• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aluminiumconstructies

Resultaten voor

Aluminiumconstructies - Import export

 1. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 2. METAWELL GMBH

  Duitsland

  Onze volledig metalen aluminium sandwich vindt u voor talrijke toepassingen in de railvoertuigenbouw, in de scheepsbouw, in de automobielsector, in interieuruitrusting en in machinebouw. Daarnaast worden producten als luchtbehandelingsunits en gevels met interne luchtbehandeling gebruikt. Metawell GmbH biedt zuiver metalen sandwich elementen uit aluminium zoals half afgewerkte platen en onbewerkte elementen in verschillende bewerkingsfasen. De wijze en de diepgang van de verwerking is over het algemeen afhankelijk van het project en wordt met onze klanten afgestemd. Metawell® aluminium sandwichpanelen combineren design, kwaliteit en functionaliteit met efficiëntie en leveren een belangrijke bijdrage leveren aan duurzaamheid en energie-efficiëntie dankzij de gebruikte materialen en de verwerking ervan.

 3. ACS LUX

  Luxemburg

 4. LAB SYSTEM

  Italië

 5. IWAN OLEJNIK TITAN & TECHNIK GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FIBERPLAST GROUP

  Nederland

  De Fiberplast Group is een importeur, producent en distribiteur van duurzame oplossingen voor bouw-, tuin- & sportomgevingen. Onze specialisme ligt hierbij met name op vloeren. Denk hierbij aan composiet profielen, sportvloeren, vloerdragers tot aan ballistische tegels. De producten zijn hierbij multifunctioneel, duurzaam en na gebruik volledig recyclebaar. Neem bijvoorbeeld onze rubbergranulaat tegeltjes; gemalen autobanden gebonden met een PUR binder. Hierdoor ontstaat een extreem elastisch en slijtvast materiaal dat tot tegels, platen, rollen, banen of vormdelen kan worden verwerkt. Wij kunnen het materiaal leveren in diverse fraaie uitvoeringen en kleuren. Producten met een hoge bruikbaar-, belastbaar- en duurzaamheid in combinatie met een zeer lange levensduur kenmerkt ons assortiment. Ook voor maatwerkoplossingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij denken hierbij ook vaak graag met onze klanten mee, of het nou gaat om een architect, grote aannemer of ingenieur. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Alle producten voor "aluminiumconstructies"

 2. ADEK BAUTEILE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn fabrikanten van filters die gemaakt zijn van aluminium en roestvrij staal, evenals afgewerkte componenten volgens tekening van geëxtrudeerde aluminium profielen en roestvrij staal. Laserinscripties en gravures of zelfs assemblage van volledige assemblages op onze locaties vullen ons aanbod aan. Specifiek bieden wij vlambeschermingsfilters volgens DIN 18869-5 type A -gebreid-en strekmetaal filterbewerking van geëxtrudeerde aluminium profielen voor handgrepen, panelen, etc. lasergravure / belettering van aluminium en roestvrij staal assemblage. Onze locaties: in Duitsland, Polen, Turkije, Spanje, China. Naast een groot aantal bekende fabrikanten van huishoudelijke apparaten behoren ook bedrijven in de consumentenelektronica, de installatietechniek en de machinebouw tot onze klanten. Of het nu gaat om "high-end" of "low cost", wij begeleiden u van ontwikkeling naar logistiek en stemmen onze diensten af op uw individuele wensen. In combinatie met onze locaties bieden we zeer concurrerende en flexibele oplossingen.

 3. EURO-SERRE

  België

  Al decennialang kiezen tuinders uit heel Europa voor de karaktervolle serres en tuinkamers van Euro-Serre. Onze klanten vertrouwen op onze ruime ervaring en de kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven in ons familiebedrijf. Nu, meer dan veertig jaar na de opstart, is Euro-Serre een vaste waarde en mogen we ons dankzij voortdurende innovatie Europees marktleider noemen in de productie van aluminium hobbyserres, muurserres, tropische serres en klassieke orangerieën. Met een team van 30 medewerkers staan we paraat om onze klanten hun ideale serre of tuinkamer te helpen kiezen. We ontwerpen de profielen voor onze serres zelf en produceren ze lokaal. Zo staan we garant voor een milieuvriendelijke productie van duurzaam aluminium dat volledig recycleerbaar is. Eens geproduceerd, worden onze serres als bouwpakket in heel Europa verkocht via exclusieve verdelers. Of je nu een ervaren tuinier bent of nog een groentje, in ons veelzijdige aanbod serres en tuinkamers is er voor ieder wat wils. De klant kiest uit de serres, tuinkamers en andere tuinconstructies van Belgische topkwaliteit de ideale vorm, kleur en afmetingen voor jouw tuin en ontvangt van Euro-Serre een bouwpakket op maat. Wie zijn serre liever niet zelf plaatst, kan ook rekenen op ons professioneel montageteam. We ontzorgen tuinliefhebbers graag van A tot Z.

  Alle producten voor "aluminiumconstructies"

 4. CALU CONSTRUCT

  België

  Na 13 jaar ervaring in een aluminium constructiebedrijf, richtte Frank Callewaert samen met echtgenote Katrien Demyttenaere de Firma Calu Construct op. Het bedrijf is gelegen te Menen (West-Vlaanderen) in de Moorselestraat 77b en is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda's, lichtstraten, ... Alle Reynaers profielen worden in Eigen Atelier verwerkt: Profielen zagen en inzagen, freezen, verstek persen. Dus, geen werk met tussenpersonen, maar eigen vakmanschap en maatwerk. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. En in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Een aluminium raam, deur of veranda is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.

 5. JULIEN VAN DE PUTTE EN ZONEN

  België

  Als familiaal bedrijf met een open karakter streven wij naar een optimale communicatie tussen bouwheer, architect en aannemer. Bouwtechnische punten inherent aan de plaatsing van buitenschrijnwerk, worden reeds van in de beginfase besproken wat het verder verloop van het dossier ten goede komt. Uiteraard wordt er steeds op maat gewerkt, in overleg en volgens wens van de klant. Naast de "klassieke" raamproductie heeft firma Van De Putte & Zonen eveneens een stevige reputatie opgebouwd in de vervaardiging van erkers, veranda's, lichtstraten en gordijngevels. Permanente interne controle, evaluatie en bijsturing van het productieproces staan borg voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Dit gekoppeld aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, geschoolde plaatsingsploegen en een klantvriendelijke service (ook na verkoop). ...DIT IS FIRMA VAN DE PUTTE & ZONEN

 1. PROFINAL HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Deskundigen voor de ontwikkeling en distributie van aluminium constructies. Sinds onze oprichting in 2008 richten we ons op de markt van zonnetechnologie. Door al lang bestaande netwerken, kunnen we bogen op uitstekende referenties dankzij de 6 jaar dat het bedrijf nu bestaat. Onze wens is om zowel bij standaard vragen alsook bij individuele wensen te ondersteunen en te adviseren. In onze manier van werken leggen wij dan ook de nadruk op snelle en ongecompliceerde communicatie en oplossingen. Kijk voor meer informatie en details over ons bedrijf in ons ondernemingsportret. Op verzoek sturen wij u ook graag onze brochure met afbeeldingen per e-mail. Wij bieden een groot scala aan individuele toepassingen. De PROFinAL montagesystemen vormen een breed aanbod en kunnen daardoor voor talloze behoeften en vereisten worden gebruikt. We besteden speciale aandacht aan de architectuur.

 2. LEENDERS

  België

  Inzetten van TECHNISCH PERSONEEL op werven zoals : - Lassers (MIG/MAG, TIG & ELEKTRODE met/zonder certificaat i.f.v. de behoefte) - Monteurs - Samenstellers/bankwerkers - Pijpfitters - Riggers - Onderhouds- en storingstechniekers - Werkvoorbereiders ENGINEERING (inmetingen, uittekenen 2D/3D, ... t.e.m. afleveren opleveringsdossiers as-built & CE), PRODUCTIE en MONTAGE van projecten (turn-key) tot waar de klant het wenst op het vlak van : - Halffabricaten (stuk- en serieproductie) - Afgewerkte producten (staal - rvs - aluminium)

 1. LUMET

  België

  Lumet is een toonaangevend bedrijf in industriële staalbouw met een sterke specialisatie in RVS (roestvrij staal) en aluminium. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij onze klanten totaaloplossingen in industriële staalbouw aanbieden. Op basis van uw specifieke behoeften realiseren wij een oplossing op maat die wij van a tot z opvolgen. Voor het hele traject van het ontwerpen, berekenen en realiseren van uw staalbouwproject is Lumet uw partner en uniek aanspreekpunt. Kwaliteit en vakmanschap zijn onze kernwaarden. Al onze processen voldoen dan ook aan de Europese regelgeving inzake stalen constructies. De EN 1090-norm erkent de kwaliteit van dragende constructies en deelt ze op in vier categorieën of executieklassen, gebaseerd op de risico's op falen en de ernst van de gevolgen. Lumet is gecertificeerd voor alle vier de executieklassen van de EN 1090-norm en bevestigt daarmee zijn positie als toonaangevende partner in industriële staalbouw.

 2. PENTAS

  België

  Onze core-bussiness bestaat uit het bewerken van vlak plaatmateriaal tot een afgewerke entiteit. Dit vlakke materiaal is een stalen, aluminium of RVS plaat, gelakt of ongelakt, met of zonder structuur, tot een maximale lengte van 6 meter en een maximale dikte van 3 mm. De bewerkingen omvatten het snijden, ponsen, boren, plooien, lassen, ... Er is de mogelijkheid om onze producten te laten natlakken, poederlakken, metalliseren, warm verzinken, ... Hiervoor hebben wij een grote stock aan vlak materiaal in verschillende kleuren en uitvoeringen van verschillende leveranciers. Wij kunnen uiteraard altijd de gewenste kleuren voor uw project bestellen. Als nevenactiviteit voorzien wij geplooide stalen of aluminium goten van EPDM-inlage, al dan niet geïsoleerd.

 3. ALUMINIUM EXTRUSIE

  Nederland

  De jarenlange ervaring op de aluminiummarkt in het algemeen en opgedane expertise op het gebied van extrusieprofielen in het bijzonder, hebben ons doen besluiten om onze focus te leggen op de toepassingen hiervan. Hierdoor kunnen we vandaag zeggen dat Aluminium Extrusie verder gaat dan enkel het leveren van de standaard oplossingen. Onze kracht ligt vooral bij projectgerichte extrusie, waar de modellen net wat meer specifieke aandacht nodig hebben. Onze productrange is opmerkelijk divers en bestaat met name uit de aluminium toepassingen en gerelateerde artikelen. Elk processtap, beginnend bij het ontwerpen tot aan het uitleveren, wordt tot in de details uitgedacht en uitgevoerd in eigen beheer. Het hele bedrijfsproces loopt gepaard met een kwaliteitscontroletraject. De hoogwaardige kwaliteit is tevens het uitgangspunt voor te leveren profielen in diverse legeringen (6060, 6085, 6005A, enz.). Onze aluminium gebruiksprofielen zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen zoals geanodiseerd of in RAL.

 4. MARCOM

  België

  Als hoofdactiviteit is Marcom nv gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren en plaatsen van Reynaers aluminium buitenschrijnwerk voor de woning- en bouwsector. U kan bij Marcom Nv terecht voor : Aluminium ramen en deuren, veranda's, garagepoorten, balustrades, gordijngevels, lichtkoepels, vliegenramen, plaat- en plooiwerken, glaswerken, rolluiken en infokasten. Voor particulieren en aannemers verwezenlijken wij zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten in binnen- en buitenland. Enkel leveren van aluminium ramen en deuren aan professionelen, schrijnwerkers en Reynaers Installers behoren eveneens tot onze activiteit.

 5. MAENE L.

  België

  Maene L. nv, ontwerpt, produceert en plaatst, CE gemerkte balustrades uit aluminium, staal en glas. Sinds 1970 vertrouwen klanten op de professionele kennis van Maene L. nv om hun esthetisch afgewerkte, stevige en duurzame producten. Maene L. nv beschikt over een EN 1090 certificaat die voldoet aan de Europese wetgeving waarin wordt bepaalt hoe metalen constructies voor de bouw op de markt gebracht moeten worden. Onze producten kunnen aangekocht worden in bouwkits, of kunnen door onze gespecialiseerde plaatsingsploegen op de werf gemonteerd worden. Voor de architecten en bouwprofessionelen staan wij ter beschikking met advies op gebied van bouwaansluitingen, bestekbeschrijvingen en detail tekeningen.

 6. STAS

  België

  De STAS groep wordt sinds jaren geleid door een jong, dynamisch team. In een sterk veranderende omgeving zijn uitgesproken beslissingen noodzakelijk. De wereld van het transport is steeds omvangrijker, complexer, veeleisender en preciezer. Van bij de ontwikkeling dienen de producten te beantwoorden aan hedendaagse behoeften. Hierbij is gereduceerd verbruik door specifiek ontwerp, grotere slijtvastheid door unieke profiel- en aluminiumlegeringen maar één van de vele actiedomeinen waar STAS tastbare verschillen kan aantonen. Daarenboven is voor klanten de meerwaarde van de alledaagse communicatie met onze exportmarkten zeer belangrijk. Extra behoeften worden duidelijk gemaakt en de anticipering op de veranderingen is veel globaler. STAS wordt als groep dé referentie van de markt genoemd door de unieke focus die het op zijn producten vestigt. Dagelijks geldt het motto: “innovate rather than imitate”. Talrijke awards konden dit bevestigen. Last but not least worden de producten gebouwd in een volautomatische omgeving zodat de laskwaliteit en de afwerking tot de allerbeste ter wereld kan worden geteld.

 7. ACD

  België

  A.C.D. is sedert 30 jaar dé referentie, marktleider en trendsetter in BENELUX en FRANKRIJK in de productie, distributie en commercialisatie van hobbyserres, leefserres, tuinkamers, kleine overkappingen en carports. Vandaag zijn we een bloeiend bedrijf dat dankzij ons innovatief en ruim gamma een totale tuinbeleving aan onze klanten bezorgd. De tijd dat de tuin louter een groen plekje was, is voorbij. Het wordt steeds meer beschouwd als het verlengde van onze woning en de lijn tussen binnen en buiten wordt steeds dunner. De unieke vormgeving en trendy kleuren van onze producten zorgen voor een naadloze overgang tussen huis en tuin. Kiezen voor ACD® betekent kiezen voor kwaliteit. In onze ateliers te Roeselare vertrekken jaarlijks duizenden serres, tuinkamers, carports en coverings die met erg veel zorg en toewijding worden gemaakt. A.C.D. , zoveel meer dan kweken alleen. Bezoek ons op www.acd.eu .

 8. MAPSIS METAL

  Turkije

  Het bedrijf voert mechanische operaties uit in de sector van aluminium profielen en biedt horizontale en verticale numeriek gestuurd (CNC) freeswerk en bewerking. Het bedrijf biedt standaard afmetingen en toleranties in overeenstemming met de vereisten van de klanten. Met expertise werkt Mapsis Metal voor fabrikanten in een groot aantal industriële sectoren, zoals de automobielindustrie, de luchtvaart, de spoorwegen, defensie, witgoederen, verwarming, koeling, ventilatie en zonnesystemen.

 1. ONLEVEL GMBH

  Duitsland

  Glasbalustrades zijn niet meer weg te denken in het dagelijks beeld bij het ontwerp van een gebouw. Onlevel balustrades zijn de ideale transparante glasbalustrades voor kantoren, winkelcentra, banken, musea, stations of appartementen. De transparante stijlvolle en veilige balustrade geven een meerwaarde aan elke ontwerp.

  Alle producten voor "aluminiumconstructies"

 2. AIR-TECH-BUD SP. Z O.O.

  Polen

  Vervaardiging van constructies, elementen en machine onderdelen voor de energiesector, bouwindustrie en machinebouw; vernieuwings- en bouwdiensten. Slijpen, draaien, snijden, boren, lassen van metalen.

 3. ALLAERT

  België

  Allaert Aluminium wordt erkend als toonaangevend in de sector, en wil dat blijven. Dit heeft te maken met kwaliteit als rode draad in de aanpak, en dit sinds 1955. Maar ook met gestadige groei en duurzame relaties met alle stakeholders. Allaert Aluminium wil zich verder blijven profileren als de specialist in aluminium-constructies voor de bouw, met de nadruk op architectuur.

 4. BLOMMAERT

  België

  Blommaert Alu is marktleider in aluminium scheepsluiken voor de binnenvaart. Het gamma werd uitgebreid met hydraulische hefsystemen, luikenwagens, radarmasten en allerhande dekuitrusting in aluminium, roestvast staal en staal. Het ging hierbij steeds over maatwerk. De kennis die in deze tijd werd opgebouwd kon worden gebruikt voor het ontwikkelen van mobiele daken voor landinstallaties.

 5. MELIS

  België

  Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij precisiewerk van topkwaliteit. Voor alle inlichtingen, vragen en/of offerte kan u hier met ons contact opnemen. Wij staan graag tot uw dienst!

 6. HEGGE

  België

  Reeds verscheidene generaties is Hegge actief in de metaalverwerking. Hegge nv realiseert metaalschrijnwerk (levert en plaatst van aluminium en stalen ramen, deuren en gevelwanden), toeleveringen (kleinconstructie, plaatbewerking, perswerken, engineering en poedercoating) en ten slotte spatschermen, geproduceerd uit aluminium traanplaat en in diverse afmetingen.

 7. ALDERA

  België

  Aldera is specialist in de aluminium verandabouw. Aldera ontwerpt en bouwt veranda’s met vlakke aluminum profielen, aluminium veranda’s en pergola’s met sierlijke molure, veranda’s en orangeriën mat slanke aluminium profielen, zwembadoverdekkingen, aluminium pergola’s; maar ook aluminium staalrenovatie en lakken en kleuren.

 8. GUDI BVBA

  België

  Denkt u aan bouwen of renoveren? GUDI denkt graag met u mee en houd daarbij rekening met al uw wensen en budget. Als verwerker van de gekende aluminium profielsystemen van Sapa, hebben wij alles in huis om uw toekomstplannen te helpen realiseren. Een gevarieerde en doordachte waaier aan profielen voor ramen, deuren, veranda's, poorten en gevels. Innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparen, veilig en kleurrijk.

 9. MS PLUS AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Aluminiumprofielsystemen voor machineframes, beschermingssystemen en transporttechniek. Of het nu om componenten of afgemonteerde oplossingen gaat, wij leveren geheel naar uw wensen.

 10. TUAL ALÜMINYUM

  Turkije

  All kind of Aluminium extrusion profiles, based in Konya, TURKEY