• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bakkerij - industriële

Resultaten voor

Bakkerij - industriële - Import export

 1. BISCOTTES ROGER

  Frankrijk

  Voor Roger Sarret, bakkerszoon, betekende het maken van beschuit vooral een herinnering aan vroeger ophalen, het plezier van voor de jaren van ontzegging, opnieuw leren en durven genieten van kleine dagelijkse genoegens. 65 jaar later is Roger er nog altijd. Zijn klantenkring, gesteld op kwaliteit, heeft zich uitgebreid en de ambachtelijke productie heeft zich ontwikkeld zonder de traditionele kwaliteitscriteria uit het oog te verliezen. Onze producten zijn bestemd voor de distributiemerken. Creatie van full service assortimenten.

 2. TISSAGE BASTIEN

  Frankrijk

  Het bedrijf TISSAGE BASTIEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Niet geweven stoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - industriële, stoffen voor voedingsmiddelen, Bakkerij - industriële, doeken voor voedingsmiddelen, en doeken voor kaas. Het is gevestigd in Caudry, Frankrijk.

 3. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  België

  Als groothandel in bakkerijsector staan wij in voor het verdelen van grondstoffen aan bakkerijen, horecazaken , snackbars, ijsbereiders en chocolateries. Ons doel is om onze trouwe klanten bij te staan met kwalitatieve produkten en een degelijke service aan te bieden met kennis van zaken. Om deze doelstelling te bereiken kunnen wij dan ook rekenen op de medewerking van de beste producenten op de markt en een zorgvuldig geselecteerd personeelsbestand dat voor U ter beschikking staat. Door regelmatige contacten met zowel producenten als kliënteel blijven wij up to date om U op de hoogte te houden van wat er reilt en zeilt in deze boeiende sector.

 4. ESCAUT VALLEY

  België

  Escaut Valley is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van bakkerij-ingrediënten. Ons vermogen om wereldwijd leiderschap en operationele uitmuntendheid in brood- en banketingrediënten te tonen, is een garantie voor de klant om het juiste product voor de juiste toepassing te ontvangen. De technologie van Escaut Valley gaat hand in hand met bakkersvaardigheden. We streven ernaar om hoogwaardige en innovatieve producten te leveren en om de voorkeurspartner van de bakkerij-industrie te zijn. Al onze producten voldoen aan internationale standaarden zoals ISO 9001, BRC en HACCP . We bieden ook HALAL- producten aan.

 5. RANSON

  België

  Ranson is behalve grossier tevens fabrikant van 3 groepen bakkerijproducten (marsepein, chocoladedecoratie en mixen), alsook importeur en exporteur van diverse grondstoffen en verschillende fruitsoorten voor industrieel gebruik. De afdeling non-food verzorgt de leveringen van klein materiaal, versieringen en verpakking voor dezelfde doelgroep van klanten: bakkers, banketbakkers – chocoladeverwerkers en ijsbereiders. Een gemotiveerde groep van verkopers weten de klanten op vakkundige wijze te informeren en raad te geven omtrent het uitgebreide assortiment van bakkerijproducten. Op een totale oppervlakte van 20.000 m² worden 10.000 producten rechtstreeks ingevoerd uit 32 landen en wachten op de afroep van de klanten. Als extra service biedt Ranson NV de mogelijkheid aan de klant om zich te bevoorraden in onze eigen afhaalcentra in Harelbeke, Hoeselt Brussel en Londen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEBRA-BLADES

  België

  In 1984 is de Heer Philippe De Brauwer begonnen met de firma De Brauwer BVBA. Deze firma was gespecialiseerd in het verkopen van bakkerijmachines en klein materiaal voor de bakkerii. Bij onderhoud van broodsnijmachines is de Heer Philippe De Brauwer op het idee gekomen om zelf zijn messen te vervaardigen om dat hij nooit tevreden was van wat er toen op de markt aanwezig was. Het vervaardigen van de messen was in de eerste fase handmatig, maar na verloop van tijd werd er geïnvesteerd in automatisatie. Diverse machines werden geautomatiseerd maar de vraag bleef stijgen vermits verschillende fabrikanten van broodsnijmachines hun weg gevonden hadden naar de firma DE BRAUWER BVBA. Door de toename ontstond in 1993 de eerste volautomatische messenslijpmachine.

 2. DOSSCHE INVEST

  België

  De bedrijvengroep Dossche produceert en commercialiseert een uitgebreid assortiment voedingsproducten: Dossche Mills is momenteel één van de grootste maalderijen uit Europa en tevens één van de belangrijkste producenten van bakkerijgrondstoffen, bloemproducten en afgeleide tarweproducten. Gourmand is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van diepgevroren bakkerijproducten. Hun ruim assortiment omvat o.a. viennoiserie, bladerdeegproducten, hartige snacks - klaar op te bakken en klaar om te rijzen-, speciale broden. Ook Tailormade producten kunnen op vraag van de klant en volgens zijn specificaties ontwikkelt, geproduceerd en verpakt worden. Dossche Feed International produceert dierenvoeding en concentraten die na grondige marktanalyses, specifiek voor de verschillende markten samengesteld en geproduceerd worden.

 3. PATROBA

  België

  Patroba is een industriële bakkerij gevestigd in het Belgische Aartselaar. Het bedrijf werd opgericht in de jaren '80 en produceert er voorverpakt en gesneden ambachtelijk brood. Aanvankelijk leverde Patroba aan kleinere bakkerij- of voedingswinkels, maar sinds 1993 steeds meer aan ketens van grotere orde zoals bijColruyt. Men levert over gans het land de verschillende broodsoorten Biaform, Biacol, Boerkens, Exosud, Grimbergen, Ternesse en Agrison. Tevens worden in Patroba private labelbroden gebakken.

 4. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Italië

  Het bedrijf Roberto, opgericht in 1962, is een industriële bakkerij gevestigd in de provincie Treviso. Roberto Alimentare srl kiest zijn eigen ingrediënten met veel toewijding en liefde voor het vak en staat bekend om de kwaliteit van zijn producten die tegenwoordig in Italië en in andere landen een belangrijke plaats innemen. Roberto is een innoverend bedrijf maar met stevige stradities voor wie kwaliteit voorop staat.

 5. BVBA GABRIËLLA

  België

  Semi industriële bakkerij die trouw is aan de recepten van vroeger. Dagelijks vers brood en lekker gebak te verkrijgen. Dit een heel jaar door 7/7. Indien er speciale wensen zijn kan hier in overleg ook voor gezorgd worden.

 1. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Italië

 2. TRILLI S.R.L.

  Italië

 1. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bulgarije

 2. NOVEPAN

  Frankrijk

 3. FORBANMETAL

  Spanje

 4. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Frankrijk

 5. VIGNOLA S.R.L.

  Italië

 6. BIONATIS - NOVEPAN

  Frankrijk

 7. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Italië

 8. DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A.

  Spanje

 1. EUROPIZZA SRL

  Italië

 2. PRODUCTOS ATOCHA

  Spanje

 3. MENISSEZ SAS

  Frankrijk

 4. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Portugal

 5. ALGOMAK

  Noord-Macedonië

 6. A.D.P. S.R.L.

  Italië

 7. HEIDINGER GMBH

  Duitsland

 8. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugal

 9. LINWOODS BULK INGREDIENTS

  Verenigd Koninkrijk

 10. BANDEJAS COMETA,S.L

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis