• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aluminiumconstructies

Resultaten voor

Aluminiumconstructies - Import export

 1. METAWELL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze volledig metalen aluminium sandwich vindt u voor talrijke toepassingen in de railvoertuigenbouw, in de scheepsbouw, in de automobielsector, in interieuruitrusting en in machinebouw. Daarnaast worden producten als luchtbehandelingsunits en gevels met interne luchtbehandeling gebruikt. Metawell GmbH biedt zuiver metalen sandwich elementen uit aluminium zoals half afgewerkte platen en onbewerkte elementen in verschillende bewerkingsfasen. De wijze en de diepgang van de verwerking is over het algemeen afhankelijk van het project en wordt met onze klanten afgestemd. Metawell® aluminium sandwichpanelen combineren design, kwaliteit en functionaliteit met efficiëntie en leveren een belangrijke bijdrage leveren aan duurzaamheid en energie-efficiëntie dankzij de gebruikte materialen en de verwerking ervan.

 2. PC REALIT

  Slowakije

  Verified by europages badge

  Realit is een fabrikant gespecialiseerd in de productie & grootverkoop van geëxtrudeerde aluminium profielen. Onze producten garanderen een fraaid look en duurzaamheid voor de productie van trappen & steigers, ramen & deursystemen, gevelsystemen, balkons, railings, hekken, kantoor scheidingswanden, montage van zonweersystemen, pergola's, luifels, daken voor zwembaden, wintertuinen, kassen, vitrines, schappen, buitenreclame, LED verlichting, deurmatten, douches, glasdaken, jaloezieën & overigen.

 3. ACS LUX

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACS LUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumconstructies, Aluminiumconstructies, Vloertransportbanen, Hangtransportbaan, en werkbladen. Het is gevestigd in Drinklange, Luxemburg.

 4. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SC PROFINOX SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Lassen van staal en metaal, Polijsten van staal en metalen, Zandstralen - staal en metalen, Aluminiumconstructies, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Farmaceutische industrie - machines en materialen, en verspaning van platen van roestvrij staal. Het is gevestigd in Cluj-Napoca, Roemenië.

 5. FIBERPLAST GROUP

  Nederland

  De Fiberplast Group is een importeur, producent en distribiteur van duurzame oplossingen voor bouw-, tuin- & sportomgevingen. Onze specialisme ligt hierbij met name op vloeren. Denk hierbij aan composiet profielen, sportvloeren, vloerdragers tot aan ballistische tegels. De producten zijn hierbij multifunctioneel, duurzaam en na gebruik volledig recyclebaar. Neem bijvoorbeeld onze rubbergranulaat tegeltjes; gemalen autobanden gebonden met een PUR binder. Hierdoor ontstaat een extreem elastisch en slijtvast materiaal dat tot tegels, platen, rollen, banen of vormdelen kan worden verwerkt. Wij kunnen het materiaal leveren in diverse fraaie uitvoeringen en kleuren. Producten met een hoge bruikbaar-, belastbaar- en duurzaamheid in combinatie met een zeer lange levensduur kenmerkt ons assortiment. Ook voor maatwerkoplossingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij denken hierbij ook vaak graag met onze klanten mee, of het nou gaat om een architect, grote aannemer of ingenieur. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. 10X ALUMINIUM PERGOLAS

  Turkije

  10X is een toonaangevende fabrikant van aluminium gemotoriseerde pergolasystemen gevestigd in Turkije. In onze zorgvuldig ontworpen pergolasystemen voor buiten en binnen is aandacht besteed aan elk detail, met verborgen aansluitingen, waterafvoerkanalen en bevestigingsonderdelen. We bieden een gevarieerd assortiment producten van hoge kwaliteit die gemaakt zijn om lang mee te gaan met behulp van geavanceerde technologie. Onze uitgebreide collectie omvat pergola's, zonneschermen, temperatuurregelingssystemen, paneeldaksystemen, schuifdeuren, glazen schuifafdichtingssystemen, gemotoriseerde pergola's, rollende daken, glazen daken, guillotine-raamsystemen en vele andere buitenoplossingen. Of je nu je eigen tuin of bedrijfsterras wilt verfraaien, je zult het perfecte product vinden om je leefruimte buiten te verfraaien. Ons succes ligt in de passie en expertise van ons team, dat bestaat uit ervaren architecten, ingenieurs en ontwerpers die toegewijd zijn aan het leveren van de beste oplossingen. Door nauw samen te werken met onze klanten begrijpen we hun behoeften en verwachtingen, waardoor we oplossingen op maat kunnen bieden die voldoen aan hun unieke eisen.We zijn erg trots op de uitzonderlijke kwaliteit van onze producten en diensten. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit en we doen er alles aan om de verwachtingen in elke fase van het proces te overtreffen, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 2. ARCONIC ARCHITECTURAL PRODUCTS SAS

  Frankrijk

  Met composietpanelen van aluminium Reynobond® en aluminiumplaat van Reynolux®, bieden wij u een breed assortiment van producten die bestemd zijn voor de architectuur en de bouw. Als lid van de ECCA (European Coil Coating Association), is het bedrijf in het bezit van de certificatie volgens de internationale les ISO14001 en 9001 en OHSAS 18001 richtlijnen. Reynobond® Architecture en Reynolux® Building zijn merken van Arconic Architectural Products in Merxheim / Frankrijk, dat een filiaal is van de wereldleider in aluminium, Arconic.

 3. ADEK BAUTEILE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn fabrikanten van filters die gemaakt zijn van aluminium en roestvrij staal, evenals afgewerkte componenten volgens tekening van geëxtrudeerde aluminium profielen en roestvrij staal. Laserinscripties en gravures of zelfs assemblage van volledige assemblages op onze locaties vullen ons aanbod aan. Specifiek bieden wij vlambeschermingsfilters volgens DIN 18869-5 type A -gebreid-en strekmetaal filterbewerking van geëxtrudeerde aluminium profielen voor handgrepen, panelen, etc. lasergravure / belettering van aluminium en roestvrij staal assemblage. Onze locaties: in Duitsland, Polen, Turkije, Spanje, China. Naast een groot aantal bekende fabrikanten van huishoudelijke apparaten behoren ook bedrijven in de consumentenelektronica, de installatietechniek en de machinebouw tot onze klanten. Of het nu gaat om "high-end" of "low cost", wij begeleiden u van ontwikkeling naar logistiek en stemmen onze diensten af op uw individuele wensen. In combinatie met onze locaties bieden we zeer concurrerende en flexibele oplossingen.

 4. EURO-SERRE

  België

  Al decennialang kiezen tuinders uit heel Europa voor de karaktervolle serres en tuinkamers van Euro-Serre. Onze klanten vertrouwen op onze ruime ervaring en de kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven in ons familiebedrijf. Nu, meer dan veertig jaar na de opstart, is Euro-Serre een vaste waarde en mogen we ons dankzij voortdurende innovatie Europees marktleider noemen in de productie van aluminium hobbyserres, muurserres, tropische serres en klassieke orangerieën. Met een team van 30 medewerkers staan we paraat om onze klanten hun ideale serre of tuinkamer te helpen kiezen. We ontwerpen de profielen voor onze serres zelf en produceren ze lokaal. Zo staan we garant voor een milieuvriendelijke productie van duurzaam aluminium dat volledig recycleerbaar is. Eens geproduceerd, worden onze serres als bouwpakket in heel Europa verkocht via exclusieve verdelers. Of je nu een ervaren tuinier bent of nog een groentje, in ons veelzijdige aanbod serres en tuinkamers is er voor ieder wat wils. De klant kiest uit de serres, tuinkamers en andere tuinconstructies van Belgische topkwaliteit de ideale vorm, kleur en afmetingen voor jouw tuin en ontvangt van Euro-Serre een bouwpakket op maat. Wie zijn serre liever niet zelf plaatst, kan ook rekenen op ons professioneel montageteam. We ontzorgen tuinliefhebbers graag van A tot Z.

 5. MARCOM

  België

  Als hoofdactiviteit is Marcom nv gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren en plaatsen van Reynaers aluminium buitenschrijnwerk voor de woning- en bouwsector. U kan bij Marcom Nv terecht voor : Aluminium ramen en deuren, veranda's, garagepoorten, balustrades, gordijngevels, lichtkoepels, vliegenramen, plaat- en plooiwerken, glaswerken, rolluiken en infokasten. Voor particulieren en aannemers verwezenlijken wij zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten in binnen- en buitenland. Enkel leveren van aluminium ramen en deuren aan professionelen, schrijnwerkers en Reynaers Installers behoren eveneens tot onze activiteit.

 1. STAS

  België

  De STAS groep wordt sinds jaren geleid door een jong, dynamisch team. In een sterk veranderende omgeving zijn uitgesproken beslissingen noodzakelijk. De wereld van het transport is steeds omvangrijker, complexer, veeleisender en preciezer. Van bij de ontwikkeling dienen de producten te beantwoorden aan hedendaagse behoeften. Hierbij is gereduceerd verbruik door specifiek ontwerp, grotere slijtvastheid door unieke profiel- en aluminiumlegeringen maar één van de vele actiedomeinen waar STAS tastbare verschillen kan aantonen. Daarenboven is voor klanten de meerwaarde van de alledaagse communicatie met onze exportmarkten zeer belangrijk. Extra behoeften worden duidelijk gemaakt en de anticipering op de veranderingen is veel globaler. STAS wordt als groep dé referentie van de markt genoemd door de unieke focus die het op zijn producten vestigt. Dagelijks geldt het motto: “innovate rather than imitate”. Talrijke awards konden dit bevestigen. Last but not least worden de producten gebouwd in een volautomatische omgeving zodat de laskwaliteit en de afwerking tot de allerbeste ter wereld kan worden geteld.

 2. SPRANGERS

  België

  Aluminium profielen Sprangers verkoopt standaard profielen en speciale profielen met een specifiek toepassingsdomein. Bouw- en Systeemprofielen Sprangers ontwikkelt en commercialiseert Bouw- en Systeemprofielen voor buitenschrijnwerk die toepassing vinden in particuliere woningen, kantoorgebouwen, openbare gebouwen, ... Zowel toegepast in nieuwbouw als bij renovaties. - Dakranden en muurkappen - Ramen en deuren - Schuifdeuren - Gordijngevels - Veranda's en daklicht - Balustrades - Vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuifdeuren Maatwerk en Ontwerp - Bewerkingen op profielen: zagen, frezen, boren, ponsen, knip- en plooiwerk - Isoleren met stegen en hars - Ontwerp en Ontwikkeling van profielen op vraag van de klant Meer dan 95% van onze aluminium profielen is voorradig in basisuitvoering en kan in zeer korte tijd worden afgewerkt (vb.anodiseren of lakken) en worden geleverd. Vooraleer een systeem op de markt wordt gebracht, wordt het onderworpen aan belangrijke voorafgaande onderzoeken, om zo de vereiste goedkeuringen wat betreft akoestiek, water- en winddichtheid van de hiervoor bevoegde instanties, zoals WTCB, BCCA, ... te bekomen.

 1. PENTAS

  België

  Onze core-bussiness bestaat uit het bewerken van vlak plaatmateriaal tot een afgewerke entiteit. Dit vlakke materiaal is een stalen, aluminium of RVS plaat, gelakt of ongelakt, met of zonder structuur, tot een maximale lengte van 6 meter en een maximale dikte van 3 mm. De bewerkingen omvatten het snijden, ponsen, boren, plooien, lassen, ... Er is de mogelijkheid om onze producten te laten natlakken, poederlakken, metalliseren, warm verzinken, ... Hiervoor hebben wij een grote stock aan vlak materiaal in verschillende kleuren en uitvoeringen van verschillende leveranciers. Wij kunnen uiteraard altijd de gewenste kleuren voor uw project bestellen. Als nevenactiviteit voorzien wij geplooide stalen of aluminium goten van EPDM-inlage, al dan niet geïsoleerd.

 2. LEENDERS

  België

  Inzetten van TECHNISCH PERSONEEL op werven zoals : - Lassers (MIG/MAG, TIG & ELEKTRODE met/zonder certificaat i.f.v. de behoefte) - Monteurs - Samenstellers/bankwerkers - Pijpfitters - Riggers - Onderhouds- en storingstechniekers - Werkvoorbereiders ENGINEERING (inmetingen, uittekenen 2D/3D, ... t.e.m. afleveren opleveringsdossiers as-built & CE), PRODUCTIE en MONTAGE van projecten (turn-key) tot waar de klant het wenst op het vlak van : - Halffabricaten (stuk- en serieproductie) - Afgewerkte producten (staal - rvs - aluminium)

 3. JULIEN VAN DE PUTTE EN ZONEN

  België

  Als familiaal bedrijf met een open karakter streven wij naar een optimale communicatie tussen bouwheer, architect en aannemer. Bouwtechnische punten inherent aan de plaatsing van buitenschrijnwerk, worden reeds van in de beginfase besproken wat het verder verloop van het dossier ten goede komt. Uiteraard wordt er steeds op maat gewerkt, in overleg en volgens wens van de klant. Naast de "klassieke" raamproductie heeft firma Van De Putte & Zonen eveneens een stevige reputatie opgebouwd in de vervaardiging van erkers, veranda's, lichtstraten en gordijngevels. Permanente interne controle, evaluatie en bijsturing van het productieproces staan borg voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Dit gekoppeld aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, geschoolde plaatsingsploegen en een klantvriendelijke service (ook na verkoop). ...DIT IS FIRMA VAN DE PUTTE & ZONEN

 4. LEIN ALUMINIUM

  België

  De firma LEIN ALUMINIUM nv is een middelgrote KMO gevestigd te Passendale. Het bedrijf wordt gerund door de familie Odo en Rosa Lein-Debeuf. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen en afwerken van ramen, deuren, veranda's, gordijngevelconstructies, ...enz... in aluminium en PVC. In principe leveren en plaatsen wij over heel België en het noorden van Frankrijk tot Parijs. Echter het overgrote deel van onze klanten situeert zich wat België betreft in de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Voor Frankrijk zijn dat vooral de streek rond Lille, Calais en Dunkerque.

 5. CALU CONSTRUCT

  België

  Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda's, lichtstraten, ... Alle Reynaers profielen worden in Eigen Atelier verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Dus, geen werk met tussenpersonen, maar eigen vakmanschap en maatwerk. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam, deur of veranda is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

 6. ALUMINIUM EXTRUSIE

  Nederland

  De jarenlange ervaring op de aluminiummarkt in het algemeen en opgedane expertise op het gebied van extrusieprofielen in het bijzonder, hebben ons doen besluiten om onze focus te leggen op de toepassingen hiervan. Hierdoor kunnen we vandaag zeggen dat Aluminium Extrusie verder gaat dan enkel het leveren van de standaard oplossingen. Onze kracht ligt vooral bij projectgerichte extrusie, waar de modellen net wat meer specifieke aandacht nodig hebben. Onze productrange is opmerkelijk divers en bestaat met name uit de aluminium toepassingen en gerelateerde artikelen. Elk processtap, beginnend bij het ontwerpen tot aan het uitleveren, wordt tot in de details uitgedacht en uitgevoerd in eigen beheer. Het hele bedrijfsproces loopt gepaard met een kwaliteitscontroletraject. De hoogwaardige kwaliteit is tevens het uitgangspunt voor te leveren profielen in diverse legeringen (6060, 6085, 6005A, enz.). Onze aluminium gebruiksprofielen zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen zoals geanodiseerd of in RAL.

 7. OBEN

  België

  MAAK DE JUISTE KEUZE MET OBEN Elk project begint met een tot in de puntjes verzorgde voorbereiding. De projectleider bespreekt samen met jou het hele dossier en maakt een overzichtstekening. De technische specialisten optimaliseren vervolgens alle ramen in functie van de afmetingen, het isolatieniveau, de vorm en de gewenste kleur. Zo gebruikt Oben voor elk raam de meest geschikte profielen. Na het selecteren van alle onderdelen volgt het logistieke proces. Standaardprofielen, raambeslag en deursloten heeft Oben op voorraad. Glas, deurpanelen en lakwerk komen op bestelling. Voor glanzende en matte profielen heb je de keuze uit ruim 200 kleuren. Coatex, de krasbestendige structuurlak van Reynaers Aluminium, is beschikbaar in meer dan 60 kleuren. Een aanrader trouwens. Want dankzij handig gebruik van het Lotus-effect blijft het aantrekken van vuil tot een minimum beperkt. De microstructuur van de coatexlak geeft het oppervlak een waterafstotend karakter. Vergelijk het met de blaadjes van de lotusbloem, die water afstoten en zo minder kans geven aan vuil om zich vast te hechten. Vandaar dus de benaming Lotus-effect. Waterdruppels rollen over de profielen en nemen het vuil mee weg. Het lakken zelf gebeurt bij de firma Alural. Als onderdeel van de Reynaers-groep jouw beste garantie op kwaliteit!

 8. ALUZON

  België

  Aluzon nv is het productiecentrum voor aluminium schrijnwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring staan wij onze verdelers graag met raad en daad bij. We blijven steeds innoveren en gebruiken de nieuwste technieken en producten. Met een maximale automatisatie van de productie, streven we ernaar de beste producten af te leveren en onze verdelers technisch te ondersteunen. Door gebruik te maken van online toepassingen, kunnen onze verdelers hun schrijnwerk online calculeren en bestellen. Aluzon draagt ook het milieu hoog in het vaandel, de volledige energiebehoefte van ons bedrijf wordt gedragen door een duizendtal zonnepanelen.

 1. MAENE L.

  België

  Maene L. nv, ontwerpt, produceert en plaatst, CE gemerkte balustrades uit aluminium, staal en glas. Sinds 1970 vertrouwen klanten op de professionele kennis van Maene L. nv om hun esthetisch afgewerkte, stevige en duurzame producten. Maene L. nv beschikt over een EN 1090 certificaat die voldoet aan de Europese wetgeving waarin wordt bepaalt hoe metalen constructies voor de bouw op de markt gebracht moeten worden. Onze producten kunnen aangekocht worden in bouwkits, of kunnen door onze gespecialiseerde plaatsingsploegen op de werf gemonteerd worden. Voor de architecten en bouwprofessionelen staan wij ter beschikking met advies op gebied van bouwaansluitingen, bestekbeschrijvingen en detail tekeningen.

 2. LUMET

  België

  Lumet is een toonaangevend bedrijf in industriële staalbouw met een sterke specialisatie in RVS (roestvrij staal) en aluminium. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij onze klanten totaaloplossingen in industriële staalbouw aanbieden. Op basis van uw specifieke behoeften realiseren wij een oplossing op maat die wij van a tot z opvolgen. Voor het hele traject van het ontwerpen, berekenen en realiseren van uw staalbouwproject is Lumet uw partner en uniek aanspreekpunt. Kwaliteit en vakmanschap zijn onze kernwaarden. Al onze processen voldoen dan ook aan de Europese regelgeving inzake stalen constructies. De EN 1090-norm erkent de kwaliteit van dragende constructies en deelt ze op in vier categorieën of executieklassen, gebaseerd op de risico's op falen en de ernst van de gevolgen. Lumet is gecertificeerd voor alle vier de executieklassen van de EN 1090-norm en bevestigt daarmee zijn positie als toonaangevende partner in industriële staalbouw.

 3. ALUFIX

  België

  ALUFIX N.V. is vooral gespecialiseerd in: - de plaatsing/vervanging (zonder fabricatie) van aluminium in al zijn toepassingen (ramen, deuren, gevelplaten, afwerkingen), - de plaatsing/vervanging (zonder fabricatie) van enkel en dubbel glas en paneelbeglazing, - het onderhoud en de herstelling van gevels, zowel langs de binnen- als de buitenzijde, inclusief: nazicht en/of herstellen van de waterdichting, vervangen en/of herstellen van glas, sandwichpanelen en aluminium plaatwerk, onderhoud van aluminium profielen, vastzetten van aluminium constructies (ramen, stijlen, leuningen, relingen, …) losgekomen door gebruik, ongeval of veroudering, installeren van door Alufix gehuurde stellingen, …

 4. PROFINAL HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Deskundigen voor de ontwikkeling en distributie van aluminium constructies. Sinds onze oprichting in 2008 richten we ons op de markt van zonnetechnologie. Door al lang bestaande netwerken, kunnen we bogen op uitstekende referenties dankzij de 6 jaar dat het bedrijf nu bestaat. Onze wens is om zowel bij standaard vragen alsook bij individuele wensen te ondersteunen en te adviseren. In onze manier van werken leggen wij dan ook de nadruk op snelle en ongecompliceerde communicatie en oplossingen. Kijk voor meer informatie en details over ons bedrijf in ons ondernemingsportret. Op verzoek sturen wij u ook graag onze brochure met afbeeldingen per e-mail. Wij bieden een groot scala aan individuele toepassingen. De PROFinAL montagesystemen vormen een breed aanbod en kunnen daardoor voor talloze behoeften en vereisten worden gebruikt. We besteden speciale aandacht aan de architectuur.

 5. ACD

  België

  A.C.D. is sedert 30 jaar dé referentie, marktleider en trendsetter in BENELUX en FRANKRIJK in de productie, distributie en commercialisatie van hobbyserres, leefserres, tuinkamers, kleine overkappingen en carports. Vandaag zijn we een bloeiend bedrijf dat dankzij ons innovatief en ruim gamma een totale tuinbeleving aan onze klanten bezorgd. De tijd dat de tuin louter een groen plekje was, is voorbij. Het wordt steeds meer beschouwd als het verlengde van onze woning en de lijn tussen binnen en buiten wordt steeds dunner. De unieke vormgeving en trendy kleuren van onze producten zorgen voor een naadloze overgang tussen huis en tuin. Kiezen voor ACD® betekent kiezen voor kwaliteit. In onze ateliers te Roeselare vertrekken jaarlijks duizenden serres, tuinkamers, carports en coverings die met erg veel zorg en toewijding worden gemaakt. A.C.D. , zoveel meer dan kweken alleen. Bezoek ons op www.acd.eu .

 6. ALU-PLUS

  België

  Aluplus is een familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van ramen en deuren in aluminium. Meer dan 25 jaar staat Aluplus garant voor aluminium buitenschrijnwerk van de beste kwaliteit. Het bedrijf beschikt over een eigen productieafdeling met high-tech machinepark en een eigen montageteam. Kwaliteit staat bovenaan het lijstje, vandaar dat er exclusief gewerkt wordt met aluminium profielen van Alcoa. Deze hebben de beste aluminium legering en de beste isolatiewaarde van de markt. Meer informatie hierover kan u terugvinden bij onze producten.

 7. LD METAALDESIGN

  België

  Sinds jaar en dag is LD Metaaldesign gespecialiseerd in het vervaardigen van trappen, leuningen en diverse constructies in staal, inox en aluminium. Het vakkundig combineren met andere materialen zoals glas en hout levert verrassende en unieke resultaten op! Persoonlijk contact, een origineel ontwerp, professioneel advies en een correcte uitvoering zijn de kernwaarden van het jonge en dynamische familiebedrijf. Een nauwgezette opvolging van idee tot concreet model, van tekening tot montage is voor LD Metaaldesign topprioriteit!  Zowel voor particulieren als professionals.

 8. MAPSIS METAL

  Turkije

  Het bedrijf voert mechanische operaties uit in de sector van aluminium profielen en biedt horizontale en verticale numeriek gestuurd (CNC) freeswerk en bewerking. Het bedrijf biedt standaard afmetingen en toleranties in overeenstemming met de vereisten van de klanten. Met expertise werkt Mapsis Metal voor fabrikanten in een groot aantal industriële sectoren, zoals de automobielindustrie, de luchtvaart, de spoorwegen, defensie, witgoederen, verwarming, koeling, ventilatie en zonnesystemen.

 9. ONLEVEL GMBH

  Duitsland

  Glasbalustrades zijn niet meer weg te denken in het dagelijks beeld bij het ontwerp van een gebouw. Onlevel balustrades zijn de ideale transparante glasbalustrades voor kantoren, winkelcentra, banken, musea, stations of appartementen. De transparante stijlvolle en veilige balustrade geven een meerwaarde aan elke ontwerp.

 10. BLOMMAERT

  België

  Blommaert Alu is marktleider in aluminium scheepsluiken voor de binnenvaart. Het gamma werd uitgebreid met hydraulische hefsystemen, luikenwagens, radarmasten en allerhande dekuitrusting in aluminium, roestvast staal en staal. Het ging hierbij steeds over maatwerk. De kennis die in deze tijd werd opgebouwd kon worden gebruikt voor het ontwikkelen van mobiele daken voor landinstallaties.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis