• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bevlokken - staal en metaal

Resultaten voor

Bevlokken - staal en metaal - Import export

 1. NET D.O.O.

  Slovenië

  Verified by Europages badge
 2. MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 3. MASTER-FLOCK

  Rusland

 4. K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Duitsland

 5. BRUSIEXPRESS OBDELAVA KOVINSKIH IZDELKOV D.O.O.

  Slovenië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A.

  Italië

 2. ALPHA SHIPS INSULATIONS

  Griekenland

 3. MEATH METAL PRODUCTS LTD

  Ierland

 4. AIGLE MACCHINE S.R.L.

  Italië

 5. MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litouwen

 1. M.T.C. POEDER COATING B.V.

  Nederland

 2. STAMPERIA LEVATI

  Italië

 3. PAMA S.R.L.

  Italië

 4. THERMIEK B.V.

  Nederland

 5. VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 6. N.S.T. S.R.L.

  Italië

 7. BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. LA FLOCCATURA DI CESARE TOLOTTO

  Italië

 9. ELLEPI S.R.L.

  Italië

 10. PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 1. FIRMI S.N.C. DI ZOSO DARIO & C.

  Italië

 2. FLOCK-DESIGN

  Zwitserland

 3. ROKVELAS, UAB

  Litouwen

  Verified by Europages badge

  Rokvelas UAB is een Litouws bedrijf dat metaalbewerkingsdiensten voor kleine series en serieproducties biedt. Wij hebben 11 jaar ervaring in het exporteren van onze producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van staalstructuren, CNC-bewerking. Wij bieden een compleet dienstenpakket afgestemd op de eisen van onze klanten. Wij bieden een breed assortiment producten en diensten: productie, algemene organisatie, aanvulling, verschillende deklagen, logistiek en vele andere diensten. Diensten: CNC-ponsen; CNC-buigen; CNC-draaien; CNC-draaien, snijden met bandzaag; lassen; vlakslijpen; walsen van platen; De constructies kunnen voorzien worden van de volgende afwerking: heet diep gegalvaniseerd; poedercoating; gezandstraald en gelakt; diverse galvanisaties. Al onze staalstructuren voldoen aan de vereisten van de EN 1090-1, 2 normen. ISO 9001 gecertificeerd beheersysteem. Kijk op onze website voor meer informatie.

  Website Open In New icon
 4. EKAIM

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 5. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  17 jaar geleden - 2002 - hebben we het handelsbedrijf Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH in Düsseldorf opgericht. Ondertussen zijn we gewaardeerd in binnen- en buitenland, omdat we met onze uitgebreide kennis van de internationale markt in staat zijn om aan de behoeften en vereisten van onze klanten te voldoen omdat we alleen materiaal van hoge kwaliteit leveren, gecombineerd met concurrerende prijzen, snelle verwerking van vragen, als het is. Wij zijn uiterst flexibel met betrekking tot speciale verzoeken, wij zijn de maatstaf voor precisie bij het verwerken van bestellingen. En verder....... Weet u hoe u problemen oplost? Heel eenvoudig: Wanneer u iemand vindt die problemen oplost! U heeft ons gevonden!

  Website Open In New icon
 6. GRIMM AG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Individuele en op maat gemaakte oplossingen in de sector: drijfwerkassen-tandwielonderdelen-wielcombinaties-bouwgroepen. Als hightechbedrijf in de verspanende industrie zijn we al lang de rol van pure leverancier ontgroeid. We zien onszelf als een functionerende versnelling in een steeds complexere, onderling verbonden productiewereld. Voor Grimm ligt de focus niet langer alleen op het afzonderlijke deel. Alle services moeten kloppen, van bemonstering tot levering aan onze klanten. En het is precies deze coherente algemene prestatie die u de toegevoegde waarde geeft die u duidelijk zult merken - bij elk project dat we samen doen. Schoon afwerken. Zorgvuldige finish. En het leveren van topkwaliteit. Bovenal betekent meer waarde van Grimm ook verticale integratie.Omdat we complete verspaning uit één hand bieden - met in-house draaitechniek, tandwieltechniek en slijptechniek.

  Website Open In New icon
 7. E. MOGGE BEIZ- UND REINIGUNGS-SERVICE FÜR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Met de Clean & Save-systemen van Mogge GmbH kunt u uw bedrijfsactiviteiten ontspannener tegemoetzien. Bij alle vragen die op kunnen komen bij het beitsen, het chemisch reinigen van installaties in alle maten, materialen en soorten, het behandelen van installaties en systemen die met zuurstof werken, het beitsen, oliespoelen en conserveren van hydraulische regelkringen. Want met de Clean & Save-systemen wordt niet alleen een perfecte en optimale, op uw behoeften toegesneden voorbehandeling, etsing en aansluitende corrosiebescherming en dus tegen slijtage gerealiseerd. Met aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen zijn uw installaties en systemen goedkoper en sneller klaar voor gebruik en bij de dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk efficiënter. Al meer dan 40 jaar vertrouwen wereldwijd vooraanstaande ondernemingen en concerns de specialist van de Clean & Save-systemen. E. Mogge beits- en reinigingsservice voor industriële installaties GmbH.

  Website Open In New icon
 8. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  In ons bedrijf HFP Bandstahl in Bad Salzungen kunnen we terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring in koudwalsen en bijna 150 jaar in de metaalsector. Met meer dan 250 medewerkers is het tevens onze grootste locatie.Bandstaal koudgewalst volgens EN 10139/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten op elke vastheidsstaat gewalst, diktes 0, 20 - 2, 50 mm, breedtes 4 - 525 mm toepassings-, veredelings- en veerstaal koudgewalst volgens EN 10132 T1-4/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten, vastheidsstaat G of G + K, diktes 0, 20 - 1, 80 mm, breedtes 10 - 370 mm oppervlakte-uitvoering: normaal blank gegloeid, speciaal opgeruwd of ook glanzend, alsook scheur- en poriënvrij, in lagen gewikkelde bundels, zeer plat gerekt en/of ontvet.

  Website Open In New icon
 9. NABU-OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  "Wij denken in generaties" - dit motto heeft de acties van NABU-Oberflächentechnik GmbH al sinds het begin vormgegeven.Solide groei, conservatieve waarden en realistische beloftes voor prestaties lopen altijd voorop met snel succes.We voelen ons verbonden met de regio en uw mensen, om de locatie die we zien als onze toewijding te beveiligen.Wij beschouwen innovatie als de sleutel tot duurzaam succes.Daarom investeren we voortdurend in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf: langdurige samenwerking - met onze klanten en onze medewerkers - die belangrijk voor ons is!

  Website Open In New icon
 10. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

  Website Open In New icon