• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • banketbakkerij - industriële

Resultaten voor

Banketbakkerij - industriële - Import export

 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Duitsland

  Wolf ButterBack is al meer dan 20 jaar fabrikant van diepvriesbakwaren in premiumkwaliteit. De kerncompetentie ligt daarbij op croissants, gevuld plundergebak en hartige snacks met echte boter. Met meer dan 500 medewerkers worden op één productie- en beheerlocatie in Fürth in Duitsland worden fijne banketproducten op een hoog ambachtelijk niveau geproduceerd. Een hoge personeelsinzet met veel vakkrachten uit het bakkersvak in combinatie met de modernste productietechniek staat garant voor een hoge, gelijkblijvende kwaliteit. De onderneming hecht grote waarde aan hoogwaardige grondstoffen. Er wordt uitsluitend echte boter gebruikt voor de deegwaren, en de zoete en zoute vullingen worden voornamelijk volgens eigen, beproefde recepten vervaardigd. Het deeg rust tot 8 uur zodat de smaakstoffen zich kunnen ontwikkelen en het gebak na het bakken lang vers blijft. Sinds jaren wordt de onderneming conform IFS op "higher level" gecertificeerd.

 2. SEPA SRL

  Italië

 3. DELY GAUFRES SRL

  België

  Dely Wafels biedt u een assortiment van diepgevroren Belgische wafels. Onze kenmerken zijn kwaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit. In 2001 richten Ellen Tournois & Davy Van Poucke de firma Dely Wafels op om de Belgische wafel aan de meeste fijnproevers aan te kunnen bieden. Door de flexibiliteit van het familiebedrijf in stand te houden is Dely Wafels langzamerhand gegroeid en de firma is vandaag een wereldwijd erkende producent van Brusselse wafels. De onderneming werkt met nauwgezetheid en passie en past zich aan de verwachtingen aan.

 4. PIDY

  België

  Pidy is een Belgisch familiaal innoverend voedingsbedrijf, actief in de productie van klaar-om-te-vullen producten. Als wereldleider in bladerdeeg, zijn wij tevens een competitief aanbieder van producten uit zanddeeg, fonçagedeeg, korstdeeg, soezendeeg en croustadedeeg. Wij beschikken over 3 productievestigingen: België, Frankrijk en Amerika. Verder zijn er 5 verkooporganisaties: Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Amerika en Export. Deze staan dagelijks in voor een perfecte service en marktondersteuning naar onze klanten in meer dan 50 landen. Aperitiefhapjes Een productgamma met een ruim assortiment aan bladerdeeg hapjes alsook knapperige producten, deze laatste moeten niet meer voorverwarmd worden. Dit betekend tijdbesparing en laat toe uw creaties op voorhand af te werken. Maaltijden Pidy verwent je met een uitgebreid gamma om een lekkere maaltijd te bereiden. Met een bladerdeeg product of quiche bodem heb je snel een lekker gerecht. Desserts Pidy biedt een ruim assortiment aan zoete producten. Absolute topper is onze zanddeeg. Ook voor de Soezen hebben we onze receptuur aangepast, waardoor we lekkere en gelijkmatige producten bekomen. Frozen Pidy heeft ook een uitgebreid Frozen gamma. Als trendsetter heeft Pidy de “voorgebakken” taartjes ontwikkeld. Dit is een half afgebakken zanddeegtaartje met alleen maar voordelen.

 5. WINDELS MACHINERY

  België

  Windels Machinery is reeds meer dan 20 jaar actief in de patronale en industriële bakkerijsector. Na de overname van Nidur waar we met enkele belangrijke merken in contact kwamen, die we nog steeds importeren en verdelen. Wij zorgen voor de volledige montage van de installatie en daarnaast bieden wij u onze welgekende service aan. Wij zijn lid van Ubelma (Unie van Belgische fabrikanten en invoerders van materiaal voor de bakkerij). Producten : ovens, kloppers, kneders, mengers, broodsnijmachines, klimaatregeling Fawi, uitroltafels, remrijskasten, spuitmachines, afwasmachines, inox meubilair en maatwerk, waterdosering.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LUC DUTRY

  België

  Gestart als bakker in 1971 is Luc Dutry nu gespecialiseerd in bakkersmachines en materiaal. Bij zowel nieuw- als tweedehands ligt onze klemtoon op kwaliteit en dat tegen de beste prijs! Wij staan in voor het herstellen en onderhouden van de machines en vervangen ook alle broodmessen. Daarnaast hebben wij een groot gamma inox-materiaal en staan ook in voor uw inox-maatwerk! Wij zijn verdeler van Liebherr-koelkasten en –diepvriezers. Verder bieden wij een groot assortiment voor beenhouwerij, traiteur, horeca en diverse instellingen. Daarnaast kopen en verkopen wij ook loten en falingen.

 2. PASTAS VILLASECO SA

  Spanje

  Wij fabriceren producten voor desserts en de industriële banketbakkerijen. Wij bieden producten die door de handen van experts zijn bereid, met de beste ingrediënten. Wanneer u uw smaakpapillen de vrije loop wilt laten met sensationele lekkerheden die wij bij Pastas Villaseco, S.A. bereiden Wij fabriceren producten voor desserts en industriële banketbakkerijen.

 3. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italië

  Een beperkte productie van typische koekjes uit Sicilië, gemaakt door een Siciliaanse banketbakker die door de familie wordt beheerd, en die de koekjes ter plekke, speciaal voor u, bereidt zodra deze de bestelling via Internet of per telefoon ontvangt.Daarom leveren we niet aan banketbakkerijen, maar alleen aan particulieren, waarvoor we onze Siciliaans koekjes één voor één bereiden.

 4. F.B.F. SPA

  Italië

  F.B.F. is een onderneming van de Groep Bauli, eerste bedrijf van de sector voor tussendoortjes en snacks in Italië, leider binnen de fabricage van producten op basis van gerezen bladerdeeg. Vervaardigt en verhandelt croissants, fagottini, gevlochten broodjes, tot de recente specialiteit van suikervrije croissants, panini met chocolade korrels en dubbelgeknede fagottini. In de bedrijfsruimte van de hoofdonderneming van de groep produceert FBF pandoro, panettoni en colombes.

 5. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italië

  De onderneming werd 20 jaar geleden opgericht op initiatief van en door de handelsgeest van Sebastiano Pennisi. Sinds circa 10 jaar heeft de ambachtelijke werkplaats zich gespecialiseerd in de productie van kruimels van cannoli uit Sicilië en dankzij de constante kwaliteitsverbetering wist het de reeds bestaande klanten en vervolgens alle overige te overtuigen na het proeven van hun producten en het ontdekken van de diverse verrassende, verfijnde en overheerlijke smaken.

 1. I&G

  België

  Bij ons kan u terecht voor ambachtelijke, bake-off en industrieele bakkerij installaties. Professioneel advies, eigen plaatsingsdienst en uitgebreide dienst na verkoop zijn onze troeven. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van verscheidene topmerken. Zowel nieuwe als 2dehands toestellen. Ook voor alle toebehoren zoals broodkarren en rekken, koeltogen, ...bent u bij ons aan het juiste adres. U kan ook steeds bij ons terecht voor het reviseren en herstellen van uw toestellen.

 2. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanje

  Plezier van de zintuigen. Industriële banketbakkerij en koekjesbakkerij. Bladerdeeggebakjes, koekjes, dieetproducten en volkorenproducten.

 1. DIMOBA

  Spanje

  Dimoba levert allerlei professionele uitrustingen en artikelen voor de bakkerij-, banketbakkerij- en horecasector. Raadpleeg onze website voor meer informatie.

 2. KYIVKYI BKK

  Oekraïne

 3. PATISSERIE FABIÉ

  Frankrijk

 4. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrijk

 5. ITH

  Tunesië

 6. HACI KASIM OGULLARI

  Turkije

 7. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanje

 8. BAISERS SUCRES

  Frankrijk

 1. DULYMAZ S.L.L

  Spanje

 2. BERIPAN S.L.

  Spanje

 3. CUPIELLO

  Italië

 4. PRODUCTOS KELMY, S.A.U.

  Spanje

 5. BALCAM DIAGONAL S.L.

  Spanje

 6. ALSANCAK UNLU MAMÜLLER

  Turkije

 7. FLOREPI SNC

  Frankrijk

 8. DIAMANT-93 LTD.

  Bulgarije

 9. 2F FAST&FRESH

  Turkije

 10. BAILLON & CIE

  Frankrijk