• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • parfumindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Parfumindustrie - machines en materialen - Import export

 1. VCBS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  VCBS Sp.z o.o. is een fabrikant van hoogwaardige parfumflessen, doppen en verstuivers. Het werd opgericht in 2020 na afsplitsing van de in 2002 opgerichte onderneming Venus. Onze klanten zijn bedrijven die parfums en geneesmiddelen produceren. Wij hebben een brede voorraad zodat we uw bestellingen snel kunnen leveren. Wij kijken ernaar uit samen te werken met nieuwe parfumfabrikanten. Dankzij onze aanwezigheid op de parfummarkt voor nu bijna twintig jaar, hebben wij de benodigde ervaring en productiecapaciteit om zelfs aan de meest veeleisende verwachtingen van onze klanten te voldoen. Wij hebben tevens een parfumfabriek waar onze experts parfummerken ontwerpen voor veeleisende klanten, kledingfabrikanten, parfumwinkels, autodealers, enz. Wij bieden een grote productiecapaciteit, een snelle levering en een laag investeringsrisico dankzij een flexibele minimale bestelhoeveelheid. Sinds begin 2023 hebben we een eigen lijn voor de productie van geurkaarsen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 2. VIEWEG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIEWEG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Kranzberg, Duitsland.

 3. TECHNO TECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECHNO TECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren dosering van poeders en granulaat, doseerklep, automatische doseersystemen, en installaties voor speciaal wegen. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 4. IDF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf IDF GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 5. TOURNAIRE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf TOURNAIRE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfumindustrie - machines en materialen, Flessen - kunststof, aluminium verpakkingen voor geur- en smaakstoffen en parfums, Parfumindustrie - machines en materialen, Flessen - kunststof, en Eenheden van moleculaire distillatie. Het is gevestigd in Grasse Cedex, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOSAGE TECHNOLOGIES SARL

  Zwitserland

  Het bedrijf DOSAGE TECHNOLOGIES SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doseerapparatuur - machines en materiaal, en Doseerapparatuur - machines en materiaal. Het is gevestigd in Satigny, Zwitserland.

 2. QUANDOS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf QUANDOS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Moosburg, Duitsland.

 3. GEMKE TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEMKE TECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 4. TEK-IZ MACHINE MANUFACTURER

  Turkije

  Het bedrijf TEK-IZ MACHINE MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ISABELLA MILKOVA LE PARFUM LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf ISABELLA MILKOVA LE PARFUM LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfums. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfums en schoonheidsproducten, Eau de parfum, Essences en aroma's voor parfumerie, Parfumindustrie - machines en materialen, Parfums en schoonheidsproducten, Eau de parfum, Essences en aroma's voor parfumerie, en Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Haskovo, Bulgarije.

 1. BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER

  Duitsland

  Het bedrijf BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Molens en mengmachines voor verf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfumindustrie - machines en materialen, Grafietvet, Ontsmettingsmiddelen - niet medisch, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Parfumindustrie - machines en materialen, Grafietvet, Ontsmettingsmiddelen - niet medisch, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in Wiefelstede, Duitsland.

 2. ADLERMECH ESSENTIAL OIL DISTILLATION EXTRACTION EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf ADLERMECH ESSENTIAL OIL DISTILLATION EXTRACTION EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor distillatie, en essences en etherische olien. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. LEELDERALTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEELDERALTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfums, luchtbevochtigers, Geurstoffen - ongeschikt voor voeding, Parfums, en geparfumeerde olie. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. AROMATA INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AROMATA INTERNATIONAL GMBH, en actief in de sector Elektriciteitsdistributie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verlichting - huishoudelijk, Parfumindustrie - machines en materialen, Verlichting - huishoudelijk, en Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Sulzberg, Duitsland.

 3. ELEVALUX,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ELEVALUX,S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. VANWYK SYSTEMS F&F

  Nederland

  Het bedrijf VANWYK SYSTEMS F&F, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Velserbroek, Nederland.

 5. SOCOGE INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCOGE INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Felsmachines, en Felsmachines. Het is gevestigd in CARRIERES SUR SEINE, Frankrijk.

 6. AREL INSTALLATION CONSTRUCTION INDUSTRY & TRADE LTD CO

  Turkije

  Het bedrijf AREL INSTALLATION CONSTRUCTION INDUSTRY & TRADE LTD CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. ELU- ELEKTROTECHNISCHE LUFT- UND KLIMAGERÄTE- VERTRIEBS-GMBH.

  Duitsland

  Het bedrijf ELU- ELEKTROTECHNISCHE LUFT- UND KLIMAGERÄTE- VERTRIEBS-GMBH., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfumindustrie - machines en materialen, en Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, Duitsland.

 8. PANA DORA AB

  Zweden

  Het bedrijf PANA DORA AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Emmaboda, Zweden.

 1. CONTEXA SA

  Zwitserland

  Het bedrijf CONTEXA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie en farmacie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfumindustrie - machines en materialen, en Parfumindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Geneve, Zwitserland.

 2. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Turkije

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL WERD IN 2015 OPGERICHT IN ISTANBOEL VOOR HET VERVAARDIGEN EN ONTWIKKELEN VAN AUTOMATISCHE REK- EN HERWIKKELMACHINES, AUTOMATISCHE REK- EN SNIJMACHINES, AUTOMATISCHE KERNLOZE HERWIKKELMACHINES EN AUTOMATISCHE VOORREK WINDMACHINES. SINDS DE OPRICHTING, IS ÖZKA-ISTANBUL EEN TOONAANGEVEND BEDRIJF OP DE BINNENLANDSE MARKT VOOR HET ONTWERP EN DE PRODUCTIE VAN EFFICIËNTE EN SNELLE HERWIKKELAARS VOOR PE/PVC REKFOLIE MET NALEVING VAN DE INTERNATIONALE NORMEN. IN DE DAAROP VOLGENDE JAREN IS ÖZKA-İSTANBUL DE INTERNATIONALE MARKT OPGEGAAN OM TEVENS TE VOLDOEN AAN DE VRAAG VAN BUITENLANDSE KLANTEN. PRODUCTIE VAN VUL- EN VERPAKKINGSMACHINES WAARVOOR ONDERZOEK EN ONTWIKKELING NODIG IS, MAAKT TEVENS DEEL UIT VAN DE CAPACITEITEN VAN ÖZKA-ISTANBUL. ÖZKA-ISTANBUL HEEFT ONLANGS EEN MACHINE VOOR HERWIKKELEN EN OP MAAT AFSNIJDEN VAN BAKPAPIER ONTWORPEN. ÖZKA-İSTANBUL BIEDT FULLTIME TECHNISCHE BIJSTAND AAN DE KLANTEN BIJ VERWIJDERING EN OM PRODUCTIEVERLIES TE VOORKOMEN.

 3. PARSMEGA MAKINA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij PARSMEGA, de eerste bestemming voor geavanceerde technische oplossingen voor grote landbouwproducties. Onze specifieke R&D afdeling neemt het voortouw op het gebied van innovaties voor graansilo's, graandrogers, maalmachines, maalsystemen, pastamachines en industriële koelsystemen. Als vitaal onderdeel van de PARSMEGA-familie geven we prioriteit aan ongeëvenaarde klantondersteuning en de levering van producten van topkwaliteit. PARSMEGA is gespecialiseerd in kant-en-klare projecten en biedt uitgebreide oplossingen voor verschillende industrieën om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Wij leveren aan een internationale klantenkring verspreid over 32 landen, met name in Centraal-Azië, Europa en Afrika. Wij zetten ons in om onze internationale aanwezigheid constant uit te breiden en onze service naar een hoger plan te tillen. Ontdek tevens ons filiaal SOLLS SHOES, onderdeel van de overkoepelende PARSMEGA groep. SOLLS SHOES, bekend voor de productie van uiteenlopende stijlen dames- en herenschoenen, kan bogen op een geavanceerde en hoogwaardige productie-unit in Gaziantep. Ons ervaren team verzorgt de dagelijkse productie van duizenden producten van topkwaliteit. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid verstevigt onze positie als voorkeursleverancier voor winkelketens en vertrouwde exporteur naar talloze landen. Opmerkelijk is onze samenwerking met gerenommeerde merken als DS Damat, Boyner en meer, een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en het vakmanschap dat SOLLS SHOES definieert.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 4. CROMMAC MAKINA METAL IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Crommac Makina, uw betrouwbare partner voor een optimale efficiëntie van verwarmings- en koelsystemen, Voedselmachines, industriële machines, medische apparaten, wellness systemen en meer. Met een strategische ligging in Tuzla, Istanboel, is onze 2.500 m² grote vestiging gewijd aan het bieden van hoogwaardige oplossingen om aan uw diverse behoeften te beantwoorden. Als een toonaangevende metaalverwerkingsbedrijf, zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van een waaier producten, luchtverhitter, voedselverwerkingsmachines, gezondheidsproducten, afvalbakken, barbecue en meubilair. Onze expertise dekt lasersnijden, buigen, lassen en lakken. Wij garanderen precisie en kwaliteit voor elk project. Ontdek onze uitgebreide productassortiment: •Voedselverwerkingsmachines: Ananas pelmachine, halfautomatische sinaasappelmachine met beker, Ananas pelmachines met behuizing •Verwarmings- en koelsystemen: Elektrische luchtverhitters, elektrische decoratieve haarden, kleine warmtegeneratoren, industriële verwarmingen, •Barbecue: vuurkorven, inklapbare grilroosters • brievenbussen en afvalbakken: glazen asbakken, brievenbussen, accu- en asafvalbakken, afvalbakken voor gescheiden inzameling •Meubilair: salonttafels met metalen poten •Medische uitrustingen: tafeltypes desinfecteerapparaten, wandgemonteerde desinfecteerapparaten, staande handreinigers met pedaalbediening bij Crommac Makina zetten wij ons in om ongeëvenaarde service te bieden via technische service, betrouwbare samenwerking, innoverende oplossingen en stipte leveringen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS is een producent van speciale chemicaliën die diverse industriële gebieden bedient voor smeermiddelen & metaalbewerkingsvloeistoffen, speciale emulgatorpakketten, zetmeellijm reologiemodificatoren, automobielchemicaliën, emulgatoren voor minerale olie en siliconenolie, ontschuimers voor siliconen en niet-siliconen en minerale olie, oleochemicaliën, textielverwerkende oliën en additieven, houtanti-apijt, OAT- en IAT-corrosieremmers voor koelvloeistoffen en warmteoverdrachtsvloeistoffen, hydraulische remvloeistoffen, antislijtage additieven, speciale en basis esters. Wij ontwikkelen chemische producten en oplossingen op maat van de klant. Wij zijn vooral zeer gespecialiseerd in de volgende producten; Emulgeerpakket oplosbare minerale olie, emulgeerpakket mengolie &kegelolie, emulgeerpakket oplosmiddel voor katoenplukkers, emulgeerpakket brei-olie, corrosie-inhibitoren voor antivries en industriële koelvloeistoffen, corrosie-inhibitorpakket dot 3 en dot 4 hydraulische remvloeistof, halfsynthetische metaalbewerkingsvloeistoffen voor multimetaalmachines, enz.

 6. LAVAL EUROPE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het familiebedrijf LAVAL, opgericht in 1878, biedt een vijf generaties lange ervaring en vakkennis als groothandelaar voor uurwerkhandelaars en juweliers met meer dan 25000 referenties, die binnen 2 tot 5 dagen kunnen worden geleverd in Europa. LAVAL is leverancier van gereedschap en materialen voor horlogewinkels en juweliers en biedt tevens een breed assortiment verpakkingsdoosjes, displays, plateaus, juwelen-/horlogekistjes, etiketten, batterijen en horlogebandjes, met jaar na jaar nieuwigheden en exclusieve creaties in overeenstemming met de nieuwe trends. LAVAL is ook distributeur van sieraden, oorpiercings en horloges voor grote winkelketens en gespecialiseerde winkels. Groothandel in klassieke sieraden, moderne sieraden, merksieraden en kindersieraden: Zilver 925/1000, Verguld, Goud 750/1000, Goud 375/1000, Parels, Staal en leer, Amber en natuurstenen. Ook vind u bij ons onderhoudsmiddelen voor sieraden en talrijke appreteermiddelen.

 7. CARAMBELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het avontuur begon in 2005 rond het idee spullen aan te bieden om gebak en koekjes te versieren zoals echte professionals. Na een paar maand geëxperimenteerd te hebben met producten die tot dan toe alleen voor professionals bestemd waren, hebben we ze getest en zo aangepast dat ze thuis gebruikt kunnen worden; zo ontstond de merknaam ScrapCooking®. Als lekkerbekken en creatievelingen verzonnen we ludieke producten die voor iedereen toegankelijk zouden zijn om alle soorten homemade gebak, koekjes en suikerwaren te versieren. We hebben een bedrijf opgebouwd van menselijk formaat en wij bieden graag bij voorkeur in Frankrijk vervaardigde producten aan. Al onze producten zijn in onze werkplaatsen in Fondettes bedacht en daar ook grotendeels vervaardigd. Onze onderneming blijft innoveren dankzij haar unieke idee om tegelijk eetbare versieringen en banketbakkersgerei aan te bieden. Sinds de oprichting van de onderneming zagen 5 merknamen het daglicht: ScrapCooking, Mirontaine, Framboiselle, L’épicerie du Chef en Petcooking. Onze kwaliteitsaanpak is nauw verbonden met onze wil om bij ons in de buurt te produceren door zo snel mogelijk bij te dragen aan de plaatselijke economie. Ieder product is ontworpen en vervaardigd om een optimale kwaliteit te garanderen, zowel wat betreft de geldende normen als het gebruiksniveau. Welkom in de wereld van C a r a m b e l l e!

 8. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een vooraanstaande fabrikant van componenten voor hydraulische aandrijftechniek. Van advisering, ontwikkeling en productie tot en met levering onder andere - Just in time - of als bouwpakket bieden wij alles. Ook veelzijdige logistiekdiensten behoren tot ons aanbod. INTERHYDRAULIK biedt hoogste kwaliteit conform DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH is in Selm gevestigd. Beheer en productie zijn hiervandaan ongeveer 28 km van Dortmund verwijderd en onder één dak ondergebracht. De kwaliteit van onze producten en diensten nog verder te verbeteren is het doel en taak van onze ca. 130 medewerkers. De afdelingen constructie, ontwikkeling, productie en logistiek vormen met de andere afdelingen van de onderneming de weg naar een voor de klant optimaal product. Wij bieden innovatieve producten en uitstekende service.

 9. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italië

  Verified by europages badge

  Goed verpakken om beter te verkopen. ESSEGI is een firma die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van verpakkingslijnen en industriële automatisering, in het bijzonder van verticale verpakkingsmachines, horizontale en verticale verpakkingspersen en menglijnen voor aarde. Wij leveren eveneens volledige systemen voor het wegen of het doseren van producten en van systemen om het product te laden en te transporteren. Veelzijdigheid: Wij zijn in staat alle vragen te beantwoorden en aan alle eisen te voldoen, met een maximale flexibiliteit. Betrouwbaarheid: Wij werken met respect voor de internationale normen en streven er voortdurend naar veiligheid. Beschikbaarheid: Wij staan tijdens alle productiefasen aan de zijde van de klant en bieden een verkoopservice en technische ondersteuning van superieure kwaliteit; Tijd is geld: tijdige aanbiedingen, leveringen en reparaties zorgen voor een heel scala aan voordelen met concrete resultaten.

 10. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  State of the art technologieën in het verwerken en doseren van vloeibare siliconen en LSR elastomeerproductie! Al in het jaar van oprichting in 1996, past ELMET technologische ontwikkelingen voor een octrooi toe.De naam ELMET werd al snel geassocieerd met hoge kwaliteit in combinatie met innovatieve hulpmiddelen. Wanneer de beschikbare systemen op de markt en de onderdelen niet geschikt zijn voor een optimaal LIM-proces, vindt ELMET via ontwikkelingen de perfecte oplossing. boven 3000 S. We doelen hierbij op het doseersysteem TOP 3000 S dat twee generaties lang wordt gebouwd. Hoewel het systeem al in 2003 werd ontwikkeld, blijft het sinds de lancering, door talrijke verdere ontwikkelingen en de integratie van innovatieve kenmerken, nog steeds de benchmark voor spuitgieten van vloeibare siliconen. Dit zorgt ervoor dat ELMAT de specialist en partner is voor state of the art technologieën voor de verwerking - en het doseren van vloeibare siliconen zoals bijvoorbeeld: LSR elastomeerproductie in Oostenrijk!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Parfumindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.150 Bedrijven