• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bakkerij - industriële

Resultaten voor

Bakkerij - industriële - Import export

 1. LEO'S HOUSE OF BAGELS

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEO'S HOUSE OF BAGELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Diepvriesproducten, diepvries bakkerijproducten, groothandel patisserie, en bevroren gebak. Het is gevestigd in Pallini, Griekenland.

 2. BISCOTTES ROGER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Voor Roger Sarret, bakkerszoon, betekende het maken van beschuit vooral een herinnering aan vroeger ophalen, het plezier van voor de jaren van ontzegging, opnieuw leren en durven genieten van kleine dagelijkse genoegens. 65 jaar later is Roger er nog altijd. Zijn klantenkring, gesteld op kwaliteit, heeft zich uitgebreid en de ambachtelijke productie heeft zich ontwikkeld zonder de traditionele kwaliteitscriteria uit het oog te verliezen. Onze producten zijn bestemd voor de distributiemerken. Creatie van full service assortimenten.

 3. TISSAGE BASTIEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TISSAGE BASTIEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Niet geweven stoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - industriële, stoffen voor voedingsmiddelen, Bakkerij - industriële, doeken voor voedingsmiddelen, en doeken voor kaas. Het is gevestigd in Caudry, Frankrijk.

 4. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  België

  Als groothandel in bakkerijsector staan wij in voor het verdelen van grondstoffen aan bakkerijen, horecazaken , snackbars, ijsbereiders en chocolateries. Ons doel is om onze trouwe klanten bij te staan met kwalitatieve produkten en een degelijke service aan te bieden met kennis van zaken. Om deze doelstelling te bereiken kunnen wij dan ook rekenen op de medewerking van de beste producenten op de markt en een zorgvuldig geselecteerd personeelsbestand dat voor U ter beschikking staat. Door regelmatige contacten met zowel producenten als kliënteel blijven wij up to date om U op de hoogte te houden van wat er reilt en zeilt in deze boeiende sector.

 5. ORIZON WEST

  België

  Gegroeid uit de samenwerking van twee plaatselijke bakkerijgrossiers is Orizon West een vaste waarde voor West- en Oost-Vlaanderen. Het familiale karakter van de zaak is gekenmerkt door service, persoonlijk contact en vertrouwen in combinatie met een compleet assortiment artikelen aan scherpe prijzen. Dit alles resulteert in een nog steeds groeiend cliënteel. Als grossier zijn we verdeler van alle grote merken uit de bakkerijwereld. Ons assortiment bevat naast grondstoffen, diepvriesproducten en zuivel ook verpakkingen, klein materieel en garniering. Bij Orizon West staat de betrachting naar een klantvriendelijke, goed georganiseerde distributie hoog in het vaandel. Dagelijks verzorgen onze vrachtwagens leveringen in West- en Oost Vlaanderen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  België

  Bakkerij Dockx bvba is actief in 3 marktsegmenten: de speciaalzaak-bakkerswinkel, bij de marktkramers en in de kaas- en delicatessenwinkels, aan wie een volledig gamma van verse producten kan geleverd worden, gaande van brood, kleine broodjes, viennoisserie, patisserie en biscuiterie. De actieradius beperkt zich momenteel tot Antwerpen en de Kempen. Bakkerij Dockx beschikt over 24 Cereal Centers, waaronder 12 winkels van Dockx Bakkerij. De onderneming verdeelt de volgende producten: baguettes, patisserie, brood kleine broodjes, viennoiserie, stokbrood en kleine koekjes.

 2. LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS

  België

  Leventi Sense, een innovatief bake-off systeem dat, geheel automatisch, voorgebakken broodjes afbakt en direct aan de klant presenteert voor zelfbediening. Het principe is simpel: 1) Vullen 2) Bakken 3) Zelfbediening! De oven zorgt voor een continu aanbod van verse, warme broodjes zonder de additionele kosten van speciaal opgeleid personeel en ingewikkelde technische aansluitingen. Het bakt wanneer er vraag is en stopt op momenten dat dit minder is. De Leventi Sense genereert additionele omzet tegen lage operationele kosten. Het gebruik en onderhoud van de Leventi Sense zijn eenvoudig en het energieverbruik is laag. Uw investering is snel terugverdiend!

 3. ESCAUT VALLEY

  België

  Escaut Valley is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van bakkerij-ingrediënten. Ons vermogen om wereldwijd leiderschap en operationele uitmuntendheid in brood- en banketingrediënten te tonen, is een garantie voor de klant om het juiste product voor de juiste toepassing te ontvangen. De technologie van Escaut Valley gaat hand in hand met bakkersvaardigheden. We streven ernaar om hoogwaardige en innovatieve producten te leveren en om de voorkeurspartner van de bakkerij-industrie te zijn. Al onze producten voldoen aan internationale standaarden zoals ISO 9001, BRC en HACCP . We bieden ook HALAL- producten aan.

 4. PATROBA

  België

  Patroba is een industriële bakkerij gevestigd in het Belgische Aartselaar. Het bedrijf werd opgericht in de jaren '80 en produceert er voorverpakt en gesneden ambachtelijk brood. Aanvankelijk leverde Patroba aan kleinere bakkerij- of voedingswinkels, maar sinds 1993 steeds meer aan ketens van grotere orde zoals bijColruyt. Men levert over gans het land de verschillende broodsoorten Biaform, Biacol, Boerkens, Exosud, Grimbergen, Ternesse en Agrison. Tevens worden in Patroba private labelbroden gebakken.

 5. BAKKERIJ ROELANDT

  België

  De familie Roelandt is reeds 3 generaties lang actief in de bakkerijsector. Begonnen als bescheiden dorpsbakkerij, groeide het familiebedrijf in ruim 60 jaar uit tot een van de meest vooraanstaande industriële bakkerijen van België. Een uitgebreid wagenpark verzekert 7 dagen op 7 een stipte levering van ovenverse bakkerijproducten. Met respect voor de artisanale traditie in combinatie met de uiterst geavanceerde productiemethodes verzekert de familie Roelandt constant kwalitatieve eindproducten : wit brood op basis van tarwebmoem, wit brood zonder zout, botersandwich, pistolet wit, pistolet grof, pistolet wit sesamzaad, croissant, boterkoek, confituurkoek, chocoladebroodje, éclair chocolade, éclair mokka, Berliner bol…

 1. DOSSCHE INVEST

  België

  De bedrijvengroep Dossche produceert en commercialiseert een uitgebreid assortiment voedingsproducten: Dossche Mills is momenteel één van de grootste maalderijen uit Europa en tevens één van de belangrijkste producenten van bakkerijgrondstoffen, bloemproducten en afgeleide tarweproducten. Gourmand is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van diepgevroren bakkerijproducten. Hun ruim assortiment omvat o.a. viennoiserie, bladerdeegproducten, hartige snacks - klaar op te bakken en klaar om te rijzen-, speciale broden. Ook Tailormade producten kunnen op vraag van de klant en volgens zijn specificaties ontwikkelt, geproduceerd en verpakt worden. Dossche Feed International produceert dierenvoeding en concentraten die na grondige marktanalyses, specifiek voor de verschillende markten samengesteld en geproduceerd worden.

 2. RANSON

  België

  Ranson is behalve grossier tevens fabrikant van 3 groepen bakkerijproducten (marsepein, chocoladedecoratie en mixen), alsook importeur en exporteur van diverse grondstoffen en verschillende fruitsoorten voor industrieel gebruik. De afdeling non-food verzorgt de leveringen van klein materiaal, versieringen en verpakking voor dezelfde doelgroep van klanten: bakkers, banketbakkers – chocoladeverwerkers en ijsbereiders. Een gemotiveerde groep van verkopers weten de klanten op vakkundige wijze te informeren en raad te geven omtrent het uitgebreide assortiment van bakkerijproducten. Op een totale oppervlakte van 20.000 m² worden 10.000 producten rechtstreeks ingevoerd uit 32 landen en wachten op de afroep van de klanten. Als extra service biedt Ranson NV de mogelijkheid aan de klant om zich te bevoorraden in onze eigen afhaalcentra in Harelbeke, Hoeselt Brussel en Londen.

 1. DEBRA-BLADES

  België

  In 1984 is de Heer Philippe De Brauwer begonnen met de firma De Brauwer BVBA. Deze firma was gespecialiseerd in het verkopen van bakkerijmachines en klein materiaal voor de bakkerii. Bij onderhoud van broodsnijmachines is de Heer Philippe De Brauwer op het idee gekomen om zelf zijn messen te vervaardigen om dat hij nooit tevreden was van wat er toen op de markt aanwezig was. Het vervaardigen van de messen was in de eerste fase handmatig, maar na verloop van tijd werd er geïnvesteerd in automatisatie. Diverse machines werden geautomatiseerd maar de vraag bleef stijgen vermits verschillende fabrikanten van broodsnijmachines hun weg gevonden hadden naar de firma DE BRAUWER BVBA. Door de toename ontstond in 1993 de eerste volautomatische messenslijpmachine.

 2. SOENENS

  België

  Soenens Bakkerijgrondstoffen in West-Vlaanderen levert hoogkwalitatieve grondstoffen aan professionele brood- en banketbakkers. Soenens kan u de grondstoffen leveren om de lekkerste broden en smakelijkste koffiekoeken en taarten te bakken. Hun producten van topkwaliteit worden met de grootste zorg opgevolgd. Het bedrijf levert grondstoffen en producten van grote merken zoals Delipan, Delifrance en Pastridor, maar ook andere merken en hun eigen gamma ‘Artiback’ broodspecialiteiten, patisserie en viennoiserie producten.

 3. SMILDE BAKERY

  België

  Smilde Bakery bestaat uit een groep professionele bakkerijen en levert een breed assortiment aan ambachtelijke bakkerijproducten. Met haar productgroepen bedient Smilde Bakery elk marktsegment: van ambachtelijke bakkerijen en -slagerijen, foodservice, benzinestations, cateringbedrijven, collectiviteiten en retail tot industriële bakkerijen. Het assortiment voorziet in ruim 500 ambachtelijke bakkerijproducten, gericht op de professionele markt en de consumentenmarkt. Produkten : roomhoorns en bladerdeegschelpen, tarteletten en taartbodems, zanddeeg, meringues en charlottes, choux en eclairs, hartige producten, diepvries patisserie, afgewerkte patisserie, koekjes, bake-off snacks…

 4. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Italië

  Het bedrijf Roberto, opgericht in 1962, is een industriële bakkerij gevestigd in de provincie Treviso. Roberto Alimentare srl kiest zijn eigen ingrediënten met veel toewijding en liefde voor het vak en staat bekend om de kwaliteit van zijn producten die tegenwoordig in Italië en in andere landen een belangrijke plaats innemen. Roberto is een innoverend bedrijf maar met stevige stradities voor wie kwaliteit voorop staat.

 5. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrijk

  Als handelspartner van supermarkten, vervaardigt de onderneming Les Brioches Fonteneau brioches en zoete broodjes onder haar eigen merk “Ma Boul’Ange” en onder huismerken en promoot op deze manier de typische producten uit La Vendée. De firma les Brioches Fonteneau beschikt met zijn twee productielocaties over flexibele, moderne en sterke troeven. Door constante vernieuwing, is hij in staat de productie aan te passen aan het ritme van de vraag met behoud van de veeleisende kennis van de bakker.

 6. DAUPHINE

  België

  Dauphine is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in België synoniem voor kwalitatieve bake-off producten waar smaak & gebruiksgemak centraal staan. Een ruim gamma goed voor een grondige en praktische invulling van je dagdagelijkse behoeften. Bij Dauphine zit je goed voor smakelijke en knapperige stokbroden & heerlijke pistolets. Voor lekkere grote broden, super smakelijke taartjes over voorverpakte alternatieven tot trendy hartige snacks.

 7. BVBA GABRIËLLA

  België

  Semi industriële bakkerij die trouw is aan de recepten van vroeger. Dagelijks vers brood en lekker gebak te verkrijgen. Dit een heel jaar door 7/7. Indien er speciale wensen zijn kan hier in overleg ook voor gezorgd worden.

 8. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Italië

  Het bedrijf MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvries bakkerijproducten, en diepvriesbrood. Het is gevestigd in Covo, Italië.

 1. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf BAKER'S STANDARD LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 2. NOVEPAN

  Frankrijk

  Het bedrijf NOVEPAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is gevestigd in Lomme, Frankrijk.

 3. FORBANMETAL

  Spanje

  Het bedrijf FORBANMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, anti-aanbakplaten, pasvormen, Schaaltje, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Terrassa, Spanje.

 4. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA PARISIENNE DE BAGUETTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is gevestigd in Aubervilliers, Frankrijk.

 5. BIONATIS - NOVEPAN

  Frankrijk

  Het bedrijf BIONATIS - NOVEPAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische landbouw. Het is gevestigd in Haute Rivoire, Frankrijk.

 6. MENISSEZ SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf MENISSEZ SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren stokbroden. Het is gevestigd in FEIGNIES, Frankrijk.

 7. HEIDINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEIDINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - industriële, Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Hotel, Bakkerij - industriële, Conserven - vlees en vleeswaren, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en Hotel. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 8. PRODUCTOS ATOCHA

  Spanje

  Het bedrijf PRODUCTOS ATOCHA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is gevestigd in Leganés, Spanje.

 9. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - industriële, diepvriesbrood, en Banketbakkerij - industriële. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 10. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Italië

  Het bedrijf PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren beschuitstengels. Het is gevestigd in Torino, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis