• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bevestigingen - machines voor productie

Resultaten voor

Bevestigingen - machines voor productie - Import export

 1. DYNATECT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dynatect-MFB is een van de toonaangevende leveranciers van beschermingsproducten voor machines en biedt een uitgebreid assortiment aan industriële apparatuurbescherming met op maat gemaakte oplossingen voor alle industriële sectoren. Het moederbedrijf DYNATECT Manufacturing Inc.(voorheen A&A Manufacturing Co. Inc.) is in Noord-Amerika de leidende fabrikant van dynamische bescherming van materiaal en heeft zijn hoofdvestiging in New Berlin, Wisconsin. De oprichter Gerald O'Rourke van de huidige Dynatect-groep produceerde aanvankelijk in 1945 balgen en verschillende producten gemaakt van met kunststof bekleed weefsel voor de gereedschapswerktuigenindustrie.Tegenwoordig is DYNATECT met vijf productielocaties en ongeveer 500 medewerkers wereldwijd een groeiend bedrijf en het eerste aanspreekpunt voor effectieve beveiligingssystemen op de markten: Werktuigmachines en automatisering, medische technologie, transport/verkeerstechnologie, onderhoud, bouw/landbouw en olie en gas.

 2. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 3. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

 4. BOLTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOLTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Gevelsberg, Duitsland.

 5. AS SCHÖLER + BOLTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AS SCHÖLER + BOLTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHMECK VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMECK VERBINDUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. AZO

  België

  AZO staat voor betrouwbare automatisering van productieprocessen in de voedings-, farmaceutische, chemische en kunststofsector. AZO ontwerpt, vervaardigt en monteert machines en installaties voor de opslag, uitdraging, zeving, transport, dosering en verweging van stortgoed, poedervormige componenten, aroma’s, additieven, micro-componenten en vloeistoffen. Dankzij onze installaties komen alle ingrediënten op het juiste moment in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats in het verwerkingsproces terecht. Met onze nieuwste technologieën helpen wij onze klanten wereldwijd om hun projecten tot een goed einde te brengen. AZO is een globale speler op de wereldmarkt,  maar élke oplossing draagt het kwaliteitslabel ‘Engineered in Germany’. Haal uw voordeel uit onze rendabele, duurzame en energiezuinige automatiseringsconcepten, en kies voor de nummer 1 in de voedingssystemen, 'made by AZO'!

 3. UNIFY THREAD ROLLING

  Taiwan R.O.C.

  Wij, Unify thread rolling, zijn een fabrikant met 43 jaar ervaring in de fabricage van bevestigings-/vastschroefmachines. We maken draadrollers, hydraulische draadrolmachines, nok draad rolmachines, draadrolmachines met 3 pijpen, rolmachines met zaagtanden, draadrolmachines met stelschroef, draadroller met zelftril toevoerbak of met lang toevoerstangsysteem, draadrolvormen, en bevestigings-/kartel rolvormen. Kwaliteit gegarandeerd. Neem contact met ons op voor een offerte!

 4. CARMINATI MORSE SNC DI CARMINATI VINCENZO & C.

  Italië

  De onderneming CARMINATI MORSE vervaardigt vanaf het begin spanklemmen. Onze voornaamste producten zijn: Spanklemmen en blokken voor bewerkingscentra; "Europese" spanklemmen met automatische dubbele of enkelvoudige klemming; Dalende spanklemmen van het type SP/SPE, met regeling van de terugkeer van de klemmen, mechanische, hydraulische, oleopneumatische blokkering; Spanklemmen van het type AC/GM met mechanische, oleopneumatische blokkering; blokken voor bewerkingscentra en spaninrichtingen.

 5. B&D BRACCI E DISPOSITIVI SRL

  Italië

  Het bedrijf B&D BRACCI E DISPOSITIVI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren grijparmen, en Monitorzwenkarmen. Het is gevestigd in Busnago, Italië.

 1. B.S.M. BURSA SEVINCLER MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf B.S.M. BURSA SEVINCLER MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurcabines, en gritstralen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. KETEN INDUSTRIALMACHINE TRADE LTD. CO.

  Turkije

  Het bedrijf KETEN INDUSTRIALMACHINE TRADE LTD. CO., is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulisch gereedschap, en Hydraulisch gereedschap. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. TLM SRL

  Italië

  Het bedrijf TLM SRL, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren combimachines voor bouten, klinknagels en schroeven, metaalpersen voor metalen hekwerk, en Klinkmachines voor inlegsels. Het is gevestigd in Tortona, Italië.

 2. EMKA MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf EMKA MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. BOHL BEFESTIGUNGSSYSTEME- KLIMATECHNISCHES ZUBEHÖR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOHL BEFESTIGUNGSSYSTEME- KLIMATECHNISCHES ZUBEHÖR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Schöntal, Duitsland.

 4. ASG, DIVISION OF JERGENS, INC.

  Italië

  Het bedrijf ASG, DIVISION OF JERGENS, INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Villaverla, Italië.

 5. HELLMANN MASCHINEN+ANLAGEN GMBH&CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf HELLMANN MASCHINEN+ANLAGEN GMBH&CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor het boren van metalen, automatisering van speciale machines, Speciale machines - constructie, en uitrusting voor houtbewerking. Het is gevestigd in Hiddenhausen, Duitsland.

 6. KAYZER KONVEYÖR

  Turkije

  Het bedrijf KAYZER KONVEYÖR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbanden, en schraapinstallatie voor mijnen en groeven. Het is gevestigd in Yenimahalle, Turkije.

 7. INNOCLAMP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INNOCLAMP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleminrichtingen, zelfklemmend gereedschap, en revolverboorkoppen. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 8. FIXITECH A.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FIXITECH A.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inzetschroefdraad, en moeren met kooi. Het is gevestigd in Augusta, Italië.

 1. FIXI SRL

  Italië

  Het bedrijf FIXI SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren bevestigingssystemen, metalen bevestigingssystemen, klinknagels, en klinknagels voor lostrekken. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 2. QBM MARINOX SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf QBM MARINOX SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, Bevestigingen - machines voor productie, Loodgieterswerk - sanitair, Bevestigingen - machines voor productie, schroeven, en doe-het-zelfartikelen. Het is gevestigd in Merlevenez, Frankrijk.

 3. TUNÇ MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf TUNÇ MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Biga, Çanakkale, Turkije.

 4. INS MAKINA BETON SANTRALLERI LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf INS MAKINA BETON SANTRALLERI LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Yenimahalle, Ankara, Turkije.

 5. RUZMAK MAKINA OTOMASYON

  Turkije

  Het bedrijf RUZMAK MAKINA OTOMASYON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren software voor projectbeheer. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. METFIX

  Nederland

  Het bedrijf METFIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Utrecht, Nederland.

 7. ENGALDINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ENGALDINI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Rubano, Italië.

 8. MAPA CIVATA SANAYI ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf MAPA CIVATA SANAYI ANONIM SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Bout, speciale bouten en moeren, Bouten en moeren, en montageonderdelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. RUL-KON MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf RUL-KON MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 10. BOLLHOFF OTALU

  Frankrijk

  Het bedrijf BOLLHOFF OTALU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingen - machines voor productie. Het is gevestigd in La Ravoire, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis