• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • benzine - brandstof

Resultaten voor

Benzine - brandstof - Import export

 1. MIRABELLO TERMOPETROLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIRABELLO TERMOPETROLI, is een Distributeur, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandstof, distributeurs brandstof en tankstations, brandstofhandelaar zelfbediening, huisbrandolie brandstof, additieven voor brandstoffen, installaties en uitrustingen voor de distributie van brandstoffen, brandstofopslagplaatsen, kerosine brandstof, en brandstofhandelaar. Het is gevestigd in La Spezia, Italië.

 2. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC is een van de grootste ondernemingen in de oblast Smolensk die zich bezighoudt met de export van aardolie en chemische producten; het speelt een belangrijke rol op de markt voor aardolieproducten van de aangrenzende regio's. De hoge kwaliteit van de producten maakt het mogelijk ze te exporteren. Wij werken zowel op de Russische markt als in de buurlanden en het buitenland. Alle op de markt gebrachte producten zijn gecertificeerd. De producten worden verzonden per spoor, over het water en over de weg. Om te garanderen dat onze partners de producten ontvangen, voeren wij verrekeningen uit door middel van een kredietbrief. Het is mogelijk de betaling van exportzendingen uit te stellen met de hulp van Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 3. BRANDSTOFFEN DRB

  België

  Kwaliteitsbrandstof (Mazout) kopen aan de voordeligste prijs? Brandstoffen DRB te Itterbeek, Vlaams-Brabant garandeert stookolie van zeer hoge kwaliteit met daarbovenop een uitstekende dienstverlening. En dit voor zowel industrie als particulieren. Ook voor groepsaankopen kunnen wij enorm scherpe prijzen garanderen. Bij Brandstoffen DRB wordt u geholpen door mensen met ervaring, de uitmuntende service én advies krijgt u er daarbovenop nog eens gratis bij! Wij leveren voornamelijk in de regio’s Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Verder kan u bij ons ook terecht voor controle, vernieuwen of verwijderen van uw bestaande tank. En ook voor automatische leveringen staan wij voor u garant..

 4. VANTIEGHEM ERIK

  België

  Het bedrijf levert ESSO-kwaliteitsproduct tegen een correcte prijs en een uitstekende service. Bij Vantieghem kan u rekenen op ESSO-kwaliteitsproducten, dienstverlening om U tegen te zeggen en steeds zéér concurrentiële prijzen. In 1966 starten Erik Vantieghem en Adeline Walcarius met een kolenhandel in Velaines. Een jaar laten beslissen ze om liquide brandstof te gaan verkopen. Vijf jaar na de opening vestigen ze zich in Avelgem waar ze zeven jaar later een erkende ESSO-verdeler worden. In de loop van de laatste 6 jaar werd een gestage volumegroei verwezelijkt van ongeveer 10% à 15% per jaar. Dit kan alleen duiden op het vertrouwen en de tevredenheid van het cliënteel. Op heden werken wij met 4 chauffeurs om een vlotte en snelle service op die manier te garanderen.

 5. SEGERS - TEUWEN

  België

  Segers-Teuwen is gespecialiseerd in peroleumproducten. Segers –Teuwen beschikt over meerdere tankstations die hoofdzakelijk gericht zijn naar: industrie, bedrijven, zelfstandige ondernemers, vrije beroepen, maar ook als particulier kan u producten afhalen. De tankstations bieden diesel 24u/24u (Hoog en laag debiet), petroleum type "B", gasolie-extra EN590 * en Ad Blue. Voor bedrijven en zelfstandige ondernemers beschikken Segers- Teuwen over een eigen tankkaart systeem met de volgende mogelijkheden: geen stapel kastickets, wekelijkse of maandelijkse facturatie, overzichtelijk tank-detail bij de factuur, km-stand ingave mogelijk bij elke tankbeurt, volume en aantal transacties per dag kan beperkt worden, gedetailleerde controle van uw wagenpark en verbruik. Ook mogelijkheid om de petroleumproducten te bestellen om bij u geleverd te worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BOUTS

  België

  Bouts Petroleumproducten is een Q8 brandstofleverancier. De firma is al decennialang een gevestigde waarde in de Limburgse petroleumindustrie. Met een moderne opslagplaats van meer dan veertien miljoen liter staan Bouts in voor de distributie van mazout, diesel, benzines, petroleum en smeermiddelen in heel Limburg. Als partner van Q8 bieden wij u alleen maar kwalitatief hoogstaande producten aan. U vindt bij ons: stookolie, mazout, gasolie, mazout HIQ, gasolie Extra, diesel, benzines, petroleum en smeermiddelen.

 2. COMFORT ENERGY

  België

  Comfort Energy is de grootste verdeler van mazout van het kwaliteitsmerk ESSO in België. Met 10 eigen opslagplaatsen – verspreid over de verschillende provincies - en lokale handelaars in heel België groeit het bedrijf al meer dan veertig jaar. Dankzij een rechtstreekse aanvoer per binnenschip garandeert Comfort Energy altijd de juiste prijs, een topproduct én een correcte service! Bij Comfort Energy kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan ESSO-brandstoffen (mazout, diesel, benzines, petroleum), ExxonMobil-smeermiddelen, en een uitgebreid dienstenpakket: gespreide betaling van uw mazoutfactuur, Comfort Card, automatische levering, tankdiensten (tankkeuring, tanksanering, plaatsing van nieuwe mazouttanks).

 3. FLEETCOR

  Nederland

  Met de EuroShell tankpas van FLEETCOR heeft u de volgende voordelen: - goedkope brandstof bij 650 Shell-tankstations én 350 Esso-tankstations in Nederland - Handige tools om uw wagenpark te beheersen - Inzicht in kosten en besparingsmogelijkheden - Korting op voertuigonderhoud - ... en nog meer

 4. AVIA

  België

  Avia is een petroleummaatschappij, en is leverancier van stookolie en beschikt over een uitgebreid netwerk van goed uitgeruste tankstations in de stedelijke centra als in kleinere gemeenten. Stookolie, mazout in de volksmond, staat genoegzaam bekend als de goedkoopste en gezelligste manier om je te verwarmen. In tegenstelling tot aardgas zijn er geen gebruiksrisico’s, en zijn de prijzen volledig geliberaliseerd.

 5. MAES

  België

  Brandstoffen Maes is een zelfstandige pertroleum verdeler die zijn cliënteel een volledige producten en dienstengamma aan biedt voor de brandstofhandel: 20 self-service benzine stations, eigen wagenpark voor bedeling van brandstoffen en smeermiddelen, eigen opslag voor brandstoffen, smeermiddelen, kolen en gassen; erkend technicus voor controle van stookolietanks 20 000L; verdeler van Totalfinaelf smeermiddelen, verkoop en begeleiding bij plaatsing van nieuwe mazouttank, en meer.

 1. VLAAMSE OLIECENTRALE

  België

  De VLAAMSE OLIECENTRALE NV is reeds meer dan 50 jaar actief in de verkoop van brandstoffen en shell smeermiddelen. Als verdeler verhandelen wij de producten in groot- en kleinhandel. Naast de brandstoffen mazout of stookolie en diesel, hebben we ook een ruim assortiment van smeermiddelen (oliën) voor de industrie-, landbouw-, auto- en vrachtwagensektor. Bij ons kan u terrecht voor: budgetformule, tankcontrole, en online bestellen  24h/24h  7d/7d.

 2. ANDICO

  België

  Andico bvba te Wilrijk levert kwaliteitsbrandstof in de regio Antwerpen. Andico levert mazout, oliën en vetten van de merken Shell en Argos premium. Bestellen is online, via fax of telefoon mogelijk.

 1. BP

  België

  BP biedt brandstof voor transport, energie voor warmte en licht, smeermiddelen te houden motoren bewegen en petrochemische producten die worden gebruikt om alledaagse voorwerpen te maken. BP biedt in Belgie verschillende diensten aan: Air BP, die zich richt op het leveren van brandstof en andere voor luchtvaart; BP asfalt en bitumen; Scheepvaart, petrochemie, tankstations, tankaartjes voor bedrijven en meer.

 2. BP CHEMBEL

  België

  Vervaardiging van andere organische chemische basisproducten.

 3. SACCNE PETROLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SACCNE PETROLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandstof, huisbrandolie brandstof, smeermiddelen voor autotractie, en dieselolie voor tractoren. Het is gevestigd in Messina, Italië.

 4. VARO ENERGY FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf VARO ENERGY FRANCE SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benzine - brandstof, raffineren van aardolie, raffinaderij, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Bruges, Frankrijk.

 5. ACTIVE INTERNATIONAL

  Turkije

  Het bedrijf ACTIVE INTERNATIONAL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zachte tarwe. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Benzine - brandstof, Oliën - plantaardige, en Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas - winning en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koolstofderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Dieselolie, Koolstofderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, en Dieselolie. Het is gevestigd in Langenburg, Duitsland.

 7. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PETRONOVA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren LPG-installaties - industrieel, Brandstoffen - vloeibaar, brandstofhandelaar, LPG-installaties - industrieel, Brandstoffen - vloeibaar, en gascompressoren. Het is gevestigd in Ostrów Wlkp., Polen.

 8. TECHTOR

  Polen

  Het bedrijf TECHTOR, is een Distributeur, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Herby, Polen.

 1. BULTEAU SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf BULTEAU SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veiligheidshandschoenen, Handschoenen, Veiligheidshandschoenen, en Handschoenen. Het is gevestigd in Harnes, Frankrijk.

 2. NESHES GLOBAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NESHES GLOBAL LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, Organisaties voor de handel, Dieselolie, Organisaties voor de handel, en melkproducten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. BAROMA

  Polen

  Het bedrijf BAROMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Ropa, Polen.

 4. SAGECO

  België

  Het bedrijf SAGECO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren distributeurs brandstof en tankstations, controle bandendruk, aanhangwagens voor personenauto's, en verwijdering van motorolien. Het is gevestigd in Thimister-Clermont, België.

 5. COMBUSTIBLES CANARIOS

  Spanje

  Het bedrijf COMBUSTIBLES CANARIOS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Yaiza, Spanje.

 6. XBEE FUEL TECHNOLOGY GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf XBEE FUEL TECHNOLOGY GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is gevestigd in Schwaigern-Niederhofen, Duitsland.

 7. DE GIULI GINO SRL

  Italië

  Het bedrijf DE GIULI GINO SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeermiddelen, hout, additieven voor brandstoffen, en dieselolie voor tractoren. Het is gevestigd in Guidizzolo, Italië.

 8. SERVUS EUROPA GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf SERVUS EUROPA GMBH & CO KG, is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Stookolie, Dieselolie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Stookolie, en Dieselolie. Het is gevestigd in Wals, Oostenrijk.

 9. AMB ADOLF MINERALÖL BETRIEBE INH.: ROBERT ADOLF

  Duitsland

  Het bedrijf AMB ADOLF MINERALÖL BETRIEBE INH.: ROBERT ADOLF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Dieselolie, Smeermiddelen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Benzine - brandstof, Dieselolie, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Hachenburg, Duitsland.

 10. KLADI BROTHERS LTD

  Griekenland

  Het bedrijf KLADI BROTHERS LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren acculaders, koelsmeermiddelen, Industriële olie, en tankstation. Het is gevestigd in Zakynthos, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis