• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vervormen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Vervormen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  NHT-producten voor de hoogste eisen.Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) is een middelgroot bedrijf dat sinds 1980 precisievormdelen op basis van poedermetallurgie sintert en vervaardigt. De hoogwaardige materialen hard metaal, wolfraam-koper, zwaar metaal, wolfraam en molybdeen worden gesinterd in de vorm van ronde staven, vierkante staven, bussen, ringen, platen en vormdelen volgens DIN ISO. Maar dat is slechts één kant van het uitgebreide dienstenpakket.Aan de andere kant biedt NHT contractfabricage van tekenonderdelen en produceert zij halffabricaten of complete componenten volgens klantspecificaties in een willekeurig aantal artikelen van individuele productie tot grote series - snel, betrouwbaar en in de hoogste kwaliteit.

 2. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  In meer dan 70 jaar hebben de Gebr. W. + H. een knowhow opgebouwd die uniek is in de wereld.Dit is de enige manier om perfecte producten te produceren die de technisch veeleisende markt van vandaag kunnen weerstaan.Innovatie en precisie zijn essentieel bij het maken van matrijzen en spuitgieten.Wij handelen en werken hier elke dag naar om het beste voor onze klanten te produceren.De firma Gebr. W. + H. Zaugg AG is een familiebedrijf, eigendom van Bettina Ulrich-Zaugg en Stephan Ulrich. Wij zijn uw partner voor perfecte kunststof onderdelen, matrijzenbouw, eendelige productie, 3D printen en service.

 3. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie van krachtige scheidingsmiddelen, scheidingsstoffen, sproeioplossingen voor banden, reinigers en aanvullende producten voor vormgevings- en gietprocessen. Onze expertise gaat veel verder dan de producten die wij ontwikkelen en produceren. Wij beheersen de productieprocessen van de diverse industrieën en helpen onze klanten om hoog kwalitatieve producten efficiënter te produceren en gelijktijdig de bedrijfskosten te reduceren.

 4. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 5. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STANTOOL

  België

  Verified by europages badge

  STANTOOL (voormalig HEWA ) is gespecialiseerd in het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Sinds 1986 zijn wij een professionele partner voor het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Gereedschapswerkplaats - Prototypes en monsters - Kleine, middelgrote en grote series - Transformatie in dikten van 0, 05 tot 1 mm - Afwikkelen - ponsen - winden. Wij produceren kleine en grote series, prototypes en monsters. Van de productie van diepgetrokken onderdelen voor de automobielindustrie tot aan de bewerking van fijnmetalen. In onze werkplaats produceren we eveneens al het gereedschap. Onze productie is voor een zeer groot gedeelte geautomatiseerd en technisch gezien ultra modern. Ponsen en dieptrekken - dat is ons beroep!

 2. TITIZ CNC MACHINING

  Turkije

  Verified by europages badge

  De onderneming werd in 1984 opgericht en begon met haar activiteiten met één draaibank. Vervolgens ontwikkelden we in 2005 als Titiz CNC de perceptie van kwaliteit in onze productie met hoogtechnologische CNC-machines om onze productie sneller, nauwkeuriger en met een betere kwaliteit voort te zetten. Ontdek ons ​​machinepark: 3- en 4-assige verticale bewerking, CNC-draaibank (10 inch) en met staafaanvoer (6 inch), Charles Robofil 290 CNC draadvonken. Onze geleverde diensten omvatten industrieel ontwerpen, draadvonken, 4-assig CNC-frezen, 3-assig CNC-frezen en CNC-draaibank. Bezoek onze website om meer over ons productaanbod te ontdekken. Bij Titiz CNC bieden we professionele ontwerpdiensten voor uw droomproducten en -machines. Dankzij onze 3- en 4-assige CNC-freesmachines zorgen we voor nauwkeurig verspanen van elk metaal, ongeacht de vorm, zoals cilindrische of prismatische werkstukken. Bovendien kunnen onze draadvonkmachines elk metaal snijden, ongeacht de hardheid, aangezien het elektrische stroom geleidt. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. PLANSEE SE

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Met zijn hoogwaardige materialen is Plansee een expert in componenten die gemaakt zijn van molybdeen, wolfraam, tantaal, niobium en chroom evenals hun legeringen.

 4. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 5. GRONBACH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GRONBACHWASSERBURG ontwikkelt en produceert sinds 1964 met 290 medewerkers componenten en complexe componenten op meer dan 20.000 m2 productieruimte. Daarnaast specialiseert GRONBACHWASSERBURG zich in de bewerking van roestvast staal en aluminium, de verfijning van oppervlakken en kunststof spuitgieten.Bovendien is een speciale afdeling gewijd aan de ontwikkeling van nieuwe oppervlaktetechnologieën, productie- en assemblageprocessen. De kerncompetenties van de GRONBACHWASSERBURG-site liggen op de volgende gebieden: metaalbewerking (buigen, frezen, dieptrekken, boren, enz.) Oppervlakken (anodiseren, poedercoaten, bedrukken, lasergraveren) kunststoftechnologie (hybride, spuitgieten) diensten voor ontwikkeling van hybride apparatuur

 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VOSSE SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buigen - staal- en metaalbewerking, roestvrijstalen staalbouwstructuren, metalen componenten en onderdelen voor de bouwnijverheid, gevels van metaal, licht metalen skeletbouwproducten, kleine artikelen van staal, Steel construction, Montage van staalconstructies, en lasersnijden. Het is gevestigd in Miechucino, Polen.

  Alle producten voor "vervormen - staal- en metaalbewerking"

 2. RT KAUCUK POLIÜRETAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI (RT GROUP)

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RT KAUCUK POLIÜRETAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI (RT GROUP), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinale bewerking van artikelen van rubber, installatie voor luchtvaartindustrie, platen van gelegeerd staal, walserijen - fabricage, draaiende cilinders, waterstraalsnijden, vervaardiging van machines, gietijzerproductie, en CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 1. SCHOPLAST PLASTIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHOPLAST PLASTIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bischofswerda, Duitsland.

 2. KUNSTSTOFFTECHNIK HANS RETHWISCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUNSTSTOFFTECHNIK HANS RETHWISCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. WOLFRUM FORMENBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOLFRUM FORMENBAU GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 4. TOOLISS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOOLISS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Urbach, Duitsland.

 5. STELTER WERKZEUGBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STELTER WERKZEUGBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kummerfeld, Duitsland.

 6. ERODIERZENTRUM SOLINGEN GMBH ZIGMAN & ZIGMAN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERODIERZENTRUM SOLINGEN GMBH ZIGMAN & ZIGMAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 7. RICHTER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RICHTER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Senden, Duitsland.

 8. MWM MASCHINEN- & WERKZEUGBAU MIRWALD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MWM MASCHINEN- & WERKZEUGBAU MIRWALD GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 1. JAUCH-PLASTIC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JAUCH-PLASTIC GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 2. HASELOFF3D² - KAI HASELOFF UND MAIK HASELOFF GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HASELOFF3D² - KAI HASELOFF UND MAIK HASELOFF GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Schorfheide, Duitsland.

 3. NORMALIEN-SHOP.DE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NORMALIEN-SHOP.DE, is een Distributeur, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bad Waldsee, Duitsland.

 4. PRIOMOLD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRIOMOLD GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Schömberg, Duitsland.

 5. FRITZ WOLF GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRITZ WOLF GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kohlberg, Duitsland.

 6. RUDOLF PÜTZER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUDOLF PÜTZER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 7. KUALA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUALA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Oberlahr, Duitsland.

 8. MM PLASTIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MM PLASTIC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Heppenheim, Duitsland.

 9. DBW ADVANCED FIBER TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DBW ADVANCED FIBER TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bovenden, Duitsland.

 10. PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Detmold, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vervormen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

28.073 Bedrijven