• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biotechnologie

Resultaten voor

Biotechnologie - Import export

 1. TECHSEALAB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB, een Bretons bedrijf, is gespecialiseerd in plantaardige biotechnologieën uit zee en van het land. TECHSEALAB maakt gebruik van technologieën voor: - het verwerken van originele bestanddelen (bestanddelen verkregen met behulp van onze eigen specifieke technologieën) in vloeibare, vaste of crèmevorm op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en afkomstig uit een uitzonderlijk gebied in het zuidelijke puntje van de Finistère, - het samenstellen van de eindproducten die voornamelijk bestemd zijn voor de landbouw. TECHSEALAB biedt natuurlijke alternatieven door het gebruik van algen en planten. Deze natuurlijke alternatieven voldoen aan de behoeften van onze klanten uit alle windstreken, wat ons streven tot het opbouwen van een internationale dimensie onderstreept. De TECHSEALAB producten zijn bestemd voor landbouwgewassen op grote schaal maar tevens voor wijnvelden, boomgaarden, kwekerijen en de tuinbouw...

 2. BECHTOLD & SOHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In 1885 een welbekende naam. dat Bechtold & Sohn terugkijken kan op een lange en succesvolle geschiedenis, is geen toeval. Ook in de vierde generatie, behoudt het familiebedrijf dezelfde waarden waarmee al draaimeester Johann Peter Bechtold in 1885 zijn bedrijf oprichtte: Kwaliteit, continuïteit, persoonlijkheid en betrokkenheid. Deze deugden zijn de hoekstenen van de bedrijfsfilosofie. Dankzij deze filosofie heeft Wolfgang Bechtold en haar 150 medewerkers een uitstekende reputatie verworven bij industriële bedrijven, op het gebied van farmaceutische producten, medicijnen en chemie. Al meer dan vijf decennia is Bechtold & Sohn nummer 1 met passie voor plastic en technologie. Daardoor heeft het bedrijf een enorme ervaring opgedaan, en produceert met goed opgeleid personeel in 3 onregelmatige shifts voor bekende klanten plastic onderdelen.

 3. IT4IP S.A.

  België

  Verified by europages badge

  It4ip is een wereldmarktleider in track-etching technologie en biedt de beste diensten en hoogwaardige producten aan al onze klanten overal ter wereld. Deze technologie stelt ons in staat micro- en nanoporeuze polymeer filters voor meervoudige en uiteenlopende toepassingen zoals het detecteren van asbestvezels, bloedfiltraties, scannen van kankercellen of de synthese van micro- en nanovoorwerpen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen; ze kenmerken zich door nauwkeurige filterdrempels van 10 nanometer tot meerdere dozijnen microns, een uiterst dunne dikte en specifieke oppervlakte-eigenschappen. We leveren een breed aanbod producten meet rollen, bladen, schijven of overige vormen op aanvraag. We bieden tevens Private-label OEM oplossingen. Sinds meer dan 35 jaar gebruiken we onze kennis en expertise voor het ontwikkelen van hoogwaardige producten die aansluiten op de behoeften van onze klanten. Onze flexibiliteit, snelle reacties en hoogwaardige productie zijn de basis voor het succes van onze onderneming.

 4. MONDO SPECHIM

  België

  Verified by europages badge

  Mondo Spechim, gevestigd in Gembloux, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van reinigings-, onderhouds- en verzorgingsproducten voor de professionele wereld. ACTIVITEITEN, PRODUCTEN EN MERKEN De activiteiten variëren van de verkoop van schoonmaakprodukten onder het merk "Mondo" tot de produktie en verpakking van chemische en biotechnologische produkten onder private label. BIOTECHNOLOGIE, INNOVATIE EN DUURZAME ECONOMIE Dankzij een ervaring en een expertise van meer dan 30 jaar stelt Mondo Spechim in het bijzonder biotechnologische oplossingen voor de reiniging, de behandeling van afvalwater en de bestrijding van geuren voor. Veel meer dan een "product" benadering, besteedt Mondo Spechim aandacht aan de gehele creatieketen, van de productielocatie tot de recycleerbaarheid van het afval. Het specifieke van Mondo Spechim is de voortdurende zoektocht naar innovatie die rond drie grote strategieën wordt gevoerd: 1.De eerste strategie bestaat erin het milieu-effect van CO2 te beperken door geconcentreerde of poedervormige oplossingen aan te bieden die moeten worden verdund. 2.De tweede betreft de behandeling van afvalstoffen en afvalwater. Mondo Spechim integreert bacteriën en enzymen in zijn oplossingen om organisch afval op een veel milieuvriendelijkere manier te behandelen. 3.De derde strategische as is gericht op de mens. CERTIFICATEN Ecocert - AFSCA - ISO9001: 2015. Een milieucertificaat, ISO14001, zal in de komende maanden worden toegevoegd.

 5. MIDAS PHARMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Midas Pharma biedt producten en diensten in de gehele farmaceutische waardeketen. Als middelgroot farmaceutisch bedrijf bieden we een heel scala aan expertise en verbinden we bedrijven, mensen en kennis.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOBIOTECH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SObioTech is een onderneming gespecialiseerd in de productie en de ontwikkeling van actieve bestanddelen voor de cosmetica- en nutraceutica-industrie en onderscheidt door een lijn innoverende ingrediënten op basis van koriander. Deze unieke en innoverende bestanddelen worden ingekocht via een uitsluitend in Frankrijk uitgevoerde plantaardige sourcing, die voldoet aan de normen voor biologische of duurzame landbouw, en bewerkt volgens een green process, vrij van oplosmiddelen, additieven en conserveringsmiddelen.

 2. EOSWISS PHARMA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EOSWISS PHARMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biotechnologie. Het is tevens aanwezig in de sectoren biotechnologische onderzoeken voor de farmaceutische sector, Farmaceutische industrie, benodigdheden voor de farmaceutische industrie, diensten en activiteiten voor de farmaceutische industrie, farmaceutische onderzoeken, fabricages in onderaanneming, applicatiesoftware voor de farmaceutische industrie, advies in biotechnologie, en biotechnologische onderzoeken. Het is gevestigd in Geneve, Zwitserland.

 3. KISCO (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KISCO (DEUTSCHLAND) GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biotechnologie, chemicaliën, buizen van pfa, fijne chemische producten, en Biotechnologie. Het is gevestigd in Garching Bei München, Duitsland.

 4. LACTAN CHEMIKALIEN- U. LABORGERÄTE VERTRIEBSGES.M.B.H. & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LACTAN CHEMIKALIEN- U. LABORGERÄTE VERTRIEBSGES.M.B.H. & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biotechnologie. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 5. INNUSCIENCE DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INNUSCIENCE DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biotechnologie. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Mainz, Duitsland.

 1. EUROGENTEC

  België

  Eurogentec S.A., als onderdeel van de Kaneka Corporation, is een leidende leverancier van speciale producten en klantenservice. Ons Life Science Onderzoek, Diagnostische services en GMB biologische productie Bedrijfsunits voorzien van producten van hoogwaardige kwaliteit om wetenschappers te ondersteunen in Life Science Onderzoek, biotechnologie, diagnostiek en farmaceutische markten. Eurogentec is volledig ISO 9001, ISO 13485 gecertificeerd, cGMP geaccrediteerd door het Belgische Ministerie van Gezondheid en goedgekeurd door de US FDA.

 2. PIPELINEPHARMA

  Litouwen

  Pipelinepharma.com is een B2B farmaceutische marktplaats die farmaceutische fabrikanten verbindt met kopers over de hele wereld.Voor platformkopers - distributeurs, verkoop- en marketingorganisaties, bedrijven die licenties verlenen, apothekersketens, groothandelaars - versnelt het de opbouw van een productpijplijn door hen rechtstreeks in contact te brengen met gekwalificeerde fabrikanten wereldwijd. Voor verkopers van het platform - eigenaars van CTD-dossiers, farmaceutische fabrikanten, bedrijven die licenties verlenen - helpt het kopers te vinden, deals af te ronden, commerciële overeenkomsten te ondertekenen en de doorlooptijd aanzienlijk te verkorten. Wij helpen farmaceutische leveranciers hun marktbereik te vergroten door hen in contact te brengen met meer dan 10.000 gekwalificeerde kopers met een groot potentieel uit 127 landen. Pipelinepharma.com, gevestigd in de EU, is de enige Europese B2B farmaceutische marktplaats voor afgewerkte doseringsformuleringen met geverifieerde, actuele dossierinformatie. De marktplaats bevat meer dan 85.000 CTD-dossiers van afgewerkte doseringsformuleringen van 1.800 GMP-fabrikanten. Pipelinepharma.com is een van de grootste door deskundigen samengestelde databanken van geneesmiddelen ter wereld en is een uitstekende keuze voor de aankoop van gedifferentieerde, moeilijk te verkrijgen generieke en biosimilaire geneesmiddelen. Medische hulpmiddelen en nutraceutica zullen in 2022 ook op het platform beschikbaar komen.Pipelinepharma.com team verenigt 30 + farmaceutische business development experts, makelaars, en consultants met een uitgebreide staat van dienst in de Europese farmaceutische handel.

 1. BIOSYYD

  Litouwen

  BIOSYYD is een in Litouwen gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van industriële hennep afgeleide producten en ingrediënten. Ons bedrijf voert onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteitenuit, maar levert ook adviesdiensten op het gespecialiseerde gebied van de extractie, verwerking en formulering van bioactieve verbindingen. Ons productassortiment omvat CBD-, CBG- en CBN-oliën, CBD-, CBG- en CBN-isolaten, CBD-cosmetica zoals lichaamsoliën, lippenbalsems en gezichtsserums, hennepzaden, hennepzaadolie of CBD-eetwaren. We produceren ook CBD-olie voor huisdieren. Ons team is toegewijd aan het onderzoek naar en de toepasbaarheid van natuurlijke kruidenremedies in de productcategorieën zoals cosmetica, supplementen en functionele voeding. Bovendien is Litouwen een ideale geografische locatie voor landbouw en de teelt van industriële hennep, waarbij het profiteert van schone lucht, bodem en grondwater om onze klanten hoogwaardige producten te kunnen bieden. Als een volledig verticaal geïntegreerd bedrijf garanderen we de hoogste kwaliteit van industriële hennep afgeleide producten en ingrediënten aan onze klanten. Het begint allemaal met een selectie van EU-gecertificeerde genetica, gekweekt bij GLOBAL G.A.P. gecertificeerde normen en implementatie van Food Safety Management System volgens de eisen van ISO 22000: 2018. Bovendien voldoen en produceren we onder een traceerbare en transparante set van EU GMP en in volledige overeenstemming met Kosher-waarden.

 2. HTS BIO

  Frankrijk

  HTS BIO geeft u beschikking over de biologische oplossing voor de behandeling van huishoudelijke, industriële en accidentele vervuiling. Behandeling watervlakte, PCB behandeling, gierbehandeling, vervaardiging en conditionering tegen maakloon. Voor u en uw klanten, een assortiment van efficiënte en ecologische reinigingsproducten, ontwikkeld om te voldoen aan onze gemeenschappelijke visie op duurzame ontwikkeling. Producten op basis van werkzame bestanddelen van natuurlijke oorsprong (etherische olie, biologische oppervlakte actieve stoffen…).

 3. BDI-BIOENERGY INTERNATIONAL AG

  Oostenrijk

  BDI ontwikkelt technologieën voor energiewinning uit bij- en afvalproducten, waarbij de hulpbronnen zo efficiënt mogelijk gebruikt worden. Wij bieden u op maat gemaakte, kant-en-klare biodiesel- en biogasinstallaties met door onszelf ontwikkelde technologieën. Installaties voor de biotechnologie, advisering over biogasinstallaties, advisering over regeneratieve energieën, biodiesel, biodieselproductie-installaties, biogas, biogasinstallaties, biogasopwekkingsinstallaties, bouw van industrie-installaties, optimalisatie van biogasinstallaties

 4. TRANSFURANS CHEMICALS

  België

  TransFurans Chemicals (TFC) is een pionier in furaan chemicaliën. Al meer dan 35 jaar zijn wij wereldleider als producent van furfuryl alcohol, een op biomassa gebaseerde chemische stof. Furfural, de grondstof voor furfuryl alcohol, wordt geproduceerd uit het hemicellulose deel van agrarisch afval. Met biomassa als enige grondstof, is het een hernieuwbare en CO2-neutrale stof. Onze belangrijkste markten zijn de gieterijen en vuurvaste industrie waar furaan chemische stoffen het basismateriaal zijn voor thermohardende harsen in veeleisende hoge temperatuur toepassingen. TransFurans Chemicals is een enthousiaste investeerder in innovatie en breidt het applicatie platform van haar producten actief uit via de ontwikkeling van kunstharssystemen op basis van biomassa, polyolen en milieuvriendelijke oplosmiddelen.

 5. GULLIVER BIOMED BV

  België

  Gulliver Biomed bv develops a nanobody portfolio whilst generating custom nanobodies for the research community and private industry. Camelid nanobodies are the antigen binding part of heavy chain only antibodies. They are exquisite research tools in biomedicine, but can also develop into diagnostics and theraeutics. Gulliver Biomed bv produces the antigen and also isolates nanobodies from large cDNA libraries. This can be further extended to affinity determination and purification of recombinant nanobodies. We provide all information to allow customers becoming acquainted with the technology and putting their nanobodies to good use.

 6. AROMICS

  Spanje

  Biotechnologisch bedrijf gespecialiseerd in de toepassing van de proteomica en genomica in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe therapieën en nieuwe diagnosegereedschappen voor de gezondheid van de mens.

 7. PROBIOTICAL SPA

  Italië

  Probiotical maakt deel uit van de groep Mofin Alce, sinds jaren marktleider binnen de productie van melkzuurbacteriën. De in meer dan 50 jaar bedrijvigheid opgedane kennis vormt de basis van het culturele en professionele kader dat vereist is voor ons succes in de nieuwe sectoren waarin onze producten worden toegepast. Probiotical werd opgericht om zich volledig aan probiotische micro-organismen te wijden.

 8. BIOGNOST

  België

  Biognost is verantwoordelijk voor de marketing en distributie van immunologische producten met toepassing in de biotechnologie, klinische biologie en voedingsbiologie. Biognost biedt opleiding, support en training voor het gebruik van zowel raegentia als apparatuur. Het is een marktleider op het domein van auto-immuniteit, en daarvoor ontwikkelde Biognost een compleet productenpakket; maar ook voor biotechnologie en voedingsbiologie domeinen ontwikkelde Biognost hoogtechnologische apparaaturen.

 1. VIB (VLAAMS INSTITUUT VOOR BIOTECHNOLOGIE)

  België

  VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) verricht baanbrekend onderzoek naar de basis van ​het leven, gezondheid en ziekte. De resultaten van ons wetenschappelijk onderzoek worden toegepast in geneeskunde, landbouw en industrie.​

 2. SINGLE CELL DISCOVERIES

  Nederland

  Single Cell Discoveries levert single-cell RNA sequencing services. Van project design tot data analyse. De platformen die wij aanbieden zijn: 10x Genomics, SORT-seq, VASA-seq en bulk RNA sequencing. Single-cell RNA sequencing wordt gebruikt om het transcriptoom op single-cell level te bepalen. Hierdoor kan je celtypen in je sample en moleculaire pathways identificeren. Dit staat ons toe om samples in velden zoals oncologie, immunologie en neurologie in groter detail te bestuderen.

 3. THROMBOGENICS

  België

  Biopharmaceutisch bedrijf.

 4. COGEBI

  België

  COGEBI behoort tot de Elcim Group. COGEBI est spécialiste de l'isolation mica en Europe et en Amérique.

 5. TEBU-BIO

  België

  Chemisch-farmaceutische basismaterialen.

 6. GENTAUR

  België

  Gentaur verdeelt biotech labo produkten via internet: toxicologie produkten, cytokines, recombinante eiwitten, antilichamen...

 7. LIFE SCIENCES HEALTH

  Nederland

  Bezoekers kunnen financierders vinden voor hun bedrijf of idee, ze kunnen Nederlandse bedrijven zoeken in onze Life Science Database en kunnen zoeken naar hoogwaardige cursussen.

 8. BIOPROCESS TECHNOLOGY SL

  Spanje

  Het bedrijf BIOPROCESS TECHNOLOGY SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biotechnologie. Het is gevestigd in Móstoles, Spanje.

 9. AGROPOROS CO.

  Turkije

  Het bedrijf AGROPOROS CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biotechnologie, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Stikstof, aminozuren - peptiden, Biotechnologie, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, en Stikstof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. ESSA TEKNIK KIMYA ITHALAT IHRACAT LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ESSA TEKNIK KIMYA ITHALAT IHRACAT LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biotechnologie. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Biotechnologie - Import export

Aantal resultaten

1.915 Bedrijven