• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verhuisbedrijven - internationaal

Resultaten voor

Verhuisbedrijven - internationaal - België

België
 1. LIFT EXPRESS

  België

  Verified by europages badge

  LIFTEXPRESS is de huur van een meubellift voor uw verhuizingen. Voor uw meubels van waarde of voor meubelstukken die niet via de lift of de trap vervoerd kunnen worden, voor het leveren van een nieuw bankstel of om een verhuiswagen te legen. Voor uw verhuizing stelt LIFT EXPRESS u een goederenlift ter beschikking van de 1e tot de 22e etage, met een vermogen van 300 kg. LIFTEXPRESS biedt een complete service voor professionals, particulieren en bedrijven: -Verhuur lift met operator.-Huur een busje. -Huur een vrachtwagen zonder chauffeur.-Huur een meubellift.-Huur opslagruimte.-Huur een kraan op een aanhanger. zonder operator. -Huren van kranen op vrachtwagen met of zonder operator. Tot uw dienst overal in België: Brussel - Waals Brabant - Vlaams Brabant - Mons - Charleroi - Nivelles - Namen - Luik - Arlon - Antwerpen - de Belgische kust en in de grensregio's in Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

  Website Open In New icon
 2. AGS COUSSAERT BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Met 40 jaar ervaring is AGS een erkende naam in de hele wereld en de firma is één van de marktleiders in de internationale verhuissector. Door gebruik te maken van ons wereldwijd netwerk van filialen, aanwezig in meer dan 146 steden en 97 landen over de hele wereld, bieden we een volledige verhuizingsdienst tussen alle punten van de wereld. AGS is in staat complete oplossingen voor het beheer van mobiliteit te leveren aan bedrijven en particulieren. AGS Coussaert is gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen vanuit en naar België. Onze nieuwe bedrijfsruimtes met hun ideale ligging in het randgebied van Brussel, dichtbij het vliegveld (5 km) en de haven van Antwerpen (35 km), maken het ons mogelijk om snel te werken. AGS Coussaert in België biedt verpakkingsmaterialen die alleen bij de AGS Groep beschikbaar zijn. U kunt uw eigendom ook bij ons in bewaring geven in onze volledig geautomatiseerde opslaginstallatie, met een opslagcapaciteit van maximum 600 containers tegelijk. Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

  Website Open In New icon
 3. TRANSWORLD INTERNATIONAL

  België

  Transworld International is gespecialiseerd in verhuisdiensten, relocatiediensten en opslagdiensten. Transworld International verleent wereldwijd verhuis- en opslagdiensten van een heel hoog en uiterst professioneel niveau aan competitieve prijzen. We begrijpen hoe belangrijk het voor u is dat uw bezittingen tijdig toekomen en in dezelfde staat als deze waarin ze vertrokken. Indien u niet onmiddellijk naar uw nieuwe woning kan verhuizen, biedt Transworld International u een veilige opslaginfrastructuur. Daarnaast biedt Transworld International aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

 4. VERHUIZINGEN ELIAS

  België

  Verhuizingen Elias behandelt uw persoonlijke bezittingen met zorg! Verhuizingen Elias is een gespecialiseerde verhuisfirma in Sint-Andries bij Brugge. Met dertig jaar ervaring in nationale en internationale verhuizingen weten wij exact hoe wij uw verhuizing in goede banen moeten leiden en dit zelfs met een lift tot de negende verdieping. Wij vinden het belangrijk dat uw goederen veilig getransporteerd worden en hechten veel belang aan degelijk beschermingsmateriaal en discretie. Naast verhuizingen verzorgen wij ook het transport van grote en kleine ladingen en treden we op als koerierdienst. Ook voor de opruiming van een huis of appartement bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u zelf uw verhuis wenst te organiseren kunt u bij ons terecht voor de huur van een bestelwagen met laadvolume van 17m³. En wanneer u na uw verhuis een feestje wilt bouwen dan zorgt René’s draaiorgel voor de vrolijke noot!

 5. SPEED - COLLI

  België

  Sinds 1956 is Speed Colli van een 1 mans zaak gegroeid in een middelgrote onderneming die gespecialiseerd is in transport, distributie en verhuizingen in de Benelux. Flexibiliteit en de kwaliteit van onze service zijn samen met onze concurrerende tarieven de drijvende kracht van ons succes. Ons ervaren personeel in combinatie met de juiste middelen en technologieën verzekeren een sterke samenwerking met onze klanten. Ons verhuisbedrijf Speed-Colli Verhuizingen heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in alle vormen van verhuizingen en in het bijzonder bureelverhuis. Voor het verhuizen van een éénmanszaak, een K.M.O. of een Multi-National is Speed-Colli Verhuizingen ongetwijfeld Uw beste partner. Speed-Colli heeft zijn wortels in de verhuissector. Wij zijn dan ook een gedroomde partner voor de behandeling van meubelen en aanverwante goederen: van compressoren en kopieerapparaten tot telefooncentrales.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UYTTENDAELE EUROPESE VERHUIZINGEN

  België

  Wist u dat een verhuis de derde belangrijkste stressfactor is in een mensenleven? Bij een privé- of bedrijfsverhuizing komt dan ook heel wat kijken: veilig inpakken van uw inboedel, transport, het inschakelen van hoogteliften, montage en demontage van meubilair en apparaten, eventuele meubelbewaring… Uyttendaele Verhuizingen is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in het bieden van een totaalservice voor elk type verhuis. Onze succesformule? Uitgebreide vakkennis, professionele verhuizers en een klantgerichte, persoonlijke aanpak, ondersteund door aangepaste, hypermoderne apparatuur.

 2. ABC VERHUIZERS

  België

  Verhuizingen : Onze verhuizers zijn bekwame mensen met véél ervaring en die vroeger reeds voor Paul Baeken in zijn toenmalige verhuisfirma gewerkt hebben. Of het nu gaat om een kleine verhuis, of een verhuis zelfs naar het buitenland, Paul Baeken verzorgt alle verhuizingen van A tot Z! Meubelbewaring : Ook kan je onze verhuizers uw verhuis in onze opslag of meubelbewaring te Turnhout laten stockeren voor onbepaalde duur, tot bijvoorbeeld uw nieuwe woning of verbouwingen klaar zijn, dan kunt u terug met onze verhuizers naar uw nieuwe woning verhuizen. Liftservice, ladderlift : Paul Baeken verzorgt met ABC Verhuizers ook alle liftwerken. Voor deze lift-service beschikt ABC Verhuizers over de nodige verhuisliften vanaf de 1ste tot de 14de verdieping, voor elke lift-service te Turnhout, Beerse, Merksplas, Vosselaar, Oud-Turnhout, Hoogstraten, Herentals, Antwerpen enzovoort, ... Wij zijn ook lid van de erkende verhuizers wat staat voor de beste prijs/kwaliteits verhouding.

 3. VERVOER VRANCKEN

  België

  Verhuisfirma Vrancken is gespecialiseerd in verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Verhuizen zonder zorgen met Verhuisfirma Vrancken! Op zoek naar een goedkope verhuisfirma in Limburg? Iedereen verhuist wel eens. Gelukkig hoeft dat niet wekelijks of jaarlijks te gebeuren. Het is tenslotte een heel karwei: dozen vol breekbare spullen, inpakken en versleuren, over en weer rijden, vrijwilligers optrommelen, … Geen wonder dat we er meestal tegenop kijken! Voor elke verhuis hebben wij de juiste verhuisformule. Wil u enkel een meubellift of verhuiswagen huren? Bent u op zoek naar een droge opslagplaats voor uw meubels of betrouwbare handen die uw piano verhuizen? Of kiest u voor een volledige deur-aan-deurverhuizing waarbij onze professionals alles voor u inpakken, vervoeren en afzetten? Welke uw verhuisplannen ook zijn, voor iedere formule maken wij een zeer scherpe prijsofferte en een garantie op grondigheid en zorg voor uw inboedel.

 4. INTERDEAN

  België

  Internationale verhuizingen. Met bijna tweehonderd landen in de wereld zou het wat kortzichtig zijn om altijd in hetzelfde land te blijven. Dit lijkt de mening te zijn van steeds meer mensen. Er zijn ontelbare redenen voor mensen om uit te vliegen en een nieuwe omgeving te ontdekken, van een wenselijker klimaat tot betere arbeidskansen. Bij Interdean hebben wij deze mensen reeds meer dan 50 jaar geholpen met hun overzeese verhuizingen. Wij assisteren duizenden mensen per jaar, onze klanten variëren van individuen en families tot werknemers die in het buitenland gaan werken. Door onze ongeëvenaarde ervaring in de sector zijn wij eerste keus voor diegenen die bezig zijn met een overzeese verhuizing – van inpakken en opslag tot verscheping, verzekering en assistentie bij visumverkrijging. Onze brede waaier aan diensten is erop gericht om in al uw behoeftes te voorzien.

 5. ANTHONISSEN MOVING & LOGISTICS

  België

  Verhuizen is een vak apart! Daarom kiest u voor Anthonissen, de specialist in de verhuiskunst! Door onze vlotte en correcte aanpak hebben wij een sterke faam verworven als professioneel verhuis en transport bedrijf voor particulieren en bedrijven. U verhuist naar het buitenland, met uw bedrijf of een nieuw avontuur tegemoet met de familie. Een spannende belevenis die toch heel wat voorbereiding en papierwerk met zich meebrengt. Anthonissen wil hier uw partner in zijn en ervoor zorgen dat u met een gerust hart naar uw nieuwe bestemming kan vertrekken. Door onze uitstekende contacten met gerenommeerde verhuisbedrijven in het buitenland kunnen wij u hetzelfde niveau van professionaliteit aanbieden als binnen onze landsgrenzen.

 1. GOSSELIN MOVING

  België

  Gosselin Moving is uw specialist in verhuizingen en meubelbewaring. Onze verhuisfirma is reeds meer dan 80 jaar een referentie in de sector. Lokale, internationale en industriële verhuizingen maken deel uit van de dagelijkse activiteit van ons verhuisbedrijf. We beschikken over een eigen containerterminal, expeditiekantoren gespecialiseerd in baan-, zee- en luchtvracht, een inklaringskantoor, state-of-the art magazijnen... kortom: de ideale partner om uw dierbaarste bezittingen aan toe te vertrouwen! Internationale, industriële en projectverhuizingen, waar ook ter wereld en alles in eigen beheer. Gosselin is uw ideale partner.

 2. DB VERHUIZINGEN

  België

  Reeds meer dan 20 jaar is onze firma actief in de verhuissector. Met professionalisme en zorg voor uw bezittingen wordt elke verhuis tot een goed einde gebracht. db verhuizingen beschikt over ladderliften van de 1ste t/m de 9ste verdieping, ook voor moeilijk te bereiken plaatsen. Verhuis van kantoormeubilair, dossiers en archieven, IT-materiaal, drankautomaten, elektro, ... Nummering en etikettering van onderdelen i.s.m. uw verantwoordelijke(n). Demonteren en monteren van kantoormeubilair. Onze meubelmonteurs zijn gespecialiseerd in kantoormeubelen van gekende merken. Wij regelen het parkeerverbod bij de plaatselijke gemeente- of politiediensten. Opruimen van de verlaten kantoren en gebouwen. Voorzien van vuilcontainers voor afval.

 3. JIM DROEVEN

  België

  Jim Droeven, een familiebedrijf met 50 jaar ervaring waar knowhow en beroepsernst van generatie op generatie worden doorgegeven. Het bedrijf staat tot uw dienst voor verhuizingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Vertrouw op ons voor: verhuizingen van particulieren (vertrek, aankomst, inladen, bescherming meubilair), particulieren: alle types woningen, maximale bescherming van meubilair, verhuizing van bedrijven: bureaus binnen het befrijf, Kmo’s, winkels: montage en demontage van bureaus, zelfs in het bedrijf, permanente follow-up, montage van nieuw meubilair, specialiteit: montage van meubilair in zelfbouwpakketten. We beiden ook liftservice, meubelbewaring en realiseren internationale verhuizingen.

 4. DEKEMPENEER

  België

  Al 30 jaar lang is DK Moves Dekempeneer een onbetwiste referentie in de verhuissector. We staan deels of volledig in voor de verhuizingen van particulieren, kantoren en bedrijven. We stemmen onze diensten af op de wensen van de klant. Zo kunnen we enkele manschappen ter beschikking stellen om een onderbemanning op te vangen, maar we kunnen ook instaan voor alle taken die nodig zijn om uw verhuis vlekkeloos te laten verlopen. Onze ervaring en knowhow in complexe domeinen als het vervoer van high tech materiaal droegen bij tot een degelijke reputatie van vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. DK Moves Dekempeneer realiseert verhuizingen voor particulieren, laboratoria, internationaal, …

 5. DOCKS INDUSTRIES

  België

  Dockx Industries - Lombaerts garandeert een vlekkeloze verhuis van uw machines en productielijnen met een beperkt oponthoud voor uw productie. Dockx Industries - Lombaerts beschikt over een eigen atelier voor constructiewerken en voorbereidingswerken, zoals prefabricatie montage van leidingen en stukwerk in metaal. In een fabriekshal of magazijn is er continu een beweging van machines, vorkliften en vrachtwagens. Dockx Industries - Lombaerts beschermt uw personeel en installaties met constructiewerken op maat. Soms hebt u geen keuze en moet u uw machines stilleggen: modificaties, onderhoud, uitbreiding of verhuizing. Uw grootste zorg: de productiestop zo kort mogelijk houden. En uw machines en productielijnen na de heropstart even goed of beter doen draaien dan voordien. Dockx Industries - Lombaerts zorgt ervoor.

 6. BUDGET VERHUIZINGEN

  België

  Verhuisfirma budgetverhuizingen . . . WE LIKE TO MOVE IT! Budgetverhuizingen, gevestigd te Putte tussen Mechelen en Heist-op-den-Berg, is een erkende verhuisfirma en betrouwbare partner voor goedkoop verhuizen, verhuur verhuisliften en veel meer. Ons team verhuizers, met jonge zelfwerkende 'patron', heeft zeer veel ervaring in verhuizen en verhuizingen. Naast de beste prijs gaan we ook voor de beste service om zo uw verhuis aangenaam en vlot te laten verlopen.

 7. VERHUIZINGEN DOUREE

  België

  Verhuizen met Verhuizingen Douree is verhuizen met vakmensen! Al reeds 3 generaties staan we tot uw dienst. Wij verhuizen uw inboedel alsof het de onze is. Met scherpe prijzen, zonder 'kleine lettertjes', zijn we een gevestigde waarde in België. Naast verhuizingen bieden we ook meubelbewaring en service antiek aan. Ook nationaal transport is mogelijk bij Verhuizingen Douree!

 8. DE BORGER

  België

  De Borger Verhuizingen is een familiaal geleid verhuisbedrijf. Het verhuisbedrijf is goed uitgerust voor het verhuizen van zware en/of delicate voorwerpen, zoals piano's, kluizen, machines enz. Het personeel is bedreven in het demonteren en monteren van meubelen, het inpakken van breekbare voorwerpen, documenten, gereedschap .. Daarnaast realiseert het bedrijf ook bedrijfsverhuizingen, meubelbewaring, liftwerken, en verhuringen van camionetten en aanhangwagens.

 9. VERHUIZINGEN NEETENS & CO

  België

  Verhuizingen Neetens is sinds 1937 actief in de verhuissector. Steeds werd de ervaring effectief doorgegeven van vader op zoon. Verhuizen is, u zou het soms niet denken, een hele onderneming. Of het nu gaat over het verhuizen van één meubelstuk of de verhuis van een volledig ziekenhuis, verhuizingen Neetens heeft voor elk probleem een pasklare oplossing. Dit alles wordt mogelijk gemaakt onder leiding van Bart Neetens, samen met een professioneel team van voorzichtige medewerkers.

 10. VERHUIZINGEN CROL

  België

  Dit verhuisbedrijf in Sint-Katelijne-Waver staat al sinds 1928 tot uw dienst voor alle verhuizingen. Het wordt van vader op zoon doorgegeven. In 1987 nam Jean-Pierre Crol het roer over en sindsdien runt hij de zaak samen met zijn zoon. Wij zijn vooral actief in Mechelen en omstreken: Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Rumst, Lier, Heist-op-den-Berg enzovoort. Natuurlijk staan wij ook tot uw beschikking voor grotere afstanden. Voor alle verhuizingen, groot en klein, moet u bij Verhuizingen Crol zijn!

 1. LIMO J.C.

  België

  U plant een verhuis naar het buitenland? Sta ons toe u hiervoor een project op maat voor te stellen. Wij komen bij u langs, inventariseren de te verhuizen inboedel, en bespreken uw project, en houden rekening met uw desiderata. Voor dit type verhuis is in zee gaan met een betrouwbare partner primordiaal ! Als lid van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) voldoet Limo J.C.aan alle wettelijke voorschriften op het vlak van vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

 2. SCHOLLAERT

  België

  Verhuizingen Schollaert nv is een professioneel verhuisbedrijf ten dienste van particulieren en bedrijven, nationaal en internationaal. Daarnaast biedt het bedrijf ook een liftservice, en meubelbergplaats en een archiefbewaring service.

 3. EQUITAXI

  België

  Ook paarden moet af en toe van A naar B komen, misschien wil je dat jouw paard mee op vakantie gaat of hij moet van de ene naar de andere weide verplaatst worden. Er zijn verschillende redenen om paardenvervoer nodig te hebben, maar het antwoord is eigenlijk altijd hetzelfde: De paardentaxi van Equitaxi.

 4. VIO

  België

  Verhuizen met VIO is verhuizen zonder stress! Bij VIO - dé verhuis-, verhuur-, opslag- en transportspecialist - weten we hoe we u van heel wat kopzorgen kunnen verlossen.

 5. JAMBERS

  België

  De specialist van kunsttransport. Nationaal als internationaal verhuizingen, industriële verhuizingen, machinetransport...

 6. VAN HOEVELEN

  België

  Van Hoevelen Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen en biedt een meubelbewaring service, een ladderliftservice en een montageservice.

 7. MEYS EN ZONEN

  België

  Meys & Zonen houdt zich bezig met nationale en internationale verhuizingen , en meubelbewaring.

 8. DÉMÉNAGEMENTS DEUXANS

  België

 9. DETAX DEMENAGEMENTS

  België

 10. DEMENAGEMENTS MARIUS BOULENGER

  België