• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vervormen - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Vervormen - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  NHT-producten voor de hoogste eisen.Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) is een middelgroot bedrijf dat sinds 1980 precisievormdelen op basis van poedermetallurgie sintert en vervaardigt. De hoogwaardige materialen hard metaal, wolfraam-koper, zwaar metaal, wolfraam en molybdeen worden gesinterd in de vorm van ronde staven, vierkante staven, bussen, ringen, platen en vormdelen volgens DIN ISO. Maar dat is slechts één kant van het uitgebreide dienstenpakket.Aan de andere kant biedt NHT contractfabricage van tekenonderdelen en produceert zij halffabricaten of complete componenten volgens klantspecificaties in een willekeurig aantal artikelen van individuele productie tot grote series - snel, betrouwbaar en in de hoogste kwaliteit.

 2. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Zwitserland

  In meer dan 70 jaar hebben de Gebr. W. + H. een knowhow opgebouwd die uniek is in de wereld.Dit is de enige manier om perfecte producten te produceren die de technisch veeleisende markt van vandaag kunnen weerstaan.Innovatie en precisie zijn essentieel bij het maken van matrijzen en spuitgieten.Wij handelen en werken hier elke dag naar om het beste voor onze klanten te produceren.De firma Gebr. W. + H. Zaugg AG is een familiebedrijf, eigendom van Bettina Ulrich-Zaugg en Stephan Ulrich. Wij zijn uw partner voor perfecte kunststof onderdelen, matrijzenbouw, eendelige productie, 3D printen en service.

 3. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 4. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie van krachtige scheidingsmiddelen, scheidingsstoffen, sproeioplossingen voor banden, reinigers en aanvullende producten voor vormgevings- en gietprocessen. Onze expertise gaat veel verder dan de producten die wij ontwikkelen en produceren. Wij beheersen de productieprocessen van de diverse industrieën en helpen onze klanten om hoog kwalitatieve producten efficiënter te produceren en gelijktijdig de bedrijfskosten te reduceren.

 5. STANTOOL

  België

  STANTOOL (voormalig HEWA ) is gespecialiseerd in het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Sinds 1986 zijn wij een professionele partner voor het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Gereedschapswerkplaats - Prototypes en monsters - Kleine, middelgrote en grote series - Transformatie in dikten van 0, 05 tot 1 mm - Afwikkelen - ponsen - winden. Wij produceren kleine en grote series, prototypes en monsters. Van de productie van diepgetrokken onderdelen voor de automobielindustrie tot aan de bewerking van fijnmetalen. In onze werkplaats produceren we eveneens al het gereedschap. Onze productie is voor een zeer groot gedeelte geautomatiseerd en technisch gezien ultra modern. Ponsen en dieptrekken - dat is ons beroep!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Polen

  ELECTRIS is een groeiende internationale onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van uiterst gespecialiseerde energiedistributie oplossingen. Wij verwerken koper, aluminium en overige non-ferrometalen en hun legeringen. Wij zijn een gecertificeerde contractfabrikant van koperen elementen en stroomrails. Onze klanten zijn internationale ondernemingen. Als Europese marktleider binnen onze industrie, beschikken we over een modern machinepark en de volledige productie van de koperelementen wordt uitgevoerd met gebruik van innoverende technologieën. Snijden, ponsen, draaien of frezen zijn enkele van de door ons aangeboden processen. Wij werken met betrouwbare partners voor de galvaniseringen van tin- tot nikkel- en zilverplatingen. Onze sectoren: Energieproductie, mijnbouw, infrastructuur, automatisering, hernieuwbare energie, bouw, luchtvaartindustrie, telecommunicatie, vervoer, zware industrie, spoorwegen. Electris telt tegenwoordig 130 werknemers en werkt samen met 70 klanten wereldwijd.

 2. TITIZ CNC MACHINING

  Turkije

  De onderneming werd in 1984 opgericht en begon met haar activiteiten met één draaibank. Vervolgens ontwikkelden we in 2005 als Titiz CNC de perceptie van kwaliteit in onze productie met hoogtechnologische CNC-machines om onze productie sneller, nauwkeuriger en met een betere kwaliteit voort te zetten. Ontdek ons ​​machinepark: 3- en 4-assige verticale bewerking, CNC-draaibank (10 inch) en met staafaanvoer (6 inch), Charles Robofil 290 CNC draadvonken. Onze geleverde diensten omvatten industrieel ontwerpen, draadvonken, 4-assig CNC-frezen, 3-assig CNC-frezen en CNC-draaibank. Bezoek onze website om meer over ons productaanbod te ontdekken. Bij Titiz CNC bieden we professionele ontwerpdiensten voor uw droomproducten en -machines. Dankzij onze 3- en 4-assige CNC-freesmachines zorgen we voor nauwkeurig verspanen van elk metaal, ongeacht de vorm, zoals cilindrische of prismatische werkstukken. Bovendien kunnen onze draadvonkmachines elk metaal snijden, ongeacht de hardheid, aangezien het elektrische stroom geleidt. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. PLANSEE SE

  Oostenrijk

  Met zijn hoogwaardige materialen is Plansee een expert in componenten die gemaakt zijn van molybdeen, wolfraam, tantaal, niobium en chroom evenals hun legeringen.

 4. MECANOR SA

  Zwitserland

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 5. GRONBACH

  Duitsland

  GRONBACHWASSERBURG ontwikkelt en produceert sinds 1964 met 290 medewerkers componenten en complexe componenten op meer dan 20.000 m2 productieruimte. Daarnaast specialiseert GRONBACHWASSERBURG zich in de bewerking van roestvast staal en aluminium, de verfijning van oppervlakken en kunststof spuitgieten.Bovendien is een speciale afdeling gewijd aan de ontwikkeling van nieuwe oppervlaktetechnologieën, productie- en assemblageprocessen. De kerncompetenties van de GRONBACHWASSERBURG-site liggen op de volgende gebieden: metaalbewerking (buigen, frezen, dieptrekken, boren, enz.) Oppervlakken (anodiseren, poedercoaten, bedrukken, lasergraveren) kunststoftechnologie (hybride, spuitgieten) diensten voor ontwikkeling van hybride apparatuur

 1. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

 2. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 1. RT KAUCUK POLIÜRETAN VE MAKINA SAN. TIC. LTD. STI (RT GROUP)

  Turkije

 2. PAFFE DRAHTSCHNEIDETECHNIK GBR

  Duitsland

 3. KNOP TECHNISCHE REALISATION

  Duitsland

 4. WILLERMANN GMBH

  Duitsland

 5. RICHTER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. RUDOLF PÜTZER GMBH

  Duitsland

 7. CIRCLE GMBH ENGINEERING SOLUTIONS

  Duitsland

 8. GRUND GMBH & CO. KG, KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Duitsland

 1. MAIER & PARTNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. ZEIBINA KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. SCHMAUS FORMPLAST GMBH KUNSTSTOFFWERK

  Duitsland

 4. REICHENBÄCHER + HASEL SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. GREMINGER KUNSTSTOFFTECHNIK DIPL.-ING. KURT GREMINGER

  Oostenrijk

 6. BRF VERPACKUNGEN GMBH & CO KG

  Duitsland

 7. MASCHINEN & FORMENBAU LEINETAL MFL GMBH

  Duitsland

 8. HASELOFF3D² - KAI HASELOFF UND MAIK HASELOFF GBR

  Duitsland

 9. NORMALIEN-SHOP.DE

  Duitsland

 10. PNS GERMANY GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Vervormen - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

28.151 bedrijven