• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fruit en groenten - import-export

Resultaten voor

Fruit en groenten - import-export - Import export

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf is een belangrijke en erkende producent en verdeler van vruchtensappenconcentraten in Centraal-Europa. Wij werken al 25 jaar lang met hart voor ons vak. Dankzij de jaren ervaring, kennis en zorgvuldige aandacht voor het productieproces, hebben wij altijd op dynamische wijze producten van topkwaliteit ontwikkeld en ontworpen. Wij zijn gespecialiseerd in sapconcentraat van donkerrood fruit, met name: •frambozen•cranberry •aardbeien •vlierbessen•zwarte en rode bessensap. Onze klanten gebruiken onze concentraten met veel succes voor de productie van: •siropen • sappen •gummies • ijs• snoepgoed. Onze concentraten zijn zuiver, verpakt in steriele zakken, in 250kg vaten of blikken. Wij onderscheiden ons op de markt door scherpe prijzen die we gedurende de hele contractperiode garanderen (dus langer dan een seizoen), de mogelijkheid producten aan te passen aan de specificaties van de klant evenals de brede beschikbaarheid van grondstoffen en de snelle verwerking. Wij hebben productiesites in Bulgarije, Oekraïne en pakhuizen in Polen waardoor de snel goederen naar elke plaats in Europa en elders in de wereld. Wij leveren klanten in de Europese Unie en uit verdere delen in de wereld. Wij werken onder andere in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Indië en China. De kwaliteit van onze concentraten wordt bevestigd door talloze certificaten en lidmaatschap in organisaties: ISO, AIJN, FDA, Nationale vakbond van sapproducenten en de Vereniging van Poolse Exporteurs.

 2. NEGOPRIM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  NEGOPRIM SAS is een onderneming gespecialiseerd in de distributie van verse groente en fruit, gevestigd in het zuiden van Frankrijk. In het midden van een productiegebied met meer dan 1.000 kwekerijen, ideaal gelegen tussen Spanje en Italië, dichtbij de autonome haven van Marseille, biedt de firma NEGOPRIM u een breed assortiment van verse groenten en fruit, geleverd binnen een termijn van D+1. Van de bestelling tot de levering, NEGOPRIM beheert de voorbereiding, de afhaling en de levering voor een optimale servicekwaliteit afhankelijk van uw vragen en eisen. Door samen te werken met een netwerk van kwaliteitsgericht kwekerijen en transportbedrijven, die in staat zijn aan de vraag te voldoen, en van transportbedrijven die experts zijn in temperatuurgecontroleerde leveringen, verzekert NEGOPRIM zich dat de volledige koelketen wordt gehandhaafd en dat de kwaliteit van de groenten en het fruit voldoen aan uw eisen. Bovendien biedt de eenvoudigheid van het proces u de mogelijkheid de levering vanaf de bestelling te volgen. NEGOPRIM SAS: bestelling vanaf 1 pallet.

 3. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE is een handelsonderneming gevestigd in Portugal die wereldwijde leveranciers en inkopers bij elkaar brengt. Bij brengen uw bedrijven in Europa unieke en exotische producten. Onze principes van uitvoerbaarheid, objectiviteit en partnerschappen stellen ons in staat onze verschillende partners de beste deals te leveren in overeenstemming met de lokale wetgeving, normen en cultuur. Dankzij een sterk partnerportfolio, brengen wij ZUID-AMERIKAANSE en EUROPESE leveranciers en onze wereldwijde inkopers in contact. Ons proces is eenvoudig en houdt zich aan ieder verzoek om buitengewone deals te concretiseren. Wij werken in de volgende sectoren: grondstoffen, industrie, techniek, koninklijke staat en financiën. Wij zijn blij om positief bij te dragen aan projecten in deze sectoren. De door ons aangeboden goederen zijn onder meer: Dranken: Wij werken samen met de beste merken: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, enz. Daarnaast werken wij samen met lokale Braziliaanse producenten van natuurlijke dranken, natuurlijke exotische vruchten zoals acerola, graviola, cupuaçu (in pulp of poeder) en bio snacks gemaakt van tropische maniokwortel. Voeding: GRANEN, DIERLIJKE EIWITTEN, VRUCHTEN, PLANTAARDIGE OLIËN, ZADEN EN VEEVET VOOR MENSELIJKE EN INDUSTRIËLE CONSUMPTIE. WIJN, OLIJFOLIE, DIVERSE VRUCHTENSAPPEN, VRUCHTENPULP, WORSTEN, BULK HEEK, CONSERVEN, VERWERKTE VOEDINGSMIDDELEN. Andere producten: KLEDING, HOUT, AARDOLIEDERIVATEN, BIOMASSA, BIOBRANDSTOFFEN. Bent u op zoek naar een partner om u te helpen uw producten op de internationale markt te commercialiseren of te importeren vanuit een bepaald land? Neem contact met ons op!

 4. SMART CLAUPACK SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  SMART CLAUPACK SRL ontwerpt en maakt verpakkingsoplossingen in hersluitbare zakken, blikken, potten en flessen om kleine en middelgrote producenten tegemoet te komen, met meer dan 12 jaren ervaring. Ons team van voedingsdeskundigen, natuurgeneeskundigen en therapeuten staat klaar om diensten aan te bieden volgens de hoogste normen voor de productie van veganistische en rauw-veganistische producten, mengsels van superfoods in poedervorm. (Ayurvedische, energie gevende, proteïnerijke producten voor atleten, waaronder kant en klare drink-/eetproducten met een basis van kokosmelkpoeder, bijv. : vegan warme chocolade, pre-workout energiedrank voor atleten of complete groenteproteïnes, post-workout, in multidosis recipiënten of unieke dosis), zaden of gedroogde vruchten, muesli, pudding, maar wij staan altijd open voor andere soorten producten. We werken zowel met het eigen merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk van de klant), het Wit Merk systeem (ontwerp, recept, verpakking, merk geleverd door ons team van specialisten) of een mix van beide. De firma beschikt over een eigen goed georganiseerde infrastructuur, verdeeld in afdelingen. Het HACCP systeem wordt toegepast, zodat de producten worden voorbereid volgens kwaliteitsvoorwaarden in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Commissie, onder strenge hygiënische omstandigheden. Op de verwerkings-/verpakkingslijn werken wij zonder GGO's, gluten, zuivelproducten, dierlijke producten, gist, soja en zonder kleurstoffen, smaakstoffen, additieven, conserveermiddelen, kunstmatige emulgatoren. De productie-eenheid en het magazijn zijn EU Biologisch Gecertificeerd.

 5. MAZETTO COMPANY

  Brazilië

  Verified by europages badge

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  TRO-Kost GmbH is een van de toonaangevende producenten van gedroogde groenten, kruiden en paddenstoelen voor de voedingsmiddelen-, diervoeder- en farmaceutische industrie.Onze klanten kunnen van ons de beste kwaliteit verwachten tegen aantrekkelijke en scherpe prijzen.Afhankelijk van uw behoeften, bieden wij u verschillende snedes (vlokken, blokjes, korrels, poeders) of individuele mengsels volgens klantspecificaties en recepten.Van teelt tot verwerking tot verzending, we bieden alles van één leverancier.

 2. KTRACO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  KTRACO is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in verse en gedroogde groenten en fruit, zowel bij producenten als distributeurs. Het bedrijf positioneert zich als een professional op dit gebied, zowel wat betreft de kennis van landbouwproducten, hun variëteiten en hun beschikbaarheid, als het garanderen van hun kwaliteit. Het biedt alleen verse groenten en fruit van goede kwaliteit. Daarom biedt KTRACO alleen producten aan van een dagelijkse aankomst die beschikbaar zijn op hun online verkoopplatform. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières-sur-Seine, Frankrijk. De onderneming is gespecialiseerd in de import-export van levensmiddelen, met name knoflook, rapen, sinaasappelen, olijfolie, wijnen enz. De agro-industrie produceert consumptieproducten op basis van producten uit de landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesschotels, pasta, chocolade en suikergoed worden in deze ondernemingen vervaardigd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 4. EXOTIC CITY

  België

  Verified by europages badge

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 5. IS COMMODITY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Zo gaan we te werk: 1 Aanvraag 2 Prijsindicatie 3 INTENTIEVERKLARING 4 Prijsofferte 5 ICPO 6 Betalingsbewijs (SWA) 7 Betaling (TT 30% vooraf) 8 Verzending 9 Levering van documenten (FCA, FOB, CIF) 10 Betaling (LC, TT, 70% vooraf)

 1. GREYPE FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Greype France, een dynamisch team met hart voor het vak, gewijd aan het verhandelen van hoogwaardige producten met een constante kwaliteit, biedt altijd een luisterend oor voor uw behoeften en vereisten. Kwaliteit, snelle respons, knowhow zijn geen loze concepten maar de basis van onze dagelijkse bedrijfsfilosofie. Wij beschikken tevens over certificeringen zoals IFS (een vereiste om te kunnen leveren aan het supermarktwezen in Frankrijk, Duitsland en Italië) en Globalgap coc. Greype France is gevestigd op het multimodale platform Saint-Charles te Perpignan, het grootste centrum voor groente en fruit in Europa. Dankzij de dynamische, toegewijde teams met hart voor hun vak verzorgt Greype France de import en export van verse seizoensgroente en -fruit van topkwaliteit. Onze catalogus biedt een breed assortiment producten waaronder: • Een lijn slasoorten met SUCRINE en ICEBERG; • Asperges; • Paprika's en courgettes; • Cirtrusvruchten (met of zonder blad) die zeer in trek zijn bij onze consumenten; • Aubergines; • Artisjokken, één van onze bestsellers; • Selderij; •Broccoli; •Zoete aardappels; •Perzikken en nectarines. Onze interne aanpak staat garant voor een gezond, eerlijk en goed verhandelbaar product waarbij de hygiënische maatregelen, de voedselveiligheid en de regelgeving voor de door ons aangeboden producten nageleefd worden, van het verbouwen tot de levering, via de verpakking. Greype voert al deze processen uit met een team van betrokken en ervaren professionals.

 2. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunesië

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is een toonaangevende onderneming die produceert en exporteert en gespecialiseerd is in plantaardige oliën zoals zonnebloem-, maïs- en palmolie, en in de productie van fruit en groente in blik, gedroogd fruit, melkpoeder, sauzen en pasta. Wij zijn er trots op u een groot assortiment verse en diepvriesproducten van hoge kwalilteit te bieden die met zorg en op duurzame en milieuvriendelijke manier gekweekt worden. Onze hoogwaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie, maïsolie worden zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit en de uitzonderlijke smaak. Wij werken met plaatselijke landbouwers en internationale leveranciers. Ons aan professionals binnen de export en aan de distributie gewijde team heeft gedegen expertise op dit gebied en kunnen inspringen op de unieke behoeften van elke klant (importeurs, exporteurs, groothandelaren, inkoopcentrales, levensmiddelenindustrie, enz.) Bij Eden Farmer zetten wij ons in om onze klanten in heel Frankrijk en in het buitenland de beste producten, gezonde en overheerlijke etenswaren te bieden en onze plaatselijke en internationale leveranciers te steunen.

 1. VALMAX FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  UkrExport biedt een breed scala aan producten zoals zonnebloemolie, koolzaadolie, melkpoeder en vele andere van fabrikanten van over de hele wereld, zonder tussenpersonen. We leveren rechtstreeks aan fabrikanten in Oekraïne en diverse Europese landen. Al onze contractuele overeenkomsten worden opgesteld in samenwerking met ons Europese kantoor, waardoor strikte naleving van alle verplichtingen wordt gegarandeerd. Door met ons samen te werken, profiteer je van een betrouwbare partner en de zekerheid van concurrerende prijzen voor producten van hoge kwaliteit. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de export van goederen en producten uit Oekraïne. In Europa zijn we actief in zowel de groothandel als de detailhandel. Bovendien leveren we in bulk over de hele wereld. Onze kantoren zijn strategisch gevestigd in Cannes (Frankrijk), de haven van Constanta (Roemenië), München (Duitsland) en Kiev (Oekraïne). Dankzij deze geografische spreiding kunnen we het hele leveringsproces overzien, terwijl we rechtstreeks werken en geen beroep doen op tussenpersonen van derden. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. MELIORAFRESH (BESTTRADE)

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Meliorafresh, uw favoriete partner voor hoogwaardige verse groente en fruit uit Turkije. Ons bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en kenmerkt zich door constante ontwikkeling om aan de veranderende behoeften van de klanten te voldoen. Onze recente expansie naar Oost-Europa weerspiegelt ons streven om de internationale markten te dienen en uitzonderlijke producten te leveren voor klanten overal ter wereld. Wij leggen het accent op versheid en zuiverheid, door te investeren in ultramoderne technologie om de strengste normen voor hygiëne en veiligheid na te kunnen leven. Onze biologische producten garanderen het beste van de natuur en worden geleverd dankzij een omvangrijke logistieke structuur. Bekijk ons uitgebreide assortiment van zorgvuldig geselecteerde tongstrelende producten afgestemd op de uiteenlopende smaken van alle fijnproevers. Wij bieden een grote selectie tomatenrassen zoals normale tomaten, roze tomaten, pruimtomaten, ovale, trostomaten, cocktailtormaten en ronde tomaten. Wij bieden pepers voor alle smaken zoals peper uit California, Charleston, hete Charleston, groene peper, paprika, rode Capia peper, rode chilipeper, groene chilipeper, Hongaarse Charlie peper en Bianca paprika. Werp een blik op onze komkommerrassen —Normale, Silor en stekelige komkommers —of proef de frisse smaak van onze courgettes en aubergines (zowel Kristal of Standaard), watermeloenen, meloenen, granaatappels, sinaasappels, mandarijen, citroenen, abrikozen, perzikken en aardbeien. Onze geavanceerde apparatuur en gestroomlijnde logistiek garanderen de snelle levering van uw bestelling in perfecte staat. Wij zorgen ervoor dat de versheid en de kwaliteit van onze producten worden bij elke stap wordt behouden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAVAS INTERNATIONAL B.V., is een Multi-Category, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Groenten - diepvries, Fruit en groenten - import-export, Levensmiddelen - import-export, Gedroogde vruchten, Specerijen, Fruit - gedroogd, Fruit - diepvries, en Groenten - diepvries. Het is gevestigd in Alblasserdam, Nederland.

 4. ASYA FRESH

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Asya Fresh, de belangrijkste Turkse exporteur van verse groenten en fruit van topkwaliteit sinds 2016.Door gebruik te maken van onze sterke alliantie met het havenbestuur van Samsun en onze hoogopgeleide werknemers breiden we onze logistieke mogelijkheden voortdurend uit, waardoor ons jaarlijkse exportvolume toeneemt. Bij Asya Fresh is duurzaamheid onze kernwaarde.We zijn er trots op dat we eersteklas, biologisch fruit aanbieden, zoals granaatappels en kersen, en garanderen een snelle levering door ons bekwame team. Ontdek ons uitgebreide productassortiment, met onder andere: •Granaatappels •Kersen •Nectarines en perziken •Sultana's •Rode bolletjesdruiven •Peren •Kweeperen•Pruimen •Abrikozen •Vijgen-Verschillende tomatenvariëteiten •Bell Peppers •Hot Peppers •Komkommers •Courgettes •Grapefruits •Sinaasappels •Mandarijnen •Limoenen Gespecialiseerd in granaatappels, kersen en een divers aanbod van lokaal fruit en groenten, waaronder nectarines, perziken, abrikozen en paprika's. We hebben strategisch gelegen magazijnen in Antalya, Mersin en ManisaMet ons speciale programma bieden we geselecteerde producenten de kans om met ons een langdurige samenwerking aan te gaan. Door middel van de exclusieve leveringsovereenkomst creëren we zekerheid en een gecoördineerd kader voor gezamenlijke programma's, waardoor u als koper verzekerd bent van een betrouwbare productlevering van hoge kwaliteit en nauwe samenwerkingsvoordelen.Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.Asya Fresh levert wereldwijd aan diverse markten en biedt producten van topkwaliteit en uitzonderlijke service.

 5. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  CHAMPINI is opgericht in 2004 en is sindsdien gevestigd in het bedrijfsgebouw in Blizanów, Polen, dat onder meer bestaat uit koelhuizen, laadperrons, een productieruimte voor geschilde groenten en een kantoorruimte. Vers fruit, groentes en champignons zijn onze passie. Dankzij de beste klimaat- en bodemgesteldheid in centraal Polen kunnen we eersteklas producten leveren aan onze groothandelsklanten in Duitsland en in heel Europa. Kwaliteit en versheid staan bij ons voorop; daarom geven we de voorkeur aan korte transportafstanden. De meeste van onze leveranciers zijn lokale, gecertificeerde boeren, producenten of producerende groepen die al vele jaren vruchtbaar met ons samenwerken. Aangezien versheid het allerbelangrijkste is in ons vakgebied, werken wij volgens het "Just-In-Time" principe. We houden gewoonlijk geen producten op voorraad. Alles wordt vers van het land gekocht om de producten zo vers mogelijk te houden. Juist hierdoor is het voor ons mogelijk om uw bestelling binnen 48 uur bij u te krijgen, te kopen, samen te stellen, te laden en te vervoeren. Service is onze tweede zeer grote prioriteit, daarom zorgen we ervoor dat we professioneel zijn in wat we doen. Daarom hebben we een eigen wagenpark met koeltrucks en trailers waardoor we een ononderbroken koelketen kunnen garanderen. Mochten uw bestellingen te groot zijn voor ons eigen wagenpark, dan werken we samen met prestigieuze vervoerders die al vele jaren met ons samenwerken.

 6. Durdaslar

  Turkije

  Verified by europages badge

  Durdaslar is sinds 1989 een toonaangevende groente- en fruitgroothandelaar in Kumluca/Antalya en de omliggende regio. Opgericht door Durmuş Durdaş en zijn drie zonen. Dit familiebedrijf bestaat al drie generaties lang en dragen de tradities en kennis van generatie op generatie door. Durdaslar kende een aanzienlijke groei om een belangrijk bedrijf te worden in de regio en behoort tot de topbedrijven van het land. Onze jaarlijkse leverhoeveelheid bedraagt meer dan 120.000 ton groente en fruit en wij streven naar constante verbetering dankzij institutionalisering. In 2003, werd onze verpakkingssite een volwaardig bedrijf dat Kumluca dient met een 3000-ton koelruimte voor opslag. Wij openden een commissie in de regio van Elmali in 2011 en breidden uit met talloze filialen in Antalya. Wij hebben tevens een branche in Bulgarije, voor gekoelde opslagruimte voor onze klanten. Wij leggen ons toe op het leveren van verse groente en fruit aan consumenten dankzij productie, nauwkeurig afgestelde hoeveelheden en een perfecte timing. Ons assortiment omvat meerdere tomatensoorten (zoals normaal, roze, donkerpaars, ovale, Seyit, cocktail, ronde, enz.) peper- paprikasoorten (Californische peper, Charleston, Hete Charleston, groene puntpepers, paprika, Capia Rood, Rode Chili, Groene Chili, Hongaarse paprika, Hongaarse Charlie, Bianca, enz.), komkommersoorten (klassieke en snoepkomkommers, stekelige komkommers), courgettes, aubergines (Crystal en klassieke aubergine), watermeloen, meloen, granaatappels, sinaasappels, mandarijnen, citroenen, abrikozen, perziken, aardbeien, Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om onze producten te ontdekken!

 7. PRIMA 2000

  Polen

  Verified by europages badge

  Prima 2000 is één van de grootste fruit- en groente-exporteurs in de provincie van Mazowieckie. Wij exporteren onze producten regelmatig naar Engeland, Finland, Zweden, Duitsland, Denemarken, de Tsjechische Republiek en overige landen. We beginnen de Noord-Afrikaanse markt te veroveren. We werken met winkelketens en grote ondernemingen - marktleiders op de groente- en fruitmarkten in diverse landen. We exporteren appels, peren, pruimen, kersen, witte kool, Chinese kool en overige.

 8. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een jong groothandelsbedrijf voor groente en fruit en leveren uitsluitend producten van topklasse. Wij leveren: verse groente en fruit zoals citrusvruchten, druiven, appels, granaatappels, aardbeien, steenvruchten, knoflook, sla, zoete aardappelen, komkommers, tomaten, paprika's, slasoorten, pepers, uien, exotisch fruit. \n\nOnze producten worden zorgvuldig geselecteerd bij onze directe leveranciers/ boerderijen in Nederland, België, Spanje, Italië en Egypte. \n\nWij leveren groothandelaren, detailhandelaren en catering restaurants

 1. FRESCON FRUIT DIRECT BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  FRESCON FRUIT DIRECT BV, opgericht in 2015 in Rotterdam door een team met meer dan 20 jaar ervaring in het domein van groente en fruit import/export, is een wereldberoemde groente- en fruithandel. We werken samen met telers en producenten die gecertificeerd zijn voor uitstekende arbeidsomstandigheden.Onze missie is om mensen over de hele wereld het recht en het voorrecht te bieden om kwaliteitsfruit en -groenten te consumeren tegen een betaalbare en toegankelijke prijs.

 2. PROVENCE PRIM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROVENCE PRIM is gespecialiseerd in het verbouwen en verzenden van groente en fruit in het departement Les Bouches-du-Rhône. Provence Prim, gevestigd in het hart van de Provence, in de gemeente van Châteaurenard, werkt nauw samen met de producenten. De kleinschaligheid van ons bedrijf stelt ons in staat producten van topkwaliteit te selecteren en ze nauwkeurig te controleren om optimale versheid te garanderen. De klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. TERRANGO-COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Terrango Company importeert en grossiert internationaal verse tropische groenten en fruit van hoge kwaliteit. Ons team van deskundigen en strenge procedures zorgen voor een onberispelijke versheid voor uw klanten. Wij streven naar ethische productie door betrouwbare leveranciers te kiezen die het milieu respecteren.

 4. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean is een groothandelaar gevestigd in de omgeving van Wroclaw, Polen. Het bedrijf is werkzaam in de sector van verse groente en fruit, maar tevens in de sector van diepgevroren fruit en groente, gedroogd fruit, klassieke en biologische producten, paddenstoelen, eetbare wortels en knollen - Import-Export. Wij leveren groente en fruit en bieden onze klanten, verse, hoogwaardige producten tegen voordelige prijzen.

 5. YEO SEAFOOD INDONESIA

  Indonesië

  Verified by europages badge

  Yeofood Supply is een leverancier van producten uit Indonesië. Wih bieden met name zeevruchten (vis, schelpen, schaaldieren), fruit, groente en specerijen van topkwaliteit. Wij streven ernaar verse producten afkomstig uit de duurzame landbouw te bieden en de internationale normen na te leven. Wij wensen u, met onze producten, de rijke zee biodiversiteit van Indonesië te laten ontdekken. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 6. ECOFRUIT (GREEN DESERT LLC)

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  EcoFruit is een groothandel in gedroogd en vers fruit, groenten, peulvruchten en noten, meloenen en compote-mengsels, gevestigd in Oezbekistan. We houden een operationele administratie bij van wereldwijde logistiek; we verzenden en exporteren over de hele wereld. We geven veel om onze klanten en passen een individuele aanpak toe op basis van hun behoeften.We hebben meer dan 100 verschillende soorten producten die natuurlijk en milieuvriendelijk zijn en elk een kwaliteitscertificaat hebben. U kunt monsters van onze producten bestellen om ze te proeven.

 7. BUTTIENS FRUITS

  België

  Verified by europages badge

  Buttiens Fruits is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel van appelen en peren op de Europese markt. Onze flexibiliteit en expertise stelt ons in staat om de belangrijke stadia van de productie en verkoop van de vruchten te beheersen, van de boom tot aan de oogst, inclusief het sorteren, opslag, verpakken en transport. Het beheer van onze gehele toeleveringsketen stelt ons in staat de vereisten van onze klanten heel snel af te handelen. Wij respecteren ook moderne geïntegreerde teeltmethoden. Neem gerust contact met ons op.

 8. PANFRUIT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Biologische voeding, Soepen, Champignons, Fruit en groenten - import-export, Bessen, en Ingevroren bessen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 9. LÉGUM'PARTY - LE GOUESSANT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LÉGUM'PARTY - LE GOUESSANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is gevestigd in Lamballe-Armor, Frankrijk.

 10. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, Fruit, Fruit en groenten - import-export, Levensmiddelen - import-export, koolplanten, vers fruit, meloen, groenten, en knollen. Het is gevestigd in Torres Novas, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Fruit en groenten - import-export - Import export

Aantal resultaten

3.603 Bedrijven