• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • bereidingen voor de keuken

Resultaten voor

Bereidingen voor de keuken

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. DEKEYZER - OSSAER

    België

    Dé vleesreferentie. Verse vleesproducten voor een gezond en gevarieerd kwaliteitsmenu ? Gastronomisch gemal op maat van horeca & snacking, grootkeuken & catering, industrie & retail ? Dekeyser-Ossaer : dagelijkse leveringen, sterke prijzen en decennia innovatie. Met de glimlach.

  2. DELINO

    België

    Delino is een ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige sausen. Vandaag staat Delino nog steeds garant voor de fijnste koude en warme sausen voor professionele toepassingen. Dit betekent dat zowel de smaak als het gebruik en de houdbaarheid van de sausen afgestemd zijn voor het maken van bereidingen in slagerijen, traiteurszaken, grootkeukens, horeca, door producenten van bereide maaltijden of salades, catering..... tot in de particuliere keuken.

  3. DELISAUCE

    België

    delisauce is gegroeid uit jarenlange keukenervaring. Onze chefs bereiden dagelijks verse bouillons en sauzen en staan garant voor topkwaliteit, elke dag opnieuw. Verse sauzen voor alle bereidingen Al onze sauzen dragen het label’ huisgemaakte kwaliteit’. delisauce is de perfecte mis-en-place voor elke professional. We streven er naar al onze gastronomische sauzen allergenenvrij te maken. Met delisauce haalt u betrouwbare producten in uw keuken. Kant en klaar of zelf afwerken? Bij delisauce geven we u graag de keuze: Premium Sublieme sauzen van huisgemaakte kwaliteit, serveer klaar. Concept Unieke basissauzen op basis van bouillon en volle room. Gebonden en klaar om direct af te werken.

  4. HERMAN DESSERTS

    België

    Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken. Private label: Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product. Zo kopt het Nieuwsblad een boeiend persartikel over Herman Desserts. Om een goede chocolademousse te bereiden, bestaat er geen geheim. Herman Desserts gebruikt enkel verse producten van de beste kwaliteit. Herman Desserts is uw vertrouwen waard als uw huisleverancier van uw merk.

  5. BRASSERIE RUBENS

    België

    Brasserie Rubens stelt u een Frans-Belgische keuken voor, met een accent op visgerechten. Zo werden de garnaalkroketten van het huis reeds meerdere malen door de pers uitgeroepen als de lekkerste van Knokke. Probeer zeker ook de kabeljauw Royal en de steak tartare bereid in de zaal. De suggestiekaart volgt de seizoenen en vormt dan ook steeds een aanrader. Bovendien vindt elke wijnliefhebber hier het juiste wijntje. Niet alleen voor de lunch of het diner kan u hier terecht, maar uiteraard ook voor een lekkere pannenkoek of de huisgemaakte appeltaart. Het roomijs wordt eveneens huisbereid en is zeker het proeven waard !