLP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Cheltenham, Verenigd Koninkrijk.

 2. MILLECOLORI

  Italië

  Het bedrijf MILLECOLORI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleine eetkamer. Het is gevestigd in Pescia, Italië.

 3. COMERCIAL DE VINOS ACERA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL DE VINOS ACERA S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, Dranken - koolzuurhoudend, Alcoholvrije aperitieven, en Dranken - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Salamanca, Spanje.

 4. KIMBO SA

  Spanje

  Het bedrijf KIMBO SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, Frisdrank - koolzuurhoudend, Alcoholvrije aperitieven, en Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. OEM AF 2003 A/S

  Denemarken

  Het bedrijf OEM AF 2003 A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Dranken - koolzuurhoudend, Frisdrank - koolzuurhoudend, en Dranken - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Oerbaek, Denemarken.

 6. VERA MAÑOGIL HERMANOS SL

  Spanje

  Het bedrijf VERA MAÑOGIL HERMANOS SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dranken - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, Sodawater, Alcoholvrije aperitieven, en Sodawater. Het is gevestigd in San Miguel De Salinas, Spanje.

 7. A.G. BARR P.L.C.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A.G. BARR P.L.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Sodawater, Frisdrank - koolzuurhoudend, en Sodawater. Het is gevestigd in Cumbernauld, Verenigd Koninkrijk.

 8. WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - koolzuurhoudend, Sodawater, Dranken - koolzuurhoudend, en Sodawater. Het is gevestigd in Stroud, Verenigd Koninkrijk.

 1. MEININGER GETRÄNKEVERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEININGER GETRÄNKEVERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Rippershausen, Duitsland.

 2. DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Dranken - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sodawater, Alcoholvrije aperitieven, Sodawater, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Alicante/Alacant, Spanje.

 3. APERITIVOS TAPA SA

  Spanje

  Het bedrijf APERITIVOS TAPA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Mondejar, Spanje.

 4. VINOS GALLARDO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf VINOS GALLARDO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Vejer De La Frontera, Spanje.

 5. ROMA MINERALVANNFABRIKK BERGERSEN AS

  Noorwegen

  Het bedrijf ROMA MINERALVANNFABRIKK BERGERSEN AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Lillestrøm, Noorwegen.

 6. UNICAD FOOD A/S

  Denemarken

  Het bedrijf UNICAD FOOD A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Dranken - koolzuurhoudend, Frisdrank - koolzuurhoudend, en Dranken - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Toelloese, Denemarken.

 7. PPN SA

  Frankrijk

  Het bedrijf PPN SA, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alcoholvrije aperitieven, en Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Villers Sur Le Roule, Frankrijk.

 8. RAZIARENIAT LAV E OOD

  Bulgarije

  Het bedrijf RAZIARENIAT LAV E OOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Alcoholvrije aperitieven. Het is gevestigd in Sofija, Bulgarije.

 9. HIJOS DE PEDRO CUTANDA SA

  Spanje

 10. RABANSER & CO. KG DES RABANSER FRANZ

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis