• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • band- en plaatstaal - ferro

Resultaten voor

Band- en plaatstaal - ferro - Import export

 1. L.E.M.

  Italië

 2. BUMET

  Nederland

  BUMET is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van plaatwerkonderdelen, complete samenstellingen en gereedschappen. Het bedrijf staat voor uitgebreide technische kennis, jarenlange ervaring en grote betrokkenheid bij de ontwikkeling van een product. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid kenmerken BUMET. BUMET heeft alle kennis, expertise en faciliteiten voor hoogwaardige plaatwerkproductie in eigen huis. Van engineering en gereedschapbouw, tot alle plaatbewerkingstechnieken en montagewerkzaamheden. Voor het lakken en spuitwerk wordt samengewerkt met gerenommeerde leveranciers.

 3. ALPHA STEEL & STONE

  Nederland

  Welkom bij Alpha Steel & Stone. Jong gemotiveerd bedrijf met ambachtelijk vakmanschap. We zijn een bedrijf gespecialiseerd in staal, steen, papier en plastic. We leveren alleen de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Omdat wij gefascineerd door staal zijn en altijd proberen oplossingen voor onze klanten te zoeken hebben wij in de loop van de jaren een enorm uitgebreid netwerk opgebouwd. Als u voor natuursteen komt, dan kiest u voor een duurzaam kwaliteitsproduct. De natuur levert ons de meest prachtige materialen welke vragen om een zorgvuldige behandeling en verwerking. Wij hebben een breed assortiment afstandhouders. U bent bij ons altijd aan het juiste adres, of u nu op zoek bent naar kleinere producten voor de wapening van een betonnen bank met hoge eisen voor zichtwerk of de langere strips voor de massaproductie van bijvoorbeeld breekplaatvloeren. Door onze brede netwerk hebben wij groot assortiment papier in alle maten. Mocht u zelf met een voorstel komen kunnen we u altijd van dienst zijn. Samen komen we op een product uit. U bent van harte welkom in onze showroom.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Italië

  Ambrosini G.T. is gespecialiseerd in de bewerking van de volgende grondstoffen: aluminium voor OX en bekleed, ijzer, rvs, koper, messing, Alucobond; snijden, buigen met pers, snijden van sleuven, lassen, oppervlakte afwerking, platen, ponsen; lat van ruw en bekleed aluminium; platen van gelast aluminium; kolommen, palen; rvs bekleding, rvs aanrechten en afzuigkappen op maat; handelsmerken; ontwerp voor meubilair met lasersnijmaat van 20 mm; correspondentiebakken van roestvast staal op maat.

 5. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Tsjechische Rep.

  Ekoinstal, een leidende distributeur van staalproducten in Polen, biedt een breed gamma van koolstofstalen producten.We zijn al meer dan 20 jaar leverancier van staalproducten voor onze partners.We bieden een breed gamma aan opslag, dat uit bladen, buizen, profielen en staven bestaat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLO

  België

  De speciaalzaak in strekmetaal : Gerekt metaal voor lucht- en oliefilters voor wagens, industrie en grootkeuken. Afsluiting. Naaldhak vriendelijke treden en roosters. Geperforeerde platen. Anti-slip treden en roosters...

 2. ARCELORMITTAL STAALHANDEL BORN

  Nederland

  Producten: Balkstaal, stafstaal en strippen, staalplaten, buizen en buisprofielen, koudgevormde profielen, betonstaal, bouwstaalmatten, raatliggers, geïntegreerde vloerliggers.

 3. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italië

 4. METALANN

  België

 5. COFRAFER - BAMESA

  Frankrijk

 1. FORGES DE LA LOIRE AFL

  Frankrijk

 2. TAGAR SA

  Frankrijk

 1. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Duitsland

 2. SAVOJNI SRL

  Italië

 3. C. HÜBNER GMBH

  Duitsland

 4. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italië

 5. BAYKAN STEEL

  Turkije

 6. SSAB SWEDISH STEEL

  Frankrijk

 7. METALTECH SRL

  Italië

 8. UNIVERS FOG

  Frankrijk

 1. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polen

 2. ISAF SRL

  Italië

 3. KMS DEMIR CELIK A.S.

  Turkije

 4. FFT TAPE SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

 5. SA CLISSON METAL

  Frankrijk

 6. EXPRESS. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO-USLUGOWE

  Polen

 7. ZAKLAD WYPOSAZENIA BUDOWNICTWA ALUMET. - LESLAW KOWALSKI

  Polen

 8. ZAKLADY METALOWE SZUKONAJ

  Polen

 9. ZAKLAD MECHANIKI MASZYN WOMECH MIROSLAW, WOJCIECH, JANINA WOJTAS

  Polen

 10. ERMAS METAL

  Turkije