• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • benzine - brandstof

Resultaten voor

Benzine - brandstof - Import export

 1. SACCNE PETROLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SACCNE PETROLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandstof, huisbrandolie brandstof, smeermiddelen voor autotractie, en dieselolie voor tractoren. Het is gevestigd in Messina, Italië.

 2. VANTIEGHEM ERIK

  België

  Het bedrijf levert ESSO-kwaliteitsproduct tegen een correcte prijs en een uitstekende service. Bij Vantieghem kan u rekenen op ESSO-kwaliteitsproducten, dienstverlening om U tegen te zeggen en steeds zéér concurrentiële prijzen. In 1966 starten Erik Vantieghem en Adeline Walcarius met een kolenhandel in Velaines. Een jaar laten beslissen ze om liquide brandstof te gaan verkopen. Vijf jaar na de opening vestigen ze zich in Avelgem waar ze zeven jaar later een erkende ESSO-verdeler worden. In de loop van de laatste 6 jaar werd een gestage volumegroei verwezelijkt van ongeveer 10% à 15% per jaar. Dit kan alleen duiden op het vertrouwen en de tevredenheid van het cliënteel. Op heden werken wij met 4 chauffeurs om een vlotte en snelle service op die manier te garanderen.

 3. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusland

  Smolnefteorgsintez LLC is een van de grootste ondernemingen in de oblast Smolensk die zich bezighoudt met de export van aardolie en chemische producten; het speelt een belangrijke rol op de markt voor aardolieproducten van de aangrenzende regio's. De hoge kwaliteit van de producten maakt het mogelijk ze te exporteren. Wij werken zowel op de Russische markt als in de buurlanden en het buitenland. Alle op de markt gebrachte producten zijn gecertificeerd. De producten worden verzonden per spoor, over het water en over de weg. Om te garanderen dat onze partners de producten ontvangen, voeren wij verrekeningen uit door middel van een kredietbrief. Het is mogelijk de betaling van exportzendingen uit te stellen met de hulp van Joint Stock Company "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

 4. BRANDSTOFFEN DRB

  België

  Kwaliteitsbrandstof (Mazout) kopen aan de voordeligste prijs? Brandstoffen DRB te Itterbeek, Vlaams-Brabant garandeert stookolie van zeer hoge kwaliteit met daarbovenop een uitstekende dienstverlening. En dit voor zowel industrie als particulieren. Ook voor groepsaankopen kunnen wij enorm scherpe prijzen garanderen. Bij Brandstoffen DRB wordt u geholpen door mensen met ervaring, de uitmuntende service én advies krijgt u er daarbovenop nog eens gratis bij! Wij leveren voornamelijk in de regio’s Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Verder kan u bij ons ook terecht voor controle, vernieuwen of verwijderen van uw bestaande tank. En ook voor automatische leveringen staan wij voor u garant..

 5. SEGERS - TEUWEN

  België

  Segers-Teuwen is gespecialiseerd in peroleumproducten. Segers –Teuwen beschikt over meerdere tankstations die hoofdzakelijk gericht zijn naar: industrie, bedrijven, zelfstandige ondernemers, vrije beroepen, maar ook als particulier kan u producten afhalen. De tankstations bieden diesel 24u/24u (Hoog en laag debiet), petroleum type "B", gasolie-extra EN590 * en Ad Blue. Voor bedrijven en zelfstandige ondernemers beschikken Segers- Teuwen over een eigen tankkaart systeem met de volgende mogelijkheden: geen stapel kastickets, wekelijkse of maandelijkse facturatie, overzichtelijk tank-detail bij de factuur, km-stand ingave mogelijk bij elke tankbeurt, volume en aantal transacties per dag kan beperkt worden, gedetailleerde controle van uw wagenpark en verbruik. Ook mogelijkheid om de petroleumproducten te bestellen om bij u geleverd te worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLEETCOR

  Nederland

  Met de EuroShell tankpas van FLEETCOR heeft u de volgende voordelen: - goedkope brandstof bij 650 Shell-tankstations én 350 Esso-tankstations in Nederland - Handige tools om uw wagenpark te beheersen - Inzicht in kosten en besparingsmogelijkheden - Korting op voertuigonderhoud - ... en nog meer

 2. ANDICO

  België

  Andico bvba te Wilrijk levert kwaliteitsbrandstof in de regio Antwerpen. Andico levert mazout, oliën en vetten van de merken Shell en Argos premium. Bestellen is online, via fax of telefoon mogelijk.

 3. VLAAMSE OLIECENTRALE

  België

  De VLAAMSE OLIECENTRALE NV is reeds meer dan 50 jaar actief in de verkoop van brandstoffen en shell smeermiddelen. Als verdeler verhandelen wij de producten in groot- en kleinhandel. Naast de brandstoffen mazout of stookolie en diesel, hebben we ook een ruim assortiment van smeermiddelen (oliën) voor de industrie-, landbouw-, auto- en vrachtwagensektor. Bij ons kan u terrecht voor: budgetformule, tankcontrole, en online bestellen  24h/24h  7d/7d.

 4. AVIA

  België

  Avia is een petroleummaatschappij, en is leverancier van stookolie en beschikt over een uitgebreid netwerk van goed uitgeruste tankstations in de stedelijke centra als in kleinere gemeenten. Stookolie, mazout in de volksmond, staat genoegzaam bekend als de goedkoopste en gezelligste manier om je te verwarmen. In tegenstelling tot aardgas zijn er geen gebruiksrisico’s, en zijn de prijzen volledig geliberaliseerd.

 5. MAES

  België

  Brandstoffen Maes is een zelfstandige pertroleum verdeler die zijn cliënteel een volledige producten en dienstengamma aan biedt voor de brandstofhandel: 20 self-service benzine stations, eigen wagenpark voor bedeling van brandstoffen en smeermiddelen, eigen opslag voor brandstoffen, smeermiddelen, kolen en gassen; erkend technicus voor controle van stookolietanks 20 000L; verdeler van Totalfinaelf smeermiddelen, verkoop en begeleiding bij plaatsing van nieuwe mazouttank, en meer.

 1. FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. SHENYANG SKYCHEN CHEMICAL CO.,LTD

  China

 1. COMBUSTIBLES CANARIOS

  Spanje

 2. BAROMA

  Polen

 3. ACTIVE INTERNATIONAL

  Turkije

 4. SAGECO

  België

 5. VARO ENERGY FRANCE SAS

  Frankrijk

 6. XBEE FUEL TECHNOLOGY GERMANY GMBH

  Duitsland

 7. BULTEAU SERVICES

  Frankrijk

 8. ARAL LUXEMBOURG

  Luxemburg

 1. TECHTOR

  Polen

 2. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Polen

 3. DE GIULI GINO SRL

  Italië

 4. AMB ADOLF MINERALÖL BETRIEBE INH.: ROBERT ADOLF

  Duitsland

 5. SERVUS EUROPA GMBH & CO KG

  Oostenrijk

 6. HENRI HOTZ AG

  Zwitserland

 7. PFLIPSEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. DKV EURO SERVICE FRANCE

  Frankrijk

 9. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugal

 10. KLADI BROTHERS LTD

  Griekenland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis