• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bierbrouwerijen - machines en materialen

Resultaten voor

Bierbrouwerijen - machines en materialen - Import export

 1. KASPAR SCHULZ BRAUEREIMASCHINENFABRIK & APPARATEBAUANSTALT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KASPAR SCHULZ - pleziertechnologie sinds 1677.KASPAR SCHULZ, de oudste brouwerijmachinefabriek ter wereld, staat voor innovatieve oplossingen en uitstekende productkwaliteit in meer dan 67 landen en levert turnkey, volledig geautomatiseerde brouwinstallaties, fermentatie- en opslagtanks, moutsystemen en distillatiesystemen over de hele wereld. Het familiebedrijf van de tiende generatie houdt vast aan haar filosofie van eigen productie en kiest daarom voor de locatie Bamberg, waar alle productiestappen plaatsvinden van het ruwe plaatwerk tot de afgewerkte container. Maar ook montage, inbedrijfstelling en onderhoud zijn volledig in handen van hun eigen medewerkers. Of het nu gaat om brouwen, mouten of distilleren: Met de claim "Best of SCHULZ" garandeert de innovatieve systeemaanbieder de beste resultaten in de hele waardeketen van gerst tot glas - uit één hand.

  Website Open In New icon
 2. SHS-STÜTZLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. W.G. MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. FIEDLER SCHWEISSSERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. FLECKS BRAUHAUS TECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  FLECKS-brouwsystemen worden al 20 jaar gebouwd in de maten 3, 5, 10, 20, 30, 50 HL: meer dan 150 semi-of volautomatische brouwerijen in 37 landen.Wij zijn een echte familieonderneming in de tweede generatie in Oostenrijk en leveren alles vanuit één bron: Brouwtechniek, planning, productie, installatie, inbedrijfstelling, training, bierrecepten en onderhoud op afstand.Wij zijn gespecialiseerd in: duurzame energiesystemen, brouwproces: met fornuis + infusie + afkooksel - en speciaal ontwerp.Naast complete bereidingssystemen met het bekende FLECKS-buitenkooktoestel voor verschillende maischtechnieken, bouwen we ook extra apparatuur zoals: CIP-reinigingssystemen, gistpropagators, hoppistolen voor hoppluggen, kortdurende verwarmingstoestellen, FLECKSMIXER een gepatenteerd meng- en roersysteem voor dik beslag en nog veel meer.FLECKS exploiteert al jarenlang de grootste ambachtelijke bierbrouwerij van Oostenrijk met tal van biersoorten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PLAN B BREWERY

  Rusland

  Plan B is de Yaroslavl-brouwerij die ambachtelijk bier van reguliere en seizoensgebonden merken produceert, inclusief dat van langdurige opslag en wilde gisting. De specialiteit van de brouwerij is het bier met een duidelijk hop-ingrediënt; het weigerde ‘gewoon zacht ongefilterd bier’ te maken dat door de meeste meesterbrouwers werd geproduceerd.Het merkenassortiment omvat bieren op fles van reguliere merken en sessiemerken van de volgende categorieën: American en Double IPA, Sour ale, Imperial Porter, Barley wine, Stout beer (melk, havermout, Russian Imperial), enz. Sinds 2013 brouwt Plan B op zijn eigen productielocatie in Yaroslavl.Het bedrijf experimenteert met de stijlen, volgt constant de biertendensen die in de wereld verschijnen, produceert nieuwe smaken en biedt momenteel meer dan 120 merken ambachtelijk bier aan, vervaardigd volgens zijn eigen recepten.Wij staan klaar om u het bier aan te bieden dat ver buiten de lijnen van de massamerken valt en u vertrouwd maakt met verschillende stijlen, speciale smaak- en smaakkenmerken.

 2. BROUWLAND

  België

  Brouwland is Europa’s meest gespecialiseerde leverancier voor wie zijn eigen wijn, likeur, bier en kaas wil maken. Van het kleinste waterslot tot een automatische brouwketel van 2000 liter, u vindt bij Bouwland alles wat u zoekt. Een constant zoeken naar nieuwe producten en het opvolgen van de laatste trends maakt dat bij BROUWLAND altijd het meest uitgekiende assortiment voor de klant beschikbaar is. Niet enkel voor de hobbyist wijnmaker, bierbrouwer, likeurbereider of zelfvoorziener maar ook voor de professionelen: microbrouwerijen, fruitsapbedrijven, wijngaardeniers: allen vinden ze hun weg naar BROUWLAND. De producten kunnen online worden gekocht via de catalogus beschikbar op de site.

 3. LAMBRECHTS

  België

  Lambrechts gespecialiseerd in de bouw van complete, volledig automatische en gebruiksvriendelijke lijnen voor het behandelen, wassen en vullen van vaten met bier, wijn en frisdranken. Tegelijkertijd worden nieuwe installaties waar kisten en biervaten worden geschraapt en volledig gereinigd geïnstalleerd over de hele wereld. Gespecialiseerde wasinstallaties met extra uitrusting voor de behandeling van kunststof kratten, pallets, kookpotten, roestvrijstalen containers en vaten tot 2000 liter worden geleverd aan de voedingsindustrie. Daarnaast biedt Lambrechts ook periferische machines, voor onder andere lekdetectie, gewichtcontrole, en verificatie van hermetische afsluiting.

 4. CSW MACHINERY

  Nederland

  CSW is wereldmarktleider op het gebied van automatische uitpak- en toevoeroplossingen voor deksels van drankblikjes. Onze machines zijn terug te vinden bij alle grote wereldwijd gevestigde brouwerijen en frisdrankproducenten. Ook worden onze machines in de hoogwaardige levensmiddelenindustrie ingezet, zoals bijvoorbeeld bij het afvullen van babymelkpoeder.

 5. BROUWHUIJS

  Nederland

  Brouwhuijs levert professionele brouwhuizen voor ieder budget. Uitbreiding, nieuwbouw of aanpassingen voor uw brouwerij zoals u dat wilt of een brouwhuis volgens standaard concept. Persoonlijk contact, directe lijnen en één aanspreekpunt.

 1. BROUWERIJ ANDERS

  België

  Brouwerij Anders! is een brouwerij die géén eigen bieren produceert, maar zij specialiseren zich in het mee uitwerken en ontwikkelen van recepten in opdracht van de klanten. En dat verschilt van verenigingen die een eigen bier laten brouwen, steden en gemeenten die een streekbier willen lanceren tot hobbybrouwers die hun receptuur willen commercialiseren. Daarnaast kloppen er kleine en grote brouwerijen kunnen er aan voor receptuurontwikkeling, productie, loonafvullingen en bieranalyses.

 2. MBT BRAUTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Fabricage van brouwerij-installaties en ziederijen, engineering van brouwerijen, productie van tanks en ziederijvaten voor kneuzen, loutering en wortkoken. Montage van een complete brouwerij.

 3. COENCO

  België

  Constructie van micro-brouwerijen en toebehoren en projecten voor vloeibare voedingsindustrie.

 4. UNITEC

  België

  Ontwikkeling, commercialisatie en productie van gespecialiseerde units voor de brouwerijen en de drankenindustire voornamelijk in roestvrij staal.

 5. MANFRED HÜTTINGER GMBH

  Duitsland

 6. FELOM GROUP SRL

  Italië

 7. TECHIMPEX S.R.O

  Slowakije

 8. SHENG WEI HEATING EQUIPMENT LTD.

  China

 9. BROWAR PILSWEIZER S.A.

  Polen

 10. DAV EQUIPEMENTS ET MATERIEL DE BRASSERIE

  Frankrijk

 1. HEINRICH SCHULZ

  Polen

 2. LA MALTERÍA DEL CERVECERO

  Spanje

 3. MANUEL BOU S.L.

  Spanje

 4. FSM JÖRG BRABAND

  Duitsland

 5. CZECH BREWERY SYSTEM S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 6. MICRO MATIC INTERNATIONAL

  Luxemburg

 7. KÜNZEL MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 8. BLONDERBEER

  Slowakije

 9. BARIDA INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

 10. V-BREW

  Verenigd Koninkrijk

Filters

Resultaten voor

Bierbrouwerijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

14.713 bedrijven