• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schroefboren - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Schroefboren - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "schroefboren - staal- en metaalbewerking"

 2. ALPM

  Frankrijk

  Het bedrijf ALPM, is een Onderaannemer, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasersnijden van roestvrij staal, bewerkingscentrums voor lasersnijwerk, centra voor lasersnijden, en vouwen van metalen. Het is gevestigd in Macon, Frankrijk.

 3. FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE

  Oostenrijk

  Het bedrijf FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Hadersfeld / Wien, Oostenrijk.

 4. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italië

  Het bedrijf GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, KLEINE METAALWAREN, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Precisiemechanica, Aluminium en -legeringen, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Pisogne, Italië.

 5. GILGEN GLEITSCHLEIFEN

  Zwitserland

  Het bedrijf GILGEN GLEITSCHLEIFEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schroefboren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Thörishaus, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Middelgroot industrieel bedrijf, dat volgens tekening van de klanten brede spillen, in serie, gedraaide en gefreesde onderdelen produceert; In het bijzonder trapeziumschroefen en moeren met trapeziumdraad. De fabrikant is partner van talrijke bedrijven die onder andere werkzaam zijn in de machinebouw, voortstuwingstechnieken, en de bouw van armaturen in Duitsland en in Europa. Productietechnieken: - lamineren van schroefdraad, draaien, snijden; stralen; - draaien: uit meerassige bestaande CNC-machines en conventioneel; - Frezen: uit vier assen bestaande CNC-centra en conventioneel; - multispillige bewerking: op bank 6 spillen automatisch; - oppervlakten: bruineren, slijpen, fijnpolijsten. Bewerkingszone: - brede spillen tot een diameter van 130 mm en 6 000 mm lang - spillen in serie tot een diameter van 36 mm en 3 300 mm lang - complexe gedraaide en gefreesde onderdelen tot 65 mm vanaf de stang - bewerking van trekpennen tot 400 mm - oppervlaktebehandeling via slijpen, polijsten, afwerken, verchromen, enz. 'kwaliteit' - Made in Germany' - sinds 1952.

 2. MW-DREHTEILE

  Duitsland

 3. COMAT SRL

  Duitsland

 4. MOBOTEC MANUEL GÖTZ

  Duitsland

 5. FLURY DÉCOLLETAGE AG

  Zwitserland

 1. ELLEMS AG

  Zwitserland

 2. F&O MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 1. MORTELETTE F

  Frankrijk

 2. FARGO METAL

  Turkije

 3. TEKNOMASYON

  Turkije

 4. INTER MECA

  Frankrijk

 5. KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 6. MARECHAL & FILS

  België

 7. GSR GUSTAV STURSBERG GMBH

  Duitsland

 8. PROHANDLING

  Duitsland

 1. MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH

  Duitsland

 2. CNC DREHEREI WALDSCHMIDT

  Duitsland

 3. ETABLISSEMENTS BAUSSANT

  Frankrijk

 4. ANHUI ZONGCHEN SLEWING RING CO.,LTD

  China

 5. GEWO GEWINDEWALZWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

 6. F.LLI D'ORSI

  Italië

 7. INDUNIC S A

  Frankrijk

 8. SHANDONG SUNWAY STEEL BUILDING CO., LTD.

  Verenigde Staten

 9. OMEGA TECHNOLOGY DI FURIA LUISELLA

  Italië

 10. HTP HEMMERLE TECHNISCHE PRODUKTE

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Schroefboren - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.614 Bedrijven