• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwmaterialenindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen - Import export

 1. RATIOTEC PRÜFSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ratioTEC ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige testapparatuur en testmachines voor materiaaltesten van beton, metaal, steen, papier en composietmaterialen. Ons succes wordt afgemeten aan ons betrouwbaar en innoverend werk, alsook aan ons snel aanpassingsvermogen. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat onze klanten snel en flexibel kunnen reageren op nieuwe uitdagingen. Wij hechten veel belang aan het materiaal, de functionaliteit en het design van onze producten.Zelfs na investeringen in moderne testmachines, laten wij u niet alleen. Uw testmachines moeten permanent nauwkeurige en zinvolle meetresultaten leveren. Daarom bieden wij u een uitgebreide service. Dit omvat bijvoorbeeld het onderhoud of de reparatie van technische onderdelen, met inbegrip van ijking en afstelling in de fabriek. Om deze redenen is ratioTEC Prüfsysteme GmbH al bijna 30 jaar een van de toonaangevende fabrikanten van materiaalbeproevingsmachines, testapparatuur en abor-faciliteiten voor de beton- en cementindustrie, alsmede voor universiteiten en technische hogescholen.

 2. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Ontwikkeling, vervaardiging en levering van weeg-, meng- en doseerapparatuur voor impregneer- en epoxihars. IFA biedt totaaloplossingen voor impregnatie- en coatingsystemen, industriële waterzuiveringssystemen, glas- en steenwolindustrie, technische kunststoffen en bulkgoederen en systemen voor de verf-, lak- en bouwmaterialenindustrie. Perfecte systeembesturing en dataverbinding maken het leveringsprogramma compleet.Montage en inbedrijfname door eigen medewerkers. Voor de opslag van vloeistoffen, vaste stoffen en bulkgoederen biedt IFA Technology een goede en veilige handling en geschikte opslagcontainers zoals op maat gemaakte schappen, tankfarms of silo's. We testen en controleren onder meer de compatibiliteit van de materialen, het effect van omgevingsinvloeden en het voldoen aan wettelijke eisen..

 3. XAVA-RECYCLING

  Oostenrijk

  XAVA Recycling is gespecialiseerd in de fabricage en distributie van compacte, robuuste en milieuvriendelijke zeefmachines. Deze eenheden zijn zeer veelzijdig en kunnen elk type materiaal aan, zoals Scheidt op een schone manier aarde, compost, grind, bouwafval, slakken, houtsnippers en nog veel meer.De opstelling van elke zeef wordt met het ervaren XAVA-team en zijn verkooppartners afgestemd op het desbetreffende toepassingsgebied, zodat de hoogst mogelijke kwaliteit kan worden gegarandeerd. Dankzij het ongecompliceerde transport, de snelle montage en de intuïtieve bediening, kan de klant elk XAVA-scherm onmiddellijk in gebruik nemen en er efficiënt mee werken. Elke nieuwe XAVA trilzeef wordt geleverd met een 2-JARIGE GARANTIE ZONDER EXTRA KOSTEN. Aangezien de aanschaf- en bedrijfskosten laag zijn, verdienen de XAVA-systemen zichzelf in zeer korte tijd terug. Het onderhoud is minimaal, de bediening is ongecompliceerd en bovendien zijn de machines tijdens het gebruik zeer milieuvriendelijk.

 4. ALE73

  Frankrijk

  Met 30 jaar ervaring is ALE73 de specialist binnen het ontwerp, de fabricage, de montage en het verplaatsen van machines voor de betonindustrie in meer dan 30 landen (Europa, Oost-Europa, Maghreb, Centraal-Afrika, ..). Onze hoofdactiviteit bestaat uit het overplaatsen van oude fabrieken en de hermontage ter plaatse in Frankrijk maar tevens en bovenal in het buitenland. Daarnaast werken wij in de verkoop van bouwmateriaal en fabrieken (beton, steengroeven, wegen, ....). Onze klanten zijn: 1) Producenten van betonproducten (bouwblokken, blokken, randen en tegels). 2) Klanten die een fabriek of een machine willen overplaatsen. Wij voeren om te beginnen een complete analyse van de behoeften van de klant uit op basis van alle lokale en industriële parameters om een logistiek en de materiaalkeuze (nieuw of tweedehands) te bepalen.Wij kiezen het geschikte materiaal voor u en verzorgen de volledige verplaatsing ervan. Wij beschikken over alle nodige kennis en mogelijkheden om deze diensten te leveren, te weten: - Automatisering, - Civiele techniek, - Mechanica (inclusief mechanische trilling), - Hydraulica, ... Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op!

 5. SEIDEL INDUSTRIAL EQUIPMENT CO., LTD.

  China

  Seidel Industrial Equipment Co., Ltd is een Duitse onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en loonproductie van kleine tot middelgrote machine industriële uitrustingen.Wij zijn ook een OEM-leverancier voor de productie van diverse montagetoebehoren voor zonnepanelen en Aluminium/Staal artikelen voor Solar Mounting Components.Wij passen onze expertise toe in nieuwe productontwikkeling en helpen starters en klanten graag bij het ontwikkelen van nieuwe producten op maat. Neem contact met ons op!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TETRA STRUCTURE

  Frankrijk

 2. R. STURM GMBH

  Duitsland

 3. KIPOR.ORG GMBH

  Duitsland

 4. ITB INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE BERECHNUNGEN MBH

  Duitsland

 5. WEBER BAUMASCHINEN UND FAHRZEUGE GMBH

  Duitsland

 1. ZEPPELIN ÖSTERREICH GMBH

  Oostenrijk

 2. MAUS GMBH

  Duitsland

 1. RAVI BAU- UND MIETGERÄTE GMBH

  Duitsland

 2. BVA - INGOLF MÜLLER GMBH

  Duitsland

 3. TROGLAUER GMBH

  Duitsland

 4. GRIMMER GMBH

  Duitsland

 5. LEHNHOFF HARTSTAHL GMBH

  Duitsland

 6. DIETER VOGEL GMBH

  Duitsland

 7. ELSCHEN CONSULTING INH. FRANK ELSCHEN

  Duitsland

 8. TENWINKEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. AUTOMOBILJOBS - ANDRÉ HAHN CONSULTING

  Duitsland

 2. HPT PABLE HYDRAULIKTECHNIK

  Duitsland

 3. KLP BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 4. LORENCIC GMBH NFG. & CO KG, 6X IN ÖSTERREICH

  Oostenrijk

 5. INTERPART BAUMASCHINEN-ERSATZTEILSERVICE GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. GABEL-SCHMIDT SCHMIEDETECHNIK KG. (GMBH&CO.)

  Duitsland

 7. TECNOPART AG

  Zwitserland

 8. TAFLEXA - BIEGSAME WELLEN GMBH

  Duitsland

 9. LINSER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Duitsland

 10. GIEBELS & STRACK BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

18.462 bedrijven