• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bouwstellingen en ladders

Resultaten voor

Bouwstellingen en ladders - Import export

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De KRAUSE-fabriek in Alsfeld/Hessen werd in 1900 opgericht en heeft zodoende een 100-jarige traditie op het gebied van de productie en verkoop van ladders en steigersystemen. In deze tijd heeft de dynamisch groeiende onderneming zich tot een internationaal actieve ondernemingsgroep ontwikkeld. Andere productie- of verkoopvestigingen in Polen, Hongarije, Rusland en Zwitserland zijn in de afgelopen jaren opgebouwd en uitgebreid. Met onze producten zetten wij maatstaven ten aanzien van functionaliteit, veiligheid en bediening. Wij hechten veel waarde aan praktijkgerichte innovaties - de naam KRAUSE staat voor kwalitatief hoogwaardige artikelen. Zeer strenge kwaliteits- en veiligheidstests in ons eigen laboratorium alsmede continue materiaal- en TÜV-controles zijn voor KRAUSE-producten vanzelfsprekend.

  Website Open In New icon
 2. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  Verified by Europages badge

  "PromStroiKontrakt" is gespecialiseerd in ontwerp, integratie, engineering en technische ondersteuning op het gebied van de monolithische constructie van gebouwen en structuren van uiteenlopende complexiteit, waaronder muurbekisting, vloerbekisting, zuilbekisting, bekistingsstaal, beton, isolatie, engineering en afbouwwerkzaamheden. De hoofdactiviteit van de onderneming is bekistingstechnologieën. Ons productaanbod omvat onder meer: houtbalk-, paneel- en lichte bekistingssystemen, steigertoren, steigers, telescopische stempels, hydraulische zelfklimmende bekisting. Passende en tijdige uitvoering van geavanceerde technologieën, verbeterde productiecapaciteit en permanente scholing garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten – dit alles stelde de PromStroyKontrakt Group ondernemingen in staat één van de marktleiders te worden in allerlei marktsegmenten van de bouw door de productie, de logistiek en de technische capaciteiten te combineren. Onze objectieven zijn onder meer: bouw van Kerncentrales, hydraulische Krachtcentrales, bruggen, tunnels, wegen.

  Website Open In New icon
 3. BATISCAFF

  Luxemburg

  Verified by Europages badge

  Echo-Mat heeft als hoofdactiviteit de verkoop van steigers en accessoires voor steigers. EchoMat biedt u een brede selectie van producten voor steigers voor het uitvoeren van werkzaamheden door bouwbedrijven en particulieren. Al dan niet rollende gevelsteigers van gegalvaniseerd staal of van aluminium van verschillende merken en tevens alle accessoires. Voor alle vragen over onze producten kunt u contact met ons opnemen. De kwaliteit en de snelheid van onze leveringen zijn onze sterkste punten.

  Website Open In New icon
 4. FEIG GERÜSTE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. MAX POSER OHG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. GERÜST-WELT.DE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. GÜNZBURGER STEIGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. ROBUSTA-GAUKEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. JOSEF STANGLMEIER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. GITTER-PROFI.DE | WONO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. PERI GMBH | NIEDERLASSUNG HAMBURG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. WERNER HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. AVV ARBEITSBÜHNEN-VERTRIEBS- UND -VERMIETUNGS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. MYSCUFF

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. EUROPONTON GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. UDO BÄR GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Altrad International is een firma van de groep Altrad. De firma is gespecialiseerd in de commercialisering van alle binnen de groep wereldwijd vervaardigde producten. De groep ALTRAD onderhandelt vandaag met klanten over de hele wereld: EUROPA, AZIË, AFRIKA, AMERIKA, enz. De onderneming biedt een catalogus met betrouwbare producten van kwaliteit tegen optimale prijzen en met korte leveringstermijnen. Het uitgebreide assortiment van producten vervaardigd door de Groep omvat bouwplaatsmaterieel (kruiwagen, steiger, bekisting, stutwerk, betonmolen, trilstampers, trilplaten, spuitmachines, betonkipbakken, ladders...), maar tevens betonzaag- en betonbewerkingsmachines (trilnaalden, omzetters, enz.) en materieel voor openbare instellingen (tribunes, feesttenten, speeltuin, toneel, tafels, enz.). De firma biedt tevens een volledig dienstenpakket aan zijn klanten: logistiek, inkoop en tevens een Klantendienst, die constant ter beschikking staat van de klant.

 8. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Roemenië

  Branach is in 1990 gevestigd, en is een leidende fabrikant en distributeur van veiligheidsladders van glasvezel van hoge kwaliteit en accessoires. We leveren de elektrische stroomvoorziening, telecommunicatie, mijnwerkzaamheiden, bouwwerkzaamheden, olie- en gasindustrieën. Wij zijn gespecialiseerd in enkele ladders, stapplatformen, uitschuifbare ladders en anti-corrosieladders. Met zijn talrijke toegewijde distributeurs is Branach goed geplaatst om onze klanten in heel Europa te helpen met ons officiële vertegenwoordigende Protect Evolution.

 9. BAUMAK LLC

  Rusland

  Baumak company is één van de grootste fabrikanten in Rusland van bekistingen en bijbehorende elementen. De hoofproductieplaats is gevestigd in de stad van Stavropol. Baumak is een familiebedrijf dat werd opgericht in 2001. Tijdens ons 20-jarig bestaan zijn we van een standaard handelsbedrijf uitgegroeid tot een fabrikant van bekisting elementen. Dit heeft ons in staat gesteld ruime ervaring op te doen op het gebied van de handel en de productie van materialen en apparatuur voor bekistingen en de monolithische bouw. Wij vervaardigen veerklemmen, uitschuifbare props, driepoten, gaffelkoppen, push-pull props, holle vijzels, beveiligingssystemen en relingen onder ons eigen merk YAKBIZON en gelamineerde triplex onder ons eigen merk SUNBIRCH. We exporteren onze producten nu naar Wit-Rusland, Armenië, Georgië, Azerbeidzjan, Kazachstan, Oezbekistan, Bulgarije, enz. Wij garanderen onze klanten hoogwaardige producten; vakkundig advies en bijstand bij apparatuurkeuze; service- en klantgerichte aanpak.

 10. BSL EUROPE

  Nederland

  Steigerbouw heeft alles te maken met veiligheid en vertrouwen. Bij de toepassing van steigerproducten moet de gebruiker de absolute zekerheid hebben dat hij 'blindelings' op de materialen kan vertrouwen. Daarom levert BSL Europe uitsluitend eerste klas producten, die volledig voldoen aan de internationale eisen. Daarbij kunt u volop profiteren van de grote ervaring die we hebben in de steigerwereld. Een internationale betrokkenheid van meer dan 20 jaar bij verschillende aspecten van productie, advisering en verkoop maakt ons tot een zeer betrouwbare partner.Maar BSL Europe heeft daarnaast ook een breed programma, zodat u praktisch voor iedere vorm van steigerbouw bij ons terecht kunt. Een programma dat bestaat uit steigerkoppelingen in diverse soorten, steigerbuizen, diverse veiligheidsvoorzieningen en accessoires. Steigermaterialen: steigerbui, koppelinge, spindels en stempels, De Thiel koppelingen, speciale koppelingen...

 1. LAYHER SAS

  Frankrijk

  Layher, wereldleider op het gebied van steigers, is een Duitse onderneming die stalen en aluminium steigers ontwerpt, verkoopt en verhuurt. Layher France telt 10 vestigingen verspreid over het hele land om aan alle behoeften te kunnen voldoen van de bouwsector, de industrie, de luchtvaart, evenementenbureaus e.d. Onze beschikbare voorraad telt 4.000 ton materieel voor de verkoop en 40.000 ton voor de verhuur en voldoet aan de geldende wetgeving. Dankzij een geïntegreerde ontwikkelingsafdeling bestaande uit deskundigen, biedt onze engineeringafdeling technische ondersteuning voor de meest eenvoudige tot de meest ingewikkelde projecten. Layher heeft een dochteronderneming opgericht, Layher formation, die opleidingen verzorgt voor vaklui die betrokken zijn bij de bouw van steigers. Layher formation is goedgekeurd en erkend door de Franse vakverenigingen voor de sector steigers alsook door de instellingen voor preventie. De groep Layher is aanwezig in de vijf werelddelen en telt 36 vestigingen die aan al uw eisen kunnen voldoen.

 2. ALUCOMFORT

  België

  Alucomfort is een onderneming die gespecialiseerd is in het online aanbieden van materiaal voor de industrie met als specialisatie trappen, ladders en heftruckaanbouwmateriaal. Ontstaan in 2010 vanuit een fysieke ladderwinkel was Alucomfort één van de eerste online aanbieders in België van ladders en trappen.Omwille van het succes en de grote vraag vanwege de klanten werd het aanbod van Alucomfort al snel verder uitgebreid met heftruckmateriaal (kantelbakken, onderlossers, werkkooien, …) en materiaal voor intern transport (heftafels, industrie aanhangers en stootkarren). Daarenboven specialiseerde de onderneming zich ook in milieu en opslagtechnieken door het aanbieden van opvangbakken, vatenrekken, veiligheidskasten en gasflessencontainers. Midden 2018 volgde de lancering van een nieuwe, frisse website met ook een verdere verruiming van het aanbod met nu ook veiligheidsmateriaal en materiaal voor inrichting van bedrijfsterreinen (veiligheidsspiegels, snelheidstremmers, aanrijdbeveiliging zoals rampalen, stootbeschermingen, flexibele palen, afzethekken, …). Alucomfort staat altijd klaar voor zijn klanten en streeft dan ook naar 100% klantentevredenheid. In combinatie met de focus op het online aanbod tegen de allerbeste prijs en de snelle, punctuele en persoonlijke opvolging van al uw vragen, bestellingen en offertes maakt van Alucomfort uw vaste partner voor de levering van materiaal aan uw bedrijf!

 3. G. SWINNEN HOOGWERKSYSTEMEN

  België

  Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle hoogwerksystemen? Met meer dan 25 jaar ervaring is Swinnen Hoogwerksystemen uw partner voor het verhuren en verkopen van hoogwerksystemen in Limburg. Werken op hoogte vereist uiterste veiligheid en correct advies. Door onze servicegerichte aanpak en jarenlange ervaring, kunt u dan ook steeds op ons rekenen voor al uw hoogtewerken. U kan vanaf nu ons zowel komen bezoeken in Genk als onze catalogus online raadplegen en zelfs bestellen of reserveren! Wij verkopen : (Kooi/toegangs/trap)ladders, bordestrappen, speciale trappen, maatwerk alumium, dakgootleuningen, verlengpoten, harnassen, steigers, schaarliften, enz. Wij verhuren : rolsteigers, gevelsteigers, hoogwerker op aanhanger, enz.

 4. ALGA B.V.

  Nederland

  ALGA biedt alles op het gebied van professioneel klimmateriaal voor de bouw en industrie. met als specialiteit, aluminium ladders, trappen, rolsteigers en kooiladders. Werken op hoogte brengt gevaren met zich mee, bij ALGA weten we dat als geen ander. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel! Al ons klimmateriaal wordt in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en voldoet dan ook aan de hoogst gestelde normen. Maar dat is niet genoeg voor ALGA wij verzorgen daarom ook verschillende cursussen over veilig werken met ladders, trappen en rolsteigers. ALGA heeft ervaren specialisten in dienst die de beste en veiligste oplossing voor het werken op hoogte voor u willen bereiken. Wij delen onze kennis graag zodat mensen veilig en relaxt op iedere gewenste hoogte kunnen werken. Geen klus is ons te moeilijk! Onze specialisten geven advies op locatie en meten de oplossingen meteen in. Door nauw samen te werken met onze dealers weten we ieder project samen naar de top te brengen.

 5. AIRTRUCKS

  België

  A.I.R. wordt vanaf 1 juni 2012 de nieuwe naam van Airtrucks-Aircleaning bvba. Airtrucks-Aircleaning werd opgericht in 1986 en voert tot op heden allerlei renovatiewerken uit. Voortaan kiezen we voor het letterwoord A.I.R., kort en krachtig. De A van architectural, de I van innovation, de R van renovation. Behalve de naam verandert niets. Francis Reynaert blijft zaakvoerder en ook de hoge uitvoeringskwaliteit die u van ons gewoon bent, blijft dezelfde. A.I.R. blijft het renovatiebedrijf dat zich specialiseert in hoogtechnische opdrachten en de restauratie van panden en gevels, met dat architecturale tikkeltje meer.

 6. ALMASY

  België

  Your storage partner : kwaliteitsproducten, korte levertijden, scherpe prijzen, maatwerk in eigen atelier, eigen transportdienst en montagedienst. Onze producten: gegalvaniseerd metalen rekken en stellingen, lockers, vestiairekasten, magazijnkasten, archiefkasten, palletrekken, palletstellingen, platformen, entresolvloeren, tussenvloeren, breedvakstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen, cantilever, langgoedstellingen, houten rekken, houten stellingen, gelakt metalen archiefrekken, archiefstellingen, werkbanken, werktafels, winkelrekken en toonbanken, rekken en stellingen voor hygiënische opslag, industriële scheidingswanden, doorvalbeveiliging, gaaslegvlakken, handlingmaterialen, magazijnbakken, opvangbakken, verrijdbare archiefrekken, archiefstellingen, trappen en ladders.

 7. MARC MERTENS

  België

  Verhuur en verkoop van stellingen - hangbruggen - ladders - maatwerk - klein bouwgereedschap. Wij hebben een oplossing voor al uw stelling- en hangbrug problemen! Meer dan 30 jaar praktijkervaring om uw project tot een goed einde te brengen. Snelle en vlotte service en volledig gratis en vrijblijvende offertes op maat voor uw project. Wij monteren, demonteren, verplaatsen en/of leveren indien U dat wenst of U kan met uw eigen transportmiddelen het gewenste product komen afhalen in ons magazijn. Onze mannen hebben een uitgebreide interne opleiding gekregen en hebben ook een VOL-VCA attest om U met raad en daad bij te staan waar nodig.

 8. FERMAR SA

  Spanje

  FERMAR is een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van trolleys, steigers, rekwisieten, bekistingen en andere gereedschappen voor de bouw.We waren de eersten in Spanje die een steigercertificering verkregen en de eerste die het ISO 9001-kwaliteitbeheersysteem installeerde.Het hele Fermar-team werkt om u de beste service op alle gebieden te bieden.Wij zijn de Spaanse fabrikant die het grootste assortiment producten aanbiedt dat intern voor de bouw wordt vervaardigd.

 9. CORNIL

  België

  Ets Cornil biedt u een breed assortiment ladders en trapladders voor professioneel gebruik (industriële ladders) en voor particulieren, voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Het aanbod omvat ook trapladders en dakdragers voor alle voertuigtypes, zowel voor particulieren als voor bedrijfswagens. ETS Cornil is UW beste partner voor professionele ladders van diverse afmetingen en trapladders; of u nu een ondernemer of een particulier bent doet er niet toe: wij hebben wat u nodig hebt.

 10. THE SCAFFOLDS PLANT CO. LTD.

  Rusland

  Het bedrijf "NOVAYA VYSOTA" ("Nieuwe hoogte") is sinds 2010 actief.De distributie in Rusland, in het GOS en in Europa vindt plaats onder de merken VIRA, KROFT en NOVAYA VYSOTA.Wij ontwikkelen en produceren ladders, trapladders, multifunctionele ladders, werkplatforms en steigers (in totaal meer dan 700 artikelnummers), ook op maat gemaakt. Onze zeer professionele ontwerpers, het "5S-werkontwerp" en een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001: 2015 zorgen voor een constant hoge kwaliteit.

Filters

Resultaten voor

Bouwstellingen en ladders - Import export

Aantal resultaten

8.203 bedrijven