• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • band- en plaatstaal - ferro

Resultaten voor

Band- en plaatstaal - ferro - Import export

 1. ITA.C.A. ACCIAI SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. L.E.M.

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. METALTECH SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. BUMET

  Nederland

  BUMET is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van plaatwerkonderdelen, complete samenstellingen en gereedschappen. Het bedrijf staat voor uitgebreide technische kennis, jarenlange ervaring en grote betrokkenheid bij de ontwikkeling van een product. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid kenmerken BUMET. BUMET heeft alle kennis, expertise en faciliteiten voor hoogwaardige plaatwerkproductie in eigen huis. Van engineering en gereedschapbouw, tot alle plaatbewerkingstechnieken en montagewerkzaamheden. Voor het lakken en spuitwerk wordt samengewerkt met gerenommeerde leveranciers.

 5. ALPHA STEEL & STONE

  Nederland

  Welkom bij Alpha Steel & Stone. Jong gemotiveerd bedrijf met ambachtelijk vakmanschap. We zijn een bedrijf gespecialiseerd in staal, steen, papier en plastic. We leveren alleen de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Omdat wij gefascineerd door staal zijn en altijd proberen oplossingen voor onze klanten te zoeken hebben wij in de loop van de jaren een enorm uitgebreid netwerk opgebouwd. Als u voor natuursteen komt, dan kiest u voor een duurzaam kwaliteitsproduct. De natuur levert ons de meest prachtige materialen welke vragen om een zorgvuldige behandeling en verwerking. Wij hebben een breed assortiment afstandhouders. U bent bij ons altijd aan het juiste adres, of u nu op zoek bent naar kleinere producten voor de wapening van een betonnen bank met hoge eisen voor zichtwerk of de langere strips voor de massaproductie van bijvoorbeeld breekplaatvloeren. Door onze brede netwerk hebben wij groot assortiment papier in alle maten. Mocht u zelf met een voorstel komen kunnen we u altijd van dienst zijn. Samen komen we op een product uit. U bent van harte welkom in onze showroom.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AMBROSINI G.T. SRL

  Italië

  Ambrosini G.T. is gespecialiseerd in de bewerking van de volgende grondstoffen: aluminium voor OX en bekleed, ijzer, rvs, koper, messing, Alucobond; snijden, buigen met pers, snijden van sleuven, lassen, oppervlakte afwerking, platen, ponsen; lat van ruw en bekleed aluminium; platen van gelast aluminium; kolommen, palen; rvs bekleding, rvs aanrechten en afzuigkappen op maat; handelsmerken; ontwerp voor meubilair met lasersnijmaat van 20 mm; correspondentiebakken van roestvast staal op maat.

 2. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Tsjechische Rep.

  Ekoinstal, een leidende distributeur van staalproducten in Polen, biedt een breed gamma van koolstofstalen producten.We zijn al meer dan 20 jaar leverancier van staalproducten voor onze partners.We bieden een breed gamma aan opslag, dat uit bladen, buizen, profielen en staven bestaat.

 3. FLO

  België

  De speciaalzaak in strekmetaal : Gerekt metaal voor lucht- en oliefilters voor wagens, industrie en grootkeuken. Afsluiting. Naaldhak vriendelijke treden en roosters. Geperforeerde platen. Anti-slip treden en roosters...

 4. HEBOSS INTERNATIONAL

  België

  Staalproducten.

 5. ARCELORMITTAL STAALHANDEL BORN

  Nederland

  Producten: Balkstaal, stafstaal en strippen, staalplaten, buizen en buisprofielen, koudgevormde profielen, betonstaal, bouwstaalmatten, raatliggers, geïntegreerde vloerliggers.

 1. ANTWERPSE METALEN

  België

  Antwerpse Metalen levert staal aan onder meer knip- en snijbedrijven, constructie werkplaatsen en Scheepswerven. Het bedrijf biedt traanplaten et wildmaten.

 2. MARCEGAGLIA BENELUX

  België

  Staalproducent.

 3. MICRO TECH SP Z O O SPÓŁKA KOMANDYTOWA / MICRO-TECH LTD

  Polen

 4. SA CLISSON METAL

  Frankrijk

 5. FFT TAPE SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

 6. BAYKAN STEEL

  Turkije

 7. SA GARONNE ISOLATION

  Frankrijk

 8. ISAF SRL

  Italië

 9. SSAB SWEDISH STEEL

  Frankrijk

 10. METALANN

  België

 1. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italië

 2. FORGES DE LA LOIRE AFL

  Frankrijk

 3. SAVOJNI SRL

  Italië

 4. TAGAR SA

  Frankrijk

 5. HAKOPAR EKSPORT-IMPORT

  Polen

 6. MCM

  Luxemburg

 7. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polen

 8. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Frankrijk

 9. CO.FER.S.

  Italië

 10. C. HÜBNER GMBH

  Duitsland