• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schroefboren - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Schroefboren - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. ALPM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALPM, is een Onderaannemer, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasersnijden van roestvrij staal, bewerkingscentrums voor lasersnijwerk, centra voor lasersnijden, en vouwen van metalen. Het is gevestigd in Macon, Frankrijk.

 2. FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hadersfeld / Wien, Oostenrijk.

 3. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, KLEINE METAALWAREN, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Precisiemechanica, Aluminium en -legeringen, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Pisogne, Italië.

 4. GILGEN GLEITSCHLEIFEN

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GILGEN GLEITSCHLEIFEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Thörishaus, Zwitserland.

 5. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Middelgroot industrieel bedrijf, dat volgens tekening van de klanten brede spillen, in serie, gedraaide en gefreesde onderdelen produceert; In het bijzonder trapeziumschroefen en moeren met trapeziumdraad. De fabrikant is partner van talrijke bedrijven die onder andere werkzaam zijn in de machinebouw, voortstuwingstechnieken, en de bouw van armaturen in Duitsland en in Europa. Productietechnieken: - lamineren van schroefdraad, draaien, snijden; stralen; - draaien: uit meerassige bestaande CNC-machines en conventioneel; - Frezen: uit vier assen bestaande CNC-centra en conventioneel; - multispillige bewerking: op bank 6 spillen automatisch; - oppervlakten: bruineren, slijpen, fijnpolijsten. Bewerkingszone: - brede spillen tot een diameter van 130 mm en 6 000 mm lang - spillen in serie tot een diameter van 36 mm en 3 300 mm lang - complexe gedraaide en gefreesde onderdelen tot 65 mm vanaf de stang - bewerking van trekpennen tot 400 mm - oppervlaktebehandeling via slijpen, polijsten, afwerken, verchromen, enz. 'kwaliteit' - Made in Germany' - sinds 1952.

 2. MW-DREHTEILE

  Duitsland

  Het bedrijf MW-DREHTEILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Geisingen, Duitsland.

 3. COMAT SRL

  Duitsland

  Het bedrijf COMAT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Westerheim, Duitsland.

 4. MOBOTEC MANUEL GÖTZ

  Duitsland

  Het bedrijf MOBOTEC MANUEL GÖTZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Mühlhausen, Duitsland.

 5. FLURY DÉCOLLETAGE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf FLURY DÉCOLLETAGE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Luterbach, Zwitserland.

 1. ELLEMS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ELLEMS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hünenberg, Zwitserland.

 2. F&O MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf F&O MASCHINENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Dernbach, Duitsland.

 1. TEK METAL

  Turkije

  Het bedrijf TEK METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MECAPLUS

  Frankrijk

  Het bedrijf MECAPLUS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, en Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is gevestigd in Lachapelle-Sous-Rougemont, Frankrijk.

 3. MARECHAL & FILS

  België

  Het bedrijf MARECHAL & FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroefboren - staal- en metaalbewerking, revolverbankdraaiwerk van alle metalen, Afdraaien van staal en metaal, frezen van metalen, en Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Theux, België.

 4. HANS BAYER

  Duitsland

  Het bedrijf HANS BAYER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, en schroefdraadsnijden. Het is gevestigd in Pottenstein, Duitsland.

 5. INTER MECA

  Frankrijk

  Het bedrijf INTER MECA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Felsmachines, Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Felsmachines, en vervormingen metaal. Het is gevestigd in Hericourt, Frankrijk.

 6. TEKNOMASYON

  Turkije

  Het bedrijf TEKNOMASYON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinegereedschappen voor metaalbewerking, hydraulische en pneumatische onderdelen, en moerentapmachine. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 7. KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Unterdießen, Duitsland.

 8. FARGO METAL

  Turkije

  Het bedrijf FARGO METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, IJzer- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, bewerking van staal en metaal, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Çorlu, Turkije.

 1. LASER 49

  Frankrijk

  Het bedrijf LASER 49, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laser - las- en snijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plooien - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, centra voor lasersnijden, Plooien - staal- en metaalbewerking, en Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ecouflant, Frankrijk.

 2. MORTELETTE F

  Frankrijk

  Het bedrijf MORTELETTE F, is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - verspanen, stansen, aluminium accessoires, en Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Lagrave, Frankrijk.

 3. GSR GUSTAV STURSBERG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GSR GUSTAV STURSBERG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, en gereedschap voor draadsnijden. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 4. PROHANDLING

  Duitsland

  Het bedrijf PROHANDLING, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroefdraadsnijbanken, hydraulische persen, en installaties en machines voor het boren van metalen. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

 5. HARALD TENNIE OHG

  Duitsland

  Het bedrijf HARALD TENNIE OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Handgereedschap - gemotoriseerd, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Handgereedschap - zonder motor, Handgereedschap - gemotoriseerd, Bouten en moeren, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 6. MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Slijpen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, en Slijpen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 7. CNC DREHEREI WALDSCHMIDT

  Duitsland

  Het bedrijf CNC DREHEREI WALDSCHMIDT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Bobingen, Duitsland.

 8. A + S ALBRECHT + SCHULTE

  Duitsland

  Het bedrijf A + S ALBRECHT + SCHULTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap - gemotoriseerd, Bouten en moeren, Handgereedschap - zonder motor, Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap - gemotoriseerd, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 9. TFC EUROPE LTD NL BOCHUM

  Duitsland

  Het bedrijf TFC EUROPE LTD NL BOCHUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Magneten, Draaien - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, en Magneten. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 10. ETABLISSEMENTS BAUSSANT

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS BAUSSANT, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, en Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Sallanches, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Schroefboren - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.646 Bedrijven