• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bewerking varkensvlees

Resultaten voor

Bewerking varkensvlees - België

België
  1. COVAMEAT

    België

    Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

  2. BREYDEL

    België

    Breydel staat voor ham en spek, vervaardigd uit puur Belgisch varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Artisanaal bereid met de fijnste kruiden en in een traditionele oven gebakken. Zo garanderen wij u de (h)eerlijke Breydelsmaak. De Breydel ovenham en ovenspek onderscheiden zich van alle andere omdat deze nog in een traditionele oven gebakken worden gedurende een aantal uur. Breydel streeft naar perfectie en heeft in september 2009 een A-label behaalt tijdens de BRC-audit. We stellen de kwaliteit van de producten elke dag opnieuw in vraag en leggen de lat telkens hoger. Breydel doet al het mogelijke om bij te dragen tot de gezondheid van de mens en de bescherming van het milieu. Het nemen van milieubeschermende maatregelen, bovenop de wettelijk verplichte bepalingen, behoort tot de bedrijfsmissie. 

  3. VLEESBEDRIJF P WILS

    België

    Vleesbedrijf P. Wils is “de specialist” in het uitbenen van varkenskoppen en wordt erkend als een succesvolle uitsnijderij voor de aanlevering van vers of bevroren varkensvlees aan de vleesverwerkende industrie. Ongeveer 75% van de producten worden wereldwijd geëxporteerd. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt aan een specifieke snit, vetgehalte of speciale verpakking voldaan. De sterke automatisering van ons productieproces en in-line productie laat ons toe om een economisch én hoog kwalitatief product te leveren, en dit met respect voor de strengste hygiënische normen.

  4. SABBE GEBROEDERS

    België

    Wilt u een volledig karkas, een carré, minions, of liever uitgebeende en ontvette stukken? Spiering, buik, ribben, staarten, wangen, kettingmager, heup of haasjes? Geen probleem voor onze vakkundige uitbeenders. Omdat wij een gevalideerd autocontrolesysteem hebben, verwerken wij uw order in geen tijd. Want vlees is ons vak!

  5. SLACHTHUIZEN GOOSSENS

    België

    Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. VANNIEUWENHUYSE

    België

    Wij verwerken varkensvlees voor slagerijen, vleeswarenfabrikanten, exporteurs en horecaleveranciers.