• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boormachines voor houtbewerking

Resultaten voor

Boormachines voor houtbewerking - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH is een familiebedrijf met tientallen jaren knowhow op het gebied van machinebouw. Speciale machines voor houtbewerking worden ontwikkeld en gebouwd. Van staalconstructie tot uiteindelijke assemblage en afstelling worden de werkstappen uitgevoerd in de twee fabrieken in Lambach. OTT staat voor nauwkeurige oplossingen op het gebied van kantverlijming. De klanten zijn de timmer- en meubelindustrie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van premium kantlijmmachines.

 2. VKM TRADE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VKM TRADE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtbehandelingsmachines. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 3. SELECT

  Nederland

  Select BV is een onderneming die zich reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van houtbewerkingsmachines. Kenmerkend voor het bedrijf is dat de ietwat eigenzinnige opstelling een aantal houtbewerkingmachines opgeleverd heeft die enig in hun soort zijn. Bij deze nodigen wij u uit om kennis te nemen van enkele van de ontwikkelde producten door het aanklikken van een van de knoppen aan de linkerzijde. Mocht u meer informatie wensen, aarzelt u dan niet contact met ons te zoeken.

 4. PHILIPS CONSTANT

  België

  Philips Constant nv is gespecialiseerd in houtbewerkingmachines. Het bedrijf biedt: aandrijvers, afkortzagen, afzuiginstallaties, boormachines, breekmachines, hefsystemen, kachels, gecombineerde machines, kantenlijmmachines, korpuspersen, langszagen, lintzagen, … maar ook tweedehandsmachines. Naast de machines van toeleveranciers vindt men ook machines van eigen productie.

 5. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, houtbehandelingsmachines, zagerij, Boormachines voor houtbewerking, en schaafmachines. Het is gevestigd in Krauchenwies, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Todtnau, Duitsland.

 2. AYZA MIZRAK

  Turkije

  Het bedrijf AYZA MIZRAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Schaafbanken - automatisch, Fineren - machines en materiaal, Schuurmachines - houtbewerking, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Schaafbanken - automatisch, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Enger, Duitsland.

 4. DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR

  Duitsland

  Het bedrijf DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, Rubberproducten, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Stoffen, Boormachines voor houtbewerking, Rubberproducten, Woninginrichting - artikelen en accessoires, en Stoffen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. SHARP TOOLS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SHARP TOOLS SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren bladen voor zaag, en snijbeitel. Het is gevestigd in SACELE, Roemenië.

 1. CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS

  China

  Het bedrijf CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cirkelzaagbladen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, Boormachines voor houtbewerking, en volledige lijnen voor houtbehandeling. Het is gevestigd in Chengdu, China.

 2. AGRO-ROL-MET

  Polen

  Het bedrijf AGRO-ROL-MET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Koło, Polen.

 1. LEKIS UAB

  Litouwen

  Het bedrijf LEKIS UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 2. ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Houtwaren, Houten artikelen voor woninginrichting, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Kunststof - vloerbedekking, Houtwaren, Houten artikelen voor woninginrichting, en Woninginrichting - artikelen en accessoires. Het is gevestigd in Wals, Oostenrijk.

 3. WEBBS POWER TOOLS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WEBBS POWER TOOLS LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 4. FIXIT POWER TOOLS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FIXIT POWER TOOLS, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Colwyn Bay, Verenigd Koninkrijk.

 5. LUMSDEN STUART LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LUMSDEN STUART LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 6. FEIN INDUSTRIAL POWER TOOLS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FEIN INDUSTRIAL POWER TOOLS UK LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Daventry, Verenigd Koninkrijk.

 7. C B S (POWER TOOLS) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf C B S (POWER TOOLS) LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Peterborough, Verenigd Koninkrijk.

 8. J R J SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J R J SUPPLIES, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Blackpool, Verenigd Koninkrijk.

 1. M S C INDUSTRIAL SUPPLY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf M S C INDUSTRIAL SUPPLY, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Wednesbury, Verenigd Koninkrijk.

 2. MAKITA UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MAKITA UK LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk.

 3. B & N ROBERTSON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf B & N ROBERTSON LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Dumfries, Verenigd Koninkrijk.

 4. PROTRADE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROTRADE, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Derby, Verenigd Koninkrijk.

 5. CD POWER TOOLS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CD POWER TOOLS LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 6. TOOL REPAIR SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOOL REPAIR SERVICES, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Tamworth, Verenigd Koninkrijk.

 7. HARRISON SAW & TOOL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HARRISON SAW & TOOL LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Rossendale, Verenigd Koninkrijk.

 8. J.W. HIRE & SALES LTD

  Ierland

  Het bedrijf J.W. HIRE & SALES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, Generatoren, elektrisch, Boormachines voor houtbewerking, en Generatoren, elektrisch. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 9. SCM GROUP S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SCM GROUP S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, Fineren - machines en materiaal, Boormachines voor houtbewerking, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 10. PNEUMATIC TOOLING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PNEUMATIC TOOLING, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Luton, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis