• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bewerking varkensvlees

Resultaten voor

Bewerking varkensvlees

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. COVAMEAT

    België

    Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

  2. SABBE GEBROEDERS

    België

    Wilt u een volledig karkas, een carré, minions, of liever uitgebeende en ontvette stukken? Spiering, buik, ribben, staarten, wangen, kettingmager, heup of haasjes? Geen probleem voor onze vakkundige uitbeenders. Omdat wij een gevalideerd autocontrolesysteem hebben, verwerken wij uw order in geen tijd. Want vlees is ons vak!

  3. SLACHTHUIZEN GOOSSENS

    België

    Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.

  4. VANNIEUWENHUYSE

    België

    Wij verwerken varkensvlees voor slagerijen, vleeswarenfabrikanten, exporteurs en horecaleveranciers.