• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biologische cosmetica

Resultaten voor

Biologische cosmetica - Import export

 1. MARUDERM BEAUTY AND COSMETICS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij zien het als onze missie om natuurlijke, veilige producten te produceren die onze klanten langdurige voordelen bieden. Onze producten zijn gemaakt van planten die gekweekt zijn zonder toepassing van schadelijke chemicaliën, onkruidverdelgers of bestrijdingsmiddelen. Ze bevatten geen agressieve chemicaliën, parabenen, ftalaten, minerale oliën, PABA, petrolatum, paraffine of dierlijke ingrediënten. Dit betekent dat ons productaanbod ongelooflijk effectief, veilig en krachtig is. \n\nDe wereldmarkt loopt pas sinds kort warm voor een natuurlijke benadering van schoonheid. Toch heeft Maru.Derm al een trouwe schare klanten die alleen vertrouwen hebben in de veiligste en zuiverste producten op het gebied van schoonheidsverzorging. \n\nWij hebben een uitgebreide productportefeuille, zoals huidverzorgingsproducten en gezichtsserums. \n\nOnze gezichtsserums omvatten onder meer: \n\n•Antiverouderings- en huidverzorgingsserum met collageen en hyaluronzuur \n•Verhelderend huidserum met vitamine C en peptiden \n•Nachtserum •Serum met 0, 5% retinol \n•Regenererend serum met ginseng\n•Scrubserum met 10% AHA + 2% BHA \n•Bleekmakend antiacné-huidverzorgingsserum \n•Serum met 10% azelaïnezuur \n•Serum voor minimalisatie van poriën \n\nOnze huidverzorgingsproducten omvatten onder meer: \n\n•Verstevigende cellulitiscrème \n•Crème met 5% azelaïnezuur \n•Bleekmakende crème voor minimalisatie van poriën met 10% niacinamide \n•Verzachtende en hydraterende crème met centella \n•Antiacnétoner voor minimalisatie van poriën met BHA \n•Bleekmakende toner met AHA voor dagelijks gebruik \n•Antiverouderingscrème \n•Gezichtsreinigingsgel voor gevoelige huid en nog veel meer producten die op onze website terug te vinden zijn .\n\nNeem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. LABORATOIRE COSMÉTIQUE DÔM LABS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als laboratorium en cosmeticafabrikant biedt DÔM LABS volledige diensten en deskundig advies vanaf de formulering tot de productie van uw cosmetische producten. Wij begeleiden u stap voor stap, van het ontwerp tot de vormgeving van uw cosmetische producten, gevolgd door de verpakking ervan voor de marketing. Onze experts in cosmetologie luisteren naar uw specifieke behoeften en helpen u om uw project te verwezenlijken. .\n\Ons dienstenaanbod is gestructureerd volgens de volgende 3 benaderingen: ¦ - Volledige service is de meest complete benadering, waarmee uw idee kan worden omgezet in een cosmetisch product dat klaar is om op de markt te worden gebracht. Uw project wordt technisch, wetenschappelijk, economisch en commercieel (marketing) gedefinieerd.\n Met het private label kunt u cosmetische productformules kiezen (make-up, welzijn, verzorging, spa). U wordt bijgestaan door cosmetische specialisten om te profiteren van hun cosmetica-advies. U verkrijgt afgewerkte producten of cosmetica in bulk naar keuze.- De vormgeving of het maatwerk komt overeen met de vervaardiging van cosmetische producten volgens uw eigen formules. Wij starten de productie en verpakken uw cosmetica in onze productiefaciliteit.\nWij bieden onze klanten ook aantrekkelijke pakketten voor minimale afname. \nWij zijn aanwezig in meer dan 25 landen.

 3. COSMATE - OSEN IC VE DIS TIC. SAN. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf OSEN İÇ VE DIŞ TİC. SAN LTD. ŞTİ werd opgericht in 2021 en is ontstaan uit onze dromen. Onze grondstoffen zijn biologische en natuurlijke cosmetica voor halffabricaten en eindproducten, porseleinene keramische tegels, plastic en aluminium materialen geschikt gebruik met voor bouwmaterialen. Cosmate is ons nieuwe merk dat we gebruiken voor al onze biologische cosmetica producten. Wij maken zowel private label producten als producten met ons eigen merk. Ons motto is "samen beter leven." Ons lichaam veroudert door zon, wind en ons dagelijkse leven. Bij Cosmate willen wij dit voorkomen en doen we ons best u een beter leven te bieden. Het verdelen van natuurlijke en authentieke biologische producten vormt de spil van onze onderneming. Wij streven naar optimaal weldadige producten door chemische stoffen te vermijden bij de productie daar deze de huid aan kunnen tasten. Wij bieden u zo meerwaarde voor uw leven om u zich goed te laten voelen! Wij beantwoorden aan uw behoeften en zetten ons volledig in om u zich beter te laten voelen. Omdat samen alles anders is. Dit was dan ook de reden om Cosmate op te richten! Om zich samen beter te voelen! Wij dragen zorg voor de natuur en bieden producten die niet op dieren getest worden, in de meest natuurlijke en hoogwaardige vorm. Wij hopen zo onze droom waar te maken om deel te nemen aan de 'terugkeer naar de essentie en de natuur'. Neem gerust contact met ons op!

 4. HERBIOLYS LABORATOIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Herbiolys Laboratoire is in 2004 opgericht naar aanleiding van de ontmoeting van botanici, etnobotanici en plukkers met een passie voor de plantenwereld. Al specialist op het gebied van verse biologische planten uit de Franse flora heeft het labo van meet af aan gekozen voor een origineel productieproces: de planten die geoogst en geplukt worden door kweeksters die deelgenoot zijn van de onderneming, worden op de plek van de oogst gemacereerd om al hun eigenschappen en hun energetisch potentieel te behouden. Herbiolys Laboratoire staat een sterke ethiek voor door een geïntegreerde en duurzame pluk te bevorderen, door uitsluitend glazen recipiënten en hergebruikte en herbruikbare verpakkingen te gebruiken, door de eigen impact op het milieu te beperken dankzij een zo lokaal mogelijke bevoorrading en natuurlijk door kwaliteitsproducten aan te bieden. Al onze producten zijn door ons in Frankrijk vervaardigd, in de Hautes-Alpes, en zijn Nature & Progrès, Agriculture Biologique gecertificeerd en gelabeld.

 5. LABORATOIRE LABORGANIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hoogwaardige verkoopklare cosmetica: Het Laboratorium LabOrganic stelt u een brede reeks standaard white label cosmeticaformules ter beschikking. Deze erkende, biologische of niet-biologische referenties, helpen u snel nieuwe producten met een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding op de markt te brengen. Blaas uw project leven in! Het laboratorium LabOrganic, verwerker van door BIO COSMOS gecertificeerde cosmeticaproducten, begeleidt de ontwikkeling van uw merk (marketing, formulering, wetgeving, industrialisatie, vervaardiging, verpakking).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOLLYWELL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2021 is HOLLYWELL gespecialiseerd in cosmetica en met name in fruitige cosmetica. Ons bedrijf heeft tot doel een assortiment verzorgingsproducten te creëren die de rijkdommen bevat die de natuur ons biedt. Daarom zijn al onze producten vervaardigd op basis van vruchten. Wij selecteren de vruchten zorgvuldig om een perfecte en onberispelijke kwaliteit te bieden voor uw huid. Onze producten zijn natuurlijk, vegaan, glowy en milieuvriendelijk maar dragen vooral zorg voor uw gezondheid! Dag na dag verbindt ons laboratorium zich ertoe om de beste formule op te sporen om de beste oplossing te vinden voor uw huid. Daarom werken wij hoofdzakelijk met uitzonderlijke bestanddelen zoals: - Hyaluronisch zuur met hydraterende en herstellende eigenschappen. - AHA's: Alfa Hydroxyzuren zijn wateroplosbare fruitzuren die onmisbaar zijn om rimpels weg te werken, om de teint egaler en helderder te maken, om pigmentvlekken en onregelmatigheden in de huid uit te vlakken. - Niacinamide: met zijn onbetwistbare kwaliteiten om rimpels, acne of vlekken tegen te gaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. AYCAN COSMETICS TR

  Turkije

  Verified by europages badge

  Aycan Cosmetics TR is een fabrikant met een breed aanbod van cosmetica en parfums van hoge kwaliteit en voor betaalbare prijzen. Daarnaast produceren wij innoverende producten tegelijk bestemd voor de gezondheid en de persoonlijke verzorging. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van haar- en huidverzorgingsproducten en parfums onder onze eigen merken: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX , HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SASHA ROMANOVA, BLANKA, WEST FLOWERS, 1001 NIGHTS, MEN, MAROKAN. Het assortiment van onze onderneming bestaat o.a. uit de volgende producten: -Sulfaatvrije shampoo's -Keratine & Argan crèmespoeling en maskers -Anti-verouderingscrèmes, serums -Gezichtsmaskers -Make-up removers -Haarwas, -crème, -gel en balsems -Haargroei serum -Eau de toilette, Eau de parfum -Eau de Cologne -Deodorant -Interieurparfums, rieten geurverspreiders -Handcrèmes -Lichaamsboter -Gezichtscrèmes -Scheergels -Douchegels. Wij zij op zoek naar nieuwe Europese partners van supermarkten, distributeurs, detail- en groothandelaars. Aycan Kozmetik staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid van zijn producten. De inzet voor een zorgvuldige productie en het gebruik van nauwkeurig geselecteerde, onschadelijke ingrediënten zijn de sterkmakende factoren voor het succes van Aycan. Constantheid in kwaliteit, wederzijds vertrouwen en openheid voor ontwikkeling en verandering zijn fundamentele en onontbeerlijke waarden voor onze firma. In 21 jaar hebben wij ons van een kleine producent van haarverzorgingsproducten ontwikkeld tot een innoverende fabrikant van een brede selectie van cosmetische producten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. LAUVIVE

  België

  Verified by europages badge

  Lauvive is sinds 2018 gespecialiseerd in de verkoop van high-end cosmetische producten voor schoonheidsspecialisten. Wij zijn de officiële en exclusieve verdeler van Baïja, 1944 Paris en Reborn voor België en Luxemburg. Lauvive is gevestigd in België en biedt een compleet assortiment aan producten zoals verzorging, parfums en make-up, waarbij een kwaliteitsservice en gespecialiseerde ondersteuning voor al onze klanten wordt gewaarborgd. Wij streven ernaar ons te omringen met gerenommeerde merken om onze klanten de beste cosmetische innovaties te kunnen bieden. Ons avontuur begon met Baïja, een kleurrijk en dynamisch merk, als een uitnodiging voor een reis, en 1944 Paris symboliseert de Franse charme die allure paart aan verantwoorde producten. Ons kleine familiebedrijf groeide en werd al snel een start-up. De Italiaanse producten van "Comfort Zone" met een ecologische en duurzame insteek werden toegevoegd aan ons assortiment, exclusief voor Wallonië en Luxemburg. Op basis van het succes van de gummies en de cosmetische tabletten stelden wij in 2020 het merk "Reborn Paris" voor. Dit merk wordt gekenmerkt door drie woorden: modern, innovatief en gastronomisch. Vandaag kijkt Lauvive naar de toekomst door voortdurend te zoeken naar nieuwe cosmetische creaties en unieke merken. Wij nodigen u uit om onze volledige collectie te ontdekken via deze vier verschillende merken in onze e-shop.

 4. INTELCARE

  Marokko

  Verified by europages badge

  Intelcare ontwerpt biologische cosmetica op basis van natuurlijke actieve bestanddelen. Intelcare, opgericht in 2017, ontwikkelt producten die aan de behoeften van internationale klanten voldoen en gebruikt hiervoor lokale ingrediënten afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Het cosmeticalabo INTELCARE staat bekend vanwege zijn uitzonderlijke knowhow en de passie van zijn team om schoonheids- en wellnessproducten te ontwikkelen van uitstekende kwaliteit die hun beloften nakomen. Ons cosmeticalabo en onze productie-units voldoen aan de normen van de goede fabricagepraktijken en zijn ISO22716 et ISO 9001 gecertificeerd. Onze werkplaatsen en voorraden beslaan 1.000 m² en omvatten de zone voor de fabricage, de zone voor het verpakken, het laboratorium voor de ontwikkeling van de producten en samenstellingen, de voorraden grondstoffen, verpakkingsartikelen en afgewerkte producten. Wij beschikken over een veelzijdig en accuraat machinepark voor de fabricage, het vullen en verpakken. Wij zetten ons in voor de bescherming van het milieu en de gezondheid van onze klanten; daarom bevatten onze producten gene parabenen, siliconen of minerale oliën. De belangrijkste actieve bestanddelen van onze producten zijn van natuurlijke herkomst. Wij gebruiken vitaminerijke plantenextracten, plantaardige oliën die essentiële vetzuren bevatten en aromatische essentiële oliën. Het zijn ware concentraten van nutriënten.

 5. AWA SECRETS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Awa secrets is een merk van verzorgings- en welzijnsproducten, geïnspireerd door de natuur en de schoonheidsrituelen van het Afrikaanse continent. Dit merk biedt producten uit de agrobosbouw zoals baobab, moringa, fonio... om de rijkdom van het continent met zijn farmacopee, zijn culturen en zijn voorouderlijke tradities te benadrukken. Onze missie is om u te verwennen, u een mooie en originele ervaring te bieden en u te begeleiden tijdens uw behandelingen en uw momenten van ontspanning. Neem voor nadere inlichtingen gerust contact met ons op.

 1. VEHGRO B.V

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wat is voor u belangrijk als u met een biologische groothandelaar werkt? Keuze tussen kleine en grote aankoophoeveelheden.Een breed scala aan biologische producten. Online bestellen tegen een eerlijke prijs.Een partner die een verantwoordelijke ondernemer is.Dat en meer is VehGro voor u, de nummer 1 biologische groothandel in Europa. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot gezond biologisch voedsel. Daarom is onze visie: voedzaam voedsel voor iedereen, geleverd door de aarde. Gecertificeerde biologische producten.Wij, als VehGro B.V., hebben ons tot doel gesteld een bijzonder uitgebreid assortiment van wel 2000 verschillende hoogwaardige biologische producten te leveren. Het gamma producten strekt zich uit van poeders en granulaten tot noten, bonen en granen. Wij eisen dat onze producten vrij zijn van kunstmatige geuren, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

  Alle producten voor "biologische cosmetica"

 2. HECOSFAIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma HECOSFAIR is 2019 gespecialiseerd in uitzonderlijke biologische, fairtrade en crueltyfree producten. Het is een solidair, biologisch en fairtrade merk delicatessen dat tevens diervriendelijk is en opgericht werd door Herlyne Blaise. De onderneming streeft ernaar de fairtrade handel, de biologische landbouw en het respect voor dieren te promoten via verantwoordelijke inkopen voor een betere levenskwaliteit van de consument, de producent en de dierenwereld. Hecosfair biedt een antwoord op de groeiende vraag van klanten die bewust beter willen eten, fit en gezond willen blijven en willen bijdragen aan een duurzame en diervriendelijke ontwikkeling. Het richt zich tevens tot professionals die zich willen inzetten voor een duurzame aanpak door verantwoordelijke kopen voor hun werknemers en hun klanten. Hecosfair zet zich in om het afval en met name plastic afval te beperken. Alle verpakkingen zijn recyclebaar en de glazen potten en overige verpakkingen kunnen opnieuw gevuld en gebruikt worden. Hecosfair volgt het principe van de foodtech en biedt u een nieuwe manier van consumeren: - Ecologisch - Ethisch- Duurzaam. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 1. LABORATOIRE LES ESSENTIELS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LES ESSENTIELS, een Frans laboratorium gevestigd in de buurt van Aix-en-Provence, is gespecialiseerd in de fabricage van biologisch gecertificeerde cosmetica en zepen volgens de koude methode. Wij zijn sinds 2003 gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van watervrije cosmetica samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Ons laboratorium van 300 m2 omvat 2 werkplaatsen met apparatuur voor de samenstelling, het vervaardigen en het verpakken van watervrije cosmetica en zepen volgens de koude methode. Ons assortiment watervrije producten is ontworpen om onze klanten een sensoriële ervaring te bezorgen die plezier met efficiëntie combineert. Onze natuurlijke schoonheidsproducten zijn ambachtelijk en authentiek. Onze zepen en cosmetica leven de principes na voor redelijke en ecologisch verantwoorde cosmetica. Ons aanbod omvat een assortiment schoonheidsproducten en producten voor de hygiëne : vaste zepen en shampoos, scheerzepen, vaste deodorants, vaste tandpasta, peelingproducten voor lichaam en gezicht, serums, karitéchantilly voor het lichaam en het haar, balsems voor het lichaam, hydraterende oliën, reinigingsmelk, parfums. Wij begeleiden onze klanten in het kader van hun project voor de ontwikkeling van eigen assortimenten natuurlijke cosmetica. Onze cosmetica en zepen zijn te verkrijgen onder ons eigen merk maar ook als white label producten. Wij verzorgen specifieke ontwikkeling en vervaardiging tegen maakloon. Ons team geeft u advies en begeleidt u in het kader van uw project: ontwerp, samenstelling, regelgeving, fabricage.

 2. GOLD COSMETIC

  Marokko

  Verified by europages badge

  GOLD COSMETIC is een toonaangevende fabrikant van natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten, met een sterke internationale expansie, een groeiende verkoop en een toenemend aantal klantenreferenties. Dankzij onze solide ervaring op de markt en de vindingrijkheid van ons team van onderzoekers en ontwikkelaars kan GOLD COSMETIC u exclusieve en originele producten aanbieden. We beschikken over verschillende certificeringen: - BPF ISO 22716, - HALAL COSMETIQUE, - NATRUE (MOROCCAN SPA) CCPB, - ECOCERT, - USDA, We hebben 5 cosmeticamerken en een breed assortiment producten van ongeëvenaarde kwaliteit, voornamelijk gezichts-, lichaams- en haarverzorging. - Jardin d’Oléane, - Moroccan Spa (NATRUE-gecertificeerd), - Oleotherapy, - L’Or d’Oléane, - Terre d’Oléane (CPNP). Als white label bieden we u een kant-en-klare samenwerking, van het ontwerp van uw cosmeticaproducten tot de lancering ervan op de markt. U kunt kiezen uit een groot aantal formules om unieke producten onder uw eigen merk te creëren. Onze expertise omspant een breed spectrum en omvat haar-, gezichts- en lichaamsverzorging om te voldoen aan uiteenlopende behoeften, zoals whitening, afslanken, anti-aging, anti-acne en nog veel meer. Neem vandaag nog contact met ons op om uw cosmeticaprojecten te realiseren of om distributeur te worden van onze merken! Gold Cosmetic, uw vertrouwde cosmeticapartner!

 3. DR LABEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Dr. LABEL is een laboratorium gespecialiseerd in de productie van precisiecosmetica, gevestigd in Parijs (Frankrijk). Wij selecteren de meest edele grondstoffen en garanderen een perfecte traceerbaarheid. Tijdens het hele productieproces leven wij de goede praktijken op het gebied van de fabricage van cosmetica perfect na. Wenst u een nichemerk, een biologisch merk of een gespecialiseerd luxemerk voor cosmetica te creëren? Ons deskundig team onderzoekt uw project en de specifieke kenmerken van uw markt. Hand in hand samenwerken met Dr. Label maakt uw werk gemakkelijker! Wij verzorgen alles wat de productie betreft en u hoeft alleen maar te verkopen! Een eigen merk creëren is voor velen een oude droom… Ons concept? U een assortiment innovatieve witte producten bieden waarvoor u alleen nog de marketing-elementen hoeft te kiezen om in geen tijd uw eigen merk te creëren. Om unieke producten te creëren biedt Dr. Label service op maat voor de formulering van producten: we werken inderdaad samen uitgaande van uw wensen wat betreft de actieve bestanddelen, textuur en visuele aspecten. Het is een goed middel om u van de concurrenten te onderscheiden met een uniek assortiment voor uw klanten. Wij bieden een compromis rond de kwaliteit van onze producten aan de hand van tests en evaluaties, het concept en de reglementering, design en packaging, en fabricage en verpakking.

 4. JVK COSMETICS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  JVK Cosmetics LDA is een toonaangevend bedrijf binnen de sector voor de distributie en groothandel van premium parfums, cosmetica en haarverzorgingsproducten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sint-Niklaas. Dankzij een specifiek team van professionals kunnen wij bogen op uitgebreide expertise van alle facetten van de industrie, inclusief import, export, distributie en grootverkoop van parfum en cosmetica. Onze portfolio onderscheidt zich een uitzonderlijke waaier van vermaarde merken, wat onze inzet voor kwaliteit en uitmuntendheid onderstreept. Vermaarde merken zoals Estee Lauder, Clarins, La Mer, Lancome, L’oreal, Givenchy en meer dankzij onze catalogus die onze meedogenloze zoektocht naar eersteklas aanbiedingen weerspiegelt. Het rimpeleffect van onze acties strekt zich uit tot diverse omgevingen inclusief lokale en internationale markten in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Wij streven ernaar oplossingen op maat te ontwerpen die nauw aansluiten of de behoeften van onze gewaardeerde klanten en leveranciers, om een harmonieuze balans te krijgen die een voedingsbodem is voor tevredenheid en succes. Als pioniers van duurzame relaties, hebben we sterke banden opgebouwd met invloedrijke spelers binnen de industrie. Deze strategische samenwerking onderstreept onze onwrikbare verbintenis tot betrouwbaarheid en onze positie als een gewaardeerde partner binnen een expansieve sector van merkcosmetica en groothandel in parfum. JVK Cosmetics LDA is een toonaangevend bedrijf dat het cosmetica- en parfumlandschap herinricht, gedreven door de toewijding aan kwaliteit, innovatie en succes.

  Alle producten voor "biologische cosmetica"

 5. WASH WASH COUSIN

  België

  Verified by europages badge

  Wash Wash Cousin (WWC SRL) is een laboratorium voor onderzoek, ontwikkeling en productie dat gespecialiseerd is in vaste cosmetica. Wij hebben 100% controle over alle processen in huis, en bieden een breed scala aan innovatieve zero waste vaste cosmetica: - Koud verzeepte zepen aangepast aan elk huidtype, - Een uitgebreid gamma shampoo bars voor alle haartypes / conditioner bars / haarverzorgingsproducten in bars, - Peeling bars met fruitzuren voor het gezicht, - Exfoliërende zeep voor het lichaam, - Deodorantbalsem, - Tandpasta bars, - Een gamma hydraterende crèmes in bars voor alle huidtypes, - Scheerschuim bars, - Make-up remover bars, - Lippenbalsem, - Een gamma producten speciaal voor baby's en zwangere vrouwen. Al onze producten zijn dermatologisch getest. Wij voeren alle nodige tests uit om de doeltreffendheid van onze cosmetica te bewijzen. Het professionalisme van ons laboratorium wordt erkend door verschillende labels, zowel wat betreft de formules en productiemethoden als het respect voor milieu en gezondheid: Cosmos Bio, Cosmos Natural, Slow Cosmetics en Artisanat Certifié. Wilt u ons merk WASH WASH COUSIN aanbieden aan uw klanten? Bent u op zoek naar een partner in natuurlijke vaste cosmetica? U wilt onze producten onder uw eigen merk aanbieden of profiteren van onze knowhow voor de productie van uw cosmeticagamma? Neem gerust contact met ons op!

 6. PUNE IN COS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PUNE IN COS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfums, Parfums en schoonheidsproducten, Biologische cosmetica, Lichaamsverzorgingsproducten, natuurlijke cosmeticaproducten, Fabrikant van natuurlijke cosmetische producten, natuurlijke cosmetische middelen, Parfums, en Parfums en schoonheidsproducten. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 7. ECODIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Aan alle ondernemingen die zorgvuldig omgaan met ecologie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bieden wij bedrijfsgeschenken en promotie-artikelen uit onze catalogus bestaande uit 1200 ecologische producten die bijna exclusief in Frankrijk of in Europa vervaardigd zijn. Sinds 2000 bedenken en ontwikkelen we mooie, nuttige en duurzame producten die geen afval opleveren en die gemaakt zijn van natuurlijke hulpbronnen voor een minimale impact op het milieu : ecologische cosmetica, natuurlijke borstels, biologisch textiel, natuurlijke kaarsen, ecologisch ontworpen keukengerei enz. De Ecodis producten leven de ecologische en sociale criteria na van de volgende labels: Ecocert Greenlife, Cosmos, FSC, GOTS, AB en Oekotex. Als fabrikant, ontwerper en designer onderzoeken wij uw specifieke behoeften zorgvuldig op basis van de assortimenten uit onze catalogus of door voor u producten op maat te ontwerpen.

 8. NOUS LE SAVONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De ambachtelijke zeepfabriek Nous Le Savons biedt biologische en natuurlijke cosmetica met het label Nature & Progrès. Alle productie vindt plaats in Grenoble, in het hart van de Alpen, waar het bedrijf sinds 2017 is gevestigd. Alleen de beste ingrediënten worden geselecteerd, voor een hoogwaardige Franse productie. De milieu- en sociale verplichtingen maken integraal deel uit van ons DNA: lokale grondstoffen, composteerbare of retourverpakkingen, samenwerking met een centrum voor volwassenen met een handicap, waterbesparing en korte keten. Ecologische, ethische en betaalbare producten: zachte zepen en scrubs, shampoo bars, deodorants, balsems, natuurlijke muggenwerende middelen, om er maar een paar te noemen. De zeepfabriek kan winkels, inkoopcentrales en groothandelaren beleveren onder eigen merk of white label.

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 2. BIO HAIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  In onze respectievelijke carrières zijn we getuige geweest van de schade die dagelijks wordt veroorzaakt door het massale gebruik van chemische producten. We hebben onze kijk op de dingen al jaren geleden radicaal veranderd en onze visie op het kappersvak heeft zich ontwikkeld tot BIO HAIR. Ons merk staat voor een visie op het kappersvak waarin haarverzorging centraal staat en die gebaseerd is op een holistische benadering van de mens. Het biedt kappers de kans om echte "haartherapeuten" te worden! De wereld van plantaardige producten gaat voor u open en u kunt de voordelen van de natuur voor uw haar gebruiken! Ontdek de wereld van BIO HAIR via ons assortiment van 100% natuurlijke professionele producten en accessoires die uw salon zullen omtoveren tot een echt haarinstituut gewijd aan welzijn. Gecertificeerd, ecologisch, geconcentreerd... onze producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en hun formules zijn innovatief en uniek. Ontdek ze! Onze producten: -Hoogwaardige, natuurlijke plantaardige haarverf -Biologische verzorgingsproducten: shampoo, olie, balsem, stylingproducten -Shampoos en seizoensbehandelingen, een combinatie van medicijnen uit de hele wereld Al onze producten zijn Ecocert-gecertificeerd!

 3. LABORATOIRES BIO SEASONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als onderzoekslaboratorium voor biologische schoonheidsproducten creëren we uitzonderlijk zachte formules voor al onze producten. Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat we elke productiefase controleren, waardoor we ongeëvenaarde uitmuntendheid garanderen. We selecteren zorgvuldig lokale grondstoffen en geven de voorkeur aan korte circuits. In al onze formules gebruiken we minstens 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Onze zorg voor de natuur wordt weerspiegeld in elk product dat we maken. De veiligheid en kwaliteit van onze producten staan centraal in onze aanpak. Om dit te bereiken werken we samen met gerenommeerde onafhankelijke laboratoria om strenge dermatologische en microbiologische tests uit te voeren. Bovendien voldoen we aan de huidige regelgeving door dierproeven te vermijden. Bij BIO SEASONS LABORATORIES gaat onze passie voor de natuur hand in hand met onze inzet voor jouw welzijn en het milieu. Ga met ons mee op dit avontuur in organische schoonheid, waar natuur en wetenschap samenkomen om u een uitzonderlijke ervaring te bieden.

 4. M&M IMPEX (BVBA)

  België

  Verified by europages badge

  Welkom bij YMF Cosmetics! Wij zijn een in België gevestigd familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van natuurlijke, veganvriendelijke en cruelty free make-up producten. Onze producten worden met de meest grote zorg vervaardigd om een prettige en luxe ervaring te bieden die zacht is voor de huid. Wij verdelen make-up producten, zepen, moisturizers, huidverzorgingsproducten, lichaamsverzorgingen, biologische cosmetica, parfums engeurproducten, cosmetische oliën, gezondheids- en wellness producten, anti-aging crèmes, dagcrèmes, serum en meer. Wij zijn ervan overtuigd dat make-up de weerspiegeling van persoonlijke schoonheid moet zijn en niet een masker om achter te schuilen. Onze producten zijn ontworpen om u de door u gewenste look te bieden zonder de gezondheid van uw huid aan te tasten. Wij zetten ons altijd volledig in om make-up producten van topkwaliteit te bieden op basis van een ethische en duurzame sourcing. Ons team streeft ernaar de klanten de beste mogelijke ervaring te bieden, van het bestellen tot de ontvangst van de producten. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team!

 5. PHARMAHEMP D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PHARMAHEMP D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lichaamsverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsextracten, Etherische oliën en harsaroma's, Kruiden en planten - medicinaal, Voedings supplementen, Biologische cosmetica, Cosmetica, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, Voedingsextracten, en Etherische oliën en harsaroma's. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 6. ROYAL BIO

  Spanje

  Verified by europages badge

  Royal Bio is een groothandel in 100% pure en ecologische natuurlijke ingrediënten voor de sectoren cosmetica, voeding, farmaceutische en fytosanitaire producten. Wij verkopen meer dan 2.500 referenties van plantaardige oliën, etherische oliën, boters, wassen, plantenextracten, alcohol, glycerine, aloë vera, hydrosolen, exfoliatoren, zaden, gedroogde planten, kruiden, enz. Onze grote variëteit brengt veelzijdigheid en flexibiliteit in de activiteiten van al onze klanten, ongeacht hun productiecapaciteit. In de eerste plaats bedoeld voor natuurlijke cosmetica, hebben we ons productaanbod verbreed voor andere sectoren zoals voeding, aromatherapie, parfumeurs, kruidengeneeskunde en fytosanitaire producten. Als exporteur en importeur hebben we een volledig assortiment natuurlijke producten van over de hele wereld. Door een nauwe relatie met onze producenten, van meer dan 30 verschillende oorsprong, kan het hele proces zorgvuldig worden gecontroleerd.

 7. HQ COSMETICS BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  HQ COSMETICS is gespecialiseerd in de groothandel in schoonheidsproducten, producten voor huidverzorging, haarverzorging, farmaceutische producten en cosmetica, wij zijn gevestigd in Nederland. Onze kracht is te zien aan de kwaliteit van onze producten, diensten en het ervaren personeel dat we hebben aangesteld, dat totaal een gecumuleerde ervaring van meer dan 30 jaar heeft. Wij genieten een sterke positie en werken op contractbasis met de leidende merkfabrikanten en groothandelaars in Europa, zodat wij toegang hebben tot producten van de hoogste kwaliteit tegen relatief lage prijzen. Wij beheren ook magazijnen in verschillende delen van Europa, bijvoorbeeld Nederland, België, VK en Zwitserland, zodat wij overal ter wereld aan uw vraag kunnen voldoen. Onze klantendienst is 24/7 bereikbaar voor alle vragen van onze klanten en wij stellen altijd zeker dat wij onze klanten het beste leveren. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 8. PÔLE COSMÉTIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Franse specialist in de full-service creatie van cosmetische producten, van het idee tot aan het eindproduct: formulering en reglementering van cosmetische producten, testen, productinformatiedossier, packaging, productie en verpakking met wit merk. Pôle Cosmétique is de Franse marktleider in reglementaire formaliteiten in verband met het op de markt brengen van cosmetische producten binnen de Europese Unie. Of het nu gaat om de import van producten die uit landen komen buiten de Europese Unie of voor de registratie van producten die in Europa zijn geproduceerd, Pôle Cosmétique voert alle reglementaire formaliteiten uit volgens het reglement 1223/2009 CE: Creatie van het informatiedossier van het product (DIP), toxicologische evaluatie, onschadelijkheidstesten, CPNP registratie. Dankzij zijn afdeling Internationale Reglementering voert Pôle Cosmétique ook formaliteiten uit die verbonden zijn met de export van cosmetische producten naar de VS (FDA), Canada (Santé Canada), China, Azië, Japan, Midden-Oosten, Afrika.

 9. C.D.B. COSMETICI DERMO BIOLOGICI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  C.D.B. COSMETICI DERMO BIOLOGICI ontwikkelt, vervaardigt en verpakt cosmetica voor het gezicht, lichaam en de hoofdhuid, uitsluitend in opdracht van derden. Wij beschikken over een onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoirum om nieuwe producten uit te voeren. Onze structuur stelt ons in staat een geïntegreerde service te bieden voor het gedeeltelijke of gehele (full service) beheer van het product, inclusief de inrichting en de voorbereiding van de door de internationale wetgeving voorziene technische dossiers.

 10. BALQIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De natuur biedt ons producten met uitzonderlijke weldaden, sinds duizenden jaren gebruikt om de schoonheden overal ter wereld te laten schitteren. Bij Balqis zijn wij gespecialiseerd in natuurlijke plantaardige oliën en ontwerpen wij onze producten volgens en nauwkeurig en streng bestek om aan de vraag van de meest veeleisende consumenten en vakspecialisten te voldoen. Onze kwaliteitsgaranties: - Al onze oliën zijn zuiver en koud geperst, - Al onze producten zijn biologisch gecertificeerd, - Wij garanderen een optimale werkzaamheid van de natuurlijke werkende stoffen in onze oliën, - Gegarandeerd zonder additieven of conserveringsmiddelen, - Al onze producten worden dermatologisch getest- Er wordt niet op dieren getest! Als fabrikant zijnde, kiezen wij voor een milieuvriendelijke aanpak en geven de voorkeur aan duurzame bronnen met respect voor de mens en de natuur.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Biologische cosmetica - Import export

Aantal resultaten

1.167 Bedrijven