• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • champignons

Resultaten voor

Champignons

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. KAREL STERCKX

    België

    Het composteringsbedrijf Sterckx werd gesticht door Jan Sterckx in 1967. Jan Sterckx en zijn echtgenote Ghislaine Cleppe speelden toen in op de noden van de markt. Eind de jaren 60 schakelden de Westvlaamse vlassers immers massaal over op de kweek van champignons. Karel Sterckx studeerde af in 1972 aan de UG als landbouwkundig ingenieur en trad in de voetsporen van zijn vader in 1974. Sinds 1990 staat hij samen zijn vrouw Annemie Vandekerckhove aan het hoofd van het bedrijf nv Karel Sterckx. In oktober 1999 kwam ook zijn zoon Bart Sterckx in de zaak. Hij studeerde bio-ingenieur aan de Gentse universiteit en deed nadien nog een master over de sturing van composteringsprocessen.

  2. CHAMPIGNONS LESAGE

    België

    Lesage Champignons is als dynamisch Belgisch bedrijf één van de grotere spelers op de markt van de champignonteelt. Dankzij onze ervaring in de sector, staan we het hele jaar door garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze productie is uitsluitend bestemd voor de versmarkt in binnen- en buitenland. Vandaag ligt die productie 20 keer zo hoog als in onze beginjaren, ondertussen zo’n 40 jaar geleden.

  3. DV FRESH

    België

    DV Fresh is een dynamisch familiebedrijf uit Pittem dat is opgericht in 2000 door Dirk Verkinderen en Hilde Lannoo. Het bedrijf richt zich als groenteversnijderij op de retailmarkt, bereide maaltijdfabrikanten, cateringbedrijven en groothandelsbedrijven met een uitgebreid assortiment. Er is een aanbod van vers versneden rauwkostsalades, rauwkostmengelingen, salades, soepgroenten, stoofgroenten, maaltijdsalades, aardappelreferenties, croutons, champignons, … Centraal staat innovatie, van zaadhuis(selectie van de juiste rassen) tot het telen van de groenten, het versnijden en verpakken in de juiste verpakking, waarbij de gehele productieketen betrokken wordt. Het moderne machinepark zorgt ervoor dat de verse groenten zo goed mogelijk behandeld worden om zo tot een duurzaam resultaat te komen. DV Fresh produceert zowel onder het eigen merk “GOURMET GREENS” als onder private label voor retailklanten, alsook maatwerk voor de verwerkende voedingsindustrie. Creatief en innovatief meedenken met de klant is dan ook de doelstelling

  4. INTERNATIONALE VERENIGING TRAPPIST

    België

    De Internationale Vereniging Trappist is een IVZW of een Internationale Vereniging Zonder Winstoogmerk, met maatschappelijke zetel in Vleteren. De vereniging groepeert momenteel 18 abdijen van de Cisterciënzerorde van de Stricte Observantie (OCSO), ook Trappisten of Trappistinen genaamd. Volgende producten worden tegenwoordig door de abdijen vervaardigd: voeding (brood, champignons, chocolade, erwtensoep, kaaskoekjes, honing en honingprodukten, voedingssupplementen en jam) trappistenbieren, trappistenlikeuren en wijnen, producten voor lichaamsverzorging, onderhoudsproducten, religieuze producten en andere diverse producten.

  5. HOMIFREEZ

    België

    Moderne producent van een ruim gamma diepvriesgroenten, diepvriesaardappelen en diepvriesfruit. Een ruime diversiteit aan verpakkingen, zowel in Homi-label als in Private-label, zorgen voor een toelevering aan retail, catering en industrie. Producten : ajuin, bleekselderbloemkool, bonen, breekbonen, broccoli, courgettes, erwten, erwten en wortelen, flageolets, gesneden, champignons, groentemengelingen, groentereepjes, kekererwten, koolrabi, repen, koolsoorten, kubusgroenten, maïs, paprika, prei, schorseneren, spinazie, spruitjes, tomaten, tuinbonen, wortelen, zilveruitjes.