• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • recycling en goedereninzameling

Resultaten voor

Recycling en goedereninzameling - België

België
  1. IVOO

    België

    IVOO = Intergemeentelijke Vereniging voor het afvalbeheer voor Oostende en Ommeland (tot 10/11/03 stond IVOO voor Intercommunale voor Vuilverwijdering en -verwerking voor Oostende en Ommeland) De intergemeentelijke vereniging is een vereniging van 6 gemeenten: Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg en telt in totaal 137.137 vaste inwoners en een niet te verwaarlozen aantal toeristen. De intergemeentelijke vereniging staat in voor de verwerking en de verwijdering van het huisvuil van de particuliere bewoner en doet dit op een wijze die zowel economisch als ecologisch verantwoord is. de coördinatie van het gevoerde beleid van de deelnemende gemeenten en de intergemeentelijke vereniging door geregelde vergaderingen met afgevaardigden van de schepencolleges en de betrokken ambtenaren; de organisatie van de inzameling en de verwijdering van de selectief huis-aan-huis en per wijk ingezamelde afvalstoffen; de exploitatie van het intergemeentelijk containerpark; de exploitatie van de groencompostering; de verbranding met energierecuperatie van de restafval van de particuliere bewoner en van de aan huishoudelijk afval gelijkgestelde afval van bedrijven.

  2. GOIJENS

    België

    Goijens Beton, Recycling en Wegenbouw is uw partner met de nodige kennis en middelen om efficiënt met bouwprojecten om te gaan. Zowel voor particulieren, bedrijven als overheid. BETON Zowel efficiënt, vakkundig als BENOR-, COPRO- en CE-gekeurd. Dankzij onze 2 moderne betoncentrales, vloot betonmixers, betonpompen en betonlabo heeft u gegarandeerd kwalitatief beton. Hierbij heeft u ruime keuze uit stortklaar beton, stabilisé, mager beton en chape. RECYCLAGE PUIN Wij verwerken uw mengpuin, betonpuin en bouwafval met onze krachtige breekcentrale tot diverse soorten granulaten. Hierbij kan u zuiver meng- en betonpuin storten! Na verwerking is het klaar voor hergebruik als funderingsmateriaal. WEGENBOUW Met onze wegen- en rioleringswerken bieden wij een compleet aanbod voor de wegenbouw van bedrijven, overheid en particulieren. Dit gaat van fietspaden tot de totale aanleg van een nieuwe verkaveling inclusief betonwerken, glijbekistingswerken enzovoort.

  3. GROEZAREC

    België

    Als producent van hoogwaardige bouwpuin-granulaten voor de wegenbouw is Groezarec een gekende waarde, niet alleen in de eigen regio maar ook daar buiten Groezarec heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd op het vlak van bouwpuin verwerking. Door onze centrale ligging in de regio zijn wij voor onze klanten goed bereikbaar. Onze voornaamste activiteiten zijn: Recyclage of vermalen van bouw- en slooppuin. Verkoop van granulaten voor funderingen en verhardingen. Verkoop van cementgebonden funderingsmaterialen.

  4. NIEULANDT RECYCLING

    België

    Meer dan zestig jaar ervaring zorgt ervoor dat de familie Nieulandt zichzelf kenners mogen noemen als het over de verwerking van oude metalen gaat. Van de eerste ophaalronde van lompen en oud ijzer net na de tweede wereldoorlog of het eerste lapje grond op de Tragel in Aalst, over het afscheid van CNA Containers, tot de intrek in een splinternieuw gebouw in de Victor Bocquéstraat. Elke stap zorgde ervoor dat Nieulandt Recycling zich meer wapende om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Zonder geschiedenis, is er geen toekomst. Logisch dus dat de derde generatie Nieulandt met respect voor tradities en familiale waarden doorgroeit in een steeds groter wordende wereld. Sinds de eerste kar oud ijzer in Lebbeke met de hand geknipt werd, evolueerde Oude Metalen Alfons Nieulandt naar Nieulandt Recycling, een moderne handel in oude metalen dat jaarlijks vijftienduizend ton schroot verwerkt. Dat is geen eindpunt. De ambitie is rotsvast: het bedrijf wil blijven bouwen op de fundamenten die in de loop der jaren gelegd zijn en gestaag verder groeien tot een steeds belangrijkere schroothandelaar.

  5. ILVA

    België

    Naar aanleiding van het nieuwe decreet op de intergemeentelijke samenwerking is de Intercommunale Land van Aalst sinds 31 oktober 2003 opgesplitst in twee intergemeentelijke samenwerkingsverbanden. Het dienstverlenende samenwerkingsverband blijft voortbestaan onder de naam SOLVA. Het neemt de activiteiten op het vlak van streekontwikkeling en ruimtelijke ordening voor haar rekening. De afvaltak van de vroegere Intercommunale is ondergebracht in ILvA, het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu. ILvA heeft drie opdrachten: afvalpreventie afvalinzameling (zowel aan huis als via de recyclageparken) afvalverwerking ILvA werkt samen met de gemeenten om de inzameling en de verwerking van huishoudelijk afval op de beste manier aan te pakken. Ongeveer 325.000 inwoners of 145.000 gezinnen maken van de diensten gebruik. GFT, restfractie, grof huisvuil, papier, glas, PMD en snoeihout worden selectief opgehaald aan huis.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. IVIO

    België

    I.V.I.O. staat voor ‘Intergemeentelijke vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland’. I.V.I.O. is een samenwerkingsverband tussen 11 deelnemers-gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt) en de private partner ‘Ecowest’ (samenwerking tussen de firma’s Dekeyser, Indaver en Sita) en werd opgericht op 1 april 1997. De Intergemeentelijke verenigingen MIROM, I.M.O.G, I.V.B.O., I.V.O.O., I.V.V.O. en de W.V.I. zijn eveneens vennoten. De dienstverlening van I.V.I.O. bereikt meer dan 122.000 inwoners. I.V.I.O. staat in voor de inzameling van selectieve fracties aan huis, de uitbating van 11 recyclageparken en de afzet en commercialisering van het ingezameld afval. I.V.I.O. stelt als doel het voorkomen van afval voorop, zodat er minder afval opgehaald en verwerkt moet worden.

  2. GODTS

    België

    De firma Godts bestaat nu uit een ploeg van ijverige werknemers die vakmanschap hoog in het vaandel dragen. We gaan geen uitdaging uit de weg aangezien we over voldoende machines, van klein tot groot, beschikken. De vakkundige aanpak, de gemotiveerde medewerkers en ons uitgebreid machinepark zijn onze sterkte. U kan op ons een beroep doen voor véél meer dan alleen maar grond- en afbraakwerken. Activiteiten: Grondwerken Afbraakwerken Recyclage Breekwerf Betoncentrale Eigen zandgroeve Grondstabilisatie met kalk of cement Verhuur van containers

  3. STELIMET

    België

    Stelimet heeft meer dan 80 jaar ervaring in de oude metalen. Intussen leidt de 3e generatie het bedrijf. We zijn een familiaal recyclage- en recuperatiebedrijf, gelegen in de Haven van Genk aan het Albertkanaal. Stelimet streeft naar duurzaamheid en milieubewust werken en maakt optimaal gebruik van de waterweg, waardoor de CO2-uitstoot in belangrijke mate gereduceerd wordt. Mede door onze actieve rol in de beroepsfederaties (COBEREC en BIR) zijn we op de hoogte van de BBT (Best Beschikbare Technieken) die effectief worden toegepast. Een referentie in de recuperatie van oude metalen We zijn tevens een sterke financieel onafhankelijke en betrouwbare partner wat maakt dat Stelimet een referentie is in de sector van de recuperatie van oude ferro en non-ferro metalen. Gelegen in een industrieterrein beschikt het bedrijf over een shredderinstallatie. We zijn ook door OVAM erkend als PST (Post Shredder Techniek)-installatie. Stelimet koopt al uw oud ijzer in al zijn vormen: non-ferro (rood koper, geel koper, brons, kabels, aluminium, zink, zamac, lood, tin, nikkel, inox, cupro-nikkel, chroomstaal, magnesium, titaan, ...) en ferro (licht ijzer, snij-ijzer, brandijzer, nieuwe afvallen, gietijzer, draaisels, …) en en dit aan correcte en concurrentiële prijzen.

  4. IBOGEM

    België

    IBOGEM is de opdrachthoudende vereniging voor duurzaam afvalbeheer voor de regio Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht. IBOGEM volgt in haar afvalbeleid de Ladder van Lansink. IBOGEM staat in voor: * het stimuleren van afvalpreventie * het stimuleren van hergebruik via de Kringwinkel * de selectieve inzameling van afvalstoffen via ophalingen aan huis en via de containerparken * het exploiteren van containerparken * het exploiteren van een groencompostering * het recycleren en verwerken van de ingezamelde afvalstoffen * de inzameling en verwerking van niet-particulier afval.

  5. WAASLAND RECYCLING

    België

    De geknipte partner voor een ijzersterke recyclage van alle metalen. Recyclage van ferro-en non-ferro metalen volgens de regels van de kunst, dat is waar Waasland Recycling voor staat. Het resultaat: metaalvoorraden volgens de verwachtingen van onze klanten. Waasland Recycling recycleert en stockeert een breed gamma aan metalen, alles gesorteerd volgens de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Zowel bij het leveren of ophalen van metaalafval, als bij de toelevering van het gerecycleerde metaal, staat service bij Waasland Recycling voorop.

  1. THOMAS WERNER

    België

    Schroothandel en Afbraakwerk : In een toekomstgerichte en duurzame economie neemt de herwinning van materialen een belangrijke plaats in. Schroot recyclage is niet alleen noodzakelijk om afval en het dreigend tekort aan schaarse grondstoffen te vermijden, maar net zo belangrijk voor het besparen van energie en het verminderen van de uitstoot van CO2. Door slim om te gaan met afvalproducten kunnen ze telkens weer dienen als grondstof voor nieuwe fabricageprocessen en toepassingen voor eindverbruik. Dankzij onze goed ingerichte en moderne werf verloopt de recyclage van ferro en non-ferro snel en volgens alle wettelijke richtlijnen. Alle metalen of schroot kunnen veilig en met weinig doorlooptijd door de leverancier of particulier op onze werf worden aangeleverd.

  2. G.R.L - GLASRECYCLING

    België

    INZAMELING GLAS Via de glasbol Het huishoudglas, afkomstig van de Belgische gezinnen, wordt ingezameld via de welbekende glasbollen. Dit gebeurt in samenspraak met Fost Plus, gemeenten en intercommunales. Onder dit glas rekent men louter het verpakkingsglas, zoals flessen, bokalen en flacons. Via afzetcontainers Afvalglas dat afkomstig is van afvulbedrijven wordt via afzetcontainers ingezameld. Dit geldt bijvoorbeeld voor glas dat wordt gebruikt voor frisdrank, bier en water. Via kantelbare stapelbakken De kantelbak wordt ingezet voor kleinere hoeveelheden of op locaties waar niet voldoende plaats is voor een grote afzetcontainer. De container wordt veel gebruikt naast snijtafels en afvullijnen en is stapelbaar. LEVERANCIER AAN DE GLASINDUSTRIE

  1. RECYCA

    België

    Recyca wil een essentiële schakel zijn in de “circulaire economie”, een concept dat ons er toe aanzet producten te hergebruiken en te recycleren in plaats van ze na gebruik weg te gooien. Recyca is een pionier in het “ontginnen” van grondstoffen uit “afval” (Urban Mining) om er des te minder te moeten halen uit de natuur. De door ons ingezamelde lege cartridges worden herbruikt, het afgedankte ICT-materiaal wordt gerecycleerd. Dankzij de dagelijkse inzet van onze medewerkers, onze partners en onze klanten bezorgen we jaarlijks tonnen hoogwaardige producten een nieuw leven: duurzaam ondernemen in de echte zin van het woord. Door uitbreiding van de activiteiten in Nederland (www.nica-ctc.nl) en Frankrijk (www.recyca.fr) hebben we de ambitie een Europese speler te worden in de sector. Recyca, recycling cartridges… and more !

  2. CRAENHALS METAL TERMINAL

    België

    Diverse non-ferro houdende schrootstromen op een milieuvriendelijke manier recycleren, is de core-business van Craenhals Metal Terminal NV. Sedert 1996 recycleert ons bedrijf non-ferro houdende fracties en bewerkt deze door middel van flotatietechnieken tot grondstoffen voor de non-ferro industrie. Wij verwerken zowel non-ferro shedderafval als non-ferro uit vuilverbranding. Verder staan wij graag ter beschikking voor de recyclage, verwerking, trading van non-ferro metalen zoals geshredderde alu fracties, koelkast aluminium, zorba grade.

  3. OUD PAPIER JOZEF MICHEL

    België

    Oud Papier Jozef Michel recupereert al meer dan vijftig jaar gebruikt papier. Intussen bouwden we ons familiebedrijf uit tot een autoriteit in België en de rest van de wereld. Meer dan 200.000 ton oud papier recupereren we elk jaar. Die gigantische hoeveelheid maakt van ons een graag geziene leverancier bij papierfabrieken in Europa, Azië en de USA. En geeft ons de vrijheid en onafhankelijkheid om altijd de scherpste voorwaarden te bedingen voor uw oud papier. Service op topniveau. Ophaling, opslag en vervoer van papier: het zijn onze kernactiviteiten.

  4. GELDOF RECYCLING

    België

    Geldof in 4 stappen : inzameling, recyclage, uitlevering, bestemming. Welke soorten hout kan u kwijt bij Geldof? Zuiver massief onbehandeld houtafval: palette, kisten, kratten, kabeltrommels, balken, zaagresten, blokken. Ongevaarlijk behandeld houtafval: spaanplaten, multiplex-platen, mdf-platen, osb-platen, geschilderd hout, afbraakhout, meubelhout. Gevaarlijk behandeld houtafval: geïmpregneerd hout, treinbiels, telefoonplaten. Hoe komt uw houtafval bij Geldof terecht? Walking floor – zelflosser, containerwagen met laadkraan, container plaatsen, schip, zelf aanleveren van uw houtafval.

  5. RECYFOOD

    België

    Recyfood NV is een dynamisch en gespecialiseerd bedrijf in het verwerken en vernietigen van organische producten. De ingezamelde producten krijgen bij ons een VIP behandeling zodat de klant een gerust gevoel heeft naar het resultaat van zijn eindproduct. In al onze recycling activiteiten staat het creëren van duurzaamheid voorop. Wij beschikken bij Recyfood over een eigen kwaliteitssysteem zodat wij gegarandeerd de beste service en kwaliteit leveren aan onze klanten en afnemers. Recyfood beschikt over 3 lijnen voor verwerking: voor verpakte goederen, voor bulkgoederen en voor douane goederen. Het eindproduct is Recyenergie, een kwaliteitsproduct dat geleverd word bij Biogasinstallaties.

  6. BIOMASS CENTER

    België

    Biomass Center is actief in de verwerking van organische afvalstoffen. De bedrijfsactiviteit is tweevoudig en bestaat enerzijds uit een biogasinstallatie en anderzijds uit een aerobe composteringseenheid. Naargelang de aard en de samenstelling van de aangevoerde afvalstof, wordt bij Biomass Center gekozen voor de optimale verwerkingswijze. Door deze keuzemogelijkheid garandeert  Biomass Center dat het afval op de meest ecologische wijze wordt verwerkt. Biomass Center produceert uit groenafval, OBA of organisch-biologisch afval en mest, elektriciteit en een hoogwaardige compost.

  7. AMACRO

    België

    Verhuur van containers en zoveel meer. Gaat u aan de slag als bedrijf of als particulier in uw gebouwen, huis of tuin? Amacro biedt u een totaalpakket. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de verhuur van containers voor het afvoeren van allerlei soorten afval. Wij zorgen ook voor de recyclage van die afvalmaterialen in ons sorteercentrum en onze breekwerf. Gerecycleerde granulaten uit die breekwerf worden opnieuw gebruikt in onze betoncentrale waar wij BENOR gekeurde producten maken. Verder staan wij ook in voor uw afbraakwerken en uw grondwerken. Bovendien kunnen we bij de grondwerken ook onmiddellijk de funderingen aanleggen met onze eigen gerecycleerde producten. Van afbraak over recyclage tot stockage, Amacro biedt u een snelle en volledige service. En dit altijd met het milieu in het achterhoofd. We proberen dan ook steeds te voldoen aan de strenge milieueisen van de overheid.

  8. BLC GROUP

    België

    BLC Group is gespecialiseerd in de plaatsing en afhaling van containers zowel voor particulieren als de industrie, alsook de afvalverwerking nadien nemen wij voor onze rekening. Wij hebben ook een eigen recyclagepark dat open is op weekdagen van 7.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 7.00 tot 12.00 uur. Je kan bij ons zelf komen storten met remorque, vrachtwagen, … en beschikken over een eigen weegbrug. Wij staan in voor de recyclage van o.a. : Zuiver steenpuin, Steenpuin met aarde, Aarde, Snoeiafval, Boomstronken, Houtafval, Gemengd afval, Gemengd bouw- en sloopafval, Autobanden, Vrachtwagenbanden, Tractorbanden, Ytong, Papier en karton, Metalen, Vlak glas, Asbesthoudende, afvalstoffen.

  1. STEVAN

    België

    Stevan is vergund als monodeponie voor het verwerken van baggerspecie, residu van grondreiningsinstallaties en niet-reinigbare verontreinigde gronden. De groeve Stevan is gelegen binnen het ontginningsgebied Lendelede. Er wordt Ieperiaan klei ontgonnen. Deze klei is zeer geschikt voor de keramische industrie. Tot 1982 was het grondstof voor de plaatselijke steenbakkerij. Sindsdien wordt het nog ontgonnen voor andere steen- en pannenbakkerijen uit de regio. De klei die eventueel niet kan aangewend worden voor de verwerking als grondstof in de industrie, wordt nuttig aangewend als afdichtingsmateriaal. Klei laat immers geen water door. Het voldoet aan de strengste normen voor de inrichting als stortplaats. De eigen stortplaats van Stevan wordt er uiteraard mee ingericht en afgewerkt. Ook andere stortplaatsen maakten gebruik van klei uit de groeve van Stevan voor hun inrichting of sanering.

  2. A&S ENERGIE

    België

    A&S Energie verwerkt jaarlijks 170.000 ton niet-recycleerbaar houtafval tot groene stroom. De aanvoer van dit houtafval gebeurt met gesloten vrachtwagens en of schepen. Een binnenschip op het kanaal Roeselare-Ooigem kan tot ± 1.200 ton houtafval per levering aan boord hebben. Dit komt overeen met 60 vrachtwagens die op deze manier dus van de weg gehouden worden. Daarnaast wordt er ook rechtstreeks via de nieuwe kanaalweg houtafval aangevoerd met vrachtwagens. Momenteel wordt reeds een 1/3 van het houtafval dat nodig is voor de productie bij A&S Energie en Spano aangevoerd per schip. Elke vracht houtafval wordt automatisch gewogen op de weegbrug en ondergaat een visuele inspectie. Op geregelde tijstippen worden stalen genomen voor analyse in het labo…

  3. ADAMS POLENDAM

    België

    Adams Polendam nv en Adams Massenhoven nv zijn twee loten van wat enkele decennia geleden begon als een familiebedrijf in grond- en loonwerken maar dankzij nieuwe investeringen en technologieën uitgroeide tot een modern afbraak-en recyclagebedrijf. Adams Polendam nv en Adams Massenhoven nv zijn gespecialiseerd in diverse facetten van afbraak van alle mogelijke sites en verwerking van alle mogelijke materialen. Alles begint met grond- en sloopwerken, waarna alle materialen in ons recyclagebedrijf verwerkt worden. Dit alles volgens de reglementeringen met bijbehorende keuringen (grondverzet, Copro, Quarea). Onze containerdienst zorgt op een efficiënte en veilige manier voor het vervoer. Adams Polendam nv en Adams Massenhoven nv hebben ook een eigen betoncentrale voor beton en stabilisatie.

  4. BIO OIL RECYCLING

    België

    Ophaling en recyclage van gebruikte frituuroliën en vetten. De opkomst van de containerparken schiep voor Anvas nieuwe mogelijkheden. Door belangrijke investeringen in aangepaste containers en een tankwagen, specialiseert Anvas zich in de ophaling van gebruikte frituuroliën en –vetten van huishoudelijk gebruik via de gemeentelijke containerparken. Niettemin maakt de ophaling in frituren en restaurants nog een belangrijk deel van onze omzet uit. Onze toekomstplannen richten zich nu op het rondmaken van de keten van frituurvet naar biobrandstof, zodat wij de zekerheid kunnen bieden dat geen van de afvalproducten terug in de voedselketen terecht komt.

  5. ACLAGRO

    België

    De referentie in kwaliteit en geïntegreerde aanpak. Aclagro concentreert zich als aannemer op een aantal kernactiviteiten: infra, bodemsanering & waterzuivering, afbraak, grondreiniging en brownfield. Een volledige verticale integratie gecombineerd met een uitgebreid machinepark en het aanwezige menselijk kapitaal, maken de groep uniek in zijn kracht, snelheid en kwaliteit van uitvoering. Aclagro wil met haar organisatie van meer dan 300 mensen uitmunten in efficiëntie en kwaliteit en dit ten dienste stellen van zowel publieke als private klanten.

  6. EDELCHEMIE BENELUX

    België

    Edelchemie Benelux bvba is gespecialiseerd in transport, opslag en verwerking van gevaarlijke en (edel)metaalhoudende afvalstoffen afkomstig van diverse productieprocessen. De huidige activiteiten omvatten onder meer: transport en inzameling van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval (BE, NL, LU); opslag/overslag en opbulken van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval; fysico-chemische behandeling van vloeistoffen; terugwinning van metalen uit metaalhoudende vloeistoffen; terugwinning en affinage van edelmetaalhoudende vloeistoffen en vaste stoffen; verwerking van ammonium- en nitraatrijke afvalstoffen; destillatie en thermische valorisatie van vervuilde solventen/inkten/verfresten etc. (via gespecialiseerde partners); etc. Edelchemie stelt zich tot doel voor elke aangeboden afvalstof een recyclage oplossing te vinden.

  7. DESPRIET GEBROEDERS

    België

    Activiteiten: Op de site Keizerstraat 48 A Kanaalstraat 6-7 te Stasegem - Harelbeke met een oppervlakte van 5 ha industrieterrein met een loskade langs het kanaal Kortrijk – Bossuyt exploiteren we 2 betoncentrales, breekwerf, containerdienst, recyclage, transport, lossen van schepen & B-top: tussentijdse grondopslag. Projectontwikkeling & logistiek: Tal van industriële sites werden volledig heringericht naar retailparken (oa. Bouwcentrum Pottelberg, Tweebruggen te Lokeren), administratieve en of residentiële parken (oa. De Kien - Kortrijk) en of logistieke parken (oa. Business Centrum Kortrijk).

  8. OVMB - OOSTVLAAMS MILIEUBEHEER

    België

    Het doel van de OVMB n.v. is het uitbaten van een deponie in de Gentse kanaalzone. Dit omvat momenteel de volgende activiteiten: het bergen van bedrijfsafvalstoffen en de soldificatie van afvalstoffen. Ondermeer de volgende bedrijfsafvalstoffen kunnen er gestort worden: waterzuiveringsslib van bedrijven, verbrandingsresiduen, verontreinigde grond, straalgritafval, shredderafval, enz. Begin 1998 breidde OVMB haar activiteiten uit met de solidificatie en stabilisatie van afvalstoffen en dit met als doel een milieuverantwoorde doch economisch haalbare oplossing te bieden voor een groot aantal "probleemafvalstoffen". OVMB verwijdert (bedrijfs)afvalstoffen in een daartoe geschikte inrichting op een milieuvriendelijke wijze met een uitgesproken zorg voor kwaliteit, milieu en professioneel beheer.

  9. MCA RECYCLING

    België

    MCA Recycling is een KMO die al meer dan 15 jaar actief is op het vlak van beheer van kantoorafval. De onderneming werd opgericht in 1996. In het begin was MCA Recycling enkel gespecialiseerd in de vernietiging van gegevensdragers. In 2000 heeft MCA Recycling zich gediversifieerd in het beheer van afgedankte elektrische en elektronische apparaten (A.E.E.A.). Aangezien veel ondernemingen bevreesd waren voor de bug van het jaar 2000, heeft MCA Recycling zich toegespitst op het beheer van dit soort afval. Twee jaar later hebben wij, op vraag van onze klanten, hulpmiddelen voor het selectief sorteren in bedrijven ontwikkeld (papiermanden, inzamelbakken voor blikjes & plastic). Het objectief is om onze klanten te helpen bij het beheer van hun afval en MCA Recycling toe te laten om dit afval op een propere en efficiënte manier te verzamelen.

  10. RECUP OIL

    België

    Welkom bij Recup Oil BVBA, uw partner in allerlei soorten afval! Recup kan desgewenst automatisch bij u langskomen voor alle onderstaande afvalstromen, u bent er dan zeker van dat u nooit meer afval heeft opgeslagen dan toegestaan en daarnaast bent u altijd verzekerd van het scherpste tarief. Recup is een erkend inzamelaar van aflaatolie, koelvloeistof, boorolie (emulsie), remolie, oliehoudend afval, olie-filters, batterijen, plastics en banden. U kunt ook bij Recup terecht voor tankreinigingen, legen en reinigen olie/water/benzine afscheiders en allerlei soorten cleaningswerkzaamheden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis