• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vervormen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Vervormen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 2. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 3. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  In meer dan 70 jaar hebben de Gebr. W. + H. een knowhow opgebouwd die uniek is in de wereld.Dit is de enige manier om perfecte producten te produceren die de technisch veeleisende markt van vandaag kunnen weerstaan.Innovatie en precisie zijn essentieel bij het maken van matrijzen en spuitgieten.Wij handelen en werken hier elke dag naar om het beste voor onze klanten te produceren.De firma Gebr. W. + H. Zaugg AG is een familiebedrijf, eigendom van Bettina Ulrich-Zaugg en Stephan Ulrich. Wij zijn uw partner voor perfecte kunststof onderdelen, matrijzenbouw, eendelige productie, 3D printen en service.

 4. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  NHT-producten voor de hoogste eisen.Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) is een middelgroot bedrijf dat sinds 1980 precisievormdelen op basis van poedermetallurgie sintert en vervaardigt. De hoogwaardige materialen hard metaal, wolfraam-koper, zwaar metaal, wolfraam en molybdeen worden gesinterd in de vorm van ronde staven, vierkante staven, bussen, ringen, platen en vormdelen volgens DIN ISO. Maar dat is slechts één kant van het uitgebreide dienstenpakket.Aan de andere kant biedt NHT contractfabricage van tekenonderdelen en produceert zij halffabricaten of complete componenten volgens klantspecificaties in een willekeurig aantal artikelen van individuele productie tot grote series - snel, betrouwbaar en in de hoogste kwaliteit.

 5. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie van krachtige scheidingsmiddelen, scheidingsstoffen, sproeioplossingen voor banden, reinigers en aanvullende producten voor vormgevings- en gietprocessen. Onze expertise gaat veel verder dan de producten die wij ontwikkelen en produceren. Wij beheersen de productieprocessen van de diverse industrieën en helpen onze klanten om hoog kwalitatieve producten efficiënter te produceren en gelijktijdig de bedrijfskosten te reduceren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. STANTOOL

  België

  Verified by europages badge

  STANTOOL (voormalig HEWA ) is gespecialiseerd in het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Sinds 1986 zijn wij een professionele partner voor het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Gereedschapswerkplaats - Prototypes en monsters - Kleine, middelgrote en grote series - Transformatie in dikten van 0, 05 tot 1 mm - Afwikkelen - ponsen - winden. Wij produceren kleine en grote series, prototypes en monsters. Van de productie van diepgetrokken onderdelen voor de automobielindustrie tot aan de bewerking van fijnmetalen. In onze werkplaats produceren we eveneens al het gereedschap. Onze productie is voor een zeer groot gedeelte geautomatiseerd en technisch gezien ultra modern. Ponsen en dieptrekken - dat is ons beroep!

 3. TITIZ CNC MACHINING

  Turkije

  Verified by europages badge

  De onderneming werd in 1984 opgericht en begon met haar activiteiten met één draaibank. Vervolgens ontwikkelden we in 2005 als Titiz CNC de perceptie van kwaliteit in onze productie met hoogtechnologische CNC-machines om onze productie sneller, nauwkeuriger en met een betere kwaliteit voort te zetten. Ontdek ons ​​machinepark: 3- en 4-assige verticale bewerking, CNC-draaibank (10 inch) en met staafaanvoer (6 inch), Charles Robofil 290 CNC draadvonken. Onze geleverde diensten omvatten industrieel ontwerpen, draadvonken, 4-assig CNC-frezen, 3-assig CNC-frezen en CNC-draaibank. Bezoek onze website om meer over ons productaanbod te ontdekken. Bij Titiz CNC bieden we professionele ontwerpdiensten voor uw droomproducten en -machines. Dankzij onze 3- en 4-assige CNC-freesmachines zorgen we voor nauwkeurig verspanen van elk metaal, ongeacht de vorm, zoals cilindrische of prismatische werkstukken. Bovendien kunnen onze draadvonkmachines elk metaal snijden, ongeacht de hardheid, aangezien het elektrische stroom geleidt. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. PLANSEE SE

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Met zijn hoogwaardige materialen is Plansee een expert in componenten die gemaakt zijn van molybdeen, wolfraam, tantaal, niobium en chroom evenals hun legeringen.

 5. GRONBACH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GRONBACHWASSERBURG ontwikkelt en produceert sinds 1964 met 290 medewerkers componenten en complexe componenten op meer dan 20.000 m2 productieruimte. Daarnaast specialiseert GRONBACHWASSERBURG zich in de bewerking van roestvast staal en aluminium, de verfijning van oppervlakken en kunststof spuitgieten.Bovendien is een speciale afdeling gewijd aan de ontwikkeling van nieuwe oppervlaktetechnologieën, productie- en assemblageprocessen. De kerncompetenties van de GRONBACHWASSERBURG-site liggen op de volgende gebieden: metaalbewerking (buigen, frezen, dieptrekken, boren, enz.) Oppervlakken (anodiseren, poedercoaten, bedrukken, lasergraveren) kunststoftechnologie (hybride, spuitgieten) diensten voor ontwikkeling van hybride apparatuur

 1. RT KAUCUK POLIÜRETAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI (RT GROUP)

  Turkije

  Verified by europages badge

  RT Groep; is de fabrikant van technische materialen, siliconen, rubber en polyurethaan onderdelen voor de textiel-, ijzer-staal-, papier-, mdf-, medische, kunststof-, luchtvaartindustrie, olie/boorsectoren en machines voor diverse overige sectoren. Sinds 2021 vervaardigt het zandmengers voor nauwkeurige CNC-bewerking, metaalbewerking, rubber coating, polyurethaan coating en slijpbewerkingen, met CMM testapparatuur op zijn bedrijfsterrein van 6.400m² (2.400m² overdekte ruimte) in de nieuwe locatie in de Adana Industriezone / Turkije.

 2. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 1. TRP FORGE METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRP FORGE METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren koper smeden, automobielindustrie, Programmering van machine met digitale bediening 3 en 5 assen, warmsmeedwerk, en machines en apparatuur voor de landbouw. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. PRIME - TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRIME - TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Zella-Mehlis, Duitsland.

 3. REICHENBÄCHER + HASEL SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REICHENBÄCHER + HASEL SCHLEIFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 4. TGM THÜRINGER GROSSMECHANIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TGM THÜRINGER GROSSMECHANIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Schwabhausen, Duitsland.

 5. ERNST REHFUSS WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERNST REHFUSS WERKZEUGBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Balingen, Duitsland.

 6. ALL-FORMING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALL-FORMING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kappel-Grafenhausen, Duitsland.

 7. KNOP TECHNISCHE REALISATION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KNOP TECHNISCHE REALISATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wesseling, Duitsland.

 8. MASCHINEN & FORMENBAU LEINETAL MFL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASCHINEN & FORMENBAU LEINETAL MFL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 1. GREMINGER KUNSTSTOFFTECHNIK DIPL.-ING. KURT GREMINGER

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GREMINGER KUNSTSTOFFTECHNIK DIPL.-ING. KURT GREMINGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Kolsass, Oostenrijk.

 2. PMK KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMK KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Geisingen, Duitsland.

 3. FUCHS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FUCHS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Marienheide, Duitsland.

 4. JET SCHAUMSTOFF-FORMTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JET SCHAUMSTOFF-FORMTEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hüllhorst, Duitsland.

 5. KLÄGER SPRITZGUSS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLÄGER SPRITZGUSS GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Dornstetten, Duitsland.

 6. MACK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MACK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 7. PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAUL REUTER GMBH & CO. KG INNOVATIVE KUNSTSTOFFPROFILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Detmold, Duitsland.

 8. PMS PLASTIC MOULDING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMS PLASTIC MOULDING SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Leuterod, Duitsland.

 9. HENNEKE FORMBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HENNEKE FORMBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Herscheid, Duitsland.

 10. KUALA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUALA KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Oberlahr, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vervormen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

28.199 Bedrijven