• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - frankrijk

Resultaten voor

Wijn - frankrijk - Import export

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Maison RIVIERE, producent en wijnhandelaar, is een familiebedrijf gevestigd in Saint-Emilion sinds 1875. We exploiteren 90 hectare wijnstokken op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. We hebben een onroerend goed gecreëerd dat bestaat uit verschillende eigendommen op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Het is rond druiven dat onze passie wordt uitgedrukt, jaar na jaar verworven en geleid door de zoektocht naar kwaliteit en de trots van ons land! We vullen onze familieproductie aan met een strenge selectie van Owner Wines, gepassioneerde wijnbouwers met wie we al vele jaren nauw samenwerken voor alle Bordeaux-appellations (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol...)"Let op! Overmatig gebruik van alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate te consumeren. Alcoholgehalte: 13° à 13, 5° afhankelijk van de wijnen."

  Website Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Wij zijn vrij en onafhankelijk en zetten ons vol overtuiging in voor het op duurzame wijze creëren van klassewijnen, met respect voor de ecosystemen en die voldoen aan de verwachtingen van wijnliefhebbers. Domaines Fabre is een familiedomein dat al sinds drie generaties lang Haut-Médoc en Margaux wijnen produceert. Al onze wijnen zijn gecertificeerd als High Environmental Value Level 3 (HVE). Wij werken aan het behoud van de biodiversiteit en de beperking van ons energieverbruik. De Groep Domaines Fabre telt 90 hectare wijngaarden. De geproduceerde wijnen worden verkocht voor export naar meer dan 30 verschillende landen. Wij verhandelen onze gehele wijnproductie direct via importeurs en verdelers, via een kort circuit, zonder tussenhandel. De traceerbaarheid van onze wijnen, het prijsbeleid en de selectie van een netwerk van geselecteerde partners/verdelers zijn de drie grondprincipes van onze verbintenis naar onze klanten. 4 van onze domeinen hebben de classificatie "Crus Bourgeois". Let op, overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid. Drink met mate. Alcoholgehalte: circa 13, 5° naargelang de wijnen.

  Website Open In New icon
 3. DOMAINE LA GOUJONNE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  GAEC (landbouwcoöperatie) Kraus & Fils is in 1994 opgericht. De fusie van twee familiebedrijven die zich op vijfentwintig kilometer van elkaar bevinden, heeft geleid tot het DOMAINE LA GOUJONNE, een wijngaard van vijfendertig hectare, verspreid over de AOP-gebieden (Appellation d’Origine Protégée) Côtes de Provence en Coteaux Varois en Provence. De daaropvolgende jaren is het domein gegroeid en zijn de verkoopcijfers gestegen. Zo heeft Domaine La Goujonne in 2016 de overige familiegrond naast de "bastide du Vicari" gekocht waardoor er twintig hectare is bijgekomen. Domaine La Goujonne heeft na een omschakelingsperiode, waarin ECOCERT audits heeft uitgevoerd om te controleren of de producten en praktijken aan de normen voldoen, het AB-label (biologische landbouw) verkregen. De aanpak van het domein is altijd al gebaseerd op milieubescherming en beredeneerde landbouw. De voorkeur gaat naar de bewerking van de grond en de samenwerking met veehouders i.p.v. onkruidverdelgers te gebruiken. Het gebruik van fytosanitaire producten wordt beperkt tot de aanbevolen producten, zonder insecticiden. Domaine La Goujonne is erin geslaagd om rekening te houden met het feit dat de eisen wat betreft de vakkennis van de professionals in de voedingssector steeds toenemen. Als wijnbedrijf moeten we ons dus voortdurend aanpassen aan de verwachtingen van de klanten om ons te blijven ontwikkelen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 4. EARL DOMAINE SIBILLE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. LE VIN ÉMOI

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 2. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. GRANDS VINS DE GIRONDE

  Frankrijk

  De oorsprong van Grands Vins de Gironde gaat terug naar 1820, met de oprichting van Maison De Luze, één van de pioniers uit de Bordeaux sector.Vandaag de dag brengt de groep GVG alle competenties en gereedschap samen voor het selecteren, het assembleren, het telen, het bottelen, het ontwerpen en het verkopen van grote wijnen.Dankzij een betrouwbare reputatie staat GVG in de top 10 van de grootste huizen uit de Bordeaux sector, en exporteert ieder jaar meer dan 30 miljoen flessen in 75 verschillende landen.De groep GVG biedt zijn 2 300 klanten het volgende: - een breed gamma van wijnen met meer dan 350 referentie onder de namen van de kasten of merken die voor 90% uit Bordeaux wijnen bestaan (alle benamingen)- biedt een prestigieus aanbod van geklasseerde grands crus - een assortiment van parelwijnen - een productieservice tegen maakloon, die 100 % personaliseerbaar is.Het team van GRANDS VINS DE GIRONDE is in staat om al uw behoeften aan Bordeaux wijnen of andere wijnen te voldoen, of het nu gaat om stille wijnen of parelwijnen, in Frankrijk en daarbuiten.

 5. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrijk

  Het wijngoed CHÂTEAU LE BREZEGUET, overgenomen in 1999, produceert wijnen van Malbec-druiven uit wijngaarden die gemiddeld 25 jaar oud zijn. Het productieproces omvat een 'warme' vinificatie die ongeveer drie weken duurt waarop een rijpingsperiode volgt van ten minste 18 maanden. CHÂTEAU LE BREZEGUET produceert ook wijn met druiven afkomstig uit 35 à 40 jaar oude wijngaarden. Hiervoor worden alleen Malbec-druiven gebruikt, de vinificatie is lang en duurt 3 à 4 weken, eindigend op een 'warme' fase, de wijn wordt uitsluitend gerijpt in nieuwe eikenhouten vaten, gedurende ten minste 18 maanden. Tot slot produceert CHÂTEAU LE BREZEGUET ook wijn met druiven afkomstig uit jongere wijngaarden, de CHEMIN DE COMPOSTELLE genoemd. Hiervoor worden Malbec- en Merlot-druiven gebruikt. Het zijn dorstlessende wijnen met heel veel aroma, in de rode en roséversie. Dankzij het doorzettingsvermogen van de eigenaren slepen deze wijnen regelmatig prijzen in de wacht en het wijngoed groeit steeds verder: in 2015 hebben we de 12 hectaren grote wijngaard van CHÂTEAU GRAND CHÊNE overgenomen.

 1. CHÂTEAU TAYAC

  Frankrijk

  Château TAYAC is een familielandgoed. De op de steenachtige bergkruinen van Soussans gelegen wijngaard bevindt zich in de Médoc en strekt zich uit over 37 hectare in het hart van de vermaarde Margaux wijnstreek. Château TAYAC wordt sinds vier generaties beheerd door de familie PORTET, een oogstende eigenaar. In het domein wordt gewerkt volgens de COUSINIE methode, om de wijnplanten van voldoende voedingsstoffen te voorzien en tegelijkertijd de behandelingen op aanzienlijke wijze terug te dringen. De bodem verkrijgt zo een gezond evenwicht en bouwt een natuurlijke weerstand tegen agressieve uitwerkingen op. De wijnplant en de druiven gedijen uitstekend dankzij deze bijzonder kweekmethode. De ontbladering en de hierbij uitgevoerde groene oogst maken het tevens mogelijk het rendement te beheren en de kwaliteit van de wijn te verbeteren die gedurende 12 maanden gerijpt wordt in vaten van Frans eikenhout. De wijn van Château TAYAC wordt verkocht via de internationale groothandel van Bordeaux wijnen, slijterijen, restaurants en tevens direct geëxporteerd.

 2. CHATEAU SAINT SERNIN

  Frankrijk

  Al generaties lang is CHATEAU SAINT SERNIN één van de oudste familiale landgoederen van de Appellation Cahors (zuidwesten van Frankrijk). Het landgoed bestaat uit 44 hectare wijngaarden, voornamelijk beplant met wijnstokken van het ras Merlot, Tannat en de meest hoogwaardige de Malbec (85%), ook genoemd Cot en Auxerrois. Het familiale wijnbouwgebied bestaat ook uit 6 hectare voor landwijn, om rode wijn te produceren op basis van de Ségalin wijnstok en droge en zachte rosé wijn op basis van de Malbec wijnstok. Het landgoed produceert droge witte wijnen van de Chardonnay wijnstok en zachte witte wijnen op basis van Petit Manseng. De wijnen van CHATEAU SAINT SERNIN worden verkocht in Frankrijk en in het buitenland. Het landgoed wenst zich tevens te ontwikkelen in Europa. CHATEAU SAINT SERNIN ontvangt regelmatig prijzen in de grootste internationale competities en de belangrijkste Franse en internationale wijngidsen. CHATEAU SAINT SERNIN produceert dan ook de beroemdste Cahors wijnen.

 3. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrijk

  Wijnkelder Gan-Jurançon, producent van Jurançon- en Béarn-wijnen, ligt midden in zuidwestelijke regio van Frankrijk en brengt alle AOC Jurançon-wijnen (zoet, droog en late oogst) en Béarn-wijnen (rood en rosé) samen. De 300 leden vertegenwoordigen twee derde van de Jurançon-wijngaarden (750 ha) en drie vierde van de Béarnais-wijngaarden (150 ha). De coöperatieve wijnkelder is ook eigenaar van een wijngaard van 40 ha die door zijn eigen team het hele jaar door onderhouden wordt. Dankzij de diverse terroirs, de geïntegreerde teelt, de beperking van het rendement, de handmatige oogst en de knowhow van onze keldermeesters maken wij kwaliteitswijnen die de tradities respecteren. Onze bottellijn die in 2011 voor het eerst gebruikt is, getuigt van de moderniteit van onze (ISO 9001, 14001 en FSSC 22000 gecertificeerde) installaties en maakt het ons mogelijk optimale opslagvoorwaarden een optimaal beheer van de bestellingen te garanderen. Winkel voor directe verkoop, gratis bezoek en proeverij, label toerisme & handicap.

 4. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrijk

  Het in 1895 gestichte CHÂTEAU LA CAMINADE is een familiewijngoed met een traditie van vier generaties. De in het gebied van de Appellation Cahors in het zuidwesten van Frankrijk gelegen wijngaard van de 35 hectares bestaat voornamelijk uit de zinnebeeldige MALBEC-druif, alsmede uit twee aanvullende druivenrassen MERLOT en TANNAT. Het kasteel produceert 5 verschillende wijnen, waarvan drie Cahors-wijnen en twee Pays du Lot-wijnen. Van deze vijf wijnen zijn er vier rood en een rosé. Het domein bewerkt zijn 35 hectares grote wijngaard op een weloverwogen manier en gebruikt geen systematische behandelingen, en geen mest om de grond volledig te respecteren. Onze met de grootste zorg geproduceerde wijnen zijn wijnen van hoge kwaliteit. Zij worden regelmatig onderscheiden tijdens de diverse wedstrijden, in gidsen en tijdschriften in binnen en buitenland. Onze wijnen zijn te koop bij distributeurs, importeurs, wijnhandelaren, groothandels, horeca en supermarkten in Frankrijk en daarbuiten.

 5. VALUABLE SAVOURS COMPANY

  België

  VA.S.CO zet koers naar smaak. En de smaak komt naar u toe! Net als de bekende ontdekkingsreiziger wiens naam ons inspireerde, opent onze onderneming de weg naar smaak en verfijndheid. Reeds 80 jaar selecteren en leveren we kwaliteitsproducten aan veeleisende klanten. Innovatie en traditie, passie en nauwgezetheid, kwaliteit en gezelligheid zijn de waarden waarop we onze reputatie hebben gebouwd en die de vertrouwensrelaties met onze partners inspireren. Om u door de smaakvolle wereld van VA.S.CO te leiden, hebben we ons aanbod in drie gamma's onderverdeeld: Gamma Wines, Gamma Coffees en Gamma Waters.

 6. HLS

  België

  EXCLUSIEF VOOR HORECA, BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN HORECA LOGISTIC SERVICES is de grootste, onafhankelijke drankenhandelaar op de Belgische markt. Vanuit onze drie depots leveren we ongeveer 1800 artikelen (bier, wijn, sterkedrank, frisdranken, water, koffie en droge producten) aan ruim 3000 klanten in de horeca en collectiviteiten, verspreid over het hele land. HLS werkt met professionele klanten. Het is onze doelstelling om voor alle betrokken partijen een optimaal rendement op lange termijn te garanderen. Om dat te bereiken, biedt HLS zijn vakmanschap aan op het vlak van verkoop, advies, logistiek of financiële opvolging. Bij deze samenwerking staat respect voor de klant voorop.

 7. FLEUR DE BRUYERE

  België

  Wijnhandel Fleur de Bruyère in Weelde is gespecialiseerd in exclusieve dranken Wijnhandel Fleur de Bruyère is een groothandel in wijnen, gesitueerd in het Antwerpse Weelde. Het is gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve Franse wijnen, wereldwijnen, champagne en porto. Het assortiment bestaat uit gerenommeerde wijnhuizen zoals Guy Saget, Louis Latour, Gustave Lorentz, Lurton, Famille Perrin, ... ook minder bekende wijnboeren met verfijnde wijnen komen aan bod. Relatiegeschenken & Vinotheek Weelde Daarnaast vindt u bij de wijnhandel in Weelde ook het hele jaar door een ruim assortiment relatiegeschenken op maat en voor elk budget. De vinotheek van Wijnhandel Fleur de Bruyère zet klanten op een aangename en servicegerichte manier op weg in het grote aanbod aan wijnen, champagnes en porto. Deskundig advies Kennis en ervaring wordt graag gedeeld dankzij de deskundigheid, zodat iedereen in vertrouwen de wijn kan kiezen die het best aan hun smaak tegemoet komt.

 8. ALBERT KINT

  België

  Hoewel gespecialiseerd in Franse wijnen en dranken biedt Albert Kint ook een competitief assortiment van internationale producten aan, ondermeer uit Italië, Spanje, Portugal, Chili, Argentinië en Zuid-Afrika. Daarenboven beschikt het bedrijf over enkele topallocaties in Bordeaux primeurs. Dankzij zijn een perfecte nationale dekking is Albert Kint een ideale partner voor de beste producenten. Dit laat het bedrijf toe in alle belangrijke marktsegmenten uitstekende producten in exclusiviteit aan te bieden en alzo een substantiële meerwaarde te creëren voor zijn klanten. Terecht claimt Albert Kint de titel van ‘best wine choice’ voor zijn klanten.

 9. MAISON LOUIS

  Frankrijk

  MAISON LOUIS biedt bovenal voor een ruim assortiment Bordeaux wijnen, van de budgetwijnen tot vermaarde Grands Crus Klassewijnen. Onze onderneming besteedt de grootst mogelijke zorg aan het selecteren van de verhandelde wijn om de klanten hoogwaardige producten tegen de beste prijs te garanderen. Dankzij het aanbod van uitmuntende en bekroonde wijnen tegen schappelijke prijzen, stelt MAISON LOUIS u in staat een bloeiende verkoop te ontwikkelen gebaseerd op een prijs/ nieuwigheid/streek/onderscheidingen aanbod, waarmee u uw klanten kunt binden en uw verkoop van Bordeauxwijnen naar een hoger plan kunt tillen. Ons succes is de sleutel tot uw succes en we hebben dan ook hoogwaardige specifieke diensten voor onze klanten ingesteld: - De verwerking van de bestelling op maat (container, compleet of gemengd, ontwerp van uw merken) om uw voorraadbeheer te optimaliseren.- Specifieke aan uw behoeften aangepaste verpakkingen, box, houten kisten, specifieke dozen, custom-made markeringen, rugetiket voor de export, geschenkdozen.

 10. PORTOVINO

  België

  Je opent een fles, schenkt een glas uit en proeft. De aroma's stijgen uit het glas en je nieuwsgierigheid wordt opgewekt ; wat ruik ik daar allemaal ? Als je denkt iets te herkennen komen daar plots, uit het niets, nog andere geuren die je zinnen prikkelen. Een wondere wereld gaat open, je kunt niet meer wachten om de eerste slok te proeven. In de mond ontvouwt zich een verhaal van een unieke plaats waar wijnstokken staan en van een gepassioneerde wijnbouwer die deze wijngaarden bewerkt en zoekt om iets heel bijzonders en onvergelijkbaars te creëren. Elk verhaal is verschillend ; eenvoudig of complex, bondig of zeer lang. Maar hoe dan ook, het verhaal wist ons te ontspannen, te boeien, te ontroeren, te beklijven, ... Onze zoektocht gaat naar zulke 'wijnen met een verhaal'. Ongeacht de origine of reputatie. We leggen onze gespitste oren te luisteren naar een wijn die ons iets weet te vertellen. Ook gaat onze voorkeur in de eerste plaats uit naar autochtone druivesoorten omdat we houden van diversiteit en originaliteit.

 1. JET IMPORT

  België

  Jet Import is als jonge onderneming in sneltreinvaart één van de grootste invoerders geworden van internationale drankmerken zoals Red Bull, Corona, Desperados, Heineken, Strongbow, Carpe Diem, Armand de Brignac en Bionade. Recent zijn daar topmerken zoals Fever-Tree, Scavi&ray en BOS bijgekomen die Jet Import in een volgende groeifase zullen brengen. Jet Import is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 70 gemotiveerde medewerkers (waaronder commerciële hoogvliegers, marketingspecialisten en promotieteams) en bekleedt een vooraanstaande positie op de retail- en impulse-markt alsook in de horeca. Jet Import realiseert een omzet van 100 miljoen Euro met een jaarlijkse double digit groei. Innovatie, kwaliteit, rentabiliteit, gedrevenheid, maar bovenal een grenzeloos enthousiasme van de medewerkers staan garant voor deze sterke groei.

 2. COOREMAN

  België

  Onze troeven Groot aanbod Door de jaren heen zijn we erin geslaagd om een uitgelezen selectie van grote wijnen maar ook drinkwijnen samen te stellen. De volledige lijst vindt u in onze catalogus. Voldoende stock De wijnen die u in onze catalogus vindt zijn allemaal opgeslagen in onze ondergrondse kelders op een temperatuur van 12° constant zonder koeling of verwarming. Dit is de beste garantie voor het perfect bewaren en opslagen van kwaliteitswijnen op korte maar ook middellange termijn. Kwaliteitswaarborg aan de beste prijs Wij staan persoonlijk garant voor de hoge kwaliteit van ons wijnaanbod: iedere wijn beantwoordt immers aan strenge selectie criteria waaraan wij ons al drie generaties lang houden. Alle wijnen worden rechtstreeks gekocht op het kasteel zonder tussenpersonen. Wijnen uit alle streken Tot midden jaren 80 was ons gamma uitsluitend Frans. Sindsdien is ons gamma stelselmatig uitgebreid naar wijnstreken over de hele de wereld.

 3. LA VOLNAYSIENNE

  België

  Zoals de naam verraadt legt La Volnaysienne de focus op Bourgogne. De complexiteit van deze regio ontrafelen is heel moeilijk maar de talrijke omzwervingen, degustaties en contacten resulteerden wel in een aantal markante referenties. In de geleidelijke uitbouw van het assortiment, kwamen er steeds meer toonaangevende domeinen bij: - Pierre Moncuit - Meyer-Fonné - Vincent Pinard - Bachelet-Monnot - F. Carillon - S. et V. Morey - David Duband - Arlaud ... Bordeaux werd in primeur aangeboden vanaf het oogstjaar 1999. Meer recent was er groeiende aandacht voor Spanje en Italië.

 4. VAKANTIEHUIS CHATEAU LES BARDONS MET POOL

  Frankrijk

  Vakantiehuis in Frankrijk met verwarmd zwembad dat gedurende de zomer heerlijk op temperatuur is. Dichtbij Lyon, grenzend aan de Zuidelijke Bourgogne en de Auvergne ligt het sfeervolle Chateau Les Bardons. Bienvenue au Chateau Les Bardons! Authenticiteit, historie, warmte, romantiek, een mooi glas wijn, een zalig diner, een goed gesprek bij de open haard daar gaat het om op ons Chateau. Geniet met vrienden of familie van een heerlijke week vakantie in een karaktervol en groot vakantiehuis voor 12 personen, met zwembad in Frankrijk. Chateau Les Bardons ligt net onder de zuidelijke Bourgogne, dichtbij de Auvergne. Misschien zoekt u een bijzonder kasteel voor een langere periode. Of voor u en uw collega’s, voor een zakelijke meeting of om wat met elkaar te vieren.Het hele jaar door kunt u Les Bardons huren en aangenaam verblijven op ons prachtige Chateau. U beschikt over het gehele hoofdhuis, dat zeer compleet is uitgerust voor 12 personen. Vanaf het voorjaar tot laat in het najaar kunt

 5. VAN DEN BROEK WIJNIMPORT

  Nederland

  Levende wijn Wijn is een levend product. Arend Jan de Wijnman selecteert Franse wijnen die leven. Wijnen van onafhankelijke en zelfstandige wijnboeren, die werken met respect en aandacht voor de natuur. Deze natuurlijke wijnen reflecteren het werk, de liefde en de aandacht van de wijnproducent en hun herkomst Rekenen kunnen we allemaal, denk dan even aan het volgende: Hoeveel wijn moet een wijnboer maken om een supermarktketen of een slijtersketen te bevoorraden in ons land ? Denk dan ook nog even aan de buurlanden zoals België, Duitsland, Luxemburg en Groot Brittannië? . Dan weet u het antwoord, Massaproductie voor onder de vijf euro per fles. Het is net zo matig van kwaliteit, als de genetisch gemanipuleerde voedingsindustrie die het aanbod van de supermarkt bepaald. Ophouden daarmee, drink met mate, maar wel met kwaliteit ! Frankrijk is het thuisland van De Wijnman. Jarenlang woonde en werkte hij in de Provence en bouwde daar zijn contacten op. Tegenwoordig zijn er vriendschappen en relaties in de Bourgogne, de Loire, de Rhônestreek, in Eguisheim in de Elzas, wij importeren grote namen zoals Chateaneuf du Pape, Meursault, Sancerre en Pouilly Fumé, maar ook de kleinere wijngebieden komen bij ons onder de aandacht, denk eens aan een glas wijn uit Chenonceaux, Saumur Champgny of wijnen uit de Arbois.

 6. FROM TERROIR

  Frankrijk

  FROM TERROIR is gespecialiseerd in de opsporing en distributie van authentieke en regionale kaasproductie. From Terroir biedt uitzonderlijke producten op het gebied wijn, zeldzame whisky, calvados, cognac, armagnac, kruidkoek en ambachtelijke jam, alsmede Italiaanse specialiteiten. From Terroir levert in heel Europa. Om zijn uitgebreid productassortiment bekendheid te geven en ook om de kwaliteit ervan bekend te maken, organiseert From Terroir allerlei evenementen.

 7. CHAMPAGNE MOUTARD - DILLIGENT

  Frankrijk

  Wij zijn wijnbouwers van vader op zoon sinds de 17e eeuw en onze kennis en ervaring in het samenstellen van bewaarwijnen stelt ons in staat een compleet, ter plekke te proeven assortiment te bieden: Champagne, Bourgogne, zeldzame wijnen, fruitlikeuren, champagne marc, Chablis, oude oogstjaren. Onze distilleerderij is een van de laatste ambachtelijke champagne distilleerderijen, die marc en ratafia de champagne, brandewijn en fruitlikeur produceert.

 8. LAMBRECHT WIJNEN

  België

  Particulieren, bedrijven, horecaprofessionals en detailhandel kunnen bij ons terecht voor een zeer breed assortiment kwaliteitswijnen aan een aantrekkelijke prijs. Elke wijnliefhebber komt er aan zijn trekken, met wijnen uit alle delen van de wereld en ook voor een mooie selectie biologische wijnen. Oorsprongen : Frankrijk, Spanje, Portugal, België, Oostenrijk, Italië, Sicilië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Chili.

 9. HET WIJNHUIS

  België

  Het Wijnhuis staat voor een gevarieerd aanbod van originele wijnen die we selecteren op maat van elke klant. Voor elke gelegenheid, feestje of eetfestijn zoeken we samen met u naar een heerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Bruikleen glazen en frigo voor al uw feestjes.

 10. WIJNEN VAN DURME

  België

  Wijnen Van Durme is opgericht in 1900 door Henri Van Durme. De zaak bevindt zich nu in de derde familliegeneratie. De focus ligt op Franse wijnen maar uiteraard vind je bij ons ook de betere wereldwijnen.