• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwmaterialenindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen - Import export

 1. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ontwikkeling, vervaardiging en levering van weeg-, meng- en doseerapparatuur voor impregneer- en epoxihars. IFA biedt totaaloplossingen voor impregnatie- en coatingsystemen, industriële waterzuiveringssystemen, glas- en steenwolindustrie, technische kunststoffen en bulkgoederen en systemen voor de verf-, lak- en bouwmaterialenindustrie. Perfecte systeembesturing en dataverbinding maken het leveringsprogramma compleet.Montage en inbedrijfname door eigen medewerkers. Voor de opslag van vloeistoffen, vaste stoffen en bulkgoederen biedt IFA Technology een goede en veilige handling en geschikte opslagcontainers zoals op maat gemaakte schappen, tankfarms of silo's. We testen en controleren onder meer de compatibiliteit van de materialen, het effect van omgevingsinvloeden en het voldoen aan wettelijke eisen..

 2. ALE73

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met 30 jaar ervaring is ALE73 de specialist binnen het ontwerp, de fabricage, de montage en het verplaatsen van machines voor de betonindustrie in meer dan 30 landen (Europa, Oost-Europa, Maghreb, Centraal-Afrika, ..). Onze hoofdactiviteit bestaat uit het overplaatsen van oude fabrieken en de hermontage ter plaatse in Frankrijk maar tevens en bovenal in het buitenland. Daarnaast werken wij in de verkoop van bouwmateriaal en fabrieken (beton, steengroeven, wegen, ....). Onze klanten zijn: 1) Producenten van betonproducten (bouwblokken, blokken, randen en tegels). 2) Klanten die een fabriek of een machine willen overplaatsen. Wij voeren om te beginnen een complete analyse van de behoeften van de klant uit op basis van alle lokale en industriële parameters om een logistiek en de materiaalkeuze (nieuw of tweedehands) te bepalen.Wij kiezen het geschikte materiaal voor u en verzorgen de volledige verplaatsing ervan. Wij beschikken over alle nodige kennis en mogelijkheden om deze diensten te leveren, te weten: - Automatisering, - Civiele techniek, - Mechanica (inclusief mechanische trilling), - Hydraulica, ... Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op!

 3. TETRA STRUCTURE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TETRA STRUCTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonbouwsteen, Betonbouwsteen, productie van betonnen B-2-blokken, vormen voor bakstenen, baksteenmachine, buizen van beton, en beton. Het is gevestigd in Wignehies, Frankrijk.

 4. LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 5. TROGLAUER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TROGLAUER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ITB INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE BERECHNUNGEN MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITB INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE BERECHNUNGEN MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 2. KIPOR.ORG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KIPOR.ORG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Versmold, Duitsland.

 3. ELSCHEN CONSULTING INH. FRANK ELSCHEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELSCHEN CONSULTING INH. FRANK ELSCHEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Rheine, Duitsland.

 4. RAVI BAU- UND MIETGERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAVI BAU- UND MIETGERÄTE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Großröhrsdorf, Duitsland.

 5. R. STURM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf R. STURM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Reichertshausen, Duitsland.

 1. MAUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAUS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Philippsburg, Duitsland.

 2. ZEPPELIN ÖSTERREICH GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZEPPELIN ÖSTERREICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Fischamend, Oostenrijk.

 1. BVA - INGOLF MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BVA - INGOLF MÜLLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Windischleuba, Duitsland.

 2. DIETER VOGEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIETER VOGEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 3. AUTOMOBILJOBS - ANDRÉ HAHN CONSULTING

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTOMOBILJOBS - ANDRÉ HAHN CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 4. KLP BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLP BAUMASCHINEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Kulmbach, Duitsland.

 5. HPT PABLE HYDRAULIKTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HPT PABLE HYDRAULIKTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Malsch, Duitsland.

 6. LORENCIC GMBH NFG. & CO KG, 6X IN ÖSTERREICH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORENCIC GMBH NFG. & CO KG, 6X IN ÖSTERREICH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 7. GABEL-SCHMIDT SCHMIEDETECHNIK KG. (GMBH&CO.)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GABEL-SCHMIDT SCHMIEDETECHNIK KG. (GMBH&CO.), is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Winsen, Duitsland.

 8. INTERPART BAUMASCHINEN-ERSATZTEILSERVICE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTERPART BAUMASCHINEN-ERSATZTEILSERVICE GMBH & CO KG, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dernbach, Duitsland.

 1. TAFLEXA - BIEGSAME WELLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TAFLEXA - BIEGSAME WELLEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 2. GIEBELS & STRACK BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GIEBELS & STRACK BAUMASCHINEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

 3. SCHMID BAUGERÄTEVERLEIH INH. GÜNTER SCHMID

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMID BAUGERÄTEVERLEIH INH. GÜNTER SCHMID, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Röhrmoos, Duitsland.

 4. MIETPARK STRAUSS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIETPARK STRAUSS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Kirchheim, Duitsland.

 5. LINSER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LINSER INDUSTRIE SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 6. SEIDEL INDUSTRIAL EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Seidel Industrial Equipment Co., Ltd is een Duitse onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en loonproductie van kleine tot middelgrote machine industriële uitrustingen.Wij zijn ook een OEM-leverancier voor de productie van diverse montagetoebehoren voor zonnepanelen en Aluminium/Staal artikelen voor Solar Mounting Components.Wij passen onze expertise toe in nieuwe productontwikkeling en helpen starters en klanten graag bij het ontwikkelen van nieuwe producten op maat. Neem contact met ons op!

 7. OTEP

  Frankrijk

  OTEP SA en AMAS France zijn 2 bedrijven gespecialiseerd in de technologie en materialen voor de spanbetonindustrie. OTEP is erkend vanwege haar expertise en vakkennis op het gebied van de technologie van spanbetonproducten. De onderneming bouwt fabrieken voor de vervaardiging van spanbetonproducten: balkjes, schilvloeren, balken en bouwelementen, kanaalplaatvloeren, verlichtingspalen, elektriciteitspalen (laagspanning, middenspanning, hoogspannning) van het haalbaarheidsonderzoek, de installatie en sleutelklare oplossingen of maatwerk tot de opleiding van personeel, technische bijstand en klantenservice. De technologie en het materieel van OTEP maken het mogelijk om op economische en optimale wijze producten van spanbeton te vervaardigen die veilig en duurzaam zijn en die meestal berusten op het gebruik van hoogwaardig beton dat aan de internationale normen voldoet. AMAS staat sinds 1972 tot uw dienst met zijn werkplaats voor de productie en het onderhoud van specifiek materieel.

 8. DE CEUSTER & CO

  België

  De Ceuster en Co levert kwaliteitsbouwmachines, bouwkranen en toebehoren aan professionele aannemers of zelfbouwers. Hierbij is er zowel de mogelijkheid voor het huren of kopen van nieuwe of tweedehands bouwkranen en bouwmachines. Hiernaast is ons bedrijf in het bezit van een eigen service: 'dienst-na-verkoop' en dit zowel in onze magazijnen als op verplaatsing. Onze transportdienst bestaat uit zware vrachtwagens om uw werf of bouwkraan te kunnen verplaatsen of bouwmachines ter plaatse te leveren.

 9. KERKSTOEL BOUWMATERIALEN

  België

  Als groothandel in bouwmaterialen zijn wij een gevestigde waarde voor bouwend Vlaanderen. U kan bij ons terecht voor alle fases van het bouwproces. Dakpannen, gevelstenen, isolatie, snelbouwstenen, klinkers, beton, welfsels vormen slechts een greep uit het volledige assortiment. Sinds 2006 heeft Kerkstoel Bouwmaterialen een nieuwe dimensie toegevoegd aan haar activiteiten, met name Kerkstoel Totaal Concept. Vanuit het pand gelegen aan de leopoldlei te Heist Op Den Berg, wordt de klant volledig geadviseerd over de mogelijkheden met betrekking tot het bouwen of verbouwen van zijn woning. De woning wordt hierbij in al zijn facetten onder de loep genomen. Niet alleen het bepalen van de ruwbouw maar ook de interieurinrichting en tuinaanleg behoren tot het Total Concept dat Kerkstoel Bouwmaterialen NV u te bieden heeft.

 10. KEMPENS HEFTRUCKBEDRIJF

  België

  KHB is heden een gevestigde waarde in de verhuursector en is een gezonde referentie en aanspreekpunt voor het versterken van uw vloot zowel in de vorm van korte als lange termijnverhuur, verkoop, enz. … Wij bieden u verhuuroplossingen op maat en onze transportvloot zorgt voor een tijdige levering en afhaling van de machines. KHB heeft een uitgebreid gamma aan nieuwe- en occasiemachines inzetbaar als versterking in uw logistiek proces. KHB bezit een professioneel gestructureerd magazijn voorzien van kwaliteitsonderdelen ter ondersteuning van onze verhuurvloot.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

18.128 Bedrijven