• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boormachines voor houtbewerking

Resultaten voor

Boormachines voor houtbewerking - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH is een familiebedrijf met tientallen jaren knowhow op het gebied van machinebouw. Speciale machines voor houtbewerking worden ontwikkeld en gebouwd. Van staalconstructie tot uiteindelijke assemblage en afstelling worden de werkstappen uitgevoerd in de twee fabrieken in Lambach. OTT staat voor nauwkeurige oplossingen op het gebied van kantverlijming. De klanten zijn de timmer- en meubelindustrie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van premium kantlijmmachines.

 2. VKM TRADE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VKM TRADE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtbehandelingsmachines. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 3. SELECT

  Nederland

  Select BV is een onderneming die zich reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van houtbewerkingsmachines. Kenmerkend voor het bedrijf is dat de ietwat eigenzinnige opstelling een aantal houtbewerkingmachines opgeleverd heeft die enig in hun soort zijn. Bij deze nodigen wij u uit om kennis te nemen van enkele van de ontwikkelde producten door het aanklikken van een van de knoppen aan de linkerzijde. Mocht u meer informatie wensen, aarzelt u dan niet contact met ons te zoeken.

 4. PHILIPS CONSTANT

  België

  Philips Constant nv is gespecialiseerd in houtbewerkingmachines. Het bedrijf biedt: aandrijvers, afkortzagen, afzuiginstallaties, boormachines, breekmachines, hefsystemen, kachels, gecombineerde machines, kantenlijmmachines, korpuspersen, langszagen, lintzagen, … maar ook tweedehandsmachines. Naast de machines van toeleveranciers vindt men ook machines van eigen productie.

 5. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, houtbehandelingsmachines, zagerij, Boormachines voor houtbewerking, en schaafmachines. Het is gevestigd in Krauchenwies, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Todtnau, Duitsland.

 2. DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR

  Duitsland

  Het bedrijf DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, Rubberproducten, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Stoffen, Boormachines voor houtbewerking, Rubberproducten, Woninginrichting - artikelen en accessoires, en Stoffen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. AYZA MIZRAK

  Turkije

  Het bedrijf AYZA MIZRAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Schaafbanken - automatisch, Fineren - machines en materiaal, Schuurmachines - houtbewerking, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Schaafbanken - automatisch, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Enger, Duitsland.

 5. SHARP TOOLS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SHARP TOOLS SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren bladen voor zaag, en snijbeitel. Het is gevestigd in SACELE, Roemenië.

 1. ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Houtwaren, Houten artikelen voor woninginrichting, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Kunststof - vloerbedekking, Houtwaren, Houten artikelen voor woninginrichting, en Woninginrichting - artikelen en accessoires. Het is gevestigd in Wals, Oostenrijk.

 2. CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS

  China

  Het bedrijf CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cirkelzaagbladen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, Boormachines voor houtbewerking, en volledige lijnen voor houtbehandeling. Het is gevestigd in Chengdu, China.

 1. AGRO-ROL-MET

  Polen

  Het bedrijf AGRO-ROL-MET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Koło, Polen.

 2. LEKIS UAB

  Litouwen

  Het bedrijf LEKIS UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 3. JEPSON POWER TOOLS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JEPSON POWER TOOLS, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Brough, Verenigd Koninkrijk.

 4. PROTRADE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROTRADE, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Derby, Verenigd Koninkrijk.

 5. TRELAWNY S P T LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TRELAWNY S P T LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Leamington Spa, Verenigd Koninkrijk.

 6. C ENTERPRISE UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf C ENTERPRISE UK LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 7. TOOLFIX

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOOLFIX, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Newton Abbot, Verenigd Koninkrijk.

 8. POWER TOOLS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf POWER TOOLS UK LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 1. HANGZHOU MINGZHU TOOLS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HANGZHOU MINGZHU TOOLS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Fuyang, China.

 2. ON SITE TOOLS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ON SITE TOOLS, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Stanford-Le-Hope, Verenigd Koninkrijk.

 3. LANCASHIRE SAW CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LANCASHIRE SAW CO LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Blackburn, Verenigd Koninkrijk.

 4. SYDENHAMS HIRE CENTRES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SYDENHAMS HIRE CENTRES, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Weymouth, Verenigd Koninkrijk.

 5. RVM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RVM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, Fineren - machines en materiaal, Boormachines voor houtbewerking, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Arosio, Italië.

 6. MENDASAW LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MENDASAW LTD, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 7. KINGTOOLS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KINGTOOLS, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Rushden, Verenigd Koninkrijk.

 8. COLOMBO EREDI & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COLOMBO EREDI & C. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, Fineren - machines en materiaal, Boormachines voor houtbewerking, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Villasanta, Italië.

 9. MEC - LEGNO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MEC - LEGNO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, Fineren - machines en materiaal, Boormachines voor houtbewerking, en Fineren - machines en materiaal. Het is gevestigd in Thiene, Italië.

 10. N P POWERTOOL REPAIRS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf N P POWERTOOL REPAIRS, en actief in de sector Boormachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren - gereedschapsmachines, Boormachines voor houtbewerking, Boren - gereedschapsmachines, en Boormachines voor houtbewerking. Het is gevestigd in Welling, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis