• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • band- en plaatstaal - ferro

Resultaten voor

Band- en plaatstaal - ferro - Import export

 1. SEMETAL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, plaatijzer, aluminium, Band- en plaatstaal - ferro, aluminium en legeringen, metalen skeletbouw, machinale bewerkingen staalplaat en pijpen, aluminiumplaten, en profielen van aluminium. Het is gevestigd in Gaggiano, Italië.

 2. L.E.M.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L.E.M., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, snijwerkzaamheden van metaal, vouwen van metalen, Band- en plaatstaal - ferro, en metaalbewerkingen. Het is gevestigd in Castell'alfero, Italië.

 3. BUMET

  Nederland

  BUMET is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van plaatwerkonderdelen, complete samenstellingen en gereedschappen. Het bedrijf staat voor uitgebreide technische kennis, jarenlange ervaring en grote betrokkenheid bij de ontwikkeling van een product. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid kenmerken BUMET. BUMET heeft alle kennis, expertise en faciliteiten voor hoogwaardige plaatwerkproductie in eigen huis. Van engineering en gereedschapbouw, tot alle plaatbewerkingstechnieken en montagewerkzaamheden. Voor het lakken en spuitwerk wordt samengewerkt met gerenommeerde leveranciers.

 4. ALPHA STEEL & STONE

  Nederland

  Welkom bij Alpha Steel & Stone. Jong gemotiveerd bedrijf met ambachtelijk vakmanschap. We zijn een bedrijf gespecialiseerd in staal, steen, papier en plastic. We leveren alleen de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Omdat wij gefascineerd door staal zijn en altijd proberen oplossingen voor onze klanten te zoeken hebben wij in de loop van de jaren een enorm uitgebreid netwerk opgebouwd. Als u voor natuursteen komt, dan kiest u voor een duurzaam kwaliteitsproduct. De natuur levert ons de meest prachtige materialen welke vragen om een zorgvuldige behandeling en verwerking. Wij hebben een breed assortiment afstandhouders. U bent bij ons altijd aan het juiste adres, of u nu op zoek bent naar kleinere producten voor de wapening van een betonnen bank met hoge eisen voor zichtwerk of de langere strips voor de massaproductie van bijvoorbeeld breekplaatvloeren. Door onze brede netwerk hebben wij groot assortiment papier in alle maten. Mocht u zelf met een voorstel komen kunnen we u altijd van dienst zijn. Samen komen we op een product uit. U bent van harte welkom in onze showroom.

 5. AMBROSINI G.T. SRL

  Italië

  Ambrosini G.T. is gespecialiseerd in de bewerking van de volgende grondstoffen: aluminium voor OX en bekleed, ijzer, rvs, koper, messing, Alucobond; snijden, buigen met pers, snijden van sleuven, lassen, oppervlakte afwerking, platen, ponsen; lat van ruw en bekleed aluminium; platen van gelast aluminium; kolommen, palen; rvs bekleding, rvs aanrechten en afzuigkappen op maat; handelsmerken; ontwerp voor meubilair met lasersnijmaat van 20 mm; correspondentiebakken van roestvast staal op maat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Tsjechische Rep.

  Ekoinstal, een leidende distributeur van staalproducten in Polen, biedt een breed gamma van koolstofstalen producten.We zijn al meer dan 20 jaar leverancier van staalproducten voor onze partners.We bieden een breed gamma aan opslag, dat uit bladen, buizen, profielen en staven bestaat.

 2. FLO

  België

  De speciaalzaak in strekmetaal : Gerekt metaal voor lucht- en oliefilters voor wagens, industrie en grootkeuken. Afsluiting. Naaldhak vriendelijke treden en roosters. Geperforeerde platen. Anti-slip treden en roosters...

 3. HEBOSS INTERNATIONAL

  België

  Staalproducten.

 4. ARCELORMITTAL STAALHANDEL BORN

  Nederland

  Producten: Balkstaal, stafstaal en strippen, staalplaten, buizen en buisprofielen, koudgevormde profielen, betonstaal, bouwstaalmatten, raatliggers, geïntegreerde vloerliggers.

 5. ANTWERPSE METALEN

  België

  Antwerpse Metalen levert staal aan onder meer knip- en snijbedrijven, constructie werkplaatsen en Scheepswerven. Het bedrijf biedt traanplaten et wildmaten.

 1. MARCEGAGLIA BENELUX

  België

  Staalproducent.

 2. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italië

  Het bedrijf METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzeren spoelen, Bouwstaal, platen van metaal, en Platen. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 1. MOBIDIZAYN METAL

  Turkije

  Het bedrijf MOBIDIZAYN METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 2. EMJ METALS

  Letland

  Het bedrijf EMJ METALS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Militaire voertuigen, lasersnijden, Band- en plaatstaal - ferro, Militaire voertuigen, en lasersnijden van roestvrij staal. Het is gevestigd in Kekava, Letland.

 3. SA CLISSON METAL

  Frankrijk

  Het bedrijf SA CLISSON METAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Buizen en pijpen - staal, Band- en plaatstaal - ferro, en Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Moncoutant, Frankrijk.

 4. ATOLE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren stortgoten, en koperen stortgoten. Het is gevestigd in Castries, Frankrijk.

 5. TAGAR SA

  Frankrijk

  Het bedrijf TAGAR SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatstaal, Staal, Plaatstaal, en Staal. Het is gevestigd in Carignan, Frankrijk.

 6. FORGES DE LA LOIRE AFL

  Frankrijk

  Het bedrijf FORGES DE LA LOIRE AFL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Smeedijzer, Band- en plaatstaal - ferro, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Thermische staal- en metaalverwerking, Smeedijzer, Band- en plaatstaal - ferro, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Saint-Herblain, Frankrijk.

 7. UNIVERS FOG

  Frankrijk

  Het bedrijf UNIVERS FOG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Plaatwerkerij - industrieel, Ketelbouw, Plaatwerkerij - industrieel, Plaatwalserij, en fijn plaatwerk. Het is gevestigd in Masevaux, Frankrijk.

 8. SAVOJNI SRL

  Italië

  Het bedrijf SAVOJNI SRL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Bandstaal, koudgewalst, Band- en plaatstaal - ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, loonsnijden, en Bandstaal, koudgewalst. Het is gevestigd in Moncalieri, Italië.

 1. MCM

  Luxemburg

  Het bedrijf MCM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, spoelen, Band- en plaatstaal - ferro, liggers, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Dudelange, Luxemburg.

 2. COFRAFER - BAMESA

  Frankrijk

  Het bedrijf COFRAFER - BAMESA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren plaatijzer, snijden van staalplaten, plaatijzer - handel, en gealuminiseerde platen. Het is gevestigd in Bonneuil Sur Marne, Frankrijk.

 3. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polen

  Het bedrijf BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Profielen en staven - non-ferro, Profielen en staven - ferro, Band- en plaatstaal - ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Profielen en staven - non-ferro, Profielen en staven - ferro, en Band- en plaatstaal - ferro. Het is gevestigd in Lódz, Polen.

 4. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Profielen en staven - ferro, Band- en plaatstaal - ferro, Bouwnijverheid - ijzerwaren, Profielen en staven - ferro, en getrokken ijzer. Het is gevestigd in Montecchio Emilia, Italië.

 5. HAKOPAR EKSPORT-IMPORT

  Polen

  Het bedrijf HAKOPAR EKSPORT-IMPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Gietijzerproducten, Band- en plaatstaal - ferro, en Gietijzerproducten. Het is gevestigd in Ozimek, Polen.

 6. METALANN

  België

  Het bedrijf METALANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - ferro, Draad en kabels - ferro, centra voor lasersnijden, en bandijzer. Het is gevestigd in Meslin L'evêque, België.

 7. BAYKAN STEEL

  Turkije

  Het bedrijf BAYKAN STEEL, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, Band- en plaatstaal - ferro, ijzerplaten, ijzeren profielen, Staal en metaal, en Band- en plaatstaal - ferro. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf BOURASSEAU INDUSTRIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, snijden en persen staalplaten, Plaatwerkerij - industrieel, gegalvaniseerde staalplaten, en voorgeverfde staalplaten en aluminium in meerdere kleuren. Het is gevestigd in Les Epesses, Frankrijk.

 9. ISAF SRL

  Italië

  Het bedrijf ISAF SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Band- en plaatstaal - ferro, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Sant'agata Sul Santerno, Italië.

 10. CO.FER.S.

  Italië

  Het bedrijf CO.FER.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Band- en plaatstaal - ferro, ingezaagde dakplaten, gegalvaniseerde buizen, en gegalvaniseerde platen. Het is gevestigd in Schio, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis