• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bierbrouwerijen - machines en materialen

Resultaten voor

Bierbrouwerijen - machines en materialen - Import export

 1. SHS-STÜTZLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SHS-STÜTZLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Leutkirch Im Allgäu, Duitsland.

 2. SEBASTIAN TELKE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEBASTIAN TELKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Genthin, Duitsland.

 3. FIEDLER SCHWEISSSERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FIEDLER SCHWEISSSERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Bad Frankenhausen Ot Ringleben, Duitsland.

 4. AMÉNO BIÈRE ARTISANALE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMÉNO BIÈRE ARTISANALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, ambachtelijke vervaardiging, brouwerij, en Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Camaret Sur Aigues, Frankrijk.

 5. FLECKS BRAUHAUS TECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  FLECKS-brouwsystemen worden al 20 jaar gebouwd in de maten 3, 5, 10, 20, 30, 50 HL: meer dan 150 semi-of volautomatische brouwerijen in 37 landen.Wij zijn een echte familieonderneming in de tweede generatie in Oostenrijk en leveren alles vanuit één bron: Brouwtechniek, planning, productie, installatie, inbedrijfstelling, training, bierrecepten en onderhoud op afstand.Wij zijn gespecialiseerd in: duurzame energiesystemen, brouwproces: met fornuis + infusie + afkooksel - en speciaal ontwerp.Naast complete bereidingssystemen met het bekende FLECKS-buitenkooktoestel voor verschillende maischtechnieken, bouwen we ook extra apparatuur zoals: CIP-reinigingssystemen, gistpropagators, hoppistolen voor hoppluggen, kortdurende verwarmingstoestellen, FLECKSMIXER een gepatenteerd meng- en roersysteem voor dik beslag en nog veel meer.FLECKS exploiteert al jarenlang de grootste ambachtelijke bierbrouwerij van Oostenrijk met tal van biersoorten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KASPAR SCHULZ BRAUEREIMASCHINENFABRIK & APPARATEBAUANSTALT GMBH

  Duitsland

  KASPAR SCHULZ - pleziertechnologie sinds 1677.KASPAR SCHULZ, de oudste brouwerijmachinefabriek ter wereld, staat voor innovatieve oplossingen en uitstekende productkwaliteit in meer dan 67 landen en levert turnkey, volledig geautomatiseerde brouwinstallaties, fermentatie- en opslagtanks, moutsystemen en distillatiesystemen over de hele wereld. Het familiebedrijf van de tiende generatie houdt vast aan haar filosofie van eigen productie en kiest daarom voor de locatie Bamberg, waar alle productiestappen plaatsvinden van het ruwe plaatwerk tot de afgewerkte container. Maar ook montage, inbedrijfstelling en onderhoud zijn volledig in handen van hun eigen medewerkers. Of het nu gaat om brouwen, mouten of distilleren: Met de claim "Best of SCHULZ" garandeert de innovatieve systeemaanbieder de beste resultaten in de hele waardeketen van gerst tot glas - uit één hand.

 2. BROUWLAND

  België

  Brouwland is Europa’s meest gespecialiseerde leverancier voor wie zijn eigen wijn, likeur, bier en kaas wil maken. Van het kleinste waterslot tot een automatische brouwketel van 2000 liter, u vindt bij Bouwland alles wat u zoekt. Een constant zoeken naar nieuwe producten en het opvolgen van de laatste trends maakt dat bij BROUWLAND altijd het meest uitgekiende assortiment voor de klant beschikbaar is. Niet enkel voor de hobbyist wijnmaker, bierbrouwer, likeurbereider of zelfvoorziener maar ook voor de professionelen: microbrouwerijen, fruitsapbedrijven, wijngaardeniers: allen vinden ze hun weg naar BROUWLAND. De producten kunnen online worden gekocht via de catalogus beschikbar op de site.

 3. LAMBRECHTS

  België

  Lambrechts gespecialiseerd in de bouw van complete, volledig automatische en gebruiksvriendelijke lijnen voor het behandelen, wassen en vullen van vaten met bier, wijn en frisdranken. Tegelijkertijd worden nieuwe installaties waar kisten en biervaten worden geschraapt en volledig gereinigd geïnstalleerd over de hele wereld. Gespecialiseerde wasinstallaties met extra uitrusting voor de behandeling van kunststof kratten, pallets, kookpotten, roestvrijstalen containers en vaten tot 2000 liter worden geleverd aan de voedingsindustrie. Daarnaast biedt Lambrechts ook periferische machines, voor onder andere lekdetectie, gewichtcontrole, en verificatie van hermetische afsluiting.

 4. CSW MACHINERY

  Nederland

 5. BROUWERIJ ANDERS

  België

  Brouwerij Anders! is een brouwerij die géén eigen bieren produceert, maar zij specialiseren zich in het mee uitwerken en ontwikkelen van recepten in opdracht van de klanten. En dat verschilt van verenigingen die een eigen bier laten brouwen, steden en gemeenten die een streekbier willen lanceren tot hobbybrouwers die hun receptuur willen commercialiseren. Daarnaast kloppen er kleine en grote brouwerijen kunnen er aan voor receptuurontwikkeling, productie, loonafvullingen en bieranalyses.

 1. MBT BRAUTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Fabricage van brouwerij-installaties en ziederijen, engineering van brouwerijen, productie van tanks en ziederijvaten voor kneuzen, loutering en wortkoken. Montage van een complete brouwerij.

 2. COENCO

  België

  Constructie van micro-brouwerijen en toebehoren en projecten voor vloeibare voedingsindustrie.

 1. UNITEC

  België

  Ontwikkeling, commercialisatie en productie van gespecialiseerde units voor de brouwerijen en de drankenindustire voornamelijk in roestvrij staal.

 2. EIGHT DEGREE SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EIGHT DEGREE SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Waltenhofen, Duitsland.

 3. MANFRED HÜTTINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MANFRED HÜTTINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Hohenwart, Duitsland.

 4. FELOM GROUP SRL

  Italië

  Het bedrijf FELOM GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drankenindustrie - machines en materialen, draaischijven van messing, en Drankenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Travagliato, Italië.

 5. W.G. MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf W.G. MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Bramsche, Duitsland.

 6. TECHIMPEX S.R.O

  Slowakije

  Het bedrijf TECHIMPEX S.R.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bierbrouwerijen - machines en materialen, en Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Komarno, Slowakije.

 7. SHENG WEI HEATING EQUIPMENT LTD.

  China

  Het bedrijf SHENG WEI HEATING EQUIPMENT LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Bierbrouwerijen - machines en materialen, en kerosinekachels. Het is gevestigd in Jiangmen, China.

 8. BARIDA INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BARIDA INTERNATIONAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bierbrouwerijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, en klassieke methode. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 1. FSM JÖRG BRABAND

  Duitsland

  Het bedrijf FSM JÖRG BRABAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Fambach, Duitsland.

 2. HEINRICH SCHULZ

  Polen

  Het bedrijf HEINRICH SCHULZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koperen stookketels voor de bierindustrie, hopextracten voor de bierindustrie, apparatuur voor microbrouwerijen, en installaties voor microbrouwerijen. Het is gevestigd in Krakow, Polen.

 3. DAV EQUIPEMENTS ET MATERIEL DE BRASSERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf DAV EQUIPEMENTS ET MATERIEL DE BRASSERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Neuville-En-Ferrain, Frankrijk.

 4. BROWAR PILSWEIZER S.A.

  Polen

  Het bedrijf BROWAR PILSWEIZER S.A., is een Multi-Category, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bier groothandel, en ambachtelijke bier. Het is gevestigd in Grybów, Polen.

 5. MICRO MATIC INTERNATIONAL

  Luxemburg

  Het bedrijf MICRO MATIC INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bierbrouwerijen - machines en materialen, Bier, Pompen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Bier, installaties voor tapbier, en Pompen. Het is gevestigd in Troisvierges, Luxemburg.

 6. KÜNZEL MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÜNZEL MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeef. Het is gevestigd in Mainleus (kulmbach), Duitsland.

 7. BLONDERBEER

  Slowakije

  Het bedrijf BLONDERBEER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrijstalen brouwtanks. Het is gevestigd in Komarno, Slowakije.

 8. CZECH BREWERY SYSTEM S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CZECH BREWERY SYSTEM S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Opava, Tsjechische Rep..

 9. DELIMAT

  België

  Het bedrijf DELIMAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Grootkeukens - machines en materialen, installatie van professionele keukens, Bierbrouwerijen - machines en materialen, en barinstallaties. Het is gevestigd in Libramont, België.

 10. LA MALTERÍA DEL CERVECERO

  Spanje

  Het bedrijf LA MALTERÍA DEL CERVECERO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bier, ambachtelijke bier, installaties en apparatuur voor de gisting van bier, Bier, en Moutdrankje. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bierbrouwerijen - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.198 Bedrijven