• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bereidingen voor de keuken

Resultaten voor

Bereidingen voor de keuken

BelgiëGent en Oost-Vlaanderen
  1. ELCKERLIJC

    België

    Eigenaar – chef-kok Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc kan grillen als geen ander. Hij behaalde terecht de titel ‘Wereldkampioen Barbecue 2003’ met het Belgische team. In restaurant Elckerlijc serveren ze meer dan 20 rundrassen afkomstig van topslager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald en Van Landschoot uit Adegem. Elk stuk is met zorg twee tot acht weken vakkundig gerijpt om zijn smaak en textuur optimaal prijs te geven. Boven eik, beuk of houtschilfers van geuze of bourbon vaten krijgen de ribstukken in de open keuken zo een subtiele meerwaarde. Peter is veel meer dan enkel een vleeskok. Hij is gepassioneerd door producten en bereidingstechnieken en gaat daarom verder dan enkel inkoop. Tegenwoordig serveert hij groenten, fruit, kruiden, kippen, varkens en lammeren van eigen kweek en past men uitzonderlijke technieken toe voor de bereidingen.

  2. COMMANDER

    België

    Commander, marktleider in het verdelen en plaatsen van keukenafvalvermalers. De afvalvergruizer is ondertussen uitgegroeid tot een onmisbaar element in de keuken. Het voorkomt lekkende vuilbakken, vangt alle geurhinder op, vermijdt een hoop poetswerk, zorgt voor een goede hygiëne in alle seizoenen en houdt ongedierte van alle aard ver uit de buurt. Onmisbare en belangrijke elementen op de plaats waar iedere dag ons voedsel met zorg en aandacht wordt bereid. Bovendien betekent het toestel op termijn ook een besparing op de vuilzakken en moeten de buren niet aangesproken worden om het vuil op de juiste dag buiten te zetten wanneer je net twee dagen later op vakantie vertrekt dan de dag dat de gemeentelijke huisvuilomhaling is voorzien.