• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bevlokken - staal en metaal

Resultaten voor

Bevlokken - staal en metaal - Import export

 1. NET D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NET D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Lassen van staal en metaal, Buigen - staal- en metaalbewerking, Bevlokken - staal en metaal, Afgewerkte producten van metaal, Metaalconstructies - licht, Plaatwerkerij - industrieel, Lassen van staal en metaal, en Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 2. MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevlokken - staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Velveteren, textiel, velouteermachines voor matrassen, machines en uitrustingen voor het vullen van stoffen, Velveteren, textiel, en velvetering van textielproducten. Het is gevestigd in Kusterdingen, Duitsland.

 3. K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Het bedrijf K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bronzen van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalliseren, Bevlokken - staal en metaal, Verzinken van staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Metalliseren, Bevlokken - staal en metaal, Verzinken van staal en metalen, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 4. BRUSIEXPRESS OBDELAVA KOVINSKIH IZDELKOV D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf BRUSIEXPRESS OBDELAVA KOVINSKIH IZDELKOV D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Celje, Slovenië.

 5. AIGLE MACCHINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AIGLE MACCHINE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bevlokken - staal en metaal, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Borgaro Torinese, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEATH METAL PRODUCTS LTD

  Ierland

  Het bedrijf MEATH METAL PRODUCTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken - staal en metaal, Vervormen - staal- en metaalbewerking, Bevlokken - staal en metaal, en Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Dunboyne, Ierland.

 2. DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Mornago, Italië.

 3. ALPHA SHIPS INSULATIONS

  Griekenland

  Het bedrijf ALPHA SHIPS INSULATIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bevlokken - staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële isolatie. Het is gevestigd in Piraeus, Griekenland.

 4. THERMIEK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf THERMIEK B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken - staal en metaal, en Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Geldermalsen, Nederland.

 5. MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litouwen

  Het bedrijf MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken - staal en metaal, en Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 1. M.T.C. POEDER COATING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf M.T.C. POEDER COATING B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken - staal en metaal, en Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Schiedam, Nederland.

 2. STAMPERIA LEVATI

  Italië

  Het bedrijf STAMPERIA LEVATI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - bedrukken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken - staal en metaal, diensten en verband houdende activiteiten voor de textielindustrie, en Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Arcore, Italië.

 1. VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken - staal en metaal, en Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Weibern, Oostenrijk.

 2. BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Bevlokken - staal en metaal, Galvaniseren - staal en metalen, en Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 3. PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken - staal en metaal, Zandstralen - staal en metalen, Bevlokken - staal en metaal, en Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Newport, Verenigd Koninkrijk.

 4. FLOCK-DESIGN

  Zwitserland

  Het bedrijf FLOCK-DESIGN, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken - staal en metaal, en Bevlokken - staal en metaal. Het is gevestigd in Muri, Zwitserland.

 5. FIRMI S.N.C. DI ZOSO DARIO & C.

  Italië

 6. PAMA S.R.L.

  Italië

 7. N.S.T. S.R.L.

  Italië

 8. LA FLOCCATURA DI CESARE TOLOTTO

  Italië

 1. ELLEPI S.R.L.

  Italië

 2. ATOM KARINCA LASER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het in 1996 gevestigde bedrijf Atom Karinca is opgeklommen tot het grootste engineerings- en lasersnijdbedrijf op contractbasis in Istanboel Turkije. Onze geavanceerde infrastructuur met 3.000 M2 productieruimte, een modern machinepark en een team van 60 hoogopgeleide professionals die in staat zijn via teams 24-uurs diensten te draaien voor naadloze productie voor onze gewaardeerde klanten, weerspiegelen ons streven naar uitmuntendheid. Ons bedrijf kenmerkt zich sinds de start in 1996 door een constante ontwikkeling en is in 2005 op strategische wijze de sector voor laser snijden binnengestapt. Onze toewijding voor vooruitgang komt tot uiting via constante investeringen en constante initiatieven tot verbetering. Onze uitgebreide diensten omvatten: •Lasersnijden •Plaat buigen •Cilinder draaien •Productie van gelaste onderdelen •Elektrostische poedercoating •Montagediensten •Verkoop van plaatbewerkingsmachines: LASERSNIJDMACHINES ZONE 6 KW Snijkracht | 4.000 x 2.000 mm Plaatbewerkingszone Area 6 KW Snijkracht | 3.000 x 1.500 mm Plaatbewerkingszone 4 KW Snijkracht | 3.000 x 1.500 mm Plaatbewerkingszone 2, 5 KW Snijkracht | 2.500 x 1.250 mm Plaatbewerkingszone ONZE PLAATBUIGMACHINES 7-assige CNC Plaatbuigmachine 5-assige CNC Plaatbuigmachine 4-assige CNC Plaatbuigmachine Bij Atom Karinca, werken we tot ver buiten de grenzen om onze klanten wereldwijd van dienst te zijn. Klanttevredenheid is onze prioriteit en ons team van experts staat voor u klaar om uw unieke wensen te doorgronden en uit te voeren. Onze inzet staat ten dienste van uw succes.

 3. OREMUS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  OREMUS is een toonaangevend machinebouwbedrijf dat gevestigd is in Tsjechië. We besteden veel aandacht aan innovatie en precisie en zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van precisiemachinebouw en -productie. We hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee we de uiteenlopende behoeften van onze klanten kunnen vervullen. Onze kerncompetenties betreffende de volgende terreinen: - Precisiesnijden van staalplaten: Onze laser- en plasmasnijmachines zijn geschikt voor alle mogelijke soorten plaatmetaal. - Buigen: De TruBend 8400-afkantpers is geschikt voor een buigbreedte van maximaal 4000 mm bij een aanzienlijke druk van 400 ton. - Walsen: Onze viercilinder-walsmachines zijn geschikt voor een maximale breedte van 1900 mm en kunnen buizen draaien met een diameter van maximaal 220 mm bij een maximale buismaat van 6 mm. We kunnen een toeleveringscontract sluiten tot en met 40 mm en een diameter van 2500 mm. - Boren, slijpen, afschuinen: We doen dit allemaal zonder te knipperen maar met een veiligheidsbril. - Richten: Richtpers CDN400 met een tafel van 3100 x 3000 mm en een slag van 1000 mm stelt ons in staat onze werkzaamheden met uiterste precisie te voltooien. - Lassen: We gebruiken werkschijven voor gelaste onderdelen tot maximaal 4000 x 6000 mm en nog groter. Onze laswerkplaats is uitgerust met bovenloopkranen van 3, 5, 5 en 20 ton. - Lakken en oppervlaktebehandeling: Met hoogwaardige spuitapparatuur en een beproefd laksysteem waarborgen we dat onze producten de beste deklagen krijgen. Door ons streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid staan we in uiteenlopende branches bekend als een betrouwbare partner.

 4. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 5. EKAIM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EKAIM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele engineering, verspaning van staal, bewerking van messing, metaalbewerking, werktuigbouwkunde, Afdraaien van staal en metaal, revolverbankdraaiwerk van alle metalen, Fijn afdraaiwerk, en Micro-draaiwerk. Het is gevestigd in Saint-Pierre-En-Faucigny, Frankrijk.

 6. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  17 jaar geleden - 2002 - hebben we het handelsbedrijf Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH in Düsseldorf opgericht. Ondertussen zijn we gewaardeerd in binnen- en buitenland, omdat we met onze uitgebreide kennis van de internationale markt in staat zijn om aan de behoeften en vereisten van onze klanten te voldoen omdat we alleen materiaal van hoge kwaliteit leveren, gecombineerd met concurrerende prijzen, snelle verwerking van vragen, als het is. Wij zijn uiterst flexibel met betrekking tot speciale verzoeken, wij zijn de maatstaf voor precisie bij het verwerken van bestellingen. En verder....... Weet u hoe u problemen oplost? Heel eenvoudig: Wanneer u iemand vindt die problemen oplost! U heeft ons gevonden!

 7. GRIMM AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Individuele en op maat gemaakte oplossingen in de sector: drijfwerkassen-tandwielonderdelen-wielcombinaties-bouwgroepen. Als hightechbedrijf in de verspanende industrie zijn we al lang de rol van pure leverancier ontgroeid. We zien onszelf als een functionerende versnelling in een steeds complexere, onderling verbonden productiewereld. Voor Grimm ligt de focus niet langer alleen op het afzonderlijke deel. Alle services moeten kloppen, van bemonstering tot levering aan onze klanten. En het is precies deze coherente algemene prestatie die u de toegevoegde waarde geeft die u duidelijk zult merken - bij elk project dat we samen doen. Schoon afwerken. Zorgvuldige finish. En het leveren van topkwaliteit. Bovenal betekent meer waarde van Grimm ook verticale integratie.Omdat we complete verspaning uit één hand bieden - met in-house draaitechniek, tandwieltechniek en slijptechniek.

 8. GIESSTECHNIK BREMER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gießtechnik Bremer GmbH werd in maart 1992 opgericht. Sindsdien staat de naam Gießtechnik Bremer voor bekwaamheid, klantgerichtheid, en gerichte kwaliteitsbewuste aanschaf van verschillende producten voor zijn klanten. Door de brede ervaring heeft Gießtechnik Bremer de reputatie van betrouwbare partner opgebouwd. De toegewijde en doelgerichte manier van werken met de klanten en de leveranciers vormen de basis voor een gestage groei van het bedrijf. Zo steeg het aantal gekwalificeerde werknemers over de jaren tot een totaal van 12 collega's. Hierdoor is niet alleen een betere ondersteuning van projecten en klanten, maar ook het aanbod van diensten van het bedrijf uitgebreid tot het gebied van bouw en kwaliteitscontrole. Deze holistische aanpak zorgt voor een concurrerende voorsprong voor onze klanten.

 9. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 10. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In ons bedrijf HFP Bandstahl in Bad Salzungen kunnen we terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring in koudwalsen en bijna 150 jaar in de metaalsector. Met meer dan 250 medewerkers is het tevens onze grootste locatie.Bandstaal koudgewalst volgens EN 10139/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten op elke vastheidsstaat gewalst, diktes 0, 20 - 2, 50 mm, breedtes 4 - 525 mm toepassings-, veredelings- en veerstaal koudgewalst volgens EN 10132 T1-4/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten, vastheidsstaat G of G + K, diktes 0, 20 - 1, 80 mm, breedtes 10 - 370 mm oppervlakte-uitvoering: normaal blank gegloeid, speciaal opgeruwd of ook glanzend, alsook scheur- en poriënvrij, in lagen gewikkelde bundels, zeer plat gerekt en/of ontvet.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis