• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriele boormachines

Resultaten voor

Industriele boormachines - Import export

 1. EPPLE MASCHINEN FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EPPLE MASCHINEN FRANCE, is een Multi-Category, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Universele freesbank, industriële freesmachines, industriële boormachines, en industriële draaibanken. Het is gevestigd in Saint-Etienne, Frankrijk.

 2. CAMU

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAMU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor industrieel snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, torens voor metaalbewerking, freesmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en industriële boormachines. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 3. BUK MACHINES

  Frankrijk

  Buk Machines (Grente-Lemaitre), een bedrijf met 30 jaar expertise in Frankrijk en in het buitenland, biedt u een breed scala aan nieuwe hout- en metaalbewerkingsmachines en nieuwe werktuigmachines. In ons pand van 4.000 m2 staan ongeveer 500 machines, die voortdurend worden vernieuwd. Verkoop van nieuwe houtbewerkingsmachines, verkoop van nieuwe metaalbewerkingsmachines, nieuwe plaatbewerkingsmachines, uitzonderlijke werktuigen. Nieuwe KRRASS afkantpersen, scharen, ponsmachines, rolmachines en lasersnijmachines. Schaafmachine, formaatzaagmachine en schaafmachine ROBLAND. Nieuwe werktuigmachines voor hout, metaal en plaatwerk. Geschikt voor professionals en particulieren. Buk Machines staat tot uw dienst voor de aankoop, verkoop en verhandeling van nieuwe machines en gereedschappen. Verkoop per partij in container of per stuk, wij bieden u een luisterend oor om aan al uw verwachtingen te voldoen. Kom onze voorraad bekijken en plaats uw bestelling.

 4. ERLO GROUP

  Spanje

  Het bedrijf ERLO GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen, hydraulisch, Persen, hydraulisch, industriële boormachines, transferpersen, en gereedschapkoppen. Het is gevestigd in Azkoitia, Spanje.

 5. GROUND ENGAGING TECHNOLOGIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GROUND ENGAGING TECHNOLOGIES, is een Multi-Category, en actief in de sector Boren - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, Frezen en boren, industriële boormachines, Boren en proefboren - installaties, Frezen en boren, en grondboring. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. ERO PROJEKT D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERO PROJEKT D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor stampen, Industriële vormgeving, aluminium gietvormen, aluminiumgieten, Gereedschapsmachines voor stampen, plaatijzer, mallen voor bewerking van staalplaten, stalen mallen, en bewerking van metalen. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 3. INDUSTRIEBOUW VANEENOO

  België

  NV Vaneenoo is een familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring op vlak van industriële gebouwen, kantoorgebouwen en landbouwgebouwen. Wij kunnen Uw droomproject realiseren van A tot Z. NV Vaneenoo is een gevestigde waarde in industriebouw. Het creëren van industriële gebouwen zoals werkplaatsen, garages, winkels, kantoren of toonzalen... Wij vervaardigen metaalconstructies en betonconstructies in eigen ateliers met de nieuwste CNC gestuurde pons-, zaag- en boormachines. Onze gemotiveerde medewerkers helpen u graag verder en streven naar het perfecte bouwsysteem volgens uw wensen. Indien u dat wenst leveren wij het project ook sleutel op de deur.

 4. PANAMAR

  Italië

  Panamar is officieel Panasonic-dealer en uw partner in de batterijsector, commerciële batterijen, industriële accu's, Eneloop-batterijen, led-lampen, lithiumbatterijen, micro lithiumbatterijen, zinc air alkalinebatterijen, gespecialiseerde microbatterijen, batterijen voor elektrisch keukengerei, batterijen voor laders en adapters voor elektrisch keukengerei, originele en compatibele elektrische schroevendraaiers en boormachines, acculaders. Sinds 1979 staan wij ingeschreven in het handelsregister en zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij één van de grootste handelsbedrijven in batterijen/accu's. Ook staan wij ingeschreven in de belangrijkste wereldwijde bedrijfsregisters. Als onafhankelijk groothandelsbedrijf in batterijen/accu's leveren wij al meer dan 27 jaar het volledige productassortiment van Panasonic. Wij zijn gespecialiseerd in de batterijsector en hebben zowel voor de particuliere als de industriële markt een uitgebreid productassortiment.

 5. NOORDZEE HANDELSMAATSCHAPPIJ

  België

  Aankoop en verkoop van tweedehands metaalbewerkingsmachines : persen, zaagmachines, plaatscharen, freesmachines, slijpmachines, plooibanken, boormachines, ponsmachines, profileerlijnen… Onze ruime opslagplaatsen (samen meer dan 12000 m²) bieden de mogelijkheid om nieuw aangekochte machines op te stellen, te onderhouden en te repareren waar nodig opdat ze zouden voldoen aan uw eisen. Naast de verkoop hebben wij altijd een gespecialiseerd team klaar staan voor de ontmanteling van machines waar ook in Europa. Uit de ervaring, opgebouwd doorheen de jaren van het monteren, demonteren en verplaatsen van allerhande machines, ontstond automatisch een tweede bedrijfstactiviteit : Industriële verhuizingen van machines. Alle sectoren : metaal, chemie, kunstof, textile, bouw, automotive, voeding.

 1. ZDT TOP PORĘBA SP. Z O.O. SP.K.

  Polen

  Het bedrijf ZDT TOP PORĘBA SP. Z O.O. SP.K., is een Multi-Category, en actief in de sector Frezen, snijbeitels en fretboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële draaibanken, boormachines, freesmachines, en snijbeitel. Het is gevestigd in Poręba, Polen.

 2. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines, industriële draaibanken, Boormachines, CNC boren, en freesmachines. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 1. TECNOMACCHINE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOMACCHINE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële afbraammachines, boormachines, en afbraammachines. Het is gevestigd in San Salvo, Italië.

 2. NIENHAUS & THIELKES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NIENHAUS & THIELKES GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriële diamanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Boormachines - handgereedschap, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw, Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Boormachines - handgereedschap, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor de bouw. Het is gevestigd in Rhede, Duitsland.

 3. TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING KLAASSEN B.V.

  Nederland

  Technische Handelsonderneming Klaassen B.V. levert hoogwaardige machines voor onder meer metaalbewerking. Denk aan aluminium zaagmachines, cirkelzaagmachines, lintzaagmachines en coördinatenboormachines. Bekijk de website voor het volledige aanbod of neem direct contact met ons op.