• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bedrukken van textiel - machines en materialen

Resultaten voor

Bedrukken van textiel - machines en materialen - Import export

 1. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Verified by europages badge

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

 2. BELTEX DISTRIBUTION

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2008 commercialiseert Beltex kwaliteitsproducten en geeft het de garantie om in alle transparantie samen te werken met betrouwbare partners. Onze catalogus biedt een breed gamma producten voor digitaal drukwerk, aangepast aan UV-, latex-, sublimatie-, solvent- en eco-solventdruktechnologieën. Beschikbaar in breedtes tot 5 meter, commercialiseren wij textiel, gecoat textiel, PVC en niet-PVC media die het best voldoen aan uw projectvereisten. Dankzij deze winnende strategie bevoorraadt het familiebedrijf vandaag zijn klanten in België en in tal van Europese landen.

 3. FUCHS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FUCHS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 4. EMF TEXTIELDRUKKERIJ

  België

  Op zoek naar eerlijk en snel drukwerk voor al uw textielbedrukkingen? Maak kennis met de Eileen Meulenbergs. In onze zaak in Astene bieden wij u een waaier van mogelijkheden. U rekent op ons voor kwalitatieve en ecologische zeefbedrukking van uw textielwaren. Wij weten perfect wat ons te doen staat met meer dan 35 jaar ervaring in de branche. Bovendien maken we alles artisanaal bij EMF, en hebben wij een inhouse grafisch vormgevingsteam. U bent dus bij een one stop shop aanbeland. EMF Textieldrukkerij levert uw textiel binnen de week na uw bestelling. Bovendien maakt het niet uit of u één T-shirt bestelt of duizend exemplaren. Blader dus door onze catalogus, kies uw favoriete kledingstuk en show binnenkort trots uw logo aan uw hele omgeving!

 5. COMHAIRE INTERNATIONAL

  België

  Sinds meer dan 40 jaar is de firma COMHAIRE INTERNATIONAL actief in de vertegenwoordiging van constructeurs van textielmachines. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij ons over de jaren heen gespecialiseerd hebben in de branches spinnerij en extrusie, nonwoven en recycling, ververij, drukkerij en veredeling, chemicals. Inmiddels is ons aanbod zeer sterk geëvolueerd. Ons team biedt betrouwbare en kwalitatief hoogstaande oplossingen in samenwerking met ervaren leveranciers. Ook voor toebehoren en chemicals bieden wij enkel produkten aan die beantwoorden aan heel hoge en strenge eisen. Snelle en individuële service is waar wij naar streven. Niet alleen ons aantal vertegenwoordigingen is gestegen, ook hebben wij onze activiteit uitgebreid van België naar Noord-Frankrijk en Nederland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JESYPRINT

  België

  Wil jij ook dit jaar jouw promoties en acties zo opvallend mogelijk in de verf zetten, dan zit je bij Jesyprint aan het juiste adres.Wij verkopen en bedrukken een zeer ruim assortiment, zoals T-shirts, polo’s, sweaters, jassen, tassen, enz...T-shirts laten bedrukken met een eigen reclametekst of een foto van jezelf of de kindjes kan ook bij Jesyprint en dit vanaf 1 stuk.Zowel zelfstandige ondernemers, jeugdbewegingen, organisatoren van evenemeneten en fuiven, scholen, studentenverenigingen, sportclubs, alsook particulieren die een vrijgezellenavond organiseren, kunnen bij Jesyprint terecht.Je beschikt over eigen promotiemateriaal, geen probleem, Jesyprint zorgt voor de bedrukking tegen de voordeligste tarief.

 2. HASSOPRINT

  België

  Wij bedrukken allerlei textiel voor promotionele doeleinden, sportkledij alsook werkkledij en meer. U heeft keuze uit verschillende catalogi, zo vindt u zeker het textiel dat u zoekt. Ook voor het borduren van allerlei textiel en accessoires kan u bij ons terecht. Door digitaal te drukken bieden wij grote flexibiliteit en snelle service. Wij printen zowel spandoeken, verschillende soorten stickers, vlaggen, panelen, …

 3. PRINT UNLIMITED

  Nederland

  Print Unlimited produceert bedrukte stoffen en maakt het mogelijk om de printproductie van bedrijven uit handen te nemen. Wij printen zowel op linnen als op doek en textiel. Doordat wij digitale printers gebruiken die speciaal ontwikkeld zijn voor het direct bedrukken van stoffen, kunnen wij buitengewone prints produceren: unieke desings, perfecte detaillering, grote formaten in zo ongeveer alle kleuren.

 4. HOUSE OF U

  Nederland

  House of U is een digitale textieldrukkerij voor fashion. Wij weten als geen ander hoe je de rijkste kleuren uit jouw ontwerp kunnen halen. Hierbij geven wij jou een duidelijk en eerlijk advies en tevens helpen wij jou graag met het selecteren van de meest geschikte stoffen. House of U heft een rijk assortiment aan prachtige, exclusieve en duurzame stoffen zonder minimale bestelhoeveelheid.

 5. ACM

  België

  Textiel drukkerijen

 1. KLISJEE CREATIEF

  België

  Maak je niet druk, wij bedrukken alles. Bedrukking, sticker, fotowerk, vlag, spandoek, recamebord, fotokaarten...

 2. SIMON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIMON GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Wyhl, Duitsland.

 1. DIFERRO MAKINA SAN.VE TIC.LTD ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf DIFERRO MAKINA SAN.VE TIC.LTD ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MULTI-PLOT EUROPE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, Inkten, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Inkten, CAD-snijtoepassingen, en elektronische tintmeters. Het is gevestigd in Bad Emstal, Duitsland.

 3. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Textielveredeling - machines en materialen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Esparreguera-Barcelona, Spanje.

 4. TISSUS PRINT

  Frankrijk

  Het bedrijf TISSUS PRINT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Cuers, Frankrijk.

 5. ADELCO SCREEN PROCESS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADELCO SCREEN PROCESS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Bordon, Verenigd Koninkrijk.

 6. MULTI PRINT

  België

  Het bedrijf MULTI PRINT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - bedrukken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, machines voor offsetdruk, serigrafie voor kleding, en warmdrukken. Het is gevestigd in Mons, België.

 7. NEGOCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf NEGOCEPT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Raadgeving aan bedrijven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Raadgeving aan bedrijven, en Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in La Seyne-Sur-Mer, Frankrijk.

 8. MARQUET S.T.P

  België

  Het bedrijf MARQUET S.T.P, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - bedrukken, Textiel - bedrukken, Zeefdruk uitgevoerd op katoen, zeefdruk, en verpersoonlijking voorwerpen. Het is gevestigd in Arlon, België.

 1. L'ATELIER DU TOTE BAG

  Frankrijk

  Het bedrijf L'ATELIER DU TOTE BAG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Boulogne-Billancourt, Frankrijk.

 2. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, Flexo- directdruk, etiketbedrukkingssystemen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en walslijnen. Het is gevestigd in Renchen, Duitsland.

 3. LECTRA SA

  Frankrijk

  Het bedrijf LECTRA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, Technische textielen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Technische textielen, composiete materialen, en cadcam-ontwerp. Het is gevestigd in Cestas, Frankrijk.

 4. FRANCE TEINTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE TEINTURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielververijen, en Textielververijen. Het is gevestigd in Troyes, Frankrijk.

 5. IMPRIM'SPORT

  België

  Het bedrijf IMPRIM'SPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - bedrukken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, affiches en posters, reclamestickers, en commerciële voorgedrukte formulieren. Het is gevestigd in Franc Waret (fernelmont), België.

 6. DV TEXTILES

  België

  Het bedrijf DV TEXTILES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - bedrukken, Textiel - bedrukken, verhuur werkkledeing voor restaurants en gemeenschappen, bedrukking van werkkleding, en technische werkkleding. Het is gevestigd in Aubel, België.

 7. CREDECO

  België

  Het bedrijf CREDECO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - bedrukken, Zeefdruk voor reclame, Textiel - bedrukken, Zeefdruk voor reclame, artikelen en voorwerpen voor reclame en promotie, en verpersoonlijking voorwerpen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, inktjet afdruk bestand, Bedrukken van textiel - machines en materialen, snijmachines en -gereedschap voor de confectie-industrie, en inktjetprinters. Het is gevestigd in Herrsching, Duitsland.

 9. BEE BRANDED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BEE BRANDED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Long Eaton, Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 10. FHU THIEL

  Polen

  Het bedrijf FHU THIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren voorwerpen van metaaldraad. Het is gevestigd in Kleszczow, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bedrukken van textiel - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

1.206 Bedrijven