• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bevlokken van textiel - machines en materialen

Resultaten voor

Bevlokken van textiel - machines en materialen - Import export

 1. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Verified by europages badge

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

 2. WAGNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WAGNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 3. MARTIN GROUP SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARTIN GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor het coaten van stoffen, machines en uitrustingen voor de assemblage van stoffen, en machines voor textielproducten. Het is gevestigd in Montespertoli, Italië.

 4. BALTA GROUP

  België

  De Balta Group is de grootste producent van textiel vloerbekleding in Europa. De Group heeft een geconsolideerde bruto omzet van 577 miljoen euro (2014) en de producten worden geëxporteerd naar meer dan 100 landen wereldwijd. De Balta Group omvat: geweven karpetten (Balta Rugs), kamerbreed tapijt en tapijttegels voor de residentiële markt (Balta Broadloom en ITC), kamerbreed tapijt (Arc Edition) en tapijttegels (modulyss) voor de contractmarkt en naaldvilt en technische non-wovens (Captiqs). De Balta Group heeft wereldwijd 8 productievestigingen, waaronder 2 in Uşak Turkije en distributiecentra in Sint-Niklaas (België) en in Dalton (USA) voor Noord-Amerika. Balta wordt gedragen door de inzet en de werkkracht van zijn 3.300 medewerkers. Alles is gericht op een professionele, klantvriendelijke aanpak waardoor we ons kunnen profileren als betrouwbare partner.

 5. COMHAIRE INTERNATIONAL

  België

  Sinds meer dan 40 jaar is de firma COMHAIRE INTERNATIONAL actief in de vertegenwoordiging van constructeurs van textielmachines. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij ons over de jaren heen gespecialiseerd hebben in de branches spinnerij en extrusie, nonwoven en recycling, ververij, drukkerij en veredeling, chemicals. Inmiddels is ons aanbod zeer sterk geëvolueerd. Ons team biedt betrouwbare en kwalitatief hoogstaande oplossingen in samenwerking met ervaren leveranciers. Ook voor toebehoren en chemicals bieden wij enkel produkten aan die beantwoorden aan heel hoge en strenge eisen. Snelle en individuële service is waar wij naar streven. Niet alleen ons aantal vertegenwoordigingen is gestegen, ook hebben wij onze activiteit uitgebreid van België naar Noord-Frankrijk en Nederland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SARL SCANPLAN

  Frankrijk

  Fabrikant van machines en materiaal voor industrieel flocken voor de volgende sectoren: auto-, textiel-, luchtvaart-, decor-, verpakkings-, metaal-, versier-, rubberindustrie, diverse voorwerpen, handschoenen, stoffen. Pneumatische, elektrostatische flockmachine voor constante werking, herstel, handmatig bediend of automatisch. 3D flockmachines. SCANPLAN biedt zijn diensten aan als advies- en engineeringbureau voor de industrie. Ontwerp en bouw van flockmachines.

 2. ENTEMA LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf ENTEMA LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Bevlokken van textiel - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 3. SEMI-STAAL A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SEMI-STAAL A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken van textiel - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Bevlokken van textiel - machines en materialen, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Helsingoer, Denemarken.

 4. STORK PRINTS AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf STORK PRINTS AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Bevlokken van textiel - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, en Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Langkampfen, Oostenrijk.

 5. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken van textiel - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, Bevlokken van textiel - machines en materialen, en Textielverven - machines en materialen. Het is gevestigd in Loughborough, Verenigd Koninkrijk.

 1. WALTER SCHULZE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALTER SCHULZE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdrukmachines en materialen, Bevlokken van textiel - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, en Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. QINGDAO LION MACHINERY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf QINGDAO LION MACHINERY CO., LTD., en actief in de sector Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 1. NIT ORME TEKSTIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf NIT ORME TEKSTIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken van textiel - machines en materialen, en Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. EMIL BRÖLL GMBH & CO

  Oostenrijk

  Het bedrijf EMIL BRÖLL GMBH & CO, en actief in de sector Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Dornbirn, Oostenrijk.

 3. NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Bevlokken van textiel - machines en materialen, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, en Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Leonding, Oostenrijk.

 4. BRUNE & CO. TEXTILPFLEGEMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRUNE & CO. TEXTILPFLEGEMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken van textiel - machines en materialen, en Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 5. RENTOTEKS OÜ

  Estland

 6. AUGUST HABERMANN GMBH

  Duitsland

 7. WEMADE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als u op zoek bent naar een product sourcing partner in China, dan is WEMADE het ideale bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van gedeeltelijke of volledige productieprocessen voor alle productuitbestedingsbehoeften van onze klanten. Onze inzet voor kwaliteit is voorbeeldig en zorgt voor grondige productinspecties, tests en leveranciersaudits om uw bedrijf te helpen zich te positioneren als marktleider en de concurrentie voor te blijven. Onze filosofie is eenvoudig: wij streven ernaar productieplannen op maat te ontwikkelen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Wij zorgen ervoor dat de fabrieken waarmee wij onze klanten in contact brengen, voldoen aan hun behoeften op het gebied van productoutsourcing. Door te kiezen voor WEMADE profiteert u van de beste uitbestedingsdiensten tegen de eerlijkste en meest duurzame prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 8. PIANEX

  Polen

  Verified by europages badge

  PIANEX is een Pools familiebedrijf, waar vakkennis en vakmanschap van generatie op generatie worden doorgegeven. Wij produceren vulmaterialen van textielvlies en polyester (natuurlijke vezel) van hoogwaardige kwaliteit sinds 1998. Onze producten worden gebruikt in de auto-industrie, meubel-, glas-, schoenen- en staalindustrie. Wij produceren al jarenlang vilt en bieden dan ook viltvezels voor een redelijke prijs. Onze extreem duurzame en bestendige geotextiel wordt gebruikt voor filtrerende, afscheidende en beschermende lagen. Ze kunnen zorgen voor de isolatie van water of afvalwater of de bescherming tegen erosie. Ze worden ook gebruikt als tussenlaag als scheiding tussen aarde en tegels, wegdek of afvaltanks. Gestikt textielvlies is tevens bestand tegen extreme temperaturen. Het heeft een lange levensduur en worden daarom hoofdzakelijk gebruikt voor de vervaardiging van schoeisel, meubels of stoffering. Dankzij onze betrouwbaarheid hebben veel bedrijven in Polen en in het buitenland ons hun vertrouwen geschonken. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 1. BELTEX DISTRIBUTION

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2008 commercialiseert Beltex kwaliteitsproducten en geeft het de garantie om in alle transparantie samen te werken met betrouwbare partners. Onze catalogus biedt een breed gamma producten voor digitaal drukwerk, aangepast aan UV-, latex-, sublimatie-, solvent- en eco-solventdruktechnologieën. Beschikbaar in breedtes tot 5 meter, commercialiseren wij textiel, gecoat textiel, PVC en niet-PVC media die het best voldoen aan uw projectvereisten. Dankzij deze winnende strategie bevoorraadt het familiebedrijf vandaag zijn klanten in België en in tal van Europese landen.

 2. REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf REBSTOCK CONSULTING GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Albstadt, Duitsland.

 3. ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN

  Zwitserland

  Het bedrijf ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Zuoz, Zwitserland.

 4. YUR - SAN YUREKLI TEKSTIL SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

 5. BUSINESS DESING NETWORK S.L.

  Spanje

 6. SERVICIOS TEXTILES RUBI SL

  Spanje

 7. TECHNO COUPE

  Frankrijk

 8. AXEL LANGELÜDDECKE-GRAPH. MASCHINENHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AXEL LANGELÜDDECKE-GRAPH. MASCHINENHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, en Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 9. H.W.H. BIENZEISLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H.W.H. BIENZEISLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, en Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 10. MIDESCO HANDELSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEBEDARF MBH

  Duitsland

  Het bedrijf MIDESCO HANDELSGESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIEBEDARF MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, en Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bevlokken van textiel - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

996 Bedrijven