• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwstellingen en ladders

Resultaten voor

Bouwstellingen en ladders - Import export

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Duitsland

  De KRAUSE-fabriek in Alsfeld/Hessen werd in 1900 opgericht en heeft zodoende een 100-jarige traditie op het gebied van de productie en verkoop van ladders en steigersystemen. In deze tijd heeft de dynamisch groeiende onderneming zich tot een internationaal actieve ondernemingsgroep ontwikkeld. Andere productie- of verkoopvestigingen in Polen, Hongarije, Rusland en Zwitserland zijn in de afgelopen jaren opgebouwd en uitgebreid. Met onze producten zetten wij maatstaven ten aanzien van functionaliteit, veiligheid en bediening. Wij hechten veel waarde aan praktijkgerichte innovaties - de naam KRAUSE staat voor kwalitatief hoogwaardige artikelen. Zeer strenge kwaliteits- en veiligheidstests in ons eigen laboratorium alsmede continue materiaal- en TÜV-controles zijn voor KRAUSE-producten vanzelfsprekend.

 2. BATISCAFF

  Luxemburg

  Echo-Mat heeft als hoofdactiviteit de verkoop van steigers en accessoires voor steigers. EchoMat biedt u een brede selectie van producten voor steigers voor het uitvoeren van werkzaamheden door bouwbedrijven en particulieren. Al dan niet rollende gevelsteigers van gegalvaniseerd staal of van aluminium van verschillende merken en tevens alle accessoires. Voor alle vragen over onze producten kunt u contact met ons opnemen. De kwaliteit en de snelheid van onze leveringen zijn onze sterkste punten.

 3. ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Weil Der Stadt, Duitsland.

 4. FEIG GERÜSTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FEIG GERÜSTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Kösching, Duitsland.

 5. JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Abensberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Mechernich, Duitsland.

 2. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG

  Duitsland

  Het bedrijf PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Garstedt, Duitsland.

 3. WERNER HOLDING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WERNER HOLDING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Fulda, Duitsland.

 4. AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Schwäbisch Hall, Duitsland.

 5. MYSCUFF

  Duitsland

  Het bedrijf MYSCUFF, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Vechelde, Duitsland.

 1. EUROPONTON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUROPONTON GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. MAX WANNER STAHLBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAX WANNER STAHLBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. GROSSHANDEL SCHIRKOW

  Duitsland

  Het bedrijf GROSSHANDEL SCHIRKOW, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is gevestigd in Eschenburg, Duitsland.

 2. LA DROUAISE ECHAFAUDAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA DROUAISE ECHAFAUDAGE, is een Multi-Category, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage van steunsteigers voor de bouw, bouwsteigers, en metalen bouwsteigers. Het is gevestigd in Dreux, Frankrijk.

 3. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Altrad International is een firma van de groep Altrad. De firma is gespecialiseerd in de commercialisering van alle binnen de groep wereldwijd vervaardigde producten. De groep ALTRAD onderhandelt vandaag met klanten over de hele wereld: EUROPA, AZIË, AFRIKA, AMERIKA, enz. De onderneming biedt een catalogus met betrouwbare producten van kwaliteit tegen optimale prijzen en met korte leveringstermijnen. Het uitgebreide assortiment van producten vervaardigd door de Groep omvat bouwplaatsmaterieel (kruiwagen, steiger, bekisting, stutwerk, betonmolen, trilstampers, trilplaten, spuitmachines, betonkipbakken, ladders...), maar tevens betonzaag- en betonbewerkingsmachines (trilnaalden, omzetters, enz.) en materieel voor openbare instellingen (tribunes, feesttenten, speeltuin, toneel, tafels, enz.). De firma biedt tevens een volledig dienstenpakket aan zijn klanten: logistiek, inkoop en tevens een Klantendienst, die constant ter beschikking staat van de klant.

 4. ALUCOMFORT

  België

  Alucomfort is een onderneming die gespecialiseerd is in het online aanbieden van materiaal voor de industrie met als specialisatie trappen, ladders en heftruckaanbouwmateriaal. Ontstaan in 2010 vanuit een fysieke ladderwinkel was Alucomfort één van de eerste online aanbieders in België van ladders en trappen.Omwille van het succes en de grote vraag vanwege de klanten werd het aanbod van Alucomfort al snel verder uitgebreid met heftruckmateriaal (kantelbakken, onderlossers, werkkooien, …) en materiaal voor intern transport (heftafels, industrie aanhangers en stootkarren). Daarenboven specialiseerde de onderneming zich ook in milieu en opslagtechnieken door het aanbieden van opvangbakken, vatenrekken, veiligheidskasten en gasflessencontainers. Midden 2018 volgde de lancering van een nieuwe, frisse website met ook een verdere verruiming van het aanbod met nu ook veiligheidsmateriaal en materiaal voor inrichting van bedrijfsterreinen (veiligheidsspiegels, snelheidstremmers, aanrijdbeveiliging zoals rampalen, stootbeschermingen, flexibele palen, afzethekken, …). Alucomfort staat altijd klaar voor zijn klanten en streeft dan ook naar 100% klantentevredenheid. In combinatie met de focus op het online aanbod tegen de allerbeste prijs en de snelle, punctuele en persoonlijke opvolging van al uw vragen, bestellingen en offertes maakt van Alucomfort uw vaste partner voor de levering van materiaal aan uw bedrijf!

 5. BSL EUROPE

  Nederland

  Steigerbouw heeft alles te maken met veiligheid en vertrouwen. Bij de toepassing van steigerproducten moet de gebruiker de absolute zekerheid hebben dat hij 'blindelings' op de materialen kan vertrouwen. Daarom levert BSL Europe uitsluitend eerste klas producten, die volledig voldoen aan de internationale eisen. Daarbij kunt u volop profiteren van de grote ervaring die we hebben in de steigerwereld. Een internationale betrokkenheid van meer dan 20 jaar bij verschillende aspecten van productie, advisering en verkoop maakt ons tot een zeer betrouwbare partner.Maar BSL Europe heeft daarnaast ook een breed programma, zodat u praktisch voor iedere vorm van steigerbouw bij ons terecht kunt. Een programma dat bestaat uit steigerkoppelingen in diverse soorten, steigerbuizen, diverse veiligheidsvoorzieningen en accessoires. Steigermaterialen: steigerbui, koppelinge, spindels en stempels, De Thiel koppelingen, speciale koppelingen...

 6. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  "PromStroiKontrakt" is gespecialiseerd in ontwerp, integratie, engineering en technische ondersteuning op het gebied van de monolithische constructie van gebouwen en structuren van uiteenlopende complexiteit, waaronder muurbekisting, vloerbekisting, zuilbekisting, bekistingsstaal, beton, isolatie, engineering en afbouwwerkzaamheden. De hoofdactiviteit van de onderneming is bekistingstechnologieën. Ons productaanbod omvat onder meer: houtbalk-, paneel- en lichte bekistingssystemen, steigertoren, steigers, telescopische stempels, hydraulische zelfklimmende bekisting. Passende en tijdige uitvoering van geavanceerde technologieën, verbeterde productiecapaciteit en permanente scholing garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten – dit alles stelde de PromStroyKontrakt Group ondernemingen in staat één van de marktleiders te worden in allerlei marktsegmenten van de bouw door de productie, de logistiek en de technische capaciteiten te combineren. Onze objectieven zijn onder meer: bouw van Kerncentrales, hydraulische Krachtcentrales, bruggen, tunnels, wegen.

 7. LAYHER SAS

  Frankrijk

  Layher, wereldleider op het gebied van steigers, is een Duitse onderneming die stalen en aluminium steigers ontwerpt, verkoopt en verhuurt. Layher France telt 10 vestigingen verspreid over het hele land om aan alle behoeften te kunnen voldoen van de bouwsector, de industrie, de luchtvaart, evenementenbureaus e.d. Onze beschikbare voorraad telt 4.000 ton materieel voor de verkoop en 40.000 ton voor de verhuur en voldoet aan de geldende wetgeving. Dankzij een geïntegreerde ontwikkelingsafdeling bestaande uit deskundigen, biedt onze engineeringafdeling technische ondersteuning voor de meest eenvoudige tot de meest ingewikkelde projecten. Layher heeft een dochteronderneming opgericht, Layher formation, die opleidingen verzorgt voor vaklui die betrokken zijn bij de bouw van steigers. Layher formation is goedgekeurd en erkend door de Franse vakverenigingen voor de sector steigers alsook door de instellingen voor preventie. De groep Layher is aanwezig in de vijf werelddelen en telt 36 vestigingen die aan al uw eisen kunnen voldoen.

 8. ALMASY

  België

  Your storage partner : kwaliteitsproducten, korte levertijden, scherpe prijzen, maatwerk in eigen atelier, eigen transportdienst en montagedienst. Onze producten: gegalvaniseerd metalen rekken en stellingen, lockers, vestiairekasten, magazijnkasten, archiefkasten, palletrekken, palletstellingen, platformen, entresolvloeren, tussenvloeren, breedvakstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen, cantilever, langgoedstellingen, houten rekken, houten stellingen, gelakt metalen archiefrekken, archiefstellingen, werkbanken, werktafels, winkelrekken en toonbanken, rekken en stellingen voor hygiënische opslag, industriële scheidingswanden, doorvalbeveiliging, gaaslegvlakken, handlingmaterialen, magazijnbakken, opvangbakken, verrijdbare archiefrekken, archiefstellingen, trappen en ladders.

 1. ALGA B.V.

  Nederland

  ALGA biedt alles op het gebied van professioneel klimmateriaal voor de bouw en industrie. met als specialiteit, aluminium ladders, trappen, rolsteigers en kooiladders. Werken op hoogte brengt gevaren met zich mee, bij ALGA weten we dat als geen ander. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel! Al ons klimmateriaal wordt in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en voldoet dan ook aan de hoogst gestelde normen. Maar dat is niet genoeg voor ALGA wij verzorgen daarom ook verschillende cursussen over veilig werken met ladders, trappen en rolsteigers. ALGA heeft ervaren specialisten in dienst die de beste en veiligste oplossing voor het werken op hoogte voor u willen bereiken. Wij delen onze kennis graag zodat mensen veilig en relaxt op iedere gewenste hoogte kunnen werken. Geen klus is ons te moeilijk! Onze specialisten geven advies op locatie en meten de oplossingen meteen in. Door nauw samen te werken met onze dealers weten we ieder project samen naar de top te brengen.

 2. FERMAR SA

  Spanje

  FERMAR is een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van trolleys, steigers, rekwisieten, bekistingen en andere gereedschappen voor de bouw.We waren de eersten in Spanje die een steigercertificering verkregen en de eerste die het ISO 9001-kwaliteitbeheersysteem installeerde.Het hele Fermar-team werkt om u de beste service op alle gebieden te bieden.Wij zijn de Spaanse fabrikant die het grootste assortiment producten aanbiedt dat intern voor de bouw wordt vervaardigd.

 3. CORNIL

  België

  Ets Cornil biedt u een breed assortiment ladders en trapladders voor professioneel gebruik (industriële ladders) en voor particulieren, voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Het aanbod omvat ook trapladders en dakdragers voor alle voertuigtypes, zowel voor particulieren als voor bedrijfswagens. ETS Cornil is UW beste partner voor professionele ladders van diverse afmetingen en trapladders; of u nu een ondernemer of een particulier bent doet er niet toe: wij hebben wat u nodig hebt.

 4. NOR-ESTE

  Spanje

  Verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands machines in de hefsector. Leverancier van: steigers, elektrische hefplatformen, constructiekranen, torenkranen, zelfmonterende kranen. Hijswerktuigen, liften en goederenliften voor de bouw. Verreikers. Verhuur en verkoop van elektrische steigers.

 5. PETRY

  België

  De jarenlange ervaring van aluminium ladders en steigers garandeert een hoge kwaliteit en duurzaamheid, mede door de inzet van nieuwe machines en lasrobots. Ook voor maatwerk van speciale constructies in aluminium kan u bij Petry terecht : kooladders, verrijdbare of vaste trappen, loopvoeren en loopbruggen, toegangstrappen, ... Natuurlijk voldoet het gamma ladders en steigers aan de gangabre Europese normen EN131 en EN1004 en dragen zijn het veiligheidsgarantielabel VGS.

 6. MARBO

  België

  Wij zijn uitgerust voor: - montage van gevelstellingen en steigers - het plaatsen van metselstellingen - monteren van multidirectionele systemen Dit laat toe om de ideale steiger te bouwen en een snelle service te bieden.

 7. FTG

  België

  Sinds 1992 is de onderneming F.T.G Sprl gespecialiseerd in de verkoop van werkkleding voor vakspecialisten en particulieren. Wij beiden een ruime keuze kleding binnen de volgende categorieën: Werkjakken / -jassen, Werkpolo's / -sweaters, Werkbroeken, Veiligheidsschoenen, Beschermmiddelen (handschoenen, brillen, helmen, enz.). Ontdek onze uiteenlopende producten in onze webwinkel.

 8. LADDERLAND RAF

  België

  Bij ons vindt U elke ladder en steiger voor elke opdracht: - Schuifladders in hout en aluminium - Trapladders in aluminium - Aluminium rol- en vouwsteigers - Veiligheidsladders met kooi - Industriële aluminium trapkonstrukties - Speciale ladders voor specifieke vakbedrijven - Ruitenwasladders - Montagetrappen - Fiberglass ladders - Bordestrappen - Maattrappen - Verrijdbare bordestrappen - Toebehoren : nokhaken, stellinghaken, dakgootleuningen, ladderbankjes, pivoterende ladderschoenen, etc.

 9. ALTREX MAKROS

  Polen

  Ons bedrijf werd opgericht in 1989. Wij zijn marktleider gespecialiseerd in aluminium ladders. Dankzij een combinatie van hartstocht en vakkundigheid, hebben wij een merk ontworpen waarin klanten vertrouwen stellen en dat vanaf het begin een hoge kwaliteit garandeert. Wij leveren reddingsladders, onder meer voor: NAVO, brandweer, vrijwillige brandweer, speciale eenheden, energiecentrales, douanediensten, staatsbosbeheer, Poolse spoorwegen (PKP).

 10. DUBAERE LADDERS

  België

  Dubaere Ladders is vooral gekend voor haar brandtrappen en -ladders, speciaal op maat gelaste constructies en alu schuif- en trapladders. Zowel het kleinste huishoudladdertje als ingewikkelde mastodont trappenconstructies, kunt u bij ons verkrijgen. Ze kunnen leveren : houten ladders, alu ladders, autoladders, trapladders, steigers, bouw materiaal, brandladders, brandtrap enzv...

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Bouwstellingen en ladders - Import export

Aantal resultaten

6.572 Bedrijven