• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vlees en vleeswaren

Resultaten voor

Vlees en vleeswaren

BelgiëGent en Oost-VlaanderenFabrikant/producent
  1. VAN DER JEUGT BV

    België

    Verified by europages badge

    Van der Jeugt is gespecialiseerd in het verwerken van natuurdarmen. Het voorbereiden en sorteren van natuurdarm is een vak waarbij ervaring en precisie van het allerhoogste belang zijn. Het vakmanschap bestaat erin om die natuurdarmen te reinigen en te sorteren tot een product waar de professionele worstenmaker mee aan de slag kan. De reputatie van Van der Jeugt natuurdarmen, voor compromisloze kwaliteit en productgarantie maakt ons uw beste leverancier. Varkens-, Schapen-, Runderdarmen.

  2. DUFINA NV

    België

    Dufina, industriële vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit Dufina is een Belgisch vleeswarenbedrijf met een rijke traditie. Al sinds 1950 staan we bekend om onze gezouten, gekookte en gedroogde vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Van gerookt buikspek en Cobourgham tot gekookte hammen of worsten. Flexibele productie op maat, met wereldwijde distributie Al onze vleeswaren zijn beschikbaar in groothandel- of consumentenverpakking. Onder eigen vlag of als private label. Dufina levert wereldwijd aan distributiecentra, grossiers, horecaketens, supermarkten en collega’s in de voedingsindustrie.

  3. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

    België

    Vleeswaren De Baets is een firma met twee hoofdactiviteiten: - productie van fijne vleeswaren zoals salamisoorten, kookwaren en paté. - slagerij gespecialiseerd in verse vleeswaren en eigen fabricaat. * Salamisoorten Fijnkost, boerenringworst, salami zonder look, salami met look, kopenhager, bloende of boulogne… * Kookworsten Hespenworst, kalfsworst, champignonworst, lunchworst… * Patés Smeerpaté, boerenpaté, seizoenspaté… * Zouterijwaren Gezouten spek, gerookt spek, beenham, filet d’anvers…

  4. LEAN

    België

    Als familiaal bedrijf, opgericht in 1967, is Léan uitgegroeid tot gerenomeerde bereider van verfijnde ham- en kopproducten. Inspelen op de marktbehoeften, integrale kwaliteitszorg en een hechte teamvorming, verstevigen steeds meer deze positie. Traditie en vakmanschap vormen de rode draad doorheen het productieproces van Lean. De artisanale recepturen en het bereidingsproces volgens de meest moderne methodes staan garant voor topproducten van het allerhoogste niveau. Je proeft het verschil. Lean is dan ook de ideale partner voor de hedendaagse slager en traiteur. Zowel klassiekers als vernieuwde smaken behoren tot het assortiment. Sinds 2005 worden de kwaliteitsproducten van Bruno Maes ook door Lean geproduceerd. Breughelkop, Kop in Madeira, Bruggelino en Brugse Pikanterie behoren tot het basisassortiment.

  5. BREYDEL

    België

    Breydel staat voor ham en spek, vervaardigd uit puur Belgisch varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Artisanaal bereid met de fijnste kruiden en in een traditionele oven gebakken. Zo garanderen wij u de (h)eerlijke Breydelsmaak. De Breydel ovenham en ovenspek onderscheiden zich van alle andere omdat deze nog in een traditionele oven gebakken worden gedurende een aantal uur. Breydel streeft naar perfectie en heeft in september 2009 een A-label behaalt tijdens de BRC-audit. We stellen de kwaliteit van de producten elke dag opnieuw in vraag en leggen de lat telkens hoger. Breydel doet al het mogelijke om bij te dragen tot de gezondheid van de mens en de bescherming van het milieu. Het nemen van milieubeschermende maatregelen, bovenop de wettelijk verplichte bepalingen, behoort tot de bedrijfsmissie. 

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. IKA

    België

    Ons vleeswarenbedrijf IKA werd opgericht in 1985, de vestiging in Serskamp kwam er pas 4 jaar later in 1989. Wij staan bekend voor één van de belangrijkste zaken in onze delicate sector, namelijk kwaliteit. IKA is gespecialiseerd in ambachtelijke hammen en in industriële schouder - en achterhammen. Het proces van beide soorten lopen onder de hoge kwaliteitsnormen van de H.A.C.C.P. Wij geven een heel verzorgde service naar de klanten, en kunnen aan alle vereiste normen voldoening geven, op dagelijkse basis.

  2. LOCKS

    België

    Locks (F1012), opgericht in 1984 is een toonaangevend familiebedrijf in het versnijden, uitbenen en verwerken van varkensvlees. Ondertussen is Locks een gevestigde waarde in de vleessector, zowel nationaal als internationaal. Vakmanschap, flexibiliteit, het versnijden en uitbenen ‘op maat’ zijn onze grote troeven. Wij bieden zowel vers als diepvries aan.

  3. ARTISLACH

    België

    Artislach is een industrieel kippenslachthuis met versnijding en ontbeenafdeling. Jozef Van den Steen is oprichter en bestuurder sinds 1964. Onder leiding van de familie Van den Steen is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler in zijn branche waar kwaliteit en service belangrijk zijn.

  4. TRADELIO

    België

    Tradelio is een toonaangevende producentengroep van consumentgerichte fijne vleeswaren. De hoogste kwaliteit is gegarandeerd in zorgvuldige selectie van de grondstoffen, IFS-certificering, eigen recepturen en pekels, Halal-keuring, erkende fabrikant van Meersterlyck gekookte hammen. Bijna alle vleeswaren zijn glutenvrij. Productie op maat van de klant. Tradelio exporteert ook naar de West Europese landen.

  5. PLUIMVEESLACHERTIJD COOREMAN

    België

    Cooreman kippen, they don't come any fresher! Met onze jarenlange ervaring in ons vakgebied, bent u bij Cooreman aan het juiste adres. Wij slachten en versnijden kip en kipdelen. Vooral Belgische kippen slachten we op natuurlijke- en halalwijze. Onze doelgroep zijn bedrijven maar verenigingen verwelkomen we ook graag! Particuliere verkoop is niet mogelijk. Gelieve tijdig te informeren zodat we u verder kunnen helpen.

  1. RA-SE GENETICS

    België

    RA-SE Genetics, uw toegevoegde waarde in de varkensvleesproductie. Met fokvarkens van RA-SE Genetics bent u zeker van een homogene productie, zelfs onder de meest intensieve omstandigheden. Twee vruchtbare zeugenlijnen en vijf marktgerichte berenlijnen staan garant voor efficiëntie bij de meest veeleisende producent. Deze genetica rendeert onder alle omstandigheden en profileert zich als EASY2MANAGE.

  2. BRACKENIER LBC

    België

    Brackenier LBC is al meer dan vijftig jaar een meester in ambachtelijke vleeswaren. Dankzij de traditionele productiemethodes en de bereidingen onder de strengste hygiënische en gecontroleerde omstandigheden, zijn onze vleeswaren van de beste kwaliteit.

  1. GANDA

    België

    Alles over gedroogde Ganda Ham Natuurlijk gedroogde Ganda Ham wordt bereid volgens aloude Vlaamse traditie en vakmanschap. Het is te verkrijgen als volledige hammen (om zelf te versnijden), maar we bieden ook een uitgebreid assortiment aan voorverpakte producten zoals gerookte ham, Angus Beef en Mangalica ham.

  2. COCK'S VLEESWAREN

    België

    Cock’s Vleeswaren is een Belgische top 3 producent van fijne vleeswaren (BBQ, charcuterie, ...), salades en kant-en-klare gerechten.

  3. VAN ASSCHE

    België

    Welkom bij Konijnenslachterij Van Assche, de referentie voor konijn!

  4. ANZCO FOODS EUROPE

    België

    Het bedrijf ANZCO FOODS EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schapevlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Kippen en kuikens - vers, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Oudenaarde, België.

  5. MEAT&MORE

    België

    Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees en retail kan u ons gerust beschouwen als een ervaren vakspecialist. Het hart van onze onderneming ligt in het Oost-Vlaamse Aalter, waar de volgende vijf pijlers gecentraliseerd worden: - Selectie & aankoop - Versnijding & bereiding - Bewaring & Opslag - Orderpicking & Transport - Service & Administratie