• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bereidingen voor de keuken

Resultaten voor

Bereidingen voor de keuken - België

België
  1. DEKEYZER - OSSAER

    België

    Dé vleesreferentie. Verse vleesproducten voor een gezond en gevarieerd kwaliteitsmenu ? Gastronomisch gemal op maat van horeca & snacking, grootkeuken & catering, industrie & retail ? Dekeyser-Ossaer : dagelijkse leveringen, sterke prijzen en decennia innovatie. Met de glimlach.

  2. DELIVA

    België

    Deliva werd opgericht in 1991 en is uitgegroeid tot een productie-unit (10.000 m²) voor soepen, sauzen, vacuüm gegaarde maaltijden en maaltijdcomponenten. Wij maken smaakvolle gerechten van topkwaliteit voor jong en oud. Onze expertise is het vertalen van hoogstaande huis- en of restaurant bereidingen naar de industriële keuken. De verwachtingen en behoeften van onze klanten zijn de inspiratie voor onze chefs om telkens nieuwe gerechten te creëren. Hierbij wordt rekening gehouden met de allerindividueelste wensen in de samenstelling van de voeding, de calorie waarden, de eiwitten, de hoeveelheden en de kostprijs.

  3. FERME CHÂTEAU LE DUC

    België

    Met 13 themaslaapkamers is slapen bij ons zelfs een echt feest! Elke kamer heeft zijn eigen thema; van zwoele nachten in de ‘Marrakech’ of ‘Taj Mahal’ tot heerlijk soezen in de ‘Lavendel’ of ‘English Rose’. Er zijn 12 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer en elke kamer heeft zijn eigen badkamer met WC, lavabo en douche of bad. Er zijn ook 3 kinderbedjes en 2 extra logeerbedjes aanwezig. Houdt u van lekker zweten in de sauna, daarna een verkwikkende (ijskoude) douche en vervolgens ontspannen in onze ontspanningskamer en dan nog een keer opnieuw beginnen? Of houdt u meer van languit dobberen in de jacuzzi? Of allebei? Geniet van onze wellnessfaciliteiten en voel u nadien een ander mens! Een lange houten tafel verwelkomt u, hier kunt hier met een grote groep met gemak aan tafelen. Maaltijden kunt u bereiden in de grote volledig uitgeruste keuken met professioneel gasvuur. Is het lekker weer dan kunt u ook heerlijk tafelen op het grote buitenterras.

  4. FEBRAP - CONDITIONNEMENT, EMBALLAGE, RENFORT PERSONNEL

    België

    Verified by europages badge

    FEBRAP, dat zijn 10 Brusselse beschutte werkplaatsen die hun diensten aanbieden in onderaanneming voor uw in- en verpakkingswerk en diverse goederenbehandelingen, van kleine tot zeer grote series producten. In totaal beschikken onze ondernemingen over 80.000 m2 infrastructuren en tellen ze 1.500 ervaren arbeiders beschikbaar in onze werkplaatsen of in uw bedrijfsruimtes (via de uitzending van begeleide teams). Wij beschikken over infrastructuren voor de verwerking, inpakking, verpakking en/of opslag van ALLE soorten producten, waaronder ook specifieke producten: farmaceutische producten: clean room, toelating voor de hantering en de opslag van geneesmiddelen voor mens en dier; voedingsmiddelen: talrijke werkzones met gecontroleerde temperatuur en hygrometrie, bio gecertificeerd (Certisys)... ; alcoholhoudende producten: depothouder goedgekeurd door de douane en accijnzen. Er worden u meerdere soorten verpakkingen geboden naarmate uw behoeftes (krimpfolie of gewone folie, blister, flow pack, skin pack, karton, enz.). Onze goederenbehandelaars bieden u ook een aantal aanvullende diensten: sortering, inlage, vouwen, plakken, assembleren, pakketten inpakken, nieten, etiketteren, monteren en vullen van displays, bereiding van bestellingen, voorraadbeheer, enz. Door met ons samen te werken, krijgt u de zelfde dienstkwaliteit als bij ieder ander bedrijf terwijl u tegelijk bijdraagt aan de sociaal-professionele inclusie van "buiten" gewone personen.

  5. DELINO

    België

    Delino is een ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige sausen. Vandaag staat Delino nog steeds garant voor de fijnste koude en warme sausen voor professionele toepassingen. Dit betekent dat zowel de smaak als het gebruik en de houdbaarheid van de sausen afgestemd zijn voor het maken van bereidingen in slagerijen, traiteurszaken, grootkeukens, horeca, door producenten van bereide maaltijden of salades, catering..... tot in de particuliere keuken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. SALONS DE ROMREE

    België

    Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. De unieke locatie op de grens van Brussel biedt tal van mogelijkheden. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen. De zalen zijn recent onderworpen aan een renovatie om u, onze klanten en uw klanten of familieleden nog beter te kunnen ontvangen. Salons de Romree staat steeds bereid om u te begeleiden in de organisatie van uw feest. Om van uw feesten een onvergetelijke gebeurtenis te maken, is meer nodig dan een mooi kader, een verzorgde keuken en een stipte service. U kunt genieten van een authentieke, sfeervolle en gastvrije omgeving die een unieke herinnering zal vormen voor uzelf en uw genodigden.

  2. ELCKERLIJC

    België

    Eigenaar – chef-kok Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc kan grillen als geen ander. Hij behaalde terecht de titel ‘Wereldkampioen Barbecue 2003’ met het Belgische team. In restaurant Elckerlijc serveren ze meer dan 20 rundrassen afkomstig van topslager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald en Van Landschoot uit Adegem. Elk stuk is met zorg twee tot acht weken vakkundig gerijpt om zijn smaak en textuur optimaal prijs te geven. Boven eik, beuk of houtschilfers van geuze of bourbon vaten krijgen de ribstukken in de open keuken zo een subtiele meerwaarde. Peter is veel meer dan enkel een vleeskok. Hij is gepassioneerd door producten en bereidingstechnieken en gaat daarom verder dan enkel inkoop. Tegenwoordig serveert hij groenten, fruit, kruiden, kippen, varkens en lammeren van eigen kweek en past men uitzonderlijke technieken toe voor de bereidingen.

  3. IDDK

    België

    De keuken speelt meer dan ooit een centrale rol in de organisatie van ons dagelijkse leven. Tevens vervult ze een rol die groter en uitgebreider is dan alleen maar de plaats waar eten wordt bereid. Het is een ontmoetingsruimte waarin we op de meest ongedwongen manier met elkaar omgaan. Naast er samen koken, eten en gezellig natafelen is de keuken meer dan ooit een verlengstuk van onze leefruimte. IDDK biedt een uitgebreid palet aan mogelijkheden. Kijk, droom en vooral laat u inspireren door de mooie beelden, de passende oplossingen en de nuttige informatie. IDDK is met haar 4 vestigingen vooral actief in de projectmarkt. In dialoog met bouwpromotoren, eigenaars en investeerders ontwerpt IDDK keukens voor elke specifieke situatie en toepassing. Omdat we houden van mooie keukens en ontwerpen onze passie is, zijn we voortdurend op zoek naar betere en functionelere concepten.

  4. DELISAUCE

    België

    delisauce is gegroeid uit jarenlange keukenervaring. Onze chefs bereiden dagelijks verse bouillons en sauzen en staan garant voor topkwaliteit, elke dag opnieuw. Verse sauzen voor alle bereidingen Al onze sauzen dragen het label’ huisgemaakte kwaliteit’. delisauce is de perfecte mis-en-place voor elke professional. We streven er naar al onze gastronomische sauzen allergenenvrij te maken. Met delisauce haalt u betrouwbare producten in uw keuken. Kant en klaar of zelf afwerken? Bij delisauce geven we u graag de keuze: Premium Sublieme sauzen van huisgemaakte kwaliteit, serveer klaar. Concept Unieke basissauzen op basis van bouillon en volle room. Gebonden en klaar om direct af te werken.

  5. BAKKERIJ DEN TROON

    België

    Bakkerij Den Troon heeft drie vestigingen in Vlaanderen en is een ambachtelijke bakkerij dat met behulp van machines de beste producten maakt. Bij Bakkerij Den troon in Grobbendonk vindt u een uitgebreid assortiment broden en broodjes van hoogste kwaliteit. Die zijn allemaal artisanaal bereid en versgebakken: bij hun geen voorgebakken spul. Alleen artisanaal bereide en versgebakken producten kunnen kwaliteit met een betere houdbaarheid combineren. Bakkerij Den Troon haalt ook inspiratie uit de internationale keuken biedt verschillende soorten Italiaanse ciabatta en Mexicaanse zonneschijven, en andere exotische broden dat verandert van het gebruikelijke dagelijkse brood. Sinds kort biedt de Bakkerij niet alleen maar zoet maar ook hartelijk beleg.

  1. HERMAN DESSERTS

    België

    Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken. Private label: Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product. Zo kopt het Nieuwsblad een boeiend persartikel over Herman Desserts. Om een goede chocolademousse te bereiden, bestaat er geen geheim. Herman Desserts gebruikt enkel verse producten van de beste kwaliteit. Herman Desserts is uw vertrouwen waard als uw huisleverancier van uw merk.

  2. SOETE WEY HOSTELLERIE

    België

    Laat dit prachtige, Belgische gehucht u betoveren en vertoef in het elegante, kleinschalige etablissement Soete Wey, te midden van het weelderige bos van Vogelsanck. Het hotel is uitgevoerd in een klassieke, traditionele stijl en biedt een warme sfeer tijdens uw ontspannen vakantie. De schilderachtige omgeving van het Belgische deel van Limburg biedt een prachtige achtergrond voor een wandel- of fietstocht in de natuur. U kunt een bezoek brengen aan de rustieke kastelen van Vogelsanck en Terlaemen, die beiden in een weelderige groene omgeving staat. Ontdek het pittoreske Bolderberg . Wij beschikken tevens over een welness gedeelte waar je helemaal tot rust kunt komen. In het hotel is het ook genieten van verrukkelijke Franse keuken die met verse ingrediënten worden bereid. Het restaurant is opgenomen bij de orde van de 33 meesterkoks als Toque Blanche. Bovendien kunt u tijdens het eten genieten van een prachtig uitzicht op de weelderige bossen.

  1. BRASSERIE RUBENS

    België

    Brasserie Rubens stelt u een Frans-Belgische keuken voor, met een accent op visgerechten. Zo werden de garnaalkroketten van het huis reeds meerdere malen door de pers uitgeroepen als de lekkerste van Knokke. Probeer zeker ook de kabeljauw Royal en de steak tartare bereid in de zaal. De suggestiekaart volgt de seizoenen en vormt dan ook steeds een aanrader. Bovendien vindt elke wijnliefhebber hier het juiste wijntje. Niet alleen voor de lunch of het diner kan u hier terecht, maar uiteraard ook voor een lekkere pannenkoek of de huisgemaakte appeltaart. Het roomijs wordt eveneens huisbereid en is zeker het proeven waard !

  2. COMMANDER

    België

    Commander, marktleider in het verdelen en plaatsen van keukenafvalvermalers. De afvalvergruizer is ondertussen uitgegroeid tot een onmisbaar element in de keuken. Het voorkomt lekkende vuilbakken, vangt alle geurhinder op, vermijdt een hoop poetswerk, zorgt voor een goede hygiëne in alle seizoenen en houdt ongedierte van alle aard ver uit de buurt. Onmisbare en belangrijke elementen op de plaats waar iedere dag ons voedsel met zorg en aandacht wordt bereid. Bovendien betekent het toestel op termijn ook een besparing op de vuilzakken en moeten de buren niet aangesproken worden om het vuil op de juiste dag buiten te zetten wanneer je net twee dagen later op vakantie vertrekt dan de dag dat de gemeentelijke huisvuilomhaling is voorzien.