• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • alcoholvrije dranken

Resultaten voor

Alcoholvrije dranken - Import export

 1. JOYBRÄU GMBH

  Duitsland

  JoyBräu is nu wereldwijd actief als een gepatenteerde producent van functionele, alcoholvrije bieren. Wij leveren functionele dranken met een uitstekende smaak en 100% natuurlijke ingrediënten. Onze verfrissende proteïne- en vitaminebieren zijn wereldwijd uniek en hebben al verschillende prijzen gewonnen. Dankzij onze eigen R&D zijn wij ook in staat om individuele producten in korte tijd te realiseren. Ons partnerschap met de Technische Universiteit van Berlijn geeft ons toegang tot de modernste technologie en aanvullende wetenschappelijke knowhow waarmee wij voortdurend werken aan nieuwe, innovatieve producten. Dit bieden wij: Individuele productontwikkeling, White Label/Private Label, Distributie/Export, Hoge Kwaliteit-Made in Germany, Eiwit-, Vitamine-, CBD-, Cafeïne-dranken, 100% alcoholvrij, Halal & 100% natuurlijk. JoyBräu GmbH: Reeds meer dan 3 miljoen blikjes verkocht in Duitsland, schaalbare productie 100.000l/dag, exclusieve expertise op het gebied van functionele dranken

 2. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Oostenrijk

  Pfanner kan meer dan alleen vruchtensap maken! Onze klanten kennen en waarderen ons niet alleen als merkfabrikant, maar ook als professionele partner voor contractafvulling van dranken. In de co-packing sector bieden wij individuele oplossingen als loonafvuller voor vruchtensappen, vruchtensapdranken (standaard, biologische en directe sappen), wijnen, energiedranken, ijsthee, speciale dranken en andere frisdranken.Dankzij onze jarenlange ervaring als drankenproducent treden wij graag voor u op als DE competente partner voor contractvulling. Met ons als co-producent zijn er (bijna) geen grenzen aan uw visies. Pfanner productontwikkeling: Levendig en innovatief! U profiteert van internationale knowhow gebundeld met een speciaal opgericht professioneel team op het gebied van contractvulling. Samen met u maken wij er onze taak van een totaaloplossing op maat te realiseren, van ontwikkeling tot en met de levering van goederen!

 3. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Nederland

  Flog Import & Export GMBH is gespecialiseerd in de groothandelslevering van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, dranken en lifestyleproducten naar vele landen. We zijn nu een van de snelstgroeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. We creëren enorme handelsmogelijkheden in de Europese landen, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. In tegenstelling tot onze naamgenoot, zijn de prachtproducten waarin we handelen populaire merkproducten voor kruidenierswaren en cosmetica die de schappen van supermarkten en foodserviceproviders domineren. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: Dranken en energiedranken, chocolade, koffie, babymelkpoeder, bonen en granen, rijst, suiker, houtproducten, verse groenten, granen, papier… Deze status hebben we bereikt dankzij een voorbeeldige klantenondersteuning, snelheid en betrouwbaarheid van levering, een vergaande belofte van de wereldwijde grondstoffenmarkt, verworven door jarenlange ervaring in de sourcing en distributie van merkproducten over de hele wereld en een grondige combinatie van de groeiende en veelbelovende opportunities uit het Verre Oosten. Ons managementteam is verantwoordelijk voor het bevorderen en handhaven van deze cultuur in het hele bedrijf en werkt daartoe collectief en voortdurend samen als beheersorgaan. De uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten met integriteit en hoge ethische normen, en het bevorderen van een omgeving van wederzijds respect voor alle medewerkers is een absolute voorwaarde voor ons continue succes. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. PARIS RHUM CLUB

  Frankrijk

  PARIS RHUM CLUB is sinds 2020 gespecialiseerd in alcoholvrije cocktails onder het merk CUBANASO. CUBANASO biedt een ruimte gewijd aan de ontwikkeling van concepten op grotere schaal en in een groter formaat. Ideaal voor supermarkten, restaurant- en hotelketens, discotheken, bars, privéfeesten, familie-aperitieven, enz. Het doel van PARIS RHUM CLUB is u te helpen ontdekken en u prachtige Cubaanse cocktails vol zonneschijn aan te bieden. Daarom bieden wij u het merk CUBANASO aan. Het is een reeks cocktails op basis van een alcoholvrij concentraat gemaakt met natuurlijk fruit. Met de producten van CUBANASO kunt u uw ingrediënten nauwkeurig bereiden en afmeten. CUBANASO is een geweldige bondgenoot bij het optimaliseren van uw marge. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. GERMAN BEVERAGE GROUP LTD.

  Duitsland

  German Beverage Group is expert in het op contractbasis afvullen van alcoholische en niet-alcoholische dranken in blik, glazen flessen of PET. Onze portefeuille reikt van energiedranken tot limonades, vruchtensap, mineraalwater, functionele dranken, bier, gin, wodkamix en cider. Veel klanten komen bij ons met een precies idee van hun product of een bestaand recept. Voor anderen kan overleg nodig zijn om een volledig op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen. In elk geval produceren en vullen wij producten volgens uw visie.Ons ervaren productieteam garandeert u een product van topkwaliteit dat op tijd bij u geleverd wordt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KARAMBOOL

  België

  Karambool Energy Drink is de specialist in energiedrinks met de smaak van carambola fruit. Het is een Belgische onderneming. Het is de eerste energiedrink ter wereld met de smaak van carambola fruit. Het onderscheidt zich door de unieke smaak. Het is zowel verfrissend als verkwikkend. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. EHBLUX A.G. - MAMOXTRADING

  Luxemburg

  EHBLUX is een bedrijf van menselijk formaat, opgericht in 2001 in het Groothertogdom Luxemburg. Als groothandel verkopen we producten uit de papierindustrie, o.m. thermische rollen. Ons aanbod omvat ook smartphones, tablets en bijbehorend materieel. Daarnaast spelen wij ook in op de grote vraag naar softdrinks door een ruim assortiment soda's, cola, zoete dranken, energy drinks te bieden die onmiddellijk, per pallet, te verkrijgen zijn. Export naar heel Europa!

 3. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrijk

 4. MDM INTERNATIONAL BRANDS SP.Z.O.O

  Polen

 5. VAFFANCOLA

  Italië

 1. TALINA

  België

  JULEVA SPRL, gespecialiseerd in de verkoop van dranken, heeft een natuurlijke en 100% natuurlijke, biologische 'made in Belgium' drank ontwikkeld die op de markt gebracht is onder de merknaam TALINA. Onze kwaliteitsproducten worden vervaardigd zonder kleurstoffen en zonder conserveermiddelen, met een laag suikergehalte. Wij selecteren onze biologische grondstoffen zorgvuldig. TALINA is Bio BE-BIO-01 gecertificeerd. Wij hopen in de toekomst nog meer producten op basis van hibiscusbloemen op de markt te brengen.

 2. SAHRAY

  Rusland

  Ons bedrijf SAHRAY produceert ecologisch zuivere dranken van wilde peer, bruyère, meidoorn. We kopen primaire producten van de lokale gemeenschap en ondersteunen daarmee de ontwikkeling van de regio. Wij zijn gevestigd aan de voet van de Kaukasus, Republiek Adygeya, Maykopsky District.Wij produceren alcoholvrije dranken: “Grusha Dichka”; “Boiarishnik”; “Shipovnik”. Bij het maken van onze dranken streven we naar het behoud van nuttige stoffen.Dit maakt onze productie gunstig voor de gezondheid."SAHRAY" is relatief nieuw op de markt maar heeft al een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare partner.

 1. TRADING HOUSE COMBINE OF NATURAL PRODUCTS

  Rusland

  Ons bedrijf houdt zich bezig met de productie en groothandel van vruchtendranken en sapproducten.We produceren dagelijks tot wel 15.000 liter aan producten."Combineren van natuurlijke producten" is een van de weinige producenten van vruchtendranken in Rusland op basis van heel fruit en bessen.In tegenstelling tot de meeste fabrikanten gebruikt het recept geen smaakstoffen, kleurstoffen, smaakversterkers, chemische toevoegingen, maar ook puree, concentraten en suikervervangers.Het afvullen van vruchtendranken en sappen gebeurt in glas, plastic bakjes (HotPet) en aseptische zakken (Bag-in-Box). Onze producten zijn gecertificeerd volgens de wetgeving van de Russische Federatie en de douane-unie.De productie heeft een voedselveiligheidssysteem HACCP ISO 22000 en een managementsysteem ISO 9000-9001.Dankzij de natuurlijke grondstofbasis op basis van hele (vaste) bessen, sap en fruit, evenals hete vultechnologie, behouden onze dranken hun voordelen en kwaliteit gedurende de houdbaarheid, die varieert van 12 tot 24 maanden.

 2. PROOST.ONLINE

  Nederland

  Wij omschrijven onszelf het liefst als dé online drankengroothandel. Alle producten zijn geselecteerd op basis van passie, smaak en kwaliteit en zijn daarmee een heerlijke toevoeging op verschillende momenten. Het team van specialisten bij PROOST. is het hele jaar op zoek naar nieuwe culinaire trends op het gebied van wijn, champagen, sterke drank, delicatessen en de mooiste geschenken. Wat we vooral heel belangrijk vinden is dat we je het complete pakket kunnen bieden. Je koopt dus niet alleen de drank, maar je kan daarbij ook de bijbehorende botanicals, glazen en bar-accessoires krijgen. Je vindt tevens bij ons proefdozen met wijn passend bij een specifiek moment of specifieke smaak, gin-tonic pakketten om cadeau te doen of waar je zelf mee aan de slag kan gaan en originele delicatessenpakketten (met of zonder alcohol) in verschillende prijscategorieën. Onze producten zijn ook perfect om zakelijk te gebruiken. We leveren aan horeca, winkels en bedrijven. We denken voor horeca graag mee met de invulling van de drankenkaart . Ook bieden we proeverijen en trainingen aan voor het personeel en is er de mogelijkheid om glaswerk met een eigen logo te bedrukken. Voor bedrijven is het mogelijk om relatiegeschenken te personaliseren met een eigen logo en bieden we een grote keuze in producten en pakketten. Vanuit onze jarenlange ervaring adviseren we je hier graag over.

 3. PEPSICO BELUX

  België

  PepsiCo BeLux is onderdeel van PepsiCo Groep – het tweede grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld met meer dan 285.000 werknemers, activiteiten in 200 landen en een omzet van bijna 60 miljard dollar. Ons bedrijf wordt uiteraard vaak geassocieerd met Pepsi-Cola, maar PepsiCo brengt talrijke andere producten op de markt zoals tussendoortjes, frisdranken, vruchtensappen, koude soepen en ontbijtgranen. In België staan we op de achtste plaats in de voedingssector en verkopen we zowel dranken (Pepsi, 7UP, Looza, Tropicana, Rockstar, Gatorade) als voeding (Alvalle, Lay's, Smiths, Doritos, Duyvis, Quaker, Snack a Jacks). We zijn onbetwist marktleider op het vlak van zoute snacks en noten. Ook in het segment van de gekoelde vruchtensappen hebben we het grootste A-merk. Binnen de horeca is Looza de referentie. In de categorieën van vruchtensappen, koude soepen en ontbijtproducten zoals havermout willen we onze positie verder versterken en groei realiseren.

 4. SODIKO

  België

  Sodiko manifesteert zich wereldwijd als Belgische drankenfabrikant. Door onze flexibiliteit zijn we in staat steeds onze producten aan de wensen van de klant en de eisen van de markt aan te passen. Via importeurs en grootdistributie willen we de consument bereiken met feestelijke dranken in mooi ogende verpakkingen aan competitieve prijzen. Sodiko werkt exclusief onder private label. U kiest het label, de fles, het recept, ... (kinderdrink, sparkling juice, schuimwijn, gin, likeur, rum, tequila, vodka, whisky, cream likeur, brandy, jenever, pastis). Een team van professionals begeleidt u in dit proces, zodat het eindproduct volledig aan uw verwachtingen voldoet.

 5. KIZZ-ME

  België

  Kizz me is een volledig natuurlijke energiedrank. De methodes die het daarvoor gebruikt, zijn buitengewoon: van heel zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de beste kwaliteit tot een verzegeld productieproces. De ingrediënten zijn: vlierbessensap, groene thee, kolanoot, guarana en schizandra. Dankzij zijn natuurlijke charisma heeft Kizz Me vanuit zijn thuishaven in de schilderachtige Belgische gemeente Deerlijk Europa, Afrika en Azië veroverd, met een verkoop van meer dan 3, 5 miljoen blikjes per jaar.

 6. ATOMIC ENERGY DRINK

  België

  Atomic Drinks, has been one of the leading Belgian producers and distributors of energy drinks and sports drinks since 2001. All our products are formulated using our own compounds/syrups, and this is under the following brands: - Atomic® Energy Drinks - Atomic® Sports Drinks As a founding member of EDE (Energy Drinks Europe), our goal has always been to successfully combine the development of innovative products with European quality standards.

 7. MAMMOTH DRINK - MARSHALL CORP FOOD&BEVERAGES

  België

  In juni 2017, na verschillende mogelijkheden te hebben geanalyseerd, besluit Renaud Maréchal een nieuwe challenge aan te gaan in de sector van de grootwinkelbedrijven. Door zich te omringen met de juiste mensen, experts op dit gebied, lanceert hij het eerste product van de firma: Mammoth Drink. De eerste Mammoth versie met een citroen/menthol smaakje, zonder taurine, werd al gauw gelanceerd. Vervolgens werden de merken gediversifieerd om te voldoen aan de vraag van onze klanten.

 8. IMAGRAM

  Frankrijk

  SARL IMAGRAM is een Franse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke limonade sinds 1856. SARL IMAGRAM is vernieuwend en levert inmiddels groot aanbod aan biologische en ambachtelijke limonades met respect voor productiemethodes en recepten van oude generaties. Wij bieden een uitgebreide keuze aan limonades onder de merknaam ELIXIA. Gevarieerde smaken en geuren: krieklimonade, gearomatiseerde limonade, passievruchtlimonade, chocoladelimonade, mirabellenlimonade, agavelimonade…

 1. KONINGS DRINKS

  België

  Groothandel in frisdanken, fruitsappen en alcoholhoudende dranken.

 2. BOLLAERT WIJNHUIS

  België

  Groothandel in dranken, algemeen assortiment.

 3. DRANKENCENTRALE MAES

  België

  Ons gamma: bieren, waters, frisdranken, fruitsappen, sportdrinks, snacks, koffie, soepen, thee, koffieroom, snoepwaren, wijnen...

 4. DRANKENHANDEL VOLKSWELVAART

  België

  Drankenhandel en bierstekerij met levering aan horeca, bedrijven, verenigingen en evenementen in en rond de Rupelstreek.

 5. CARPENTIER DRANKENHANDEL

  België

  Carpentier is een drankencentrale te Zwijndrecht.

 6. PROZA - DESKIOTIS PERIKLIS

  Griekenland

 7. CIGDEM ENDUSTRIYEL URUNLER VE GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

 8. GENERAL FURNITURES

  Frankrijk

 9. SVTYT

  Oekraïne

 10. LEYLA GUESTHOUSE CASTEL

  Roemenië