• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bier - additieven

Resultaten voor

Bier - additieven - Import export

 1. CBS CUSTOMIZED BREWING SOLUTIONS

  België

  Verified by Europages badge

  Customized Brewing Solutions gespecialiseerd in brouwenzymen en natuurlijke smaakstoffen die kunnen helpen bij het aanpassen van de eigenschappen van het bier en het produceren van nieuwe merken.CBS is ISO 22000 gecertificeerd.

  Website Open In New icon
 2. PLAN B BREWERY

  Rusland

  Plan B is de Yaroslavl-brouwerij die ambachtelijk bier van reguliere en seizoensgebonden merken produceert, inclusief dat van langdurige opslag en wilde gisting. De specialiteit van de brouwerij is het bier met een duidelijk hop-ingrediënt; het weigerde ‘gewoon zacht ongefilterd bier’ te maken dat door de meeste meesterbrouwers werd geproduceerd.Het merkenassortiment omvat bieren op fles van reguliere merken en sessiemerken van de volgende categorieën: American en Double IPA, Sour ale, Imperial Porter, Barley wine, Stout beer (melk, havermout, Russian Imperial), enz. Sinds 2013 brouwt Plan B op zijn eigen productielocatie in Yaroslavl.Het bedrijf experimenteert met de stijlen, volgt constant de biertendensen die in de wereld verschijnen, produceert nieuwe smaken en biedt momenteel meer dan 120 merken ambachtelijk bier aan, vervaardigd volgens zijn eigen recepten.Wij staan klaar om u het bier aan te bieden dat ver buiten de lijnen van de massamerken valt en u vertrouwd maakt met verschillende stijlen, speciale smaak- en smaakkenmerken.

 3. LA MALTERIE DU CHATEAU

  België

 4. CENTRALCER - CENTRAL DE CERVEJAS E BEBIDAS, SA

  Portugal

 5. STABIFIX BRAUEREI-TECHNIK KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. GUANGZHOU HESHUN MACHINERY HARDWARE CO., LTD.

  China

 2. MARTIN STAFFORD

  Verenigd Koninkrijk

 3. LERCA SP. Z O.O.

  Polen

 4. BRAUMEISTER LLC

  Rusland

 5. SLAVUTSKIY SOLODOVIY ZAVOD

  Oekraïne

 1. IPIM-BENZ D.O.O.

  Kroatië

 2. STUDENETS MILLING PLANT PJSC

  Rusland

 3. SENSIENT FLAVORS STRASBOURG SAS

  Frankrijk

 4. THEVENET SOBRHONE STE LYONNAISE DE DIST DES BIERES KRONENBOURG

  Frankrijk

 5. VITO-HOUSE, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Vito-House maakt deel uit van de Bestseller Group (http: //bestseller.company/), een internationaal bedrijf voor voedseldistributie. Vito-House werd opgericht in 2014 (het is dus pas 6 jaar op de markt aanwezig) en richt zich op de productie (export / import) van droge gist, gist voor de productie van dranken, alcohol gist. Tijdens deze jaren hebben we samenwerkingen ontwikkeld met toonaangevende fabrikanten en verdelers, zodat we hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Tegenwoordig werken we met producten van TM Khmelnye (http: //hmelnie.com/), TM Boulangerie arome (http: //boulangerie.su/), TM Voronejskiye, TM Pasha (http: //www.vito-house.com/pashatm.com/), TM “Delice” (http: //www.vito-house.com/delice/) en talloze overige merken. In 2019, zijn we gestart met de internationale verkoop van gist voor de productie van TM Samogon drankjes.

  Website Open In New icon
 6. HUBERT BIER JUN. GMBH

  Duitsland

 7. HEFORMA GMBH

  Duitsland

 8. SIVER-AGRO LLC

  Oekraïne

 9. KORMAPROM LTD

  Rusland