• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • banketbakkerij - industriële

Resultaten voor

Banketbakkerij - industriële - Import export

 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOLF BUTTERBACK KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luxe broodjes, Deegwaren, Brood, Donuts, croissants, petitfours, patisserie, Luxe broodjes, en groothandel patisserie. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 2. SEPA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEPA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, taartgebak, gebaksproduct, Brood en gebak, en banketbakkerijlaboratorium. Het is gevestigd in Pieve Porto Morone, Italië.

 3. AMERICAN DESSERTS

  Frankrijk

  AMERICAN DESSERTS maakt diepgevroren gebakken banketproducten: Amerikaanse of Franse nagerechten, cookies, brownies, muffins, kruimelgebak, taarten, enz. Onze nagerechten en banketproducten zonder GGO, ingepakt in bulk of individuele verpakking, kunnen volgens uw eigen recepten met uw eigen specifieke verpakking of etikettering worden toebereid. Onze producten zijn bestemd voor alle catering types: commerciële of collectieve catering, luchtvaart en spoorweg, banketbakkerij of distributie-automaten.

 4. DELY GAUFRES SRL

  België

  Dely Wafels biedt u een assortiment van diepgevroren Belgische wafels. Onze kenmerken zijn kwaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit. In 2001 richten Ellen Tournois & Davy Van Poucke de firma Dely Wafels op om de Belgische wafel aan de meeste fijnproevers aan te kunnen bieden. Door de flexibiliteit van het familiebedrijf in stand te houden is Dely Wafels langzamerhand gegroeid en de firma is vandaag een wereldwijd erkende producent van Brusselse wafels. De onderneming werkt met nauwgezetheid en passie en past zich aan de verwachtingen aan.

 5. PIDY

  België

  Pidy is een Belgisch familiaal innoverend voedingsbedrijf, actief in de productie van klaar-om-te-vullen producten. Als wereldleider in bladerdeeg, zijn wij tevens een competitief aanbieder van producten uit zanddeeg, fonçagedeeg, korstdeeg, soezendeeg en croustadedeeg. Wij beschikken over 3 productievestigingen: België, Frankrijk en Amerika. Verder zijn er 5 verkooporganisaties: Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Amerika en Export. Deze staan dagelijks in voor een perfecte service en marktondersteuning naar onze klanten in meer dan 50 landen. Aperitiefhapjes Een productgamma met een ruim assortiment aan bladerdeeg hapjes alsook knapperige producten, deze laatste moeten niet meer voorverwarmd worden. Dit betekend tijdbesparing en laat toe uw creaties op voorhand af te werken. Maaltijden Pidy verwent je met een uitgebreid gamma om een lekkere maaltijd te bereiden. Met een bladerdeeg product of quiche bodem heb je snel een lekker gerecht. Desserts Pidy biedt een ruim assortiment aan zoete producten. Absolute topper is onze zanddeeg. Ook voor de Soezen hebben we onze receptuur aangepast, waardoor we lekkere en gelijkmatige producten bekomen. Frozen Pidy heeft ook een uitgebreid Frozen gamma. Als trendsetter heeft Pidy de “voorgebakken” taartjes ontwikkeld. Dit is een half afgebakken zanddeegtaartje met alleen maar voordelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  België

  Bakkerij Dockx bvba is actief in 3 marktsegmenten: de speciaalzaak-bakkerswinkel, bij de marktkramers en in de kaas- en delicatessenwinkels, aan wie een volledig gamma van verse producten kan geleverd worden, gaande van brood, kleine broodjes, viennoisserie, patisserie en biscuiterie. De actieradius beperkt zich momenteel tot Antwerpen en de Kempen. Bakkerij Dockx beschikt over 24 Cereal Centers, waaronder 12 winkels van Dockx Bakkerij. De onderneming verdeelt de volgende producten: baguettes, patisserie, brood kleine broodjes, viennoiserie, stokbrood en kleine koekjes.

 2. ARTISO

  België

  Artiso is sterk verankerd in de bakkerijsector. Brood bestaat er in alle vormen en maten, zo ook de bakkerijmachines. Artiso geeft totaaladvies en ondersteuning voor alles wat hier mee te maken heeft. Artiso specialiseert zich naast brood en banket ook in ijs. Dit doen we in totaalaanpak: u kan bij ons terecht voor zowel de productie van ijs als inrichting van uw ijssalon. Wij geven de beste service door onze  technici continu op te leiden. Een team van 5 specialisten staat steeds voor u klaar 24/24u.

 3. PEERAER

  België

  Reeds meer dan 80 jaar bouwt en levert PEERAER ovens bakkerijwereld. Vanaf het ontstaan in 1920 legt de firma zich toe op de constructie van tubenovens. Vandaag de dag worden zowel ringtubenovens, warmeluchtovens als rotatieovens gebouwd. Dit geschiedt in onze fabriek te Antwerpen. In de jaren tachtig werd gestart met de verkoop van bakkerijmachines. Gerenommeerde merkleveranciers stelden PEERAER aan als exclusief wederverkoper van hun producten. PEERAER streeft naar een duurzaam en degelijk product, dat beantwoordt aan de huidige eisen. Machines : spiraalkneders, afmeetmachines, klopper mengelaar, kegelopboller, uitrolttafels, pistoleropboller, stokbroodmachines, broodsnijmachines, platenpoetsmachines, afwasmachines, waterapparaten, … en tweedehands machines.

 4. WINDELS MACHINERY

  België

  Windels Machinery is reeds meer dan 20 jaar actief in de patronale en industriële bakkerijsector. Na de overname van Nidur waar we met enkele belangrijke merken in contact kwamen, die we nog steeds importeren en verdelen. Wij zorgen voor de volledige montage van de installatie en daarnaast bieden wij u onze welgekende service aan. Wij zijn lid van Ubelma (Unie van Belgische fabrikanten en invoerders van materiaal voor de bakkerij). Producten : ovens, kloppers, kneders, mengers, broodsnijmachines, klimaatregeling Fawi, uitroltafels, remrijskasten, spuitmachines, afwasmachines, inox meubilair en maatwerk, waterdosering.

 5. BROEDERS BAKKERIJSERVICE

  België

  Wij bieden een totaal pakket van bakkerijmachines en benodigdheden, van kleine deegmengers voor de hobby-bakker , broodsnijmachines en koeltogen voor de koude bakker, tot complete installaties voor de warme bakker. Wij verkopen en herstellen machines van vele merken, o.a. Sinmag. Winterhalter, Wabäma, Kitchen Aid, Lillnord, Bear, Hobart, Kemper, Mac Pan, Liebherr, Topcold, Wachtel, Unox, Erika, Eberhardt, Fortuna, CRM, Mussana, Thecor, Rollfix, Edhard, e.v.a. In onze werkplaats maken wij inox constructies op maat. Wij bieden tevens een standaard gamma van broodrekken, taartrekken en platenrekken. Tabletten voor werkbanken in inox, ertalene of gestoomde beuk. Tweedehands machines worden in eigen atelier gereviseerd, wij reviseren ook uw machines naar uw wens.

 1. HOLEKI

  België

  Holeki nv is een semi-industriële groothandelsbakkerij die zich toelegt op de productie van drooggebak. Wij bieden u een uitgebreid gamma aan van hoogstaand kwalitatief gebak, dit beleveren wij vers of diepgevroren: kant-en-klaar, inclusief het Bourgondische karakter. Holeki inspireert en creëert oneindige mogelijkheden: onze individuele gebakjes, ronde taarten of plaatgebak, al dan niet voorgesneden in alle maten en gewichten, vallen feestelijk in de smaak bij fijnproevers. Onze traditionele, ambachtelijke kwaliteit, gecombineerd met moderne productiemethoden en een uitstekende service geven onze taarten een ongekende meerwaarde, waardoor we dagelijks duizenden consumenten tevreden stellen.

 2. LUC DUTRY

  België

  Gestart als bakker in 1971 is Luc Dutry nu gespecialiseerd in bakkersmachines en materiaal. Bij zowel nieuw- als tweedehands ligt onze klemtoon op kwaliteit en dat tegen de beste prijs! Wij staan in voor het herstellen en onderhouden van de machines en vervangen ook alle broodmessen. Daarnaast hebben wij een groot gamma inox-materiaal en staan ook in voor uw inox-maatwerk! Wij zijn verdeler van Liebherr-koelkasten en –diepvriezers. Verder bieden wij een groot assortiment voor beenhouwerij, traiteur, horeca en diverse instellingen. Daarnaast kopen en verkopen wij ook loten en falingen.

 1. PASTAS VILLASECO SA

  Spanje

  Wij fabriceren producten voor desserts en de industriële banketbakkerijen. Wij bieden producten die door de handen van experts zijn bereid, met de beste ingrediënten. Wanneer u uw smaakpapillen de vrije loop wilt laten met sensationele lekkerheden die wij bij Pastas Villaseco, S.A. bereiden Wij fabriceren producten voor desserts en industriële banketbakkerijen.

 2. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrijk

  Als handelspartner van supermarkten, vervaardigt de onderneming Les Brioches Fonteneau brioches en zoete broodjes onder haar eigen merk “Ma Boul’Ange” en onder huismerken en promoot op deze manier de typische producten uit La Vendée. De firma les Brioches Fonteneau beschikt met zijn twee productielocaties over flexibele, moderne en sterke troeven. Door constante vernieuwing, is hij in staat de productie aan te passen aan het ritme van de vraag met behoud van de veeleisende kennis van de bakker.

 3. F.B.F. SPA

  Italië

  F.B.F. is een onderneming van de Groep Bauli, eerste bedrijf van de sector voor tussendoortjes en snacks in Italië, leider binnen de fabricage van producten op basis van gerezen bladerdeeg. Vervaardigt en verhandelt croissants, fagottini, gevlochten broodjes, tot de recente specialiteit van suikervrije croissants, panini met chocolade korrels en dubbelgeknede fagottini. In de bedrijfsruimte van de hoofdonderneming van de groep produceert FBF pandoro, panettoni en colombes.

 4. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italië

  Een beperkte productie van typische koekjes uit Sicilië, gemaakt door een Siciliaanse banketbakker die door de familie wordt beheerd, en die de koekjes ter plekke, speciaal voor u, bereidt zodra deze de bestelling via Internet of per telefoon ontvangt.Daarom leveren we niet aan banketbakkerijen, maar alleen aan particulieren, waarvoor we onze Siciliaans koekjes één voor één bereiden.

 5. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italië

  De onderneming werd 20 jaar geleden opgericht op initiatief van en door de handelsgeest van Sebastiano Pennisi. Sinds circa 10 jaar heeft de ambachtelijke werkplaats zich gespecialiseerd in de productie van kruimels van cannoli uit Sicilië en dankzij de constante kwaliteitsverbetering wist het de reeds bestaande klanten en vervolgens alle overige te overtuigen na het proeven van hun producten en het ontdekken van de diverse verrassende, verfijnde en overheerlijke smaken.

 6. VERMEULEN EN ZONEN

  België

  De firma Vermeulen stelt u een zeer uitgebreid gamma bloem voor, grondstoffen en verpakking. Haar afdeling Mat & Deco (materiaal en decoratie) is zeer gespecialiseerd in bakkerijmachines (nieuw, revisie alsook alle herstellingen) en de volledige inrichting van ateliers van de ambachtelijke en industriële bakkerij.

 7. I&G

  België

  Bij ons kan u terecht voor ambachtelijke, bake-off en industrieele bakkerij installaties. Professioneel advies, eigen plaatsingsdienst en uitgebreide dienst na verkoop zijn onze troeven. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van verscheidene topmerken. Zowel nieuwe als 2dehands toestellen. Ook voor alle toebehoren zoals broodkarren en rekken, koeltogen, ...bent u bij ons aan het juiste adres. U kan ook steeds bij ons terecht voor het reviseren en herstellen van uw toestellen.

 8. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanje

  Plezier van de zintuigen. Industriële banketbakkerij en koekjesbakkerij. Bladerdeeggebakjes, koekjes, dieetproducten en volkorenproducten.

 1. DIMOBA

  Spanje

  Dimoba levert allerlei professionele uitrustingen en artikelen voor de bakkerij-, banketbakkerij- en horecasector. Raadpleeg onze website voor meer informatie.

 2. SOMAC FOOD EQUIPMENT

  België

  Sinds vele jaren het vertrouwde adres voor alle bakkerijmachines, ovens, koeling, horecamateriaal, inox constructie, ijskreemmachines enz… Tweedehands en nieuw. Import en export.

 3. KYIVKYI BKK

  Oekraïne

  Het bedrijf KYIVKYI BKK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, en Brood en gebak. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. PATISSERIE FABIÉ

  Frankrijk

  Het bedrijf PATISSERIE FABIÉ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - industriële. Het is gevestigd in Saint Julien Aux Bois, Frankrijk.

 5. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrijk

  Het bedrijf FORCHY PATISSIER SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - industriële, Snoepgoed met chocolade, Banketbakkerij - industriële, Snoepgoed met chocolade, gesuikerd gebak, en fruitgebak. Het is gevestigd in Yvetot, Frankrijk.

 6. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanje

  Het bedrijf COMIDA MUNDIAL FOOD, is een Distributeur, en actief in de sector Banketbakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pizza - diepvries, en Pizza - diepvries. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 7. HACI KASIM OGULLARI

  Turkije

  Het bedrijf HACI KASIM OGULLARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - industriële. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. CD S.A.

  Polen

  Het bedrijf CD S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanvulling, en room voor de chocoladeindustrie. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 9. BAISERS SUCRES

  Frankrijk

  Het bedrijf BAISERS SUCRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwaliteitscontrole van voedingsproducten, en Vers gebak uit de diepvries. Het is gevestigd in Bagnolet, Frankrijk.

 10. DULYMAZ S.L.L

  Spanje

  Het bedrijf DULYMAZ S.L.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zachte Noga, vruchten van marsepein, paastaart, en ecologisch product. Het is gevestigd in Malagón, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis