• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • precisiebewerking - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. STEEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Opgericht in 1979 door Paul Rolland, is het STEEC-bedrijf, onderdeel van de ABC Technology-groep, gespecialiseerd op het gebied van laserbewerking en zeer nauwkeurige micromechanica. STEEC heeft door de jaren heen specifieke vaardigheden verworven en heeft een solide reputatie opgebouwd in Frankrijk en Europa.STEEC is in staat om in te spelen op de meest complexe verzoeken die geavanceerde technologieën vereisen, zoals micro-bewerking bij boren en frezen.Tegenwoordig werkt het bedrijf voor de meest veeleisende industriële sectoren zoals de luchtvaart, de ruimtevaart, het ruimtesegment, de automobielsector, de medische sector, onderzoekscentra, kernenergie, fijne uurwerken ... Dankzij zijn kwaliteitsmanagementproces heeft STEEC de ISO 9001: 2015- en ISO 13485: 2017-certificeringen ontvangen.We hebben dus een perfect begrip van het probleem van de klant om betrouwbare en systematische prestatiemeting en constante verbetering van ons systeem mogelijk te maken.

 2. POLICARBURE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  POLICARBURE is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bewerken van alle soorten materialen, vooral harde materialen (Carbide - Behandeld staal - Roestvrij staal - Titanium). Wij produceren hoogtechnologische onderdelen door elektro-erosie, frezen, slijpen, lappen, microboren en polijsten. Het bedrijf werkt voor de automotive, medische, militaire, mechatronica en onderzoekslaboratoria...

 3. MARTIN JOSEPH SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARTIN JOSEPH SA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Frezen en draaien van rubber en kunststof, mechanisch precisiewerk, Fijn afdraaiwerk, en draaiwerk met numerieke besturing. Het is gevestigd in Vougy, Frankrijk.

 4. ALLIANCE CAOUTCHOUC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALLIANCE CAOUTCHOUC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - technische artikelen voor de industrie, silicoon, chloropreenrubber, bewerking volgens tekening, spuitgietwerk, verspaning mechanica volgens tekening, siliconisch rubber, verspaning fijnmechanica, en rubber. Het is gevestigd in Rochefort, Frankrijk.

 5. GLOBAL STEEL SERVICE

  Letland

  Global Steel Service is een dynamische onderneming binnen de metaalbewerkingssector en biedt: klassieke en custom made metaalbewerking; levering van in Europa geproduceerde metaalbladen en -platen (officiële partner van NLMK Europe-Plate (NLMK Dansteel, NLMK Verona, NLMK Clabecq) in de Baltische Staten en de GOS regio. Global Steel Services is gevestigd in de haven van Riga en biedt uiterst gunstige leveringsvoorwaarden. De topkwaliteit van onze services wordt gegarandeerd door de ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, EN ISO 3834 certificering.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEBLANC SA

  Frankrijk

  Het bedrijf LEBLANC SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Ontwerp en realisatie van componenten op maat, Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Beaumont-Hague, Frankrijk.

 2. ARVIA DECOLLETAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf ARVIA DECOLLETAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren revolverbankdraaiwerk van alle metalen, Fijn afdraaiwerk, verspaning fijnmechanica, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Scionzier, Frankrijk.

 3. CONSTRUCTEUR INDUSTRIEL LAMBERT

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSTRUCTEUR INDUSTRIEL LAMBERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, assemblage van metalen, en lasersnijden van roestvrij staal. Het is gevestigd in Damvillers, Frankrijk.

 4. DAMADE

  Frankrijk

  Het bedrijf DAMADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumgieterij, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Aluminiumgieterij, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Woincourt, Frankrijk.

 5. USIPLUS

  Frankrijk

  Het bedrijf USIPLUS, is een Onderaannemer, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalbewerking, Fijn afdraaiwerk, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Vougy, Frankrijk.

 1. MEGA SNC

  Italië

  Het bedrijf MEGA SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterstraalsnijden, machinale bewerking speciaalstaal, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Vestone, Italië.

 2. MIPESA GRUPO EMPRESARIAL

  Spanje

  Het bedrijf MIPESA GRUPO EMPRESARIAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in L'alcudia, Spanje.

 1. MEDMAKINA DEFENSE AVIATION

  Turkije

  Het bedrijf MEDMAKINA DEFENSE AVIATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, Programmering van machine met digitale bediening 3 en 5 assen, waterstraalsnijden, en Aluminium en titaan voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Ostim, Turkije.

 2. TASKMETAL METALLURGY AND ENGINEERING

  Turkije

  Het bedrijf TASKMETAL METALLURGY AND ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Walserijen - machines en installaties, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, speciale machinale bewerkingen volgens tekening, Walserijen - machines en installaties, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. KERPONT INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf KERPONT INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Afdraaien van staal en metaal, Metaalveredeling, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Redene, Frankrijk.

 4. V.C.N. INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf V.C.N. INDUSTRIES, is een Onderaannemer, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren micromechanica, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Sigoules, Frankrijk.

 5. HYDRO RICHIER

  Frankrijk

  Het bedrijf HYDRO RICHIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, preproject prototype bewerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en zandstralen. Het is gevestigd in Saint-Chamond, Frankrijk.

 6. PJK PRECISION

  België

  Het bedrijf PJK PRECISION, is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, verspaning van mechaniche onderdelen, mechanisch precisiewerk, en fabricage van mechanische artikelen. Het is gevestigd in Eupen, België.

 7. ATB ERDAB

  België

  Het bedrijf ATB ERDAB, is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, en mechanisch precisiewerk. Het is gevestigd in Juprelle, België.

 8. CEMA TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf CEMA TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisie gietvormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietmatrijzen, metrologie, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Le-Mans, Frankrijk.

 1. GRAFS

  Polen

  Het bedrijf GRAFS, is een Distributeur, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren inbindmachines, transport van drukmachines, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Białystok, Polen.

 2. DNEPROPOLYMERMASH

  Oekraïne

  Het bedrijf DNEPROPOLYMERMASH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, en vervaardiging van matrijzen voor banden. Het is gevestigd in Dnepropetrovsk, Oekraïne.

 3. PALUMBO INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf PALUMBO INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisie-ijzerwaren, Auto's - mechanische onderdelen, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Vougy, Frankrijk.

 4. ATP MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf ATP MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren draaien metalen, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. PROMEGA

  Servië

  Het bedrijf PROMEGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, KLEINE METAALWAREN, Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Pancevo, Servië.

 6. DECOLLETAGE MOREAU

  Frankrijk

  Het bedrijf DECOLLETAGE MOREAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdraaien van staal en metaal, Fijn afdraaiwerk, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Saint-Blimont, Frankrijk.

 7. PRECISION STEPHANOISE INDUSTRIE. P.S.I.

  Frankrijk

  Het bedrijf PRECISION STEPHANOISE INDUSTRIE. P.S.I., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, en bijslijpen. Het is gevestigd in St Etienne, Frankrijk.

 8. METAD

  Polen

  Het bedrijf METAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, en metaalbuigen. Het is gevestigd in Bydgoszcz, Polen.

 9. CNC PRODUCTION JACEK ŁASZCZYK SP. J.

  Polen

  Het bedrijf CNC PRODUCTION JACEK ŁASZCZYK SP. J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Świdnica, Polen.

 10. TALLERES HILFA S.L

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES HILFA S.L, is een Onderaannemer, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking, en laswerk. Het is gevestigd in Basauri, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.656 Bedrijven