• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwmaterialenindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen - Import export

 1. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Ontwikkeling, vervaardiging en levering van weeg-, meng- en doseerapparatuur voor impregneer- en epoxihars. IFA biedt totaaloplossingen voor impregnatie- en coatingsystemen, industriële waterzuiveringssystemen, glas- en steenwolindustrie, technische kunststoffen en bulkgoederen en systemen voor de verf-, lak- en bouwmaterialenindustrie. Perfecte systeembesturing en dataverbinding maken het leveringsprogramma compleet.Montage en inbedrijfname door eigen medewerkers. Voor de opslag van vloeistoffen, vaste stoffen en bulkgoederen biedt IFA Technology een goede en veilige handling en geschikte opslagcontainers zoals op maat gemaakte schappen, tankfarms of silo's. We testen en controleren onder meer de compatibiliteit van de materialen, het effect van omgevingsinvloeden en het voldoen aan wettelijke eisen..

 2. ALE73

  Frankrijk

  Met 30 jaar ervaring is ALE73 de specialist binnen het ontwerp, de fabricage, de montage en het verplaatsen van machines voor de betonindustrie in meer dan 30 landen (Europa, Oost-Europa, Maghreb, Centraal-Afrika, ..). Onze hoofdactiviteit bestaat uit het overplaatsen van oude fabrieken en de hermontage ter plaatse in Frankrijk maar tevens en bovenal in het buitenland. Daarnaast werken wij in de verkoop van bouwmateriaal en fabrieken (beton, steengroeven, wegen, ....). Onze klanten zijn: 1) Producenten van betonproducten (bouwblokken, blokken, randen en tegels). 2) Klanten die een fabriek of een machine willen overplaatsen. Wij voeren om te beginnen een complete analyse van de behoeften van de klant uit op basis van alle lokale en industriële parameters om een logistiek en de materiaalkeuze (nieuw of tweedehands) te bepalen.Wij kiezen het geschikte materiaal voor u en verzorgen de volledige verplaatsing ervan. Wij beschikken over alle nodige kennis en mogelijkheden om deze diensten te leveren, te weten: - Automatisering, - Civiele techniek, - Mechanica (inclusief mechanische trilling), - Hydraulica, ... Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op!

 3. XAVA-RECYCLING

  Oostenrijk

  XAVA Recycling is gespecialiseerd in de fabricage en distributie van compacte, robuuste en milieuvriendelijke zeefmachines. Deze eenheden zijn zeer veelzijdig en kunnen elk type materiaal aan, zoals Scheidt op een schone manier aarde, compost, grind, bouwafval, slakken, houtsnippers en nog veel meer.De opstelling van elke zeef wordt met het ervaren XAVA-team en zijn verkooppartners afgestemd op het desbetreffende toepassingsgebied, zodat de hoogst mogelijke kwaliteit kan worden gegarandeerd. Dankzij het ongecompliceerde transport, de snelle montage en de intuïtieve bediening, kan de klant elk XAVA-scherm onmiddellijk in gebruik nemen en er efficiënt mee werken. Elke nieuwe XAVA trilzeef wordt geleverd met een 2-JARIGE GARANTIE ZONDER EXTRA KOSTEN. Aangezien de aanschaf- en bedrijfskosten laag zijn, verdienen de XAVA-systemen zichzelf in zeer korte tijd terug. Het onderhoud is minimaal, de bediening is ongecompliceerd en bovendien zijn de machines tijdens het gebruik zeer milieuvriendelijk.

 4. SEIDEL INDUSTRIAL EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Seidel Industrial Equipment Co., Ltd is een Duitse onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en loonproductie van kleine tot middelgrote machine industriële uitrustingen.Wij zijn ook een OEM-leverancier voor de productie van diverse montagetoebehoren voor zonnepanelen en Aluminium/Staal artikelen voor Solar Mounting Components.Wij passen onze expertise toe in nieuwe productontwikkeling en helpen starters en klanten graag bij het ontwikkelen van nieuwe producten op maat. Neem contact met ons op!

 5. TETRA STRUCTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf TETRA STRUCTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonbouwsteen, Betonbouwsteen, productie van betonnen B-2-blokken, vormen voor bakstenen, baksteenmachine, buizen van beton, en beton. Het is gevestigd in Wignehies, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIETER VOGEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIETER VOGEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 2. MAUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAUS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Philippsburg, Duitsland.

 3. LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 4. TROGLAUER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TROGLAUER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bingen, Duitsland.

 5. ITB INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE BERECHNUNGEN MBH

  Duitsland

  Het bedrijf ITB INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE BERECHNUNGEN MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 1. WEBER BAUMASCHINEN UND FAHRZEUGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEBER BAUMASCHINEN UND FAHRZEUGE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Erndtebrück, Duitsland.

 2. R. STURM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf R. STURM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Reichertshausen, Duitsland.

 1. KIPOR.ORG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KIPOR.ORG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Versmold, Duitsland.

 2. ZEPPELIN ÖSTERREICH GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ZEPPELIN ÖSTERREICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Fischamend, Oostenrijk.

 3. RAVI BAU- UND MIETGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RAVI BAU- UND MIETGERÄTE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Großröhrsdorf, Duitsland.

 4. BVA - INGOLF MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BVA - INGOLF MÜLLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Windischleuba, Duitsland.

 5. ELSCHEN CONSULTING INH. FRANK ELSCHEN

  Duitsland

  Het bedrijf ELSCHEN CONSULTING INH. FRANK ELSCHEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Rheine, Duitsland.

 6. TENWINKEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TENWINKEL GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Vreden, Duitsland.

 7. AUTOMOBILJOBS - ANDRÉ HAHN CONSULTING

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOMOBILJOBS - ANDRÉ HAHN CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 8. KLP BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLP BAUMASCHINEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Kulmbach, Duitsland.

 1. HPT PABLE HYDRAULIKTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HPT PABLE HYDRAULIKTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Malsch, Duitsland.

 2. LORENCIC GMBH NFG. & CO KG, 6X IN ÖSTERREICH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LORENCIC GMBH NFG. & CO KG, 6X IN ÖSTERREICH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 3. INTERPART BAUMASCHINEN-ERSATZTEILSERVICE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf INTERPART BAUMASCHINEN-ERSATZTEILSERVICE GMBH & CO KG, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dernbach, Duitsland.

 4. GABEL-SCHMIDT SCHMIEDETECHNIK KG. (GMBH&CO.)

  Duitsland

  Het bedrijf GABEL-SCHMIDT SCHMIEDETECHNIK KG. (GMBH&CO.), is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Winsen, Duitsland.

 5. TECNOPART AG

  Zwitserland

  Het bedrijf TECNOPART AG, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Volketswil, Zwitserland.

 6. TAFLEXA - BIEGSAME WELLEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TAFLEXA - BIEGSAME WELLEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 7. GIEBELS & STRACK BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GIEBELS & STRACK BAUMASCHINEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

 8. SCHMID BAUGERÄTEVERLEIH INH. GÜNTER SCHMID

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMID BAUGERÄTEVERLEIH INH. GÜNTER SCHMID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Röhrmoos, Duitsland.

 9. MIETPARK STRAUSS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MIETPARK STRAUSS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Kirchheim, Duitsland.

 10. LINSER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LINSER INDUSTRIE SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

18.171 Bedrijven