• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bakkerij - machines en materiaal

Resultaten voor

Bakkerij - machines en materiaal - Import export

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Zuid Korea

  Verified by europages badge

  Bakkerij en zoetwarenindustrie gebruik "Rice Cake Machine" De SYP Rice-cakemachine kan worden geclassificeerd als een Bakkerijmachine of een Confectionery Machine. Wij zijn de vervaardiging van Rice Cake Popping Machine. Met deze natuurlijk graangewasmachine worden alleen korrelchips of taarten gebruikt met 100% natuurlijke korrel, bijvoorbeeld rijst, bruine rijst, maïs, gerst, enz. Met een rijstcake-machine kunnen Aardappelchips, Sojabonenchips, enz. Worden gemaakt met aardappelpallet of soja. Bonen pallet. Aangezien 100% graanhapje uitstekend is in voedingswaarde en een goede reputatie van de consument krijgt, is het makkelijk te commercialiseren. Onze SYP-serie heeft compact design en een super gemak voor gebruik. Het is ook makkelijk om de tijd, de dikte en de vorm te controleren en wordt daarom uitgebreid gebruikt van de winkels naar de fabrieken. Het wordt ook genoemd als rijsttappers, poppentaartmachine, rijstpopmachine, maïscakeautomaat, puffermachine, gepofte taartmachine, Koreaanse rijstcake machine, popmachine, enz.

 2. SACAR FORNI

  Italië

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl heeft vele jaren ervaring in de productie en verkoop van machines voor bakkerijen, banketbakkerijen en pizzeria's. Zij produceren ovens, winkeluitrusting en -meubilair, benodigdheden voor hotels, bars, restaurants en openbare gelegenheden, winkel- en supermarktinrichting en industriële en commerciële koelkasten. U kunt elektrische-, gas-, diesel-, tunnel- en bandovens en ovens met mobiel frame en koelkasten en snelkoelers bestellen.

 3. DAMS MACHINE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAMS MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - Machines en materiaal, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Voeding - machines en uitrustingen, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Bakkerij - Machines en materiaal, Kneedtroggen voor banketbakkerijen - mechanisch, industriële bakkerijmachines, en Transportbanden voor de brood- en banketindustrie. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakken - papier, Bakkerij - Machines en materiaal, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, bedrukte papieren zakjes, custom-made papieren zak, Zakken - papier, Papieren tassen voor reclamedoeleinden, Bakkerij - Machines en materiaal, en Verpakkingen voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Kostomloty Pierwsze, Polen.

 5. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Nederland

 2. PANEM INTERNATIONAL

  Frankrijk

  In 1969 ontwierp PANEM de eerste kast voor de controle van het rijsproces. Deze geavanceerde technologie, bestemd voor professionele bakkers en banketbakkers, betekende een hele omwenteling in het vak, zowel wat betreft het comfort tijdens het werk als de regelmaat van de productie. Sindsdien is PANEM INTERNATIONAL doorgegaan met het ontwikkelen van oplossingen die in de verschillende sectoren innovatie, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en rentabiliteit met zich meebrengen en die tegelijk de kwaliteit van de afgewerkte producten ten goede komen. Wij spelen in op problemen i.v.m. koude door producten voor te stellen voor het snel diepvriezen, voor gecontroleerde rijsprocessen, voor koelsystemen met positieve en negatieve temperaturen en voor het snel afkoelen. Voor iedere behoefte, voor iedere situatie ontwerpt, test en bouwt PANEM oplossingen op maat. Wij beschikken over een interne werkplaatsen waar de producten gebouwd worden. Wij vervaardigen rekken voor verkooppunten in alle technische sectoren die aan alle vereisten voldoen op het gebied van geventileerde koude voor professionele bakkerijen en banketbakkerijen.

 3. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC produceert industriële snoepgoedmachines voor de productie van snoepgoed, zuurtjes en banketbakkersproducten voor de gebak- en bakkerij-industrieën onder de merknaam “Sura”. De fabrikant produceert machines en industriële uitrustingen voor de banketbakkersindustrie: gietmachines voor het maken van pralines en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, gietmachines voor het vervaardigen van praline en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, kneedmachines, glazuuruitrusting voor het maken van glazuur voor gebak, bonbons, enz. Op aanvraag van de klant kan de fabrikant tevens een gebruiksklare productielijn voor glazuur en het decoreren van gebak, het maken van gevuld snoep, koekjes en overig leveren. PKO produceert sinds 2010 machines en uitrustingen voor de voedingsindustrie. De “Sura” banketbakkersapparatuur wordt vervaardigd volgens tekening van de klant. De compacte machines zorgen voor ruimtebesparing en kunnen op intuïtieve wijze bediend worden.

 4. BACKTECH SAM GMBH

  Duitsland

  Een 20 jarige succesverhaal: Wat begon in 1993 als een zuiver servicebedrijf, is vandaag de dag uitgegroeid tot de innovatieve fabrikant van de individuele bakkerijtechnologie. De focus van onze inspanningen is de klant met zijn specifieke eisen, die wij met onze producten op maat oplossen. Onze kwaliteitsproducten stellen u in staak een uitstekende productkwaliteit te verkrijgen op een goede beheersbare en hygiënische manier.De beginselen van de hoogste kwaliteit en precisie zijn weerspiegeld in de prachtige artisanale ambachtelijke gebakjes. Omdat in onze machines en apparatuur jarenlange ervaring en technische innovatie is gestoken.Ons productaanbod: Wij zijn gespecialiseerd in de productie van waren zoals pretzels, broodjes, brood, zoutjes en pizza. De wens van de klant voor deegverwerkings- en transportoplossingen wordt vervuld met eigen ontwikkelingen of met producten van samenwerkende partners.

 5. HERBERT BIRNBAUM GMBH

  Duitsland

  Onze rijsmandjes geven uw deeg de nodige steun, de juiste vorm en het mandpatroon – en als u het wenst zelfs de persoonlijke handtekening van uw onderneming. Herbert Birnbaum Brotformen is een familiebedrijf met een 165-jarige traditie. In overeenstemming met het motto voorsprong door vakkennis en ideeën produceren wij sinds 1847 broodrijsmandjes en bakkerijapparatuur voor ondernemingen die waarde hechten aan de veeleisende productie van bakproducten. Dankzij onze lange traditie in de broodvormontwikkeling en onze omvangrijke baktechnische kennis is Herbert Birnbaum sinds vele jaren marktleider in Duitsland: Wij bieden de grootste verscheidenheid aan rijsmandjes uit pitriet en kunststof, als standaardvormen en in individuele productie. Onze broodvormen worden door ambachtelijke bedrijven, middelgrote ondernemingen en in de grootindustrie wereldwijd voor de productie van hoogwaardige bakproducten gebruikt.

 1. THEO VAN VLIET WEESP

  Nederland

  Theo van Vliet Weesp B.V. is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van bakkerijmachines en ovens. Daarnaast hebben we alles in huis om complete bakkerijen en winkels in te richten. Wij beschikken over een grote voorraad nieuwe en gebruikte bakkerijmachines. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor : •Onderhoud en 24-uurs dienstverlening (zowel binnen- als buitendienst) •Inrichting van complete bakkerijen •Verkoop, verhuur en lease van bakkerijmachines en ovens •Inkoop van uw bakkerijmachines en ovens •Brander- en onderhoudscontracten •Revisie door gespecialiseerde (elektro)monteurs •Las en spuitwerk •Export van bakkerijmachines en ovens

 2. BAKKERIJWERELD

  Nederland

  Of het nu gaat om de inrichting van een nieuwe bakkerij of het vervangen van afgeschreven apparatuur, we hebben voor iedereen een oplossing. Met een dagelijks wisselend aanbod van nieuwe, - en gebruikte machines zit er vaak wel wat tussen wat aan uw eisen voldoet. Omdat we beschikken over een groot netwerk zal er weinig zijn waar we niet aan kunnen komen. Heeft u specifieke wensen of wilt u ons aanbod komen bekijken, 1 telefoontje, mailtje of berichtje via WhatsApp/ Facebook is voldoende om een afspraak te maken om een bezoek te brengen aan onze hal in Ede.

 1. WILLEMSE & VAN ENGELEN

  Nederland

  Als u op zoek bent naar specialisten op het gebied van spuitmachines, bent u bij ons aan het goede adres . Reeds 20 jaar fabriceren wij kwalitatief uitstekende ambachtelijke en industriële bakkerijmachines voor het verspuiten van diverse grondstoffen zoals o.a.: gelei, chocolade, ei, vet & fondant. Tevens vervaardigen wij deegverwerking machines voor de banketindustrie. W & VE is ook uw partner in op maat gemaakte machines; geheel volgens de wensen van onze klant. Wij zijn een internationaal georiënteerde onderneming die exporteert naar meer dan 45 landen ; rechtstreeks of via onze 80 dealers verspreid over alle continenten.

 2. LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS

  België

  Leventi Sense, een innovatief bake-off systeem dat, geheel automatisch, voorgebakken broodjes afbakt en direct aan de klant presenteert voor zelfbediening. Het principe is simpel: 1) Vullen 2) Bakken 3) Zelfbediening! De oven zorgt voor een continu aanbod van verse, warme broodjes zonder de additionele kosten van speciaal opgeleid personeel en ingewikkelde technische aansluitingen. Het bakt wanneer er vraag is en stopt op momenten dat dit minder is. De Leventi Sense genereert additionele omzet tegen lage operationele kosten. Het gebruik en onderhoud van de Leventi Sense zijn eenvoudig en het energieverbruik is laag. Uw investering is snel terugverdiend!

 3. NORBERT PICEU

  België

  De NV Norbert Piceu is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, herstel en onderhoud van kassa's, weegtoestellen, voedingsmachines, horecatoestellen, grootkeuken toestellen en slagerijmachines. Wij zijn hoofdverdeler van Mettler-Toledo en Toshiba TEC weegtoestellen en kassasystemen. Nieuw is onze rechtstreekse koppeling met de Toshiba betaalautomaat! Op het vlak van voedingsmachines verdelen we het hele gamma van Robot-Coupe en Dito-Electrolux (Dito-Sama). Daartoe behoort de eenvoudige groentesnijder, mixer, cutter, blixer alsook de industriële keukenapparatuur waaronder turbo mixers, verticale cutters, bain-marie, enz.... Onder het merk Zanussi kunt u bij ons terecht voor Uw kookfornuis, friteuse, vaatwasmachine en combisteamer. Voor de slager hebben wij alle machines zowel voor de winkel als de werkplaats, zoals hakmolens, vacuümmachines, vermalsers, vleessnijmachines(retro, professioneel en particulier), kaassnijmachines, cutters, mengers, beenderzagen, vulbussen, enz...

 4. VAN DEN BROUCKE BAKKERIJMACHINES

  België

  Bij Van Den Broucke Bakkerijmachines kan je terecht voor allerlei bakkerijmachines. Onder andere: klima's, klopper-mengers, kneedmachines, afwegers, opbollers, langmakers, verdeler-opbollers, bakovens, uitrolmachines, rijskasten, broodsnijmachines, dresseer- en spuit-machines, pasteurisatoren, ijsbereidingsmachines, chocolademachines, afwasmachines, platenreinigingsmachines, koel- en vriesinstallaties, ... Onze merken die we verdelen zijn: Bear, Gram, Hein, Jeros, Kemper, Lainox, Lillnord, Seewer Rondo, SINMAG, ...

 5. PAUL FIERENS

  België

  Fierens Paul is fabrikant van taartrekken, broodrekken, plaatrekken, werkbanken en werktafels voor bakkerijen. Alles wordt in onze atelier gemaakt. Wij leveren ook aan groothandel. U kan tevens bij ons terecht voor al dan niet eetbare versieringen voor patisserie, voor alle mogelijke gelegenheden. Verjaardagen, clowns, Pasen, Kerstmis, Sinterklaas, kortom voor alle mogelijke feestdagen hebben wij de gepaste versieringen voor in uw bakkerij of voor uw patisserie. Natuurlijk verzorgen wij ook al uw klein materiaal voor in de bakkerij. Van bakvormen, broodvormen, taartvormen tot borstels, spatels, scheppen, mengkommen, maar ook kloppers, spuitzakken, messen, appelschillers, enz.

 6. WINDELS MACHINERY

  België

  Windels Machinery is reeds meer dan 20 jaar actief in de patronale en industriële bakkerijsector. Na de overname van Nidur waar we met enkele belangrijke merken in contact kwamen, die we nog steeds importeren en verdelen. Wij zorgen voor de volledige montage van de installatie en daarnaast bieden wij u onze welgekende service aan. Wij zijn lid van Ubelma (Unie van Belgische fabrikanten en invoerders van materiaal voor de bakkerij). Producten : ovens, kloppers, kneders, mengers, broodsnijmachines, klimaatregeling Fawi, uitroltafels, remrijskasten, spuitmachines, afwasmachines, inox meubilair en maatwerk, waterdosering.

 7. RANSON

  België

  Ranson is behalve grossier tevens fabrikant van 3 groepen bakkerijproducten (marsepein, chocoladedecoratie en mixen), alsook importeur en exporteur van diverse grondstoffen en verschillende fruitsoorten voor industrieel gebruik. De afdeling non-food verzorgt de leveringen van klein materiaal, versieringen en verpakking voor dezelfde doelgroep van klanten: bakkers, banketbakkers – chocoladeverwerkers en ijsbereiders. Een gemotiveerde groep van verkopers weten de klanten op vakkundige wijze te informeren en raad te geven omtrent het uitgebreide assortiment van bakkerijproducten. Op een totale oppervlakte van 20.000 m² worden 10.000 producten rechtstreeks ingevoerd uit 32 landen en wachten op de afroep van de klanten. Als extra service biedt Ranson NV de mogelijkheid aan de klant om zich te bevoorraden in onze eigen afhaalcentra in Harelbeke, Hoeselt Brussel en Londen.

 8. PEERAER

  België

  Reeds meer dan 80 jaar bouwt en levert PEERAER ovens bakkerijwereld. Vanaf het ontstaan in 1920 legt de firma zich toe op de constructie van tubenovens. Vandaag de dag worden zowel ringtubenovens, warmeluchtovens als rotatieovens gebouwd. Dit geschiedt in onze fabriek te Antwerpen. In de jaren tachtig werd gestart met de verkoop van bakkerijmachines. Gerenommeerde merkleveranciers stelden PEERAER aan als exclusief wederverkoper van hun producten. PEERAER streeft naar een duurzaam en degelijk product, dat beantwoordt aan de huidige eisen. Machines : spiraalkneders, afmeetmachines, klopper mengelaar, kegelopboller, uitrolttafels, pistoleropboller, stokbroodmachines, broodsnijmachines, platenpoetsmachines, afwasmachines, waterapparaten, … en tweedehands machines.

 1. VERBEKE BAKKERIJSERVICE

  België

  Verbeke Bakkerijmachines is een dynamische firma die zich specifiek richt tot professionele warme bakkers. Wij bieden u bakkerijmachines en bakkerijovens aan van diverse topmerken: BONGARD, Fritsch en Rhima zijn onze huismerken. Daarnaast verdelen wij ook nog Gostol broodlijnen, JAC broodsnijmachines, GPG thermische olie ovens, Bakon spuitmachines en GRAM koeling. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands bakkerijmachines kunnen wij ook instaan voor het onderhoud en herstellingen van uw machines en ovens.

 2. LUC DUTRY

  België

  Gestart als bakker in 1971 is Luc Dutry nu gespecialiseerd in bakkersmachines en materiaal. Bij zowel nieuw- als tweedehands ligt onze klemtoon op kwaliteit en dat tegen de beste prijs! Wij staan in voor het herstellen en onderhouden van de machines en vervangen ook alle broodmessen. Daarnaast hebben wij een groot gamma inox-materiaal en staan ook in voor uw inox-maatwerk! Wij zijn verdeler van Liebherr-koelkasten en –diepvriezers. Verder bieden wij een groot assortiment voor beenhouwerij, traiteur, horeca en diverse instellingen. Daarnaast kopen en verkopen wij ook loten en falingen.

 3. DE BRAUWER

  België

  De Brauwer BVBA is sinds 1984 de specialist in nieuwe broodsnijmachines, occasie broodsnijmachines en in klein materiaal voor de bakker. We hebben onze eigen herstelldienst voor een vlotte service, we beschikken over een ruime stock en we kunnen op maat werken voor sommige producten: Transportwagens, snijplanken, draadroosters, vaatwas- en glazenkorven, INOX werktafels en meubelen, ...

 4. I&G

  België

  Bij ons kan u terecht voor ambachtelijke, bake-off en industrieele bakkerij installaties. Professioneel advies, eigen plaatsingsdienst en uitgebreide dienst na verkoop zijn onze troeven. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van verscheidene topmerken. Zowel nieuwe als 2dehands toestellen. Ook voor alle toebehoren zoals broodkarren en rekken, koeltogen, ...bent u bij ons aan het juiste adres. U kan ook steeds bij ons terecht voor het reviseren en herstellen van uw toestellen.

 5. BAKON FOOD EQUIPMENT

  Nederland

  Bakon ontwikkelt en produceert spuitmachines, doseermachines en snijmachines voor ambachtelijke en industriële banketbakkers die eisen stellen. De dagelijkse praktijk is onze leerschool. Banketbakkers van overal ter wereld voeden ons met vragen. Op deze vragen bedenken we passende oplossingen en realiseren we perfecte machines. Machines waarmee banketbakkers sneller, efficiënter, effectiever en prettiger werken en betere producten neerzetten.

 6. VERMEULEN EN ZONEN

  België

  De firma Vermeulen stelt u een zeer uitgebreid gamma bloem voor, grondstoffen en verpakking. Haar afdeling Mat & Deco (materiaal en decoratie) is zeer gespecialiseerd in bakkerijmachines (nieuw, revisie alsook alle herstellingen) en de volledige inrichting van ateliers van de ambachtelijke en industriële bakkerij.

 7. DROESSAERT

  België

  Droessaert verdeelt meer dan 2000 producten voor brood- en banketbakker, chocolatier, croissanterie en ijsbereider. Alle grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers om u een optimale kwaliteit te garanderen.

 8. DIMOBA

  Spanje

  Dimoba levert allerlei professionele uitrustingen en artikelen voor de bakkerij-, banketbakkerij- en horecasector. Raadpleeg onze website voor meer informatie.

 9. ITT INTERNATIONAL TECHNICAL TEXTILES GMBH

  Duitsland

  oliebollenpapier, wisseldoek, loogdoek, doek voor automaten, automaatdoek, rijsmandinzet, rijskastinzet, oliebollendoek, filter, broodpanafdekkingen, meelstrooier, vuldoeken

 10. DAFROM BAKKERIJMACHINES

  Nederland

  Verkoop van eigen producten bakkerij machines.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bakkerij - machines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

197 Bedrijven